<3<3

ujujuj, inte skrivit på ett tag nu igen, inte bra inte bra..
Men iaf, i lördags sov vi i vansbro, baller sov oxå där. Lite senare kom hans morfar och hämtade oss drog hem till mig, gjorde oss klara osv, sen kom behira och pata. För mamma skulle skjutsa oss 5 till vansbro, asså jag, niklas, baller pata, och behira :)  Började små dricka lite och så vid niklas. Tärry kom och hämta oss för hon ville få med oss ut på byn lite, träffade lite folk,v a utan för dido en stund, sen gick vi på en ganska så värdelös efterfest i grönalid, kom hem kvart i 4 till niklas på morgonen. Söndan sov vi typ hela dagen typ. Niklas pluggade lite, och jag skulle oxå försöka göra det. Han var snäll och gjorde ett test till mig i procent, vad ja behövde träna på osv iför provet, men otacksam som jag va, la jag det bakom ryggen och somnade. höll på att frysa ihjäl, så va så gött att linda in sig i täcket som en inlagd sill och bara sova. Men efter en kvart kom han och fråga hur de gick, och ja svara knappt, prata typ i sömnen med han, sen la han sig breve mig, och vi båda somnade. Vid halv nio då på kvällen kom roger in och sa att min telefon ringde. Sov från 18.00-20.30 typ, hur skönt som heslt, men va svårt att somna om sedan när vi väl kom fram till äppelbo och skulle sova.
trött som satan i morse, men pallrade iväg till skolan iaf. Och det va nog inte bara jag som va trött som en neger, utan tärry oxå, haha, stackarn hade ont i hela kroppen efter helgen, men men sånt är livet, och ja kunde inte annat än att bara skratta åt henne.
Har inte så mycket mer att säga för denna gång, ska försöka blogga lite oftare, men har fan inte tid, har inte ens tid att åka till en bästaväns födelsedag och fira henne, sorry kamilla, men hoppas du hade en bra dag, och ja kommer förbi med min present vid dej snart någon dag. grattis iaf älsakde vännen <3
Btw, imorgon ska niklas och hans klass till stockholm på nå skit, kommer hem på kvällen vid halv elva typ, så åker till niklas vid typ åtta imorgon för på onsdag morgon drar vi till åland ;D stackars lillevän, först åka fram och tillbaka med klassen till stockholm och hem igen samma dag, dagen efter lärhan ju åka till stockholm igen eftersom vi ska till åland. haha lille vän.. men men, kul sak det iaf bli, ska försöka packa lite nu osv, tar resten imorgon, ska hämta resväskan vid mormor osv, sen drar ja till nikkomaaaaouse och väntar tills han kommer hem sen sova sen tidigt upp på onsdag morgon. kommer hem på torsdag kväll vid typ tio, elva, och då är det ju valborg, undra vad som sker. Tror det blir att vara vid niklas iaf, kolla på brasan och sånt, hoppas verkligen kamilla hänger med oss, skulle verkligen vilja det.
ja, annars har ja inget mer att säga, mer än att jag saknar mig bebis, tomt att sova ensam, menmen. lär ta in bosse slipper ja sova helt sj'älv, hehe.
och sen en till sak, va och gratta per idag jag och baller :) baller stanna kvar vid niklas, och jag åkte hem, åkte med lisbeth hem vid tio typ. grattis på perra iaf ;D
NIKLASERIKSSSSON<3

<3



hihihi,
tur jag har dig hjärtat <3

<3

NIKLASERIKSSON <3
har inget specielt att säga, bara det att vi är just nu vid Niklas, jag baller behira och pata drog nyss.
Tärry är som sagt i sälen, och ja hoppas att hon ringer snart och vill träffas en sväng, hehe :)
Jag behira baller och niklas sitter här just nu, ska snart ut på byn.


NIKLASERIKSSON JA ÄLSKAR DIIG!

