I will tell you some day how much i need you

ja vad ska man säga när klockan är mitt i natten? godnatt skulle jag viljat sagt för länge sen! Men det ska inte stå på förens jag säger det, för nu är jag för trött och dagen har varit full speckad så nu blir det snart natta. Ska berätta lite kortfattat av vad jag gjort :)

Dagen började med att vi gick upp duschade, åt ingen frukost, åkte till konsum och handlade med baller som hämtade oss, handlade saker tills imorgon, åkte hem till äppelbo en snabbis, åt mat och sen skjutsade mamma ner oss till vansbro igen. Ålockade undan, städade och satt in ett till bord in i köket här på överväningen vid oss. Sen senare kom det hit fyra stycken från norrköping som niklas och några känner, så här har dom suttit och druckit och strit i flera timmar, och det börjar bli för högljutt, så nu ska jag styra upp det här, för det är inte förens imorgon det är nyår. och vi har en massa att göra, vi ska göra mat, trerätters dessutom, vi ska plocka undan, röjja bort en massa saker, göra oss redo och ha en rolig kväll, visst, det kanske inte är så mycket, men det är saker som tar tid. Nej nu ska jag göra precis lik baller, så som han gör just nu, han ligger och sover och snarkar och det ska jag med göra nu! Godnatt :)

jag älskar dig, min underbara prins! Du är livet för mig.
Niklas eriksson!



29 decmber borlänge tur med sanna

hej och hå i det blå? nej, i det iskalla!
Jag har spenderat denna iskalla dag inne på kupolen, vilket jag tyckte var bra och behövligt! Tack för en bra dag sanna :) Hittade några fina tunikor/tröjor/koft aktikt, är inte så bra på vad det heter, men jag ska allt visa er några plagg som inhandlades idag :)
Köpte några fräna plast champagne glas till nyår iaf, och lite saker till middan som vi ska ha :) Tror det blir ett väldigt bra nyår denna gång. Förra nyåret vart ju absolut inte lyckat, men detta år blir nog bättre :)
trevligt folk, tre rätters, och må bra inne i värmen. jovisst får väl frysa lite iaf, får vi ska allt ut och se på fyrverkerier iaf, och t-o-m kanske skjuta egna, wee :)

nej dötrist stämning, hejs

                  Nyårs dress? :)

   doktor dress? nej, en tunika :)  

                              

det var kläderna, sen vart den ett skärp och lite små tjaffa :)

Det är drygt att springa runt och shoppa, så vi satt oss på donken och tog oss varsin gladd och en milkshake och spelade lite kort :) bra dag i blge :)

 


28 december..

åh nu har jag kommit in, burr va kallt det är ute! 20 grader kallt, det borde vara olagligt, haha. Har iallafall vart ute med sofie en sväng och gått nyss! trevligt trevligt! Var länge sen vi va sist. :/

imorgon hoppas jag att det inte är så värst mycke folk och mycke rea, och skulle helst vilja önska att det inte skulle bli 30 grader kallt imorgon, men det kan jag tyvär inte önska, men det blir nog en blge tur med sanna iallafall :)

Nej nu ska jag per och töntnicke spela lite kort och äta lite mer ostbågar som vi inte gjort på dom två närmsta dagarna, tjo hej :)

28 december

Hej och hå :) vaknade imorse kl 08.00 av att niklas klocka ringde. Han skulle upp och ha iväg sin bil på lite lagning. och sanna och jag stannade hemma :) ätit lite frukost och sett på saltkråkan med tova och mamma.

Ska iväg till vansbro om en stund iallafall. Fixa en sak åt sofie, och sen vet jag inte vad som händer. men i morgon blir de nog iaf en blge tur med sanna. vilket känns behövligt just nu :) 

Alltså, vad händer på nyår egentligen?

28 december humor!

katt åt linjal, mätt i magen!

katt åt lampa, lös i magen

Katt åt stege, blev hög.

Katt åt deg, smet.

Katt åt kasse, sket på se'!

Katt åt batteri, slog volt

HAHAHAHA!


