sunshine :)

jaha, gårdagen va bra, vaknade, gick ut med tussi sendan gick jag ner mot byn  när mamma skulle hämta mig i vansbro, va inne på zoom´s ett bra dag, vart hårfärg och en parfym till niklas :) sen kom mamma och hämtade mig. Åkte hem, och sanna kom hem till mig, och vi badade solade och hade kul. Sen vid fyra tog vi tåget ner till malung och hämtde min moped vid lisbeth, på hemvägen åkte vi in vik OK och åt en glass sen åkte vi den långa hemresan hem. Sen när vi kom hem, åkte vi typ direkt ner till tärry jesper och sandra som satt hemma vid tärry och drack lite. Trevligt trevligt! Va och hämtade behira så hon va med en sväng, sen kom gina och ämtade dom alla och dom drog till plasket och jag och sanna åkte hem och åt korv med bröd såg på film och sooov, göttsö!

ochidag vakna jag vid nio, sten trött  somnade om till tolv typ, fast vart väckt 25 ggr typ mellan timmarna. Till slut kom jag upp och då va det bara att gå ner och äta mat och släga sig i vattnet, 21 grader :) fick oss en åktur med robin i ans nya båt :) annars har vi inte gjort så mycket mera. Just nu är hon hemma, men hon kommer hit snart igen :)
Niklas är nog fortfarande i stugan, för ja kan nämligen inte nå han på hans telefon, och deras motagning där längst ute i skogen funkar inte ett piss :S Jävla skit, miss him :( Nej nu ska jag fördriva tiden lite tills han kommer, jag hoppas verkligen inte att han kommer hem sent, jag hoppas att han ringer snart och säger att dom är påväg hem nu, då blir jag HAPPY :D  aja, skriver kanske mer sen :)

Jag älskar dig, Niklas Eriksson <3

"#

jaha, solen skiner idag med, fyfan så gött. Sitter just nu vid Niklas har precis vaknat, vaknade upp helt själv :( han och jonas drog iväg i morse till sommarstugan och ska sova där en natt och fiska. Usch så tomt utan han :( men men, ska iaf vara med madde nu ett tag när jag kommer hem, sen ska malin färga mitt hår ikväll kanske :) Nej, nu ska jag ut med tussi en vända, sen ska jag ringa mamma så hon får komma och hämta mig :) ha en bra dag i solskenet mina vänner :)
NIKLAS ERIKSSON, du äger mitt hjärta!

IKEA

ja som sagt så vart det IKEA i Karlstad idag, med mamma tova och niklas :)
Åkte vid nio imorse, och kom hem för ca en timme sedan. Trevlig dag! Fick tag på det jag ville iaf, vilket var en hylla att t.ex ha tv i och sen en massa fack och don på sidorna, och ett bort, hittade tyvär ingen soffa :( och en lampa, och en massa mer saker :)  Just nu sitter jag hemma och har beslutångest, det var allt för mig, tack för denna dag.

<33

Niklas Eriksson,  Bästa som har hänt mig, du gör mig alltid glad och på bra humör, du gör verkligen min dag till den bästa! Jag älskar dig, bara dig älskling<3

Äkta vänskap tar aldrig slut!


Den här lilla typer har fått träffat både igår och idag, riktigt glad vart jag! Saknar dig och våra dagar i äppelbo, då du ringde vid typ elva och fråga om jag kunde komma och se på film och sova vid dig då du va hemma själv i huset, och jag kom direkt. haha. saknar oss väldigt mycket vänne, lär verkligen börja umgås mera tycker jag! :) ldu är bra för mig vännen!

",

jaha, sitter hemma vid niklas och väntar på han. Vet inte vad jag ska göra, har lite väl för tråkigt :S Hoppas han kommer snart säger jag då bara..
Hade faktiskt velat vart ut på nånting idag, åka nånstans med nå folk och ha skitkul, men de går då ikke de. Ska iväg till ikea imorgon vid halv åtta, och jag hade tänkt och köra dit.. så är nog ingen bra ide.
 
Va och kollade på lite fotboll idag med pelle och kamilla i äppelbo :) riktigt trevligt att få umgås lite med kamilla :) har inte så mycket mer att säga, får blogga lite mer imorgon när jag kommit hem :)
have it nice!