<3

kom till skolan igår, mådde illa, kallsvettades och helt yr. Så jag tog två tåget hem, och va med ellen. Eftersom mamma och dom va i falun med morfar och va lite överallt och donade. sen tog jag och baller halv sex tåget hem till niklas, grillade osv :) trevligt trevligt :) ko lite folk hit, men ja föredrog att ligga i sängen och kolla på film. Tärry och Erik kom en vända, skojjs :) och idag åkte dom två till sälen för att se in flames, skulle ochså vilja se dom, men är man pank så är man, lär spara lite pengar tills ålandskryssningen :D fan va jag lägtar!

just nu sitter vi vid niklas och väntar på ballers morfar som ska hämta oss för vi ska till äppelbo. Blir taccos för mig och niklas ikväll med mamma och dom :) sen blir det nog vansbro tro jag. Solen skiner och det är kanon varmt ute, fan så härligt ;D

 

Nu har jag tyvär inge mer att berätta för denna gång, skriver mer sen eller imorgon :)

 

älskade underbara pojken


<3

kom precis hem från skolan, långtråkig dag. nu sak ja göra mig i ordning send rar ja med 5 bussen ner till vansbro, och köper hårfärg och kanske leggins. Sen umgås med tärry en vända, sen drar ja och niklas hem hit igen, och då sak emma färga mitt hååår :) åh, längtar! allt för denna gång.

<3

Gick upp kvart över sju idag, ovanligt att vi kom upp då, men de va fkt skönt att hinna med så mycke som vi hann.
Duschade, och sen medans ja plattahhåret och sminkade mig, gjorde niklas iordning frukost, så va bara att gå och äta när man va färdig :) gullegull<3
Sen gick vi. Han skulle gå hem och väcka jonas och jag skulle med bussen.
Kom på bussen, varmt så inåt helvete, elementet va på, och sen lyste solen rätt in i bussen :O usch.
Just nu sitter jag och Marie och är lite duktiga, och pluggar lite :) Eller de gör ju inte jag just nu, men ska fortsätta nu snart. Lång dag idag, och sen tar ja bussen direkt till vansbro och köper hårfärg, för ja ska nämligen färga min enorma utväxt idag :D haha. annars vet ja inte rkt nå vad som händer idag :) kasnke plugga lite om orken finns :D haha
ha en bra solig dag iaf :D

♥nikkomaouse


<3




Börjar väl som vanligt som det är nu, och vi försov oss imorse, IGEN.. förstår inte hur man inte ens kan höra klockan när den ringer, jag lär ju nästan ha ringklockorna och mobilklockorna en decemeter från örat för att vakna. Men då ska vi inte ens prata om niklas, han behöver nog en bomb breved sig för att vakna, hahaha. Iaf så tänkte jag ta nio bussen till malung, men somnade om lite och vaknade vid kvart i nio, så skynda mig upp och borsta tänderna osv, gick typ fem i nio och trodde den gick typ fem över nio nångång, men då skrev sofie att den gick prick nio från station, så ja vände och gick hem till niklas och la mig igen, för han skulle inte till skolan. De va verkligen skit härligt och gå och lägga sig igen och somna om i värmen, men kändes inte rätt alls att gå och lägga sig igen, hade behöft vart till skolan och så, för att göra klart de vi började igår, fast vi hade ju inge lärare alls idag, alla tre va på möte. men men, va iaf skönt att gå och lägga sig igen. Tänkte ta kvart i tolv bussen till malung, men va ingen ide´ för alla skulle hem typ vid ett, två, så vart hemma.
vid halv tolv skulle niklas skjutsa en kompis till en i äppelbo, så ja åkte med då. Kände mig helt yr och va helt svettig, va helt blöt överallt. ont i huvvu har ja haft sen dess, men inte jätte mkt, men lite gran, :S
va hemma vid tolv. Ellen stackarn va hemma själv, så gick ut med henne en vända, sen kom niklas tillbaka efter ha lämnat av en kompis vid en i äppelbo så då åt vi lite frukost. Vid 4 kom sannapanna hit en vända, hoppat stuttsmatta, spelat kort osv :)  sen vid åtta följde jag med henne en bit på väg hem med cykeln, och nu sitter jag här väntande på niklas som är och spelar kukpoker.

du är en människa som varken hjälper till, bryr dig, eller är hjälpsam.

