:))

hej och hå! I Lördags va jag och kamilla här hemma och fixade och gjorde oss i ordning osv, sen skull mamma skjutsa robin, tomas henke och nå mer folk till mora. Så vi åkte med dom och gick av i vansbro. Full bussen i folk + att tova och ellen va med i bilen så det vart mindre platser, men dt va väl bara att möka ihopp sig, haha. Vi gick iaf av vid niklas och satt där och väntade på att han och baller skulle komma heem som hade vart på selins. Till slut kom dom iaf, klockan vart kvart i tio och vi skyndade iväg till Ok för vi behövde lite juice, sprang heela vägen till ok typ, va helt slut och svttig när vi kom fram, men vi hann iaf vilket va det bästa :D Gick hem till niklas igen, och senare gick vi till selins och satt där tills turkarna kom och slängde ut oss, och under den tiden va satt där på uteserveringen skratta vi konstans i 30 minuter säkert, haha gode gud va rolig människa vi träffade. Vid ett tiden gick vi hem till niklas och somnade som grisar allihoppa :) 

Jag och niklas va sugna på plankstek igår, så vi gjorde i ordning en till oss alla tre, va skit gött, vart verkligen lyckat gjort om jag ska säga det själv. Mos, kottletter och bea sås, och sen in i ungnen på en planka, ska visa bild strax :)  muuums, va gott det var :))  
Sen vart det slappkväll vid tv :)) 

Idag har det inte heller hänt så mkt, sov till halv två typ, vilket var behövligt. Efter att vi gjort oss iordning så åkte vi heem hit till mamma, har ätit lite gran osv, ska till pappa ikväll och vi ska äta nå god mat, sen blir det säkert att bänka sig framför tv och ta det lugnt :)

Niklaaaaas ;))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0