Niklas, den bästa människan som finns på denna jord! Jag älskar dig hjärtat!

hejhejhej hemskt mycket hej :)

hejhej, länge sen man skrev nu.. Igen :/ Men har faktiskt inte tid att sitta vid datorn när det är sånt kanon väder ute :)
I onsdags åkte vi och kollade på kläder vid folketshus, fanns typ bara kärring kläder, men hittade väl ett linne ett par byxor och en stor munk jacka som va grå och mumma va skön den va ;D sen åkte vi hem och åt mat, sen till glatjärn och badade. Jag mamma tova hennes kompis mimmi och per och niklas :)
I Torsdags åkte jag upp till malung och jobbade lite gran vid lisbeth. Målade en veranda brun, vart väldigt bra faktiskt, men sten drygt kan jag lova, fyfan.. Aja, man måste ju göra nånting vettigt om man vill tjäna lite pengar såklart ;) och pappa fyllde år då, så han kom upp till malung och vi fikade och firade han. Sen senare åkte vi hem, då målningen va klar, för då fanns det inge mer färg så gick ju inte att göra så mycket mer, och plus att den affären som dom har färgen på var stängd.
Så vi åkte hem. Niklas kom hem till mig när jag kom hem och vi vart sittande vid tv hela kvällen typ. '
Ja som ni ser så har inget speciellt hänt, förutom att solen har vart framme nu i flera dagar vilket jag ger ett stort plus på! Fått lite färg på mig har jag ochså, lite röd på armarna nu, svider som fan.

Btw, vet ni vart jag ska imorgon, JO, till IKEA, fyfan så underbart, ska handla möbler och don till mitt nya rum som jag ska ha nere i källaren. GÖTT! och niklas har lovat att följa med och kika lite på don han med.
Puss på denna dag!!
Niklaseriksson <3

4 underbara månader bejbi.

riktigt riktigt dålig uppdatering under de senaste dagarna faktiskt, fan! Jag hinner inte med att vara inne på datorn så mycket och blogga som en tok, men jag ska försöka bli lite bättre på det iaf, promise ;)
 Iaf så i torsdags kom ju niklas två kompisar hit och va kvar här till igår ( lördag ) fast det är egentligen måndag idag, klockan är ju trots allt 02:01 mellan söndag och måndag natt eller vad man ska kalla det.
Så det vart lite party här i torsdags, själv var jag nykter, hade så ont i huvvut och va förkyld som en neger, så jag hade verkligen inte lust att dricka alls. Men jag hade faktiskt trevligt iaf, ett tag iaf, typ då och då. Jag och behira sov nere i soffan och såg på "lejon kungen 3" en riktigt rolig och bra film faktiskt, VÄRT ATT SE om man inte redan gjort det. Fredag morgon (midsommar afton)  vart vi väckta av niklas som ringde och frågade vart vi va eftersom vi inte va uppe vid alla andra utan hade gått ner i lugn och ro trodde vi, men somnade inte förens vid typ 4 och ca 8 ringer niklas. Dagen gick vidare och vid 3,4 började vi att grilla, jag niklas, dennis, behira, jesper,jonas och sen dom andra två typerna. Riktigt trevlig och god mat. Lyssna på musik och gjorde oss i ordning för vi skulle iväg till nås, till storänget. Vilket inte var så roligt faktiskt, bråk överallt typ åh fyfan.
På lördagen sov vi som grisar allihoppa i huset, vilket bestod av jesper dennis, behira, niklas, jag och sedan dom två andra. Efter ett tag åkte dom två hem och vi började att städa, tog hur lång tid som heslt och det såg helt förjävligt ut. Menmen, tur vi fick hjälp iaf av dennis och behira, annars hade vi nog inte ens vart färdiga nu.
Vart en lugnt kväll igår med lite film och flöt nere i soffan. Och lika så idag med, städat, gjort iordning god mat,  nå kött och sen potatis bollar i ungen, mmmums. Vi har faktiskt sett den nya wallander filmen oskulden, den va skitbra! Sen nu ikväll har vi sett på en american pie film med popcorn, massa flöt under helgen, så nu får det vara nog, haha..
Nu ska vi krya ner och knoppa. Imorgon ska jag till mprfars stuga och städa lite, sen på torsdag åker jag ner till malung igen och jobbar lite vid lisbeth. aja, nu får det vara nog.


