bal :)

baller, jag, niklas, behira och dennisjag, jonas och johanna

bal :)

jaha, veckan har varit braseg och långtråkig faktisgt. haft prov, nationella prov, vart i kök och stressat osv, usch. Ifredags va vi ju på bal, ganska trevligt, men lite långtråkigt. Förstört ett par skor har jag gjort ochså, som inte ens va mina :S
Iaf, sov vid niklas tor-fre, behira ringde och väckte mig och tvinga med mig och sola med henne, så jag gjorde väl det, sen hem, duscha, grejja till håret som tog all tid som jag hade kvar typ, slängde på mig kl'änningen och sedan iväg med räggarbil med pappa och våran granne. Åkte nå varv runt byn,s en till flottaren där det vart en massa kort och massa folk, trevligt :) men va ju där ute i hettan i två timmar och tog kort innan vi fick gå in, så det vart lite tråkigt. Men men, vid 6 fick vi komma in och få mat, tre rätters, gansak gott, orkar dock inte bläddra upp vad det va vi åt, för de vet ja inte rkt. hah-
Aja, långkväll, men ganska trevlig :)
På lördags dagen kom behira och pata och vi gick och handlade mat och gick hem till behira och gjorde iordning taccos, smaskens :D haha. sen ¨åkte vi till äppelbo och badade i ticknäset, ujujuj så kallt det va, men tvingade i mig själv ;D
sen hem till niklas, och iväg till malung med tärry, va rätt tråkigt, och trött och slut va jag ochså, usch. kom hem vid 4 imorse typ. Runt elva,tolv imorse kom jesper och hane och väckte oss, och va så trött att jag skulle kunna ha sovit i en vecka kändes det som, haha. Idag har vi däremot inte gjort så mycket, fikat med niklas päron och sen for vi hem hit och fikade med mina päron, sen har han åkt hem nyss, får se om jag åker till han lite senare eller hur jag gör. Nu sak jag iaf gå hem till pappa för vi ska ut och köra lite bil :)
Denna vecka kommer bli låång, tråkigt, dryg och otäck.


Niklaseriksson♥

Jag har landat, för jag har ju dig, äntligen!

Framför mig, tror på orden, ur vår kärlekssång,
det har aldrig hänt mig förut nån gång.
Varje mening ger mig svar, så jag ber dig att lyssna på löftet jag har,
som en saga utan slut, älskar jag dig genom allt, vill vara nära livet ut,
mitt hjärta har funnit sin plats, jag vill alltid va föralltid du och jag.

Att vi står här, det betyder allt, allt som räknas just idag.
Ser en framtid, som jag tycker om,
och det har aldrig hänt mig förut nån gång!

Det du ger mig, läker sår, så jag ber dig att tro på de jag löftet du får,
som en saga utan slut, älskar jag dig genom allt,
vill va nära livet ut, mitt hjärta har funnit sin plats,
jag vill alltid va föralltid du och jag.

Å som jag är med dig, vill jag alltid va föralltid
som en saga, som är sann älskar jag dig genom allt.
Håll mig nära, ta min hand, mitt hjärta har funnit sin plats,
som en saga, utan slut,
evig trohet, hopp och kärlek ja det ska jag lova dig livet ut,
håll mig nära, ta min hand,
mitt hjärta har funnit sin plats, ja vill alltid va föralltid du och jaag.


han jag aldrig släpper taget om <´3

usch, va dagen  har gått segt idag. Lärarna va sura/irriterade och griniga som satan, medans jag och johanna och nå mer va inne och åt typ upp deras jordgubbar, då vart dom ju mindre glada haha. Fick iaf reda på att jag fick G på köks provet som tur va, annars får man ju lov att vara med tvåorna en kväll i juni på nå mat grejjs, vilket jag verkligen inte vill..
kom hem från skolan vid halv 4, städade rummet lite, har nyss åtit mat, och snart ska jag iväg till vansbro och leka med malin som ja inte vart med på flera veckor vafan :)

nervös inför fredagen,vet fkt inte om allting är färdigt med allt jag ska ha, haha. Ska fixas lite ikväll :)
har inget spec att säga mer, så får bli ett kort litet inlägg iaf :)