NiklasEriksson<3

2 Månader bejbi :)

pappa ringde först i morse vid halv sju typ, och fråga om ja va vaken. ååh så sur ja vart, va ju en halvtimme till som jag skulle fått sova ju. sen vaknade jag vid kvart i sju, av typ tre väckarklockor samtidigt, gick upp stängde av den ena som stod på min högtalare breve tv. Ganska bra att ha den där för då lär man ju gå upp ur sängen och då blir man ju lite piggare (trodde jag,) men ja gick och la mig igen efter ja stängt av den. Men vaknade bara igen efter tio minuter, då va de både min och niklas telefon som ringde, stängde av och somna om, och så fortsatte de ändå till halv åtta, då kunde ja inte somna om mer, för då skulle ja missa bussen och allt. skynda mig fort som fan, gick iväg till busshållssplatsen vid fem i åtta, efter halv-vägs tänkte ja att jag skulle vara lite smart och ta upp busskortet så ja skulle slippa hålla på och krångla med de då när bussen kom, för ja trodde inte ja skulle hinna ändå fram till hållplatsen. Leta och leta som en tok efter min plånbok, men inte fan såg ja den heller, och stressigt va de, och inte skulle ja hunnit  gått hem och hämta det heller.. Men de var en snäll bussgubbe han lät mig åka iaf :)  kom till skolan i vanligt tid kvart i nio, åt frulle och sedan lektion. Fick nå frågor som vi skulle svara på, ett  häfte med säkert 20 sidor i :S sedan mat, sen film. slut vid tjugi i två :) 3 bussen hem.
 Ellen möte mig vid dörren, hon va hemma själv, dom andra är i mora. Har precis vart ut med ellen en 45 minuters promenad, gett djuren mat, och nu ska ja bara ducsha sen åker ja till niklas :)
andra avenyn ikväll, åhh så jag längtar :)
nej, nu lär ja skynda mig, tjao.

<3


<3

skolan idag, va rätt okej. Gick segt, menmen.
Ska snart ut i skolskenet och hoppa lite stuttsmatta eller om vi drar till gullängen och kollar på fotboll,  wellwell.
snart kommer väl niklas också han som 'är ute och springer med jonas, haha, trodde verkligen inte att jonas skulle ge sig ut och springa, och inte niklas heller för den delen, men det är ju bara bra att dom gör de om du nu tycker de är roligt, haha :D  åker nog ner till vansbro när niklas kommer och umgås med tärry och erik en vända :)
men nu ska ja ut och hitta på någe till niklas komemr :)
see yaah :)

NikkolaaausuZ!♥


:)


jag och niklas åkte till äppelbo i fredags, och hämtade kläder osv. Efter ett tag kom jonas och hälsade på, och dom två hoppade stutsmatta och ja fotade och filmade dom, hahaha.
vid 5 tiden åkte vi ner till vansbro, gjorde oss klara, och sen kom fölket hem till niklas, tias fyllde år, så gratta han osv, madde kom efter ett tag, ochs en kom tärry sandra och alla dom :) vart mycke trevligare direkt då när de kom allihoppa. Men dom drog lika fort igen typ :S menmen. Behira va kvar, och vi satt och pratade om en hel del osv, tack för allt du gjorde  :)  <3 
vart väckt på lördags morgon vid 8 av hungriga katter,  men orkade inte gå upp ur sängen så ja somnade om och sen vaknade jag igen vid elva och dom jamade fortfarande, så gav dom mat och sen släppte jag ut dom och sen gick ja och la mig igen ;D  Sen senare när vi gick upp gjorde vi inget spec, plockade och donade, hyrde en film på kvällen och drog till äppalbo och såg den vid pappa :)
och igår gjorde vi inget alls typ, städade, såg´på  film, gjort mat, drog till vansbro senare och gjorde inget spec där heller typ, haha.