4 Månader för oss idag, 4 perfekta månader. Känns som vi vart tsm i ett år typ, känns som vi känner varann rakt igenom och att vi kännt varann sen vi föddes typ, haha anyway. 4 Månader idag som sagt. Fick frukost på säng av min sköna böna ;) låg och degade oss i sängen och såg på film. Skulle göra iordning lite käk eftersom vi är hemma själva vid niklas för de andra är i somnmar stugan över midsommar. Vi har iaf haft en bra midosmmar. HAr ni haft en bra midsommar?

=)

skulle egentligen vart upp till malung idag med och jobbat lite och tjänat stålar :D men jag kände verkligen inte lust alls att göra det. Va helt trött och slut imorse, ont överallt, plus att jag är lite sjuk, förkylning ont i halsen och hostar snart upp mina lungor känns det som, skit jobbigt. TAr i så himla mycket när jag sak hosta så jag får ont i huvvu, jäävla rethosta.
Gick upp vid typ halv elva åt lite frukost och sedan gick jag och ellen ut på promenad, jag hade en väldigt fin outfitt :) blå,vit,grå,randiga pjamas byxor, en lila stor regnjacka och en mössa, plus att jag va nyvaken, ja, härregud. Men tur att det är i lilla äppelbo vi bor i, för här bryr sig ingen om vad man har på sig tror jag. Sedan städade jag mitt lilla stökiga äckliga rum, duschade gjorde mig kalr, och nu sitter jag här och väntar på min lilla niklas som åkte ifrån mig imorse för att åka på arbetsfömedligen. Ngra kompisar ska till niklas ikväll, så jag hoppas madde och dennis kommer så vi kan göra något roligt ikväll :) nu sak jag ner till mami, sedan far jag, ha en trevligt midsommar allihoppa :)

MY BABY-BOY

hey ho let´s go

hej och hå i det grå!
I tisdags ringde lisbeth ( farmmor ) och undrade om jag ville ha sommarjobb i ett par dagar, och visst ville jag väl det, så jag bestämde att jag skulle ta tolv bussen upp dit igår, men vart ingen buss, utan vart moped :O ja, dom ville låna den i ett par dagar så jag körde väl upp den till dom så dom kunde få använda den da. Men innan jag pkte så höll jag på och velade hur länge som heslt, ville verkligen inte sitta på en moped till malung, 3 mil, is kallt och långtråkigt. Ojojoj, skulle gå och öppna åt kaninen, flög över stängslett och ramla omkull och bröt benet 4 gånger :O klockan sprang vidare och jag gruvade mig för att sätta mig på mopeden och verkligen inse att det var till malung jag skulle åka med min moped, den går ju föfan bara i 50, usch. Aja, jag åkte iväg iaf, hade precis kommit ur äppelbo och var påväg upp mot malung vid kameran osv, ja, då kom jag ju på mitt moped körkort va ju hemma, och tänk om någon polis skulle stoppa mig och fråga efter körkortet, och jag hade det hemma, då hade jag säkert fått vänta med körkort eller kanske t.o.m hade blivit böter? ja inte vet jag,så att vara säker så åkte jag hem och hämtade kortet. Bytte tröja, höll på att frysa ihjäl. Kom typ lika lång andra gången ochså, sen tänkte jag åka hem och sätta på mig mer kläder, men jag vägrade, dels för att det tar fkt ett tag att åka fram och tillbaka, och jag vet att jag hade inte bara hämtat en annan tröja, jag hade lagt mig breve niklas en gång till och myst, så jag ringde pappa och sa att han skulle åka ut till vägen från busjön med en tröja. På vägen dit va jag livrädd en gång, kom en lastbil bakom mig, och två lastbilar mötte jag, och han som va bakom mig han skulle förbi, och vi mötte ju dom två andra lastbilarna samtidigt då, så jag åkte långt ner mot diket, nästan i diket föfan, :S men som tur va så väntade han på att åka förbi tills dom andra åkt förbi oss. Vägen dit va gansak lång, långtråkigt fkt, men det gick väl, hörde ju på musik :) kom fram, tog 55 minuter att åka 3 mil haha. Började med att ta en tunnbrödmacka och sedan startade jag att putsa fönstrerna, måla, klippa gräset, flytta saker osv. Tog några timmar, och efter jag va färdig, då åkte vi och kastade en massa skräp och va och pantade burkar, så vi fick rätt mycket gjort den dagen :) 
efter ett tag ringde niklas och sa att han skulle upp till malung och va barnvakt till sin kusin, så det va ju helt perfekt, så när jag va färdig med allt skjutsade micke (min farbror) dit mig till niklas. Sen åkte vi hem tilll äppelbo och tog det allmänt lugnt :)
så var hela min gårdagen dag :)