Ja, förutom att ha suttit och skrattat åt en massa fjantiga och roliga humor saker vi hittat på internet så har jag sanna och niklas suttit uppe i köket och spelat en massa kort spel och haft trevligt! :) Nu ska vi sova iaf, är sten trött! ja, det var allt för detta inlägget, hejsvejjs!  :)




27 december

JUldagen var sådär, vädret var piss, sällskapet var kanon och dagen gick igenom utan att jag fick lov att sova bort dagen  :) Ja, igår da? ja, vi hyrde film och åkte hem till pappa och gjorde lite mat, och sanna kom förbi och hälsade på, sen satte vi oss vid tv och såg på "Johan falk-operation nektergalan" nånting? och sedan "Wallander-skytten" skit bra filmer båda två! 

Idag, ja vad har vi gjort? absolut ingenting. spelat lite spel. ätit mat med alla här hemma + mormor och morfar :)
Nej, nu hörde jag att sanna kom så ska gå upp till henne sen ringa tärry och ta ur min hårinpacknings medel i håret sen spela lite kort osv :)


lalala :)

okej, förlåt jag tog i lite gran i det sista inlägget. men det kändes rätt rejält värdelöst, men det var inte så farligt att vara med om dagen, haha! Sitter iaf just nu på att Heidi ska komma så vi får röja upp stämningen och ha det lite roligt, det är ju trots allt juldagen så whatever :) 
nej, jag har inte så mycket att säga mer att jag har den bästa pojkvännen, men de viste ni nog :=)
POSSHEJ

juldagen

ingen bra dag för mig, känner på mig att det blir det dåligaste tråkigaste, ensammaste dagen någonsin, så istället för att vara med om det så går jag och lägger mig! Det är så roligt att vara 17 så ujujuj..
Annars så har jag drömmt en massa otäcka drömmar om t.ex barnmisshandel och allt konstigt så dagen vart ju inte bättre av det.
nej hejdå

Julafton 2009

Min julafton vart rätt lyckad fast att jag tordde det skulle bli kaos, men det flöt på rätt bra, och jag är rätt glad att dagen är över :)
Sitter hemma vid niklas, har spelat lite kort och umgåts med hans lilla familj och bytt lite julklappar :)

ja, nej jag lägger upp bilder och låter dom tala en vända, för nu ska jag krypa ner till kojs och sova som svanprinsessan :) godnatt gott folk, och jag hoppas ni har haft en bra dag ni med :)


Till slut kom tomten och delade ut de sista klapparna. och mormor och morfar kom en vända :)

ellen var lika ivrig som tova att få öppna paket,

så tillslut så fick hon det :)


och tova fick sig en mikrofon som hon gick och sjöng i resten av kvällen :)

ja, det var endel av bilderna jag hade att bjuda på, fler kommer in, så håll ögonen öppna :)


24 december

Åh idag är dagen vi alla längtat efter :) Dagen började med att vi gick upp vid halv tio, alla satt vi bordet och åt frukost tillsammans, alla, det var, jag niklas, robin emma tova mamma och leif. Trevligt så! Efter de så gick vi till granen och satt oss och öppnade paket. fick en massa fina saker, t.ex bad kulor, morgon rock, pengar, smink, och nå bra hårinpackning till mitt hår av min kära älskling, (han vet verkligen hur slitet mitt hår är) haha ;)
Sen kom hans mormor förbi och hämtade upp han. Och jag trixade till håret, sen åt vi maat, mmmmums så gott. och just nu är det efterrätt, ris'alamalta, mumms va gott det är! Nu ska vi upp till pappa och hälsa på.
Ni missar väl inte kalle, om ca 3o min, oooh :D




Såhär såg det ut i morse vid granen :)





Fixade till mit hår lite, och här har ni resultat :)







Niklas eriksson, jag älskar dig! Bästa som finns, finns absolut ingen bättre,
 är så glad att jag har dig så du vet inte!


min julskinka har rymt :)




Nu är det jul i vårt hus :)

dan före doppare dan!