is not the end

inte haft tid till datorn så mycke nu på senaste. inget spec har hänt och inge nytt jag kan berätta, jo, har ja visst kom ja på, kamilla följde med mig och niklas till vansbro igår, han skulle på gymmet så vi satt och pratade lite om allt och inget typ. Tärry ringde och ville prata, så vi gick till libra och snackade lite, och allting löste sig, tack och lov för de :) <33
sen gick vi hem till niklas, och sen kom han hem, då började vi göra iordning mat, kycklingfileer beasås och potatis bollar i ugnen vet inte va dom heter, men fan så gött iaf :D sen bad, och niklas skulle lära mig dricka röttvin, för vi skulle ha e lite mysigt, men röttvin det är då verkligen inget för mig har ja då lärt mig, haha.
 kamilla åkte hem med tio tåget, så hon hann inte äta den goa maten med oss som synd va ;S
skit fint väder ute,och ja sitter vid datorn, ska snart gå och väcka niklas, sen hem till mig och hämta don osv :)  så det kanske blir grillning med tärry och co tonight, annars vet jag inte rkt vad det blir :) 
ha en bra dag gott folk.
 


om du bara kunde förstå..

hm, vaknadde vid halv tolv idag, somnade om till halv ett. gick upp,  åt frulle, och såg på en beckfilm, sen har vi inte gjort så mycket mer. Tråkigt väder är de också, vill ut och gå eller göra nått, ute typ, för de är iaf uppehåll ifrån regn, men ser inte ut som att vi kan komma ut eller göra nå skoj idag :S skitkul! åker iaf hem ikväll blir chill med film troligtvis.
som sagt så har de inte hänt nå skoj alls, bara vart lugnt och mysigt de senaste dagarna.
jo, btw, vi va ju till blge i måndags med pata och behira, åt på donken och så. Trevlig dag :)
skulle egentligen vart med tärry, men vart inte så :S sorry.
 
pratat nyss med kamilla, lär ringa henne igen snart och prata. tack för att ja har dig, du är en trogen vän som alltid ställer upp och finns där för mig, och lika är ja här för dig med som du är för mig, är så glad att ja har dig vännen <3

nu får de räcka för den här gången, kanske skiver mer ikväll :) ha de bra så länge :)

Kelly Clarkson - Since you been Gone (Real Booty Babes Remix) lyssna ;)

aja, vet inte rkt va ja ska ta mig till, ja har iaf sagt som de va till dig, eller sagt och sagt, skrivit sms, eftersom du inte vill svara när ja ringer. du får tro de du vill, men så är de iaf, så som ja skrivit.. vill inte förlora dig som vän, du är för bra för att mistas. visst, ja kan va dum ibland och så, men de kan alla, men ja säger iaf de ja vill och inte vill och hur det ligger till.  har ringt och ringt och ringt, men du lägger bara på, så vad mer kan ja göra än att vänta på att du hör av dig. Tycker att de är synd att detta hände, men ja vet fkt inte varför du är sur. ja kanske har svikit dej 3 gånger högst, och säger förlåt och berättar varför iaf. :/