N♥

sunshine today :D

åhj så drygt de va imorse att komma upp, sten trött.. Men till slut vid kvart i nio gick jag upp oich gjorde mig klar och drog till bussen och väntade på den som va sen, öhj.. Sitter i skolan just nu med simon, sak sanrt ha matte, sen mat sen data sen svenska, och då ska vi nog ha köks provet, som inte kommer gå så bra, hur mkt som heslt att kunna :S usch..
IDag sak jag vara ute så mycket som möjligt när den för en gångs skulle är fint väder :D aja, nu ska vi nog dra, saknar min bejb som ligger hemma vid mig och sover ;) höhö.

har mycke skolarbete att göra och på freda är det bal ojojoj härregud, mycke som ska göras nu dom sista dagarna, alldelens för mycket :S haha




niklasss <3


ooops..

ojojoj, nu va de ett tag sen igen som jag uppdaterade, får bli lite kortfattat idag, har inte så mycket tid just nu.
I torsdags va det iaf 3 månader för mig och niklas :) Vid 12 tiden typ åkte vi till niklas mormor och hennes man Inge i venjan i deras stuga, riktigt mysigt. Fiskade, grillade, åkte båt åkte runt på älgshaffari, men såg fan ingen, så vi åkte hem igen till stugan. Skulle lägga i en mjäle i en liten vik, råkade ha av en sak på mjälen när vi skulle kasta i den, så den hamnade på botten, försökte få upp den dära jävla mjälen i flera timmar, men inte fan fick vi tag på den inte :P
I fredags hände inget spec, va med behira och pata på kvällen, drog till selins och åt en pizza och senare på kvällen vart de äppelbo på fest. kom hem igen till vansbro vuid halv 4, ööj så trött man va då. Va hem till mammsen och åt plankstek va vi iaf, senare på kvällen vart det glatjärn för min del med sandra och tärry, rätt trevlig kväll imellanåt, men vart va folket? haha
anyway, så sitter jag hemma just nu. har pluggat sen 3 idag, har ett köksprov imorgon, hur mycke som heslt att kunna och ja kan fan inte ett skit :S sen ringde jonas och baller och sa att dom satt fast i ett dike längst inne i en skog i äppelbo, så åkte dit och skulle hjälpa dom, men som tur va så hade dom ringt en annan som skulle hjälpa dom för så långt ner och helt ömöjligt egentligen att komma dit så kunde inte vi göra nånting åt saken mer än att stå och titta på och skratta, haha. bilder kommer snart :) så niklas skjutsa hem mig då med samma gång, för han skulle hem och byta däck till bilen och är snart på ingång hit som tur är :) nu sak jag gå ner och höra vad mamma strir om sen gå till pappa :)
over and ooooout ;)

pojken i livet jag aldrig lämnar! <3

<`3



Igår runt 5 tiden ringer niklas och säger att han och jesper ska åka till norrköping och kolla på en bil åt han. Såg bilder, och den såg väl ganska bra och fin ut. En timme efter, så hde dom dragit, va i norrköping vid typ tio tiden, tesa bil-köpte bil-for hem, och imorse vid 4 ringde niklas och sa att han va på väg hem till mig :) mysigt!
Upp vid 8 imorse för att åka med nio bussen till malung och göra nationella prov i matte. När jag gick av bussen skulle jag först gå in vid fällen och hämta lotta, gick in i fel lägenhet, va helt vilse, så fick lov att ringa och fårga vart fan de va hon bodde, asså jag vet ju hur det ser ut och vart det är, men jag gick en genväg och kom up på helt fel ställe, va alltså ingen genväg, utomen stor omväg. haha, och hade på mig fel skor, så hann få skavsår på alla fötter jag hade innan jag hade kommit till rätt port, men till slut fick jag tag på det. Gick till skolan, köpte frukost, och gick upp i mini aulan och skrev prov, första delen va ganska lätt, eller inte lätt, men jag förstod det ganska bra, och det verka bra och verka va rätt och stämma med de som det stod, så det vart jag väldigt stolt över fkt :) mend el två, den gick ju åt helvete! satt i flere timmar med alla pappren och skrev och till slut va det klart, ocvh vi fick åka hem, så vart tre bussen. :)

Just nu sitter jag här och niklas ligger i sängen och har ont överallt typ, ska gå till pappa nu en vända :)
bye bye.

