black&white

♣ojojoj, har glömt skriva blogg under hela helgen, och de har hänt en hel del roliga saker kan ja ju säga ;D
iaf så under fredagen när ja kom hem från skolan med 2 tåget, kom niklas vid 4 till mig, tog de lite lugnt och så ett tag ´sen kom micke och hämtade oss och vi hjälpte till och fylla upp karet med vatten och hämtade mycke ved som vi skulle elda upp karet med, tog typ en timme, sen kom pappa hem och hjälpa oss lite mer och så, medans karet fylldes upp med vatten åkte ja och niklas  ner till vansbro och handlade lite mat som vi skulle ha under lördagen :) vart en hel del goa grejjs, hehe. Sen åkte vi till han och packade ihop alla saker han skulle ha med sig, sen vart de äppelbo igen vart film och myskväll vid tv :)  På lördag gick vi upp ganska tidigt och gjorde klart typ allting tills alla andra skulle komma vid typ 5, tog sig en go grogg och vid 4 tiden kom pappa och hans kompisar och skåla lite med oss osv, kulkul :) sen kom baller efter en timme och sen ytterligare en timme efteråt då kom tärry och erik, vi startade grillen och började grilla osv. Mamma ringde och sa att dom skulle komma och hälsa på oss, hon tova och ida, så de gjorde dom. Mamma fick äran att stå vid grillen, haha. och vi andra höll på med allting annat som skulle va till.. sen runt 7 tiden åt vi, och vid 8 hoppade vi i plurret, ojojoj så härligt de va, riktigt skönt att bada utomhus i ett varmt kar, varmt och varmt, skållhett skulle ja kunna kalla det, över 40 grader (a) menmen, badade ju trotsallt i 2 timmar, hehe..jonas och tom kom en vända och skålade dom med.. och där slutade de roliga efter en halvtimme typ, p.g.a.en sak. Folket drog och vi gick och la oss, vart en tidig kväll, men men... :/  morgonen där på, låg vi i sängen i flere timmar, gjorde inte ett skit, hade inte mycke att göra heller, eftersom tärry och erik hade vart så snälla och städat och grejja på kvällen, tack så mycket, mina två kära söta vänner!
så vi tog de för de mesta lugnt och åt lite pizza osv. på kvällen drog vi till vansbro, pluggade lite matte, eftersom ja hade prov idag, gick nog itne så bra, men för hoppas.

efterskolan idag drog ja och kamilla till vansbro och handlade lite saker på kollektion sen gick vi runt lite och satt och pratade och sen träffade vi manlin, ochs en vid 8, drog vi hem emd bussen :) har ätit och duschat, och just nu precis kom niklas :) nu blir de TETIME!
hare nice allihoppa (=

niklaseriksson ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0