Gick upp nio imorse och såg på film med tova och åt frulle. Sen åkte hon till ida och lekte vid typ elva. har typ diskat vart ut med ellen ducjhat och donat, haft i silver shampoo så nu äre mer vitt typ, gött ;) sen har sanna ochså kommit, vart iväg till kiosken och köpt glass och donat, ska äta mat nu sanrt :)
sen ikväll kommer niklas som är vid jonas i äppelbo och hämtar mig och sedan drar vi till vasnbro och blir kvar där inatt, och ikväll blir det bara chill med tv, andra avenyn och jorden runt på 80 dagar :)
bästasomhäntmig! <3

vill bara säga en sak, ja saknar dig kamilla vääääldigt mycket just nu, behöver dig för ja måste prata, ring när du ser detta tack :) <3


påsk-paret



när vi satt i lördags och åt tårta, så fick vi besök av detta påsk-paret, så himla gulliga :)

<3

regnregnregnregn.. när ska det egentligen sluta regna? Vart tog de fina varma vädret vägen? :S usch, har inte lust med nånting alls idag, skulle kunna gräva enr mig i marken och ligga där tills det blir fint väder, mitt humör är inte på topp, p.g.a detta väder. Nog för mig.

niklaseriksson, bättre finns inte <3


förlåt, säger sen vad det är som är fel tärry..


<3

bild på tärrys julle-katt
torsdagsbild innan malung ;)

ojojojsan, inte skrivit blogg sen i fredags och idag är de måndag, bra, det tar sig, haha.
Tog det lugnt iaf i fredags, kollade på film med mamma på kvällen, vart så trött så ja somnade såklart, haha. vaknade när filmen va slut, och vi gick till pappa och sov där. :)
 
Påskmidda med niklas mormor och morfar och alla här hemma i lördags :) efterrätt såklart, och de va jordgubbs tårta som mammasen hade gjort :) drog till vansbro och grillade lite osv med en massa folk :) sen senare vart de flottaren och stå där ute och frysa ihjäl typ i tre timmar, gött :O nejdu.. men men.
söndags vart de lugnt, flötade en massa chips osv med beckfilmer ;D sen drog vi hem till mamma och sen så åkte vi upp till pappa, ställde bilen nere på parkeringen, gick upp för trapporna upp på gården, och helt kålsvart ute och sen kollar ja upp mot dörren, och dörren stod öppen med nyckeln i, ja stannade och niklas fråga va de va, när ja sa att han skulle kolla mot dörren, och han såg att de va öppen, så vände han om, och vi båda började springa mot bilen igen, satt oss i bilen och åkte hem och hämtade leif så han fick gå in och kolla läget, ifall de va nån som va däör inne, eller nån som vart in och typ kollat läget eller så, vart as rädd.. mend e va lugnt, fanns ingen i huset och ingen hade vart in och tagit nått heller som tur va, usch så rädd ja vart. ringde pappa och robin ifall domv art dit och glömt stänga och låsa dörren, men de hade dom inte. så vi kan ha glömt att stänga och låsa när vi va där ilördags, men vi är typ helt säkra på att vi stängde och låste dörren, så vette fan va de kan ha varit.. men men, kan ha vart vi som glömt, eller nån av pappas kompisar somv art dit och kollat, för typ alla vet vart nyckeln ligger, men kommer inte upp nå förklaring om varför och hur de gick till, så då är det ännu äckligare. Nu tänker så iaf inte ja gå dit mer igen själv på kvällarna nå mer, haha.
men men, vi sov då kvar där och lugnade ner oss med te och smörgås så de vart lugnt, :D

niklaserikssssson<3



går dagen va hur bra som helst :)
åkte först hem till tärry och förfesta lite, sen snurra vi runt på byn och sen hämta vi behira på selins, sen drog vi till malung. Åkte lite varv på byn, och sedan upp till parken, usch så mycket folk de va, de va iaf roligt som fan, träffade en hel del roliga folk,  kvällen va bra, sov kvar i malung med niklas. Åkte hem tidigt imorse, har städa burarna till marsvinet och hamstrarna, badat, ätit en massa mat, haha.. usch för denna dag! Men nu sak ja iaf dra till min kära niklas :)
ha en bra dag i det fina vädret allesammans :)

tore tuvunge


Tova har precis lärt sig att åka cykel själv, så hon är ute för fullt nuför tiden och glider runt på gården med sin lilla hojj ;)