GOD JUL ALLESAMMANS!  :)


23 december dan före doppare dan! :)

"Dan före doppare dan"

Efter att ha vart med mamma och tova i vansbro på alla affärer och handlat så har jag äntligen kommit hem, men utan karl, vilket var tråkigt! Men han kommer sen senare ikväll, fast inte för sent för vi hoppas :) Ska strax kladda i håret med hår inpackning och städa mitt rum och osv medans det verker i håret:)
Ikväll blir det lite julemys och invänta morgon dagen :) åh jag längtar tills imorgon. fast på ett sätt så gör jag inte det, för jag är rädd för att det blir lite kaos. Vill ju ha alla på samma ställe, vilket inte funkar. Är kaos redan.. Nej julafton är inte så rolig när man ska flänga runt överallt och vara här och där! HAde hellre haft alla på ett ställe. fast minus en i denna familj. ooops, shh.

nej, det får bli som det blir. Men nu ska jag göra nå nytta så hörs vi sen senare,
här får ni lite bilder sen tova åkte skoter med robin och lite bilder på ellen osv :)












midnatt rodner tyster här i huset

missnöjd över att de inte hade grejer som jag skulle ha i blge idag, enda iden att jag åkte dit var för att jag skulle handla den/det, men icke så nicke. Det var väldigt tråkigt! Vi tar det i mellandags rean, en försenad julklapp kanske är roligt att få, höhö! 
Ja annars, ja, jag har fått jullov och njuter av det som bara den. Tagit det lugnt ikväll, haft lite julstämming i detta hus i vansbro. och imorgon ska jag hem och ordna upp julstämmningen hemma, bättre sent än aldrig, så detså!

Nej, nu slår vi på en johan falk film och sen kryper vi ner och njuter av morgon dagen då man får sova ut, och desutom så är det ine vilken dag som heslt, uitan "dagen före doppare dagen" är det imorgon ja!
Nej godnatt, tråkigt ykligt inlägg, men har inge intressant att tala om!


22 december

åh, äntligen! Sista dagen idag, och vi slutar snart, ååh så skönt! Har gjort ett samhällsprov, klarade det galant tydligen, härligt. och sen lämnat in svenska och psykologi, så nu känner jag mig stolt över mitt pluggande :D haha 

sedan hoppar vi på tåget som ska ta oss vidare till blge på en sista julklapps handling, blir dock bara en julklapp idag :)  både jag och nicke får jullov idag, så det ska vi fiiira! hihi!

nej nu får det vara nog med skrytning, hejhej :))

i love my baby boy!

pluggpluggplugg, i'm the plugghorse today!

Sådär, nu har jag suttit och skrivit klar min svenska uppsats. Det tog några timmar, men nu är det färdigt. ska bara kolla igenom det så det ser bra ut, sen ska jag äntligen få lämna in de, helst innan tolv i morgon, måste fixa det. fast ett PM till det, det har jag ju inte, det var lite sämre. men men, han får vara nöjd med det lilla till och börja med :) Nej, nu säger ryggen stopp till att sitta på en trä stol, ont överallt, mest i ryggen. ajaj, inte bra. Nej eftersom en viss person har två prov att genomföra imorgon klockan 09.00 in mjalung så lär hon sova nu. Så godnatt med er :)

Borlänge imorgon en snabbis med sofie och jullan på eftermiddan! Sen ska jag äntligen få njuta av mitt jullov och inte tänka på nå pluggning alls, för nu är jag som gått som klar, tror jag.. känns så iaf, vi får hoppas :) nej nu tar jag med mig min räka och går och lägger mig, godnatt!   <3


21 december



jag tar med mig mitt pick och pack och drar hem till min kära korv, och bl.a pluggar lite svenska på datorn och sedan läsa lite vecko revyn så man hänger med i skvalret där utan för :D

btw, så blir det en liten roadtripp till blge imorgon för att skaffa en julklapp :) som sällskap har jag sofie och julia, härligt de  :)

Men först ska jag hem till pappa och se vad har gör, hej så länge :)

4e advent igår :

4:e advent igår

så det vart lite mat och fika i vansbro vid familjen Eriksson :)


21 december, tio månader med käraste bubben

Min kväll igår bestod av en långpromenad och en hel del pluggning. Prov idag i psykologi, vet inte alls hur det gick, kändes att det gick sådär, kunde gått mycke bättre. men men.. har två till prov jag ska göra idag ochså, ja, den som spar, han har! Sparar, och skjuta upp läxor, det är jag expert på att göra. Hm. Ja, annars så ska jag plugga idag med, har även svenska att göra, ska göra klar den så jag slipper fundera över det mer. 
 
Ja, förutom allt annat så är jag trött som ett as, somnade inte förens vid tre nångång, jag har iaf insett att ligga två stycken i en 190 säng, med en stor katt, det funkar inte. nej, det gör det inte. Jag lär ha en större säng, det är ett måste! Ligger som en räka och svettas, haha.