N.E <3

<3


DU ÄR DET FINASTE, UNDERBARASTE, SÖTASTE, SNÄLLASTE OCH HELT KLART PERFEKTASTE MÄNNISKAN JAG VET! JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET MEST NIKLAS!


:/

♣stannade hemma idag, förkyld som satan. Sitter just nu vid pappa och donar på hans dator och lyssnar på musik och kollar på bilder har jag gjort ochså :)
Mysig morgon, gick upp duschade och åt en frukost, på fyra mackor, haha. Tråkigt väder va det med, så va inte så sugen på att gå till skolan plus att jag är som sagt förkyld, så ännu sämre, så ringde och sa att jag va hemma idag och det tyckte han va lika bra så jag inte skulle bli sämre, höhö :)
idag vet jag inte rkt vad jag ska göra, tärry kommer iaf en vända :)

känner mig förbannad och nervös, är rädd att nånting ska hända, vet inte vad, men känns som att nått kommer hända snart, nått förjävligt.
KUKDAG!

dop & överasknings bröllop :)

jaha, igår vart det lugnt hemma vid niklas. I morse vid elva gick vi upp och gjorde oss i ordning och sedan drog vi till djura kyrka på dop och överasknings bröllop :)  sen gick vi till en bystuga där vi åt lite mat, fikade och kollade på när dom öppnade paket dom hade fått :) grin vart de på de flesta under gången då vi va där. Åkte iaf hem med niklas mormor. Drog till deras hus (dom som hade dop och gifte sig) och tokade lite gran, med toapapper över hela gården och massa vekabbar på trappen, släpvagnen på gården ist för på parkeringen, hahha ja en massa tok, sen drog vi hem.

Sitter iaf just nu vid niklas och väntar på att mamma kommer och lämnar tussi, (hon som vart i äppelbo vid mamma hela dagen)  Sen kommer tärry och då ska vi ut på en roadtripp ;) vart vi hamnar vet ingen. höhö
skriver mer imorgon, ha de bra så länge :)

Niklaseriksson, the one and only for me

hur ska jag hinna? :O

Nu har jag iaf pluggat på serveringsprovet som vi har påf redag. Skulle behöft plugga nån timme mer, men finns dock ingen ork till det. långa, sega dryga dagar i skolan, sen plugg hemma nu förtiden? är ju helt sjukt mycket som lär göras nu innan det är försent, vet inte vart jag sak ta vägen. prov och np hela tiden, fyfan. Ska iaf försöka hinna ikapp, så jag slipper ha massa rester kvar sen efter sommaren, kommer inte bli lätt, men om manv erkligen vill en sak, brukar det ju gå iaf , så får hoppas påd et bästa.. ´Snart kommer niklas ochså, går väl till pappa lite senare och sover där tror jag.
stackars pappi, tycker verkligen synd om dig, du är verkligen inte värd henne, du är värd en som du kan lita på och tar hand om dig som verkligen bryr sig om dig. för du är den bästa man kan ha!

hmm. sitter och tänker på balen, hur ska jag hinna med den mitt i allting, skor lär fixas, vet inte om den lär sys upp, kanske, beror på vilka skor jag hittar.
Hur ska man ha sminket?
Hur ska man ha håret?
åhj, nu är det mycket på nu i slutet av detta läsår.
wellwell, och sen är det dop på lördag, och inte vet jag vad jag ska ha på min för kläder. Blir tokig.
aja, nu tar vi en dag i dagen så får vi hoppas på det bästa ;)
Nu sak jag iaf gå ner till mamma och tova och ta en tekopp.
over and oooout.