Påskbuffe´

såhär såg de ut på varenda bord idag i restaurangen :) ja fick såklart lov att ha bordet med mest folk vid, men de gick bra iaf, fick hjälp av linnea, pernilla och camilla lite ibland, då när dom inte hade nått att göra. '


Glad påsk påer ;)

8 april


höhö, fått låna en jacka av en vi känner igen, hon fråga om ja ville ha den, men viste inte rkt, så ja har den hemma på lån, haha ;D  skön som satan iaf, kasnke inte skiiit snygg, men rätt okej..

sommarkänslan :)

en liten bild sen helgen :) härligt som fan att sitta på verandan grilla, drinka och slöa med solen rätt i ansikte med bra folk ;)
ett stort plus till folket som ja va med :)

du kom som en ängel *

Skolan idag, trött som en gris som ja va begav ja mig iaf med åttabussen till skolan, och niklas som började vid tolv sov kvar, och vaknade vid elva typ. gööötungen, hehe.
Hade servering idag i skolan, serverade folk för första gången i skolan, har annars bara varit hovmästare, vid spritkassan och vid disken, och så, så de va lite nervöst, mend e gick bra, camilla hjälpte mig lite, så de gick så bra så :) hade prov sista timmen vid halv tre, hade ju inte pluggat ett skit på de, de va livsmedelhygien, så ja ska göra det imorgon, så ska snart börja plugga. Vart ute och gått med mamma tova ida tova och joel runtkallevändan idag ochså, väldigt skönt, och speciellt nu när de va så fint väder idag :) sen när vi gick hem följde elin med mig hem, sen kom baller efter ett tag, och senare på kvällen åkte vi ut och cyklade lite, lämnade av elin hemma vid hennes farmor, sen drog vi hem till jonas där han och niklas va. va där typ en timme, sen åkte vi hem, satt mig och kollade på andra avenyn, och nu ska ja plugga på livsmedelhygien provet ja ska göra imorgon vid tre, så det blir tyvär halv fem bussen hem för mig imorgon, usch.. får se om vi sak ta en cykel tur ja elin och baller, och sen seanre tar en liten fika i vansbro med niklas :) annars vet ja inte rkt vad som händer, förutom att vara med niklas iaf. btw, imorgon har vi påskbuffe i skolan, kommer 60 pers typ, tro ja de va, hehe :)
nej nu lär ja gå till sängen och plugga lite.

Niklas Eriksson,
jag älskar verkligen dig, vill aldrig förlora dig, du är de bästa som hänt mig, du gör mig verkligen glad, och ja har inte vart så lycklig som ja är när jag är med dig.♥