I just wanna be right here with you.

mysdag igår :) spelade kort med mamma efteråt hon hade sett på bingolotto, vilket hon uppskattade väldigt mycket att vi gjorde något kul med henne :) idag har det inte hänt speciellt mycket, sovit som en gris, och nu har han precis åkt hem, vilket inte är speciellt kul. Men men.. Ska ner till älsklingsbejb ikväll iaf :) nu ska jag slå en pling till tärry sen ska jag hoppa in i duchen och göra mig klar och vänta tills niklas är färdig med allt don han håller på med.
Klart slut!

älskling, du 'är det bästa jag har, det bästa jag någonsin haft, det bästa jag alltid vill ha kvar vid mig. varje gång jag ser ditt leende blir jag alltid så himla glad och allting känns så himla rätt med dig. Det 'är dig jag vill leva mitt liv med, jag älskar dig min vackra älskling<3

pimpong

ojojoj va dagarna går fort, inte skrivit på ett tag nu igen. Iaf så i fredags hade jag niklas och per lite fredagsmys :) på dagen va jag upp till malung med mamma tova och hennes kompis, jag körde dit och hem :) fast dock inte inne i själv malung. Åkte hem till niklas typ dirket vi kom hem från malung, gjorde iordning lite mat, pommes, kycklingfileér och beasås :) gött som fan. Sen kollade vi på hans och hennes som gick på tv och åt lite flöt, chips och ostbollar med cola och dipp :D
Lördagen va vi till tärry på lite studentkalas, eftersom hon tog studenten i onsdags. Va där i några timmar och åt mat och drack lite och hade allmänt trevligt :) hennes släktingaR och hennes närmsta vänner, vilket bestod av, sandra+hennes kille, jag+niklas, och baller höhö. senare på kvällen vart det järna vilket va väldigt trevlig och kul fast det regnade, men kul kväll iaf :))
och idag har vi inte gjort ett piss, sovit i nån timme nu på kvällen, och nu ska vi ner till mamma och se på bingo lotto med henne tror jag. slappdag :)

nikolaaause<3

falun :)

i tisdags fick ju jag mitt underbara sommarlov, gu så jävla gött. men hade vart göttigare om man hade tagit studenten och slippa skolan helt och hållet, men aja. Va as trött niklas låg och putta och härja och tvinga upp mig, vilket va ganska bra, men jag va så jävla trött att jag skulle kunna sovit hela dagen, och de kunde ja fan nästan ha gjort ochså, helt onödig dag i skolan. Åtta bussen till skolan, lektion nio, satt och stre med våra lärare i en kvart sen fick vi vänrta tills tio då nå musik grupp skulle spela. De spelade i en halv timme sen va det slut, då fick man åka hem. Niklas och baller kom och hämtade mig i malung då precis då de va slut, drog till äppelbo och hämtade upp dennis och madde och sedan till falun. va på lasarettet, åt mat på american take away, och även va vi en stund på gågatan och där hittade jag en tunika som jag vart helt kär i :D  dagen va hur bra som heslt :)

;)


Jacka från Vero Moda 299:-
Tunika från Gina Tricot pris?
Grått linne från Gina Tricot 99:-