Well well.. Jag och min kära älskling har idag tillbringat tio månader tillsammans :) och jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag som går med han! Jag älskar han mest av allt! ♥ =)



Therese´s födelseparty ;D




emily och linnea :)

söta lilla födelsedags barnet som fyllde 19 :) <3

fast hon fyllde år den 15 december, men firande för henne de tog vi igår :)

20 december

och här sitter jag med två tjocktröjor, raggstrumpor, tofflor, en vete värmare med en katt på och ett kopp te och fryser som en dåre. Usch, mår inte så där riktigt bra sen går dagen, men det var riktigt trevlig och roligt.
Som ni ´kanske inte vet så var jag och några tjejer bjuden hem till tärry på hennes födelsedags fest, om man kan kalla det så. fick lite tacos och efterrätt och satt vid bordet och pratade och skrattade tsm :) mycke trevligt!
Så idag blir en seg lugnt dag, ska inte göra så mycke alls, jag ska plugga lite gran, men absolut inge mycket mer annars. Nu ska jag ta och läsa lite vecko revy medans niklas pluggar, sen blir det lite food, sen äppelbo ;)

20 december idag, och fyra dagar kvar till julafton, jag tror inte jag har hunnit fatta det än :O  Jag älskar egentligen julafton, men i år känns det som det inte kommer bli så bra faktiskt. Jag vill vara med alla i min närhet, alla samlade på ett ställe, går det? nej, det gör det inte. Alla vill väl såklart vara hemma vid sig själva i deras kryp in och inte hemma vid någon med en massa folk, men jag ska försöka ta min julafton som den kommer, trots att jag vill ha alla nära och kära samlade. Min älskaling vill jag iaf fira min julafton med, första julafton jag har någonting som jag aldrig vill bli av med. Jag behöver inge klappar, jag har redan fått det jag vill ha. Jag har min älskling, och det är jag nöjd med. vill inte ha nå mer! Jag vill ha en mysig julafton med nära och kära, god mat och trevligt och min älskling i närheten! Det är det ändå jag vill ha, då är jag nöjd :)


jag har världens bästa pojkvän ♥  :)

<3



 

18 december

usch och fy va kallt det är ute! Rätt som det var shong pang så vart det 20 grader. t.o.m över 20, och imorgon skulle det bli ännu kallare, usch. Det kan gärna få komma mer snö, än så här kallt.´:O
Jaja, det är rätt  mysigt på nå vis, då får man klä sig varmt, tända en brasa och sätta sig i soffan och se på tv och datorn och mysa med baby, så som jag gör nu :)) hihi!
Ikväll har vi iallafall gjort hemma pizza hemma vid mamma, trevlans trevlans :) och nu har vi bänkat oss fram för tv och ska snart se på en film på feman tsm med lite ostkrogar. gooet :)










17 december

Jaha, jag hann med åtta bussen idag, det trodde jag inte. inte när man inte somnade förens ett typ, usch så trött jag var/är!
Har städat i köket hela dagen, eller hela och hela, inte ens halva dagen har gått, haha tog bara ca tre timmar. Jaja, ska nog slå mig ner vid bordet med mina kära vänner Sofie och Julia, och spela kort. Marie är hemma och Lotta är på väg hem. Så idag är det vi tre som kämpar och står ut! ;) 
Annars så sitter jag och stör mig på vissa människor.
tack hej!

<3

♥MERRY CHRISTMAS♥









♥OCH
GOTT NYTT ÅR♥


16 december! Bärbar datoor! =)


Försov mig imorse, med flit tilloch med. inte bra, men det var väldigt skönt. Hade ändå religion, och det är inte så värst roligt, hann att vara där i en halvtimme och på den halvtimmen hann jag göra klart det dom andra hade gjort, så det var rätt okej :) Annars, ja, naturkunskaps provet kunde jag inte, så jag tog tåget hem!

bara för att jag inte kan vänta tills julafton med att få min present som jag fått av pappa, så tog jag och öppna det, och gissa vad det var? ;)
Jo, en liten, liten snudig bärbar dator med 10tum, hihi! Liten och lätt att ha med sig överallt. Pluggdator, med andra ord :) får se ifall det blir någon ordning på mitt pluggande. Men det ska det verkligen, så mycket som jag har/hade så vill jag inte ha så mycket. och sen så kanske jag hinner blogga mer osv, vem vet ;) Så tack och bock för denna, min kära fader! :)

Ja, allt annat rullar på som vanligt, och jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag när jag har dig!