17 =)

baller, niklas och tovatova joel och morfar :)röda rosor som jag fick av baby<3sanna och tova :)

tack för en underbar dag allesammans :) <3

stressigt, rörigt och oflyt!!

Hann aldrig skriva igår, kom hem så sent. Va i blge med nikolaous. Åkte hem från malung med tre bussen till vansbro direkt där han stod och väntade med bilen som han hade vart vid volvo och snott av leif, sedan drog vi.
hittade typ inget jag verkligen va sugen på att köpa, fanns inget alls jag ville ha, så jag rev bara tag i nå skit, bara för att jag ville handla nått iaf, och nått vart de ju iaf för 1000 tog då slut iaf haha. Kom till blge vid halv sex och sprang runt och vid åtta drog vi hem, för då hade niklas fått totalt nog. Kom hem vid typ tio, lämnade bilen och gick till pappa för att han skulle köra oss till vansbro :))
Idag trodde jag att vi skulle vara i köket, hade med min ny tvättade rock och va typ förberedd, men nejda, då ska vi inte va i köket äändå :O  så vi hade först hygien, fick tillbaka ett prov vi gjort, och de gick ju inte bra, sataan! Sen hade vi restaurang, fick nå häfte som vi skulle ha prov i på fredag, sen vid ett va det konsert vid orrskogen, esteter som sjöng, spelade gitarr och trummor och där satt jag och typ halvsov, skit trött plus att det var mörkt och tråkig så då är de enklare att kunna somna, haha :D tog iaf tre bussen hem orkade inte med info&layout, så gick hem till lotta medans jag väntade på att klockan skulle bli tre. Sen när ja kom hem har ja väl inte gjort så mycket, hjälpt mamma med maten, ätit och nu sitter jag här, ska alldelens strax plugga, har så jävla mycket att göra och träna på, prov och np hela tiden, ingen lugn ro alls :S usch så drygt. Nej, nu sak ja gå och plugga osv :) 
 ska ladda in några bilder sen i måndags :)


baby-love <3

my birthday was perfect

som sagt, så vart vi väckta av mamma tova och ellen i morse med frukost på säng med en liten strudelutt, hehe. Sen stuttsa in i ducshen och skynda sig som satan och åkte med niklas ut till kiosken för att vänta på bussen. Kom på bussen, där man fick ett fint paket av sofie och julia, det var ett läppglans som julia har lika dant som ja verkligen har blivit helt förälskad i, så jag fick ett eget :)) tack så mycket mina kära vänner!
Dagen va hur seg som helst, och jag längtade verkligen hem från morgonen började i sängen med sång glädje och lite frukost med älskling, mamma tova, ellen och bosse :) Fick ju såklart sluta typ tioo över tre, och bussen hem går tre, yeeees, great, fuck off. Fick hämtning vid kiosken när jag gick av bussen, av niklas, sanna, ellen och tova :)<3
sedan hem fick paket åt tårta och så :)
fick ett armband med massa små hjärtan på, och 5 röda rosor av älskling.<3
pengar
ljus
nessesär med läppglans och en body lotion av kamilla:)
stor smirnoff ice och ett rosa ljus av tärry och erik :)
pengar av sanna och baller :)
Mascara och pengar av pappa.
ja, och folket som kom kunde inte vart bättre folk, det bestod nämligen av min släkt och mina goa vänner, sanna, baller, kamilla, erik och tärry, och såklart min lilla älskling<3 synd att inte malin kunde komma bara :(
bilder kommer upp imorgon kväll kanske. jag och niklas ska till blge imorgon när vi slutat skolan :) men nu sak vi nog gå upp och se på film.
tack för allt idag mina underbara vänner, familj och mina underbara pojk.

btw, så fyller david år, kamillas boyfriend, känner han inte, men kan väl va lite snäll och säga grattis iaf :)

Niklas eriksson

Du, dududu och bara du! <3
Finns ingen som är så bra som du! Jag älskar verkligen dig! 

