<3

bild på tärrys julle-katt
torsdagsbild innan malung ;)

ojojojsan, inte skrivit blogg sen i fredags och idag är de måndag, bra, det tar sig, haha.
Tog det lugnt iaf i fredags, kollade på film med mamma på kvällen, vart så trött så ja somnade såklart, haha. vaknade när filmen va slut, och vi gick till pappa och sov där. :)
 
Påskmidda med niklas mormor och morfar och alla här hemma i lördags :) efterrätt såklart, och de va jordgubbs tårta som mammasen hade gjort :) drog till vansbro och grillade lite osv med en massa folk :) sen senare vart de flottaren och stå där ute och frysa ihjäl typ i tre timmar, gött :O nejdu.. men men.
söndags vart de lugnt, flötade en massa chips osv med beckfilmer ;D sen drog vi hem till mamma och sen så åkte vi upp till pappa, ställde bilen nere på parkeringen, gick upp för trapporna upp på gården, och helt kålsvart ute och sen kollar ja upp mot dörren, och dörren stod öppen med nyckeln i, ja stannade och niklas fråga va de va, när ja sa att han skulle kolla mot dörren, och han såg att de va öppen, så vände han om, och vi båda började springa mot bilen igen, satt oss i bilen och åkte hem och hämtade leif så han fick gå in och kolla läget, ifall de va nån som va däör inne, eller nån som vart in och typ kollat läget eller så, vart as rädd.. mend e va lugnt, fanns ingen i huset och ingen hade vart in och tagit nått heller som tur va, usch så rädd ja vart. ringde pappa och robin ifall domv art dit och glömt stänga och låsa dörren, men de hade dom inte. så vi kan ha glömt att stänga och låsa när vi va där ilördags, men vi är typ helt säkra på att vi stängde och låste dörren, så vette fan va de kan ha varit.. men men, kan ha vart vi som glömt, eller nån av pappas kompisar somv art dit och kollat, för typ alla vet vart nyckeln ligger, men kommer inte upp nå förklaring om varför och hur de gick till, så då är det ännu äckligare. Nu tänker så iaf inte ja gå dit mer igen själv på kvällarna nå mer, haha.
men men, vi sov då kvar där och lugnade ner oss med te och smörgås så de vart lugnt, :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0