What can i saaaaaaay



gårdagen va bra =) Jag och niklas skjutsade upp jesper,jonas och hane till malung, rusade hem och in på selins för att äta lite mat som roger och kicki ville bjuda oss på nu när vi fått sommarlov :) När vi va klara åkte jag och niklas till karamellfabriken och hyrde en film som vi alla satt och kollade hemma i soffan vid niklas med lite godis. Spelade spel gjorde vi ochså, "med andra ord" hette de, rätt kul spel fkt. Sen åkte vi upp till malung igen för att åka lite varmv med jesper jonas martin hane och tärry som följde med oss upp. Såklart så åkte inte alla vi 7 pers i bilen samtidigt , höhö. Vid ett tiden drog vi hem, somnade i bilen gjorde jag ochså, trött och kallt usch. Kom hem runt 3, halv 4 tror jag. Somnade som en björn, och sovit som en björn har jag då gjort idag. Efter niklas vart på volvo med sin bil så åkte vi till äppelbo och just nu är han ute och fiskar med jonas och jag hoppas han kommer snart, miss him :D skulle vart med kamilla, men de vart inge av :/ nu ska jag ut och gå en lång promenad med mamma och stri lite med henne :)
Blir lugn kväll ikväll :) over and out, ni sak få en outfitt för första gången på min blogg på gårdagens kläder :)


Hillding ;) <333

niklas student :)

nikolaus fick stipendium, grattis<3Tessan, som alltid är lika glad! grattis till studenten :)
grattis josse =)mormor ;)hahah, alltid lika stiliga ;)Fullt upp att öppna presenter =)Fyfan vilken fin tårta med en fin unge på, och jävligt go både ungen och tårtan, höhö ;)

Dagen va helt underbaRt rolig och trevlig. Massa folk hemma vid niklas, med mat, tårta och presenter. Även jag fick en present av niklas faster, det var en handhandduk som det stod linda på :) Senare på kvällen kom pata behira och baller :) börja smådricka lite, och drog iväg till deras lärare och fortsatte haha. trevligt fast ganska lång kväll.
Grattis än en gång till älskling för studenten <33


studenten 09

hm jaha, dagen började väl av att man vart väckt imorse av kicki roger och pär och kicki tjöt i en visselpipa, så det va ganska ömöjligt att inte vakna, haha. Åkte iaf med åtta bussen till malung för att vara i skolan i två timmar och sedan hem med elva bussen för att hinna med älsklingens student. Kom till skolan och fick reda på att alla ettor och tvåor skulle in i köket och städa, så det var bara att kavla upp armarna och sätta igång, usch så drygt, som tur va så sprang klockan fort iväg och jag drog hem vid elva. <Tärry kom och hämtade mig hemma och vi bar iväg till vansbro efter ett tag och köpte blommor och fixade massa don :) Sen iväg till lokparken där alla studenter skulle hålla till.Sen hem till älskl med hans släktingar och mamma oich tova och äta mat och fika samt fira niklas :)  Har en massa bilder :) men det orkar jag inte lägga in just nu, för nu ska jag ner och spela kort med alla som är kvar :) och sedan kanske det blir äppelbo på fest med nå folk, mne nu sak jag dra som sagt :)

grattis min fina älskling till studenten <3 älskar dig vännen <333333

HR DAG!

jaha, upp imorse vid halv åtta satt på mig kläder och orkade inte sminka eller plattahåret för vi skulle ju ändå bara ha typ en HR dag :) och det hade vi, va meningen att vi skulle vara vid bullsjön, men vart inte  så, vart inne vid oss ist på HR.
Fick lite frukost av treorna sen vart vi alla indelande i grupper so vi gick ut och gjorde nå aktiviteter typ, hoppade i en stor svart sopsäck, sked och ägg i munnen, skala en citron med munnen medans en annan höll i den med tänderna, ha en galje typ mellan bena och spänna fast den mellan bena på längden så den satt fast, haha. vårat lag vann i det! ;)
gick in och gick en tips promenad inne i skolan, haha på ena frågan stod det, "vem va det som duschade med täcket på" ja, vem fan kan det har varit, kan de möjligtvis ha vart tärry, jo, det kan det nog, haha, öjh, så störd. Asså va frågor om när dom va borta i grekland, kunde väl typ inget, men fick iaf en poäng när frågan om tärry kom upp, haha (Y)
sen skulle vi göra en sång till treorna och de vann vi på med, höhö sen fick vi mat, och sedan va det prisutdelning, mitt lag vann, eller kom delad etta med treorna tro jag det va, haha :D
sen tog jag och marie två tåget hem, och nu sitter jag här och ska sanrt börja städa i mitt rum, ser förjävligt ut, sen ska jag ner till mina kära pööjk ikväll :)

