JE VÄRT SÖ LESS

har inte skrivit så mkt blogg på de senaste daarna, men de har typ bestätt av skratt och tok varje dag, haha. fick tårta till frukost igår iaf, haha :D hääärligt.
I morse, åkte med åtta bussen, skulle ju börja åtta, men vi tänkte plugga lite och sen tänkte vi att vi inte orkade vi inte gå från vårdsentralen, men vi pluggade ingenting, utan sat i cafeterian och degade, hehe. hade matte, skratta som en neger, full prick rätt i papperskorgen med bananbiten, pricksäker, svar ja :D haha.
 och nu är ja så arg så ja tror ja slå ihjäl nån snart, öööööjh.
svenskan började kl 14.05 och slutar egentligen typ 15.15, men vi frågade ifall vi fick gå typ f i tre, men de fick vi inte, och sen när klockan är 15.00 då bussen går, då får vi sluta, så vi springer och försöker hinna med bussen, men när vi kommer ut från skolans dörrar, så åker bussen, skit kul. fan ja blir så jävla arg, så ja ja vet inte nå rkt va ja gör snart :S
jävla idiot, och de har ju inte hänt bara en gång heller han gjort så, typ släpper oss fem minuter efter bussen går, så vi får lov att v'änta och åka med halv 5 bussen hem , ååh så kul. FYFAN! :S

I morgon är de fredag, och de innebär att ja kanske ska gå på träningen och sen händer de väl nå kul, kanske tar en sväng over till folketshus men lite chilldricka. sen hem, sen på lörda blir de väl Niklas skulle ja tro :) kanske ska ut på kvällen lite, men tro inte de, för alla ska ju på dido, så de blir kanske lugn för min del, vi får se, kanske umgås med behira om de inte blir dido.
Hoppas tärry kan spendera några timmar eller åt mintonde några minuter med mej, haha :D 
söndagen blir lugn med pluggande på kvällen. nej nog för mig, så ser min helg ut nu iaf, kanske ändrats men inte så mkt isf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0