Nej, nu ska jag gå hem till pappa en sväng, ladda över musik och bilder från min mobil till datorn, och byta minnes kort, och installera några program på min nya kära dator, ta bussen till älskling, färga håret på per, plugga och mysa, ja, min dag är full speckad från och med nu :)
hejdå gott folk!

14 december

jaha, då vardet måndafg igen da.. Känns som det bara är måndagar nu för tiden, dagarna går så fort. Jag hade varken tid elelr ork att skriva och lägga in bilder igår, igår var en slö slapp dag, väldigt slö. I fredags var vi vid niklas mormor och åt julmat, spelade kort och hade det allmänt trevligt :) Sov kvar där, och kom hem vid ett på lördagen och Kära lina kom oc hälsade på mig :) senare mot kvällen så åkte jag sanna och linan och kollade på syrrans julshox i bystugan, fick oss några härliga skratt av dom små goa ungarna. bilder kommer senare idag :) På kvällen kom tärry och hämtade oss och vi drog till vansbro och crousade runt i min röda snygga bil och spelade musik och hade det trevligt osv :) Stannade till vid flottaren och hälsade på en massa folk och sen gick vi hem och sov. trevlig kväll! :)

Igår, vart det ostbågar och soffpotatisar tsm med filmen "solstorm" sm gick på tv. helt okej film!


Jag och Marie har precis insett hur jävla mycket vi ahr att göra innan jul. Helst innan jul, naturkunskapen det tar ajg efter jul jag fattar ingenting av den.
tack och hej för mig!

du är det bästa som finns, niklas!


11 december

Var väldigt skönt att få vara ledig idag. och varför jag vart ledig kan jag inte säga, det är en hemlighet :)) hihi. nyfiken i en strut kikar alltid ut!
Nu ska jag göra mig i ordning, för om mindre än en timme ska vi åka till Niklas mormor på julmaaaaaat. GÖTT! Känns lite taskigt att jag inte kommer till skolan nå mer, skulle ju kunna åka dit och hjälpa dom med deras julbord osv, men som sagt jag har gjort en hemlissidag  och är ledig heeeeela dagen lång så, det tackar jag och bockar för :)
nej tack och hej för denna gång!






10 december

ojoj, dagarna går så fort men ändå så längsamt.. har julbord i skolan så det är att sova fram till elva, hoppa på bussen vid tolv och sen börjar man, och slutar vid nio, tio på kvällen och då är man sten trött och orkar ingenting annat än att lägga sig och mysa. så det skyller jag på denna gång varför jag inte bloggat. förövrigt är humöret på noll och jag 'är trött och vill hem! Imorgon är jag ledig hela dagen, det gillar jag skarpt! I helgen, jadu vad ska jag göra? ska iaf se syrrans julshow på lördagkväll, sen da? :S

jag står i disken idag, igen.. vilket är rätt bra! men ändå inte!! .. nej, nu ska jag min klagmaja gå och försöka göra något nytta och vara lite mer irriterad. hejsvejjs!



8 december

Kan väl börja säga att jag har sett "flickan som lekte med elden", jag pappa och niklas såg den i söndag. RIktigt bra film. Lika som första filmen. Lär verkligen se trejde! >Den var ju helgen, men eftersom vi inte hade sett tvåan kunde vi inte sätta oss på bio och se trean. Så nej, vi får hyra den sen när den kommer ut.

Julbord idag i skolan, lika så imorgon, på torsdag och på fredag! Drygt! Men skönt med sov morgon, men drygt med sena sega eftermiddagar inne i köket med folk som är ruttna i huvu :)