>klart slut ;)


Yippie

STUDENTVECKA-STUDENTEN-CROUSING!
älsklingsbebis tar studenten på fredag, helt sjukt, men kul för han att slippa skolan iaf.

längtar eftersommar lov så jag spricker snart.


i mitt hjärta är du sparad föralltid!

usch, nu har jag inte skrivit på flera dagar igen, börjar typ jämt mitt inlägg såhär (att det va länge sen sist osv) har inte rkt tid att sitta och skriva varje dag, men sak iaf försöka få nån liten ordning på det hela, haha.
helgen va iaf bra.

haha måste berätta om tovas hamster lite gran, haha. Jag och tova hade förut varsin hamster, rättsom det va så va min helt borta och buren va stängd och allt, så den kan verkligen inte ha gått ut genom burdörren själv tänkte vi, men nån måste ha glömt och stänga den när nån av oss har gett den mat eller hållt i den eller så, och i helgen hände det igen. Tova fick en ny hamster, eller hamster och hamster, ser mest ut som en sork typ, skit stor, usch rätt otäckt stor, men skit go och gulla med, hah. Iaf så i helgen så ringde mamma och sa att den var borta och hon viste inte rkt hur de hade gått till, men sen sa hon "jag måste ha glömt stänga burdörren till den när jag gett den mat" aha tänkte jag, ja då har vi ju en förklaring om varför den är borta såklart. Kom hem lite senare på kvällen, pelle (våran katt) ligger i hundbäddan och ser mätt och belåten ut som om han ätit upp hamstern. Eftersom det var mors dag så åkte vi till mormor och åt lite tårta och gick ut med hundarna en vända gjorde jag och tova ochså. Ja när vi kom hem, berättar leif att han satt och kollade på tv och rätt som det var såg han nått springande nere i hörnet på golvet i ögonvrån, och kollade dit, och det va tovas hamster, haha han hade asså gått runt i huset utan att varken nån katt eller hunden ätit upp den haha, helt sjukt. Va lite roligt fkt, haha.
anyway, måndagen va en seg vanlig skoldag. igår var det stress i köket, gjorde förrätter osv. Senare på kvällen drog jag till niklas, och det bar av ut med niklas,pata,jonas,behira,och baller, och åkte även till en längst bort i grönalid ochså och va där hur länge som helst, sen hem och sov och imorse orkade verkligen inte jag upp till skolan, dålig sömn, ont i huvvu, så jag somnade om och vi låg i sängen och bara sov och jäste, till typ 5 och gött va det, höhö. Men sen kom behira pata och jonas in och då va det väl bara att gå upp och umgås lite med dom, gjorde inget spec, tärry kom en vända, senare åt vi pizza sen åkte jag hem med tio tåget, vilket jag inte hade lust med, men fick lov. och nu sitter jag här själv, skit tråkigt, ska hämta in min kära katt och bädda ner mig själv i sängen och försöka sova.
Imorgon sak vi till bullsjön med klassen och treorna och bl.a grilla och gö nå aktiviteter igen.. värdelöst, borde finnas en dag iaf innan skolavslutningen då man kan få sitta och jobba med det man vill och gå till olika lärare och fråga om hjälp så man kan bli klar med allt nån jävla gång. Nytt matte häfte ska jag få nu igen och göra klart så jag kan få ett G i kukhelvetesmatte. svenska har jag kvar en sak att göra i, sen tror jag att jag är helt färdig med allt, svenskan tar jag på fredag och sedan lämnar in sen är jag klar, och gött ska de bli att inte ha nå mer att fundera över iaf i skolan, skulle ha gjort det  för länge sen, men har inte haft ork,tid och lust med nånting som handlar om skolan. Är så himla skoltrött så jag spyr snart.
over and out!



Det är tomt utan dig älsklingsniklas <3


RSS 2.0