black&white

♣ojojoj, har glömt skriva blogg under hela helgen, och de har hänt en hel del roliga saker kan ja ju säga ;D
iaf så under fredagen när ja kom hem från skolan med 2 tåget, kom niklas vid 4 till mig, tog de lite lugnt och så ett tag ´sen kom micke och hämtade oss och vi hjälpte till och fylla upp karet med vatten och hämtade mycke ved som vi skulle elda upp karet med, tog typ en timme, sen kom pappa hem och hjälpa oss lite mer och så, medans karet fylldes upp med vatten åkte ja och niklas  ner till vansbro och handlade lite mat som vi skulle ha under lördagen :) vart en hel del goa grejjs, hehe. Sen åkte vi till han och packade ihop alla saker han skulle ha med sig, sen vart de äppelbo igen vart film och myskväll vid tv :)  På lördag gick vi upp ganska tidigt och gjorde klart typ allting tills alla andra skulle komma vid typ 5, tog sig en go grogg och vid 4 tiden kom pappa och hans kompisar och skåla lite med oss osv, kulkul :) sen kom baller efter en timme och sen ytterligare en timme efteråt då kom tärry och erik, vi startade grillen och började grilla osv. Mamma ringde och sa att dom skulle komma och hälsa på oss, hon tova och ida, så de gjorde dom. Mamma fick äran att stå vid grillen, haha. och vi andra höll på med allting annat som skulle va till.. sen runt 7 tiden åt vi, och vid 8 hoppade vi i plurret, ojojoj så härligt de va, riktigt skönt att bada utomhus i ett varmt kar, varmt och varmt, skållhett skulle ja kunna kalla det, över 40 grader (a) menmen, badade ju trotsallt i 2 timmar, hehe..jonas och tom kom en vända och skålade dom med.. och där slutade de roliga efter en halvtimme typ, p.g.a.en sak. Folket drog och vi gick och la oss, vart en tidig kväll, men men... :/  morgonen där på, låg vi i sängen i flere timmar, gjorde inte ett skit, hade inte mycke att göra heller, eftersom tärry och erik hade vart så snälla och städat och grejja på kvällen, tack så mycket, mina två kära söta vänner!
så vi tog de för de mesta lugnt och åt lite pizza osv. på kvällen drog vi till vansbro, pluggade lite matte, eftersom ja hade prov idag, gick nog itne så bra, men för hoppas.

efterskolan idag drog ja och kamilla till vansbro och handlade lite saker på kollektion sen gick vi runt lite och satt och pratade och sen träffade vi manlin, ochs en vid 8, drog vi hem emd bussen :) har ätit och duschat, och just nu precis kom niklas :) nu blir de TETIME!
hare nice allihoppa (=

niklaseriksson ♥

solens strålar värmer ;D


hej och hå i de blå (=
Sitter här just nu en snabbis, hämtade niklas vid bussen förut idag emd moppen :D härligt att kunna åka på den igen, fast den är ju så trög, men den duger om man bara ska hålla sig i lilla äppelbo :) sen kom micke min farbror och hämtade oss så vi följde med han upp till pappa och bära ved och fylla på karet, som vi ska bada i imorgon :)  sen drog vi ner till vansbro och handlade saker tills imorgon, va hem till han och hämta saker osv, och sen åkte vi till pappa igen, och nu är vi här, ska till pappa igen nu och bara ta det lugnt och se på film :) träffade kamilla enre i vansbro, kulkul :)  nej, nu ska vi dra, ha en bra kväll ;D 

13:03

Hejhopp, sitter i skolan nu, ska gå till tåget snart och fara hem. Orkar inte va med på gympan och gå en liten vända och sen ta halv fem bussen hem, finns ingen ork, åker hellre hem och ordnar med allting tills imorgon :) har pluggar ganska bra idag vilket ja e stolt över ;D haha
På månda ska ja väl göra matte prov igen...
längtar som en tok tills imorgon :) har inget mer spec att skriva kanske skriver mer ikväll. ha en bra dag :)

Niklaseriksson, finns ingen bättre <3


skrattskrattskratt heladagarna ;D

försov oss igen, ovanligt att börja inlägg med att skriva de. haha inte ett dugg. Mamma ringde och väckte mig och fråga vart ja va, för lärarna hade ringt hem och frågat efter mig, haha. Så pappa fick lov att skjutsa mig upp till malung. som tur va blev inte lärarna så värst sur, kom fkt en timme och tjugu minuter för sent bara (a sitter och pluggar, typ morotsdagen idag, usch jobbigt, men bra ochså, ska plugg lite på mitt landskap, sen åker ja nog hem med 3 bussen, ska plugga lite hemma idag med matte och hygien, usch.. men men. annars vet ja inte vad ja sa göra idag nå fkt, :)
jag skulle kopiera nå sidor i en bok nyss och kom på värsta grejjen, vi la dit händer och ansikte och tryckte ner i själva kopiatorn så vi har då skrattat så mycke så ja har så ont i magen nu haha.
aja, iaf så sak ja börja plugga lite nu :)


niklaseriksssssssson <3

<33

älsklingtova

älsklingniklas

arvid

ninisen fick oxå komma ut en sväng :) sak ta in han nu!

