<3

usch va dagarna går fort, nu har jag inte skrivit på flera dagar igen, men aja är väl inte så värst viktig för min del iaf, haha.
På valborg när vi kom hem från ålandsresan åkte vi hem till niklas, mamma kom och hämtade oss vid statoil och skjutsa hem oss hit till niklas för vi hade så mycke saker med oss, och kamilla åkte med mamma ner till vansbro.  Sp vi åkte hem till Niklas och satt här och pimplade lite, sen vid halv ett kom vi på att vi ville ner till äppelbo på fest, så runt en halv två fick vi skjuts ner dit. Först va vi till viktor, men va så mkt olika konstiga folk där, så vi åkte vidare till en annna, men när vi kom dit så va dom på väg att gå till en efterfest, så vi hängde på, gick en väg över åkern, helt kladdigt och bucklig väg, men vi kom iaf fram till slut. va där tills halv fem, sen började vi gå hemmåt, men hann inte så långt för jonas mamma kom och plocka upp oss, hehe. åkte hem och sov :)
dagen efter va inte så populär, haha
Igår, vädret va ju helt sjukt underbart, så vi va ute lite och satt och jäste i solen lite i nån timme :) sen skjutsade tova mig på ett flak bakom hennes fyrhjuling, hehe :P senare på kvällen åkte vi med pappa ner till vansbro gick in på OK och köpte lite flöt osv, höhö. Behira och pata kom, så då gick vi till selins och åt, och per följde med ochså, sen satt vi där ganska länge, sen hem hit, jesper och tias kom, men vart inge långvarigt, utan vi givck bäl och la oss vid ett typ :) göttsö!

idag, strålande sol, men dock lite blåsigt :S
vet inte rkt vad som sker idag, blir väl kvar här i vansbro iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0