sjutton ochså :O

lördags :)
jaha, ja i lördags åkte vi till mockfjärd och kollade lirte närmare på balklänningen ja hade hittat på blocket. Den passade och kändes ganska bra, lär vänja mig lite mer, har aldrig haft klänning förut, förutom när ja va typ 8 år och neråt, haha. men men. Klänningen är ljusrosa med nå pärlor/paljetter på, fram och på ryggen är de snörning/knytning, alltså, rygglös typ, MEN ser dock ut som ja har en kassler på ryggen när det lär knytas, så lär ha en liten kofta runt om mig eller nå sånt, om ja inte ska ha den schalen som är till da haha!
sen när vi kom hem, gjorde vi iordning lite mat tills kicki och roggan kom hem från malung.. Vart grillat med barbeque pommes typ och kycklingfileè, mmmh, smaskens. Sen film och lite flöt på kvällen :)


söndags:)
rätt som det va när man låg och sov kom det en tokig hund upp i sängen, som va Tussie :P gick ner åt lite frukost, och sedan gick vi ut och gick med henne en vända. usch vi träffade på en tant med två hundar i handen, så hemstk människa mot hundarna asså, fyfan, sparka hunden på nacken med vristen, dängde ner ena hunden i marken så har skrek :S
fyfan, hur kan m,an vara så elak mot djur, fyfan..
iaf så senare på kvällen när kicka och roger hade kommit hem, snodde vi bilen hem till mig och donade och drack te med mammsen :) åkte även till pappa en vända och såg på film osv!
sen hem till mamma och sov :)

sjutton ochså :O
Imorse kom tova och mamma in och väckte oss med frukost på säng och 2 paket och pengar :) ellen va såklart med, hon som bar tidningen i munnen... falu-kuriren, där bl.a jag var med på en sida, men en stygg kepa på huvvut, usch, men men, man lägger väl bra in en bild i tidningen om året, så lär väl bju lite på mig själv, men öööhj så styggt! Aja.
Våran fina flagga kom upp för första gången idag, riktigt fint :)

Längtar tills jag sak få åka hem från de hära skiten. Hem och äta tårta och massa flöt, guu så gött :D och såklart träffa älsklipälski;) aja, jag skriver nog mer senare ikväll :) ha en bra dag iallafall, för de tänker jag ha, HÖHÖ :D
kamilla tärry och baller kommer iaf, hoppas malin å kan komma :)



just nu sitter jag i skolan med sofie och julia i ett litet rum med datorer har information och layout, usch, har inte ens slagit upp boken, och inte hinner jag et nu heller, för klockan tio ska jag träffa farmor och farfar :)

niklaseriksson<3

That will never end ^

♥ Niklaseriksson, finns verkligen ingen bättre!





hm.. Ja, idag har vi haft skrivning i hotell, 9 frågor, fast man skulle skriva ganska mycket för att fö de poängerna som stod breve frågar, och jag gjorde så gott jag kunde, och det kändes ganska bra fkt :) sen gick vi till station jag sofie julia och simon. Som tur va så va min lille Niklas i Malung för att köpa kostym, så ja hälsade på dom på en restaurang och sedan åkte med dom hem hit. Haft i silvershampo i huvvu har ja då, så är typ blå/grå slingor, jäävlar va fint. OR NOT!
nu sak jag göra mig klar och dra till älskling!


Tärrybärry, snälla kom hem och riv upp humöret som du är bäst på! saknar dig din lilla gräshoppa. Hoppas du har det bra och jäser för fullt på stranden och är lik en sån dära apa som brukar gå runt på stranden haha. <333


Båda ni två kan göra min dag till den dåligast dagen!