7 december

Att ligga och znosa på morgonen, är väldigt väldigt skönt, men livsfarligt ibland, då man är för trött.. Men trots att jag inte somnade förens vid halv två så tog jag mig upp imorse halv åtta och hoppa in i duschen och försökte bli pigg.. Men nej, det vart jag inte, utan jag har vart så trött att jag har skrattat åt precis allting idag, fan va drygt det är att ha såna dagar. fast väldigt skönt att bara få skratta ur sig och ha lite ont i magen och käkarna efter man skrattat, haha. Dagen gick iallafall fort, och det tackar jag för! :)
Leif fyller år, så vi har fikat lite och mormor och morfar vart här osv. Så det har inte blivit nå pluggning än, tyvärr. men jag hinner att göra det. eftersom jag har så tråkigt som jag har, tänkte jag se på andra avenyn som jag brukar se på datorn på måndagar, men just nu verkar det inte gå, utan man lär installera nå skit först, ser det ut som?! åh, fan blir tokig!
nu skulle jag ha haft min dator expert här.. Kom heeem nuu! :(

nej pluggning och försöka se på andra avenyn blir nu, först en kvälls macka! brb

lasse winner



Du är den enda
Du är den bästa
Som jag har letat
Som jag har väntat
Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Vad kan jag säga
mera?

Jag vill bara gå hem med dig

Innan eftertänksamheten har raserat hela natten
Vill jag gå hem med dig
Jag vill gå hem med dig
Genom vårens första rodnande natt


6 december 09

och här sitter jag och fryser och har allmänt skit tråkigt. Min helg har varit hel-lugn, vilket var väldig skönt faktiskt. Igår skjutsade niklas och tova iväg mamma, leif och några mer folk iväg till nås på julbord. och medans dom två  var borta, så gjorde jag lite mat (snitzel och potatis crocketter och bea sås), och myste till med en massa ljus överallt i hela huset, och chips och ostkrogsskålar och, "ronja rövardotter" en härlig barnfilm som man såg när man var liten. Vid tio, elva tiden så var vi och hämtade dom så jag, tova och såklart ellen följde med i bilen som några mähä för att han skulle få ett trevligt sällskap. Halkit som det var så gick det bra! Usch så otäck det är att åka upp, och framför allt ner för en backe när det är halkit :O usch så otäckt!

Blir en lugn film kväll ikväll! Skolan imorgon óch sen tisdag-fredag har vi julborden i skolan.. Så ja, nej over and out säger jag






myspyyys :)

5 december

Godmorgon gott folk :) Snön är kvar och det ser ut som det är minus grader, vilket är väldigt bra, för då stannar snön kvar ett tag till. hoppas att den stannar kvar hela vintern, men svårt föratt tro det, tyvär :/ 

Barnvakt ikväll, så det blir inge partajj för min del. Hade vart riktigt roligt att åka på emilys fest. Nu när det äntligen verkar vara en rolig fest att gå på, men nej, just då, då lär jag vara barnvakt för att tova är så bortskämmd och vill inte vara vid någon annan! rolig lördags kväll! Men det bästa är att jag han min kära man med mig :)

nej duschen var det ja, hejdå med er :)

19 dagar kvar till julafton :O helt sjukt, va tiden går fort!

4 december

vet inte vad jag ska skriva, sitter och skriver och suddar ut, skriver suddar ut, skriver suddar ut... Kan iaf börja med att säga att det vart en blge och falun vända igår på en liten julklapps handling med maddepadde. Fick tag i en del saker, men behövs en massa mer. usch, det 'är det som är det jobbigaste med jul, julklapparna... Julklapp hit och julklapp dit, och hej och hå! jag har bestämmt mig att i år köper jag bara till de närmaste, inge andra. förresten på tal om de närmaste? så, varför hör jag aldrig av dig mer?   kanske inte var så täta vänner iaf?
 



Tomten, jag vill ha en riktig jul
En så'n som man har när man är liten
Tomten, jag vill ha en riktig jul
Jag vet att du inte gör mig besviken


1 December :)




Klarblå himmel snö på marken och minus grader,och solen som är framme och lyser på vårat vinterland, det är vinter!
, sånt väder har vi haft idag och så ska det vara hela vintern tycker jag! man blir på så bra humör, fast ändå inte på nå vis, för det är så fruktansvärt kallt när det är minus grader, men man vänjer sig nog strax, får jag hoppas. Först ska vi väl hoppas att det blir så i vinter. Annars så just nu skulle jag vilja ligga och mysa och se på en film, men nej. Jag ska julstäda nu, jag ska göra det fint och få ordning på julen i mitt lilla rum :) sen da? bra fråga..


vi ropar på mamma som om hon var askungen och vi var hennes möss


första julen som jag känner att jag verkligen längtar efter. spendera min jul med dig, det är det bästa. jag har redan fått min bästa julklapp, jag behöver inge mer i mitt liv, du är mitt allt älskling!









RSS 2.0