ellen christina heinstedt


solen skiner, himlen är fri


Va ute och lekte med tova och ellen idag i solskenet, riktigt fint väder. Nu ska ja ut och ta in kaninisen :)

ellenälskling



du är som en bästa vän, alltid kul att vara med, du kan iaf bevara hemlisar ;D
bästahund som finns, ja lovar :) <3

köket idag :)

cp-simon, haha

apriil april din dumma sill ;)

skolan idag, fett trött när ja vakna, försov oss, som vanligt. fick bråttom som satan, hann inte plattahåret eller sminka mig, men vi ska ju ändå bara stå i ett kök, så vem orkar lägga ner energi på att bry sig så mycke egentligen. Iallafall så va roger snäll och skjutsa ner mig till station :) kom till skolan, och vi hade kök, andra gruppen srevering. Gick bra :) ja och johanna hade hand om lunchen. gick rba, va lite stressig, men men... innan gästerna kom fick vi vänta lite för vi hade hunnit klart med allting, så självklart vart nå tok, så vi satt plast på toalettstolen, så om de kommer några och sätter sig, så pissar/skiter dom på plastet, hahaha.. sen, när alla gäster hade ätit osv så städade och diskade vi och så, tog ett rba tag, va skitit överallt, haha. kom försent till datakunskapen, menmen.. sen ringde tärry och fråga om ja vill hänga emd henne när hon skulle klippa sig i malung breve station, så visst, gött att slippa sitta i skolan vid datorn, så ja hängde såklart med, fast va bara där i en halvtimme typ, sen tog ja bussen hem.. när ja kom hem, va alla ute och höll på och dona med nå skit på gården s¨å ja gick in satt på mig ett par bättre skor och en annan jacka och gick ut till dom, och skulle försöka starta mopeden, men gick inte så rba, den va så kall, och den har ju stått hela vinter så den behöver lite värme, och servic. Tog lite fina bilder på ellen, ska skicka in till tidningen på åretsvår vovve, hehe.. sen gick vi in och åt lite mat. skulle plugga efter maten men har inte blivit av, gö det sen när niklas kommer.

Baller drog nyss ett aprilskämt för mig, men trodde inte påde, så ja bd han ringa mig, för att ja ville höra om han va seriös, men ja hörde direkt ja svara när han ringde mig att han höll sig för skratt hur mycke som heslt, så skämta de kan han då iaf inte, haha. soooopa ;D

drog ett aprilskämt för pappa nyss,
-hej, du ja har flygit omkull på mopeden, och lär iväg till mora och röntga och opereras kasnke.
-VA? va säger du? Vad har du tagit fram mopeden, är du inte klok?
-men ja ville ju testa bara. kan du inte följa med mig för mamma kan inte?!
-men hur ska vi komma hem da? :O bättre om ja kommer efter direkt med min bil så vi kan komma hem när vi ska.
-men ja kan säga att mamma ska hämta oss, för hon kan inte följa med så hon lär väl kunna hämta oss.
-dom kommer om en kvart så gör dig klar osv.
-ja, det är klart. sa han helt chockad.
-han vart helt till sig fick inte fram nå ord alls typ, helt cp vat han

och då börja ja skratta som en tok och sa "men ja skojja ju bara"
han skratta som fan och sa jäkla unge, ja gick fkt på de, va på väg och klä på mig och sticka hem till dig nuja ju :O hahaha ojojoj va ja skratta, sen la han på för han ville inte prata med mig mer för han vart så sur, och ja bara skratta som en idiot, och de gjorde fkt han med. :D va lite kul fkt, hahah

RSS 2.0