NP




Så fruktansvärt seg jag va i morse, trött och slut på allting. Men tvingade upp mig iaf, och in i duschen, vart iaf lite piggare. Sen åkte jag med Niklas ut till kiosken för att gå på bussen och han åkte till vansbro . Hade nationella prov idag i Engelska,  va så fruktansvärt nervös över nånting, vet inte rkt va det va, va nått som åkte runt i huvvu och störde mig, kunde inte koncentrara mig ett dugg, plus att simon inte kunde sitta still utan satt och gnissa på stolen i 3 år typ och stampa i marken, då vart ja så himla mycke mer nervösare och tappade bort mig helt, haha. Aja..
Men iaf så åkte vi hem med ett bussen, och sen jag kom hem har ja typ suttit här, har även diskat, hade så tråkigt att jag fick lov att slå på "Amy diamond- thank you" för att få upp stämningen i det ensamma köket, haha och sedan har jag pluggat lite, har hotell prov imorgon, usch.. Nu ska jag nog dra till pappa en vända och hämta nå kläder som jag har där, sen kommer Niklas lite senare när dom har spelat klar poker.
kanske skriver mer sen :)


hej så länge :)

btw, grattis till lilsven =)

usch


jaha, tandläkaren idag 08.10 fick reda på att ja har två små hål och att ja lär använda tandtråd och sen fick ja nå sköljningsmedel, som skulle stärka tänderna och så de skulle bli bättre, usch. hoppas verkligen att de blir bättre, för ja ska fan inte ha nå hål som ska behövas lagas, hatar att gå till tandläkare så jävla mycke så fyfan. Fast det är väl bra att de finns sånna som kan med det dära ifall man har nå hål. men aja, så tycker inte ja om att sitta där och låta en annan hålla på i käften på en.
Hann inte med nio bussen till malung som jag egentligen skulle ta, men fick lov att stå i en trög kö bara för att ja skulle handla nå sköljning och tandtråd. Sen efter de, gick ja ner på byn, ringde pappa så han och robin kom ner tillv ansbro och hämtade mig, köpte en korv och sen åkte vi hem. Åkte aldrig ner till malung nå, för dom i klassen skulle ändå sluta vid tolv så va ingen ide. Har vart ute hela dagen ist här hemma med ellen, sen kom sanna hit och lekte osv :)  och nu sitter jag här, niklas kom precis, vi ska snart dra till pappa och se på film och sova :)
imorgon är det nationella prov i engelska, usch, hoppas det går bra iaf!
nej nu ska vi dra, hejhejs.

<3



lilla bosse va rädd får åskan igår, så han gick runt och jamade och la sig under kökssoffan, stackarn.

mormor och morfar firade 45 års äktenskap igår, så alla vi vart bjudna till pernilla på tårta för att fira dom :)

<3



Julklappen 2008 ;) haha
ja, här är då bilen som ja fick julen 08, har inte provat den alls, den funkar inte rkt, pappa håller på och lagar den osv, så på måndag hoppas jag att den är färdig :D  är väl inte världens snyggaste bil, men perfekt att härja runt med i skogen, '
Btw, när ja kollar på bilen blir jag och tänka på en sak som vi såg igår, nämligen en dommhärre :O usch. kan ju inte komma snö nu i maj, fy så tråkigt de skulle va isf..

:)




6 dagar kvar :)

all i wanna do, heyheyhey.
Seg imorse, drömde nå otäckt, både jag och niklas, usch. Hann iaf med bussen, per gav mig sällskap till station. Vart i köket hela dagen från nio till två och bakat bullar och gjort rulltårta, gansak gott, fast jag och simon hade i alldelens för mycket socker i degen, så vart inte så värst gott, men de går att äta iaf. Vart en blandning mellan vanilj och kanel bullar med perlsocker på, haha. sen efter vi ätit lunch, städade vi och fikade, göttgött! sen sluta vi vid två, så satt vid datorn med marie julia och simon tills klockan vart tre, då hoppa vi på bussen och tackade för skjutsen :D
usch så det haglade och oskade nyss, riktigt otäckt faktiskt, hatar oskan. Men men, nu är det iaf över som tur är, nu ska jag ner och kolla om niklas kommit, för vi ska ta oss en liten fikastund, sen senare ikväll åker vi till vansbro. skriver nog mer sen senare när han ska se på fittfotboll på tv. 

<3

you are my sunshine

you are the one and only

you are my heart♥










<3

åkte till skolan med tolv busen idag, hade matta, datakunskap, och sen skulle vi egentligen ha haft svenska ochså, men läraren är med treorna till rhodos :) så vart tre bussen hem, gött :)
nu ska jag packa ihop lite don, sen gå ner och äta sen hem till pappa och hämta nå saker, sen ska ja åka buss till vansbro och kolla på kamillas fotbolls match med niklaaas :) ikväll blir det  lugnt :) vill redan ha helg igen, hehe.
nikkkoomaouse<3
tänk om alla hade en sån som dig, då skulle alla på våran jord va lika glada som mig <3

valborg :)

valborg. Började vid Niklas, och senare på kvällen drog vi av till äppelbo på efterfest med en massa folk :)
Inte valborgsbild, utan en fredagskväll :Dkolla in skobytet ;) du är min prins ♥                                   

<3

jaha, igår när vi vakna gick vi ner och åt frukost, smörgås och oboy, göttsö.. Sen plingade det på dörren och behira ooch pata kom in klivande och fråga om vi skulle med på fotboll, så vi gjorde oss klara och gick ner till vanåvallen och kollade på alagsmatch, vansbro vann med 2-1 tro jag det vart. Hårdhänta som satan, va typ bara en massa folk som låg ner på marken som hade gjort illa sig eller skadat sig, haha usch.. SEn gick vi hem, hämtade pengar och sen gick vi ner till konsum och köpte kött osv för vi skulle grilla, och behira och pata ville vara med oss ochså, allt de vi ville ha fanns inte på konsum, så vi gick vidare till ICA och handla de som fattades, sen hem till Behira och hämta nå stuff. När vi skulle gå hem till niklas igen kom sandra, och vi åkte med henne hem från behira hit, sen började vi grilla osv :) drack nån öl till maten och tog det chill, riktigt trevligt :)  senare vid elva gick vi ner till dido och kollade vad det var för folk där, va en massa folk, mest gammla tyckte jag, haha sen vid ett gick vi hem och la oss :)
bara tagit det lugnt idag, och lugnt blir det hela dagen, plugga film osv :)
tärry åker idag till Rhodos, hoppas hon får det bra iaf, kommer sakna henne :)
hejåhopp


♥Niklaseriksson♥
Bästa som hänt mig.

<3

usch va dagarna går fort, nu har jag inte skrivit på flera dagar igen, men aja är väl inte så värst viktig för min del iaf, haha.
På valborg när vi kom hem från ålandsresan åkte vi hem till niklas, mamma kom och hämtade oss vid statoil och skjutsa hem oss hit till niklas för vi hade så mycke saker med oss, och kamilla åkte med mamma ner till vansbro.  Sp vi åkte hem till Niklas och satt här och pimplade lite, sen vid halv ett kom vi på att vi ville ner till äppelbo på fest, så runt en halv två fick vi skjuts ner dit. Först va vi till viktor, men va så mkt olika konstiga folk där, så vi åkte vidare till en annna, men när vi kom dit så va dom på väg att gå till en efterfest, så vi hängde på, gick en väg över åkern, helt kladdigt och bucklig väg, men vi kom iaf fram till slut. va där tills halv fem, sen började vi gå hemmåt, men hann inte så långt för jonas mamma kom och plocka upp oss, hehe. åkte hem och sov :)
dagen efter va inte så populär, haha
Igår, vädret va ju helt sjukt underbart, så vi va ute lite och satt och jäste i solen lite i nån timme :) sen skjutsade tova mig på ett flak bakom hennes fyrhjuling, hehe :P senare på kvällen åkte vi med pappa ner till vansbro gick in på OK och köpte lite flöt osv, höhö. Behira och pata kom, så då gick vi till selins och åt, och per följde med ochså, sen satt vi där ganska länge, sen hem hit, jesper och tias kom, men vart inge långvarigt, utan vi givck bäl och la oss vid ett typ :) göttsö!

idag, strålande sol, men dock lite blåsigt :S
vet inte rkt vad som sker idag, blir väl kvar här i vansbro iaf.

RSS 2.0