30 november



Första advent igår och första december imorgon, herregud va fort det går! :O

Vaknade upp av min sköna huvudverk som jag har haft ända sen där dära jävla grissprutan togs. Men nu har den gått över, och det tackar och bockar jag väldigt mycket för! Råkade somna om och vaknade vid halv ett istället för att gå upp vid tio idag? aja, det var väldigt skönt att få sova och vila ut sig efter en dryg helg.
Har pluggat lite gran idag, skulle ha pluggat mycke mycke mer, men körde fast helt och har ingen aning om vad jag ska göra, vad jag ska träna på eller vad det var för prov som jag missa förra veckan, ja jag har en hel del att göra som jag ligger efter i. Men eftersom jag inte vet ett skit just nu om nånting, så tar jag och frågar dom andra i klassen imorgon och fixar och trixar till det!
Jag ska alldeles strax ta mig en promenad med Malin and talk about girl snaacks =) hoppas allt för dig ordnat upp sig! <3 
Sitter och längtar tills jag och min lilla prins ska få flytta ihop och inreda "våran" lägenhet och piffa till den så himla fin och mysig! Speciellt när det är vid jul, göra julmysigt och ha det mysig med tända ljus, ljusstakar, julstjärnor osv, glögg lukten, pepparkakorna osv, ååh vad jag längtar :))





jag vill ha snööö



härliga vinter! 

28 november

Sitter och lyssnar på goa Håkan hellström och drömmer mig bort på andra tankar :) Pappa kom och hämtade mig idag hemma vid niklas, vi köpte hem pizza och satt oss vid TVn och ugglade och dega. Ska snart hoppa in i duschen och sen får vi se ifall jag hänger med mamma och tova till vansbro på julskyltning.
Ikväll blir det nog lite partajj och stoj :)) Nej duschen nu!

jag har en pojkvän gjort av guld och han är det bästa som har hänt mig och jag älskar verkligen han! :)


27 november - grrrrissprutan? Check. höhö

Restaurangen öppen idag med, mycket folk idag faktiskt. och bland alla folk så var mamma leif och tova där och åt :) Egentligen har jag inte så värst mycket att skriva, känner bara att mina fingrar måste få röra av sig all energi som jag har. hm, ska snart till pappa tror jag. vet dock inte om jag ska vidare till vansbro.. hur? jadu!
promenaden med kamilla idag var behövlig, spruten var behövlig? nja? det vet jag inte om jag ska säga, men nu är den skiten gjord iaf. så nu slipper jag tänka och fundera ifall jag ska ta den eller inte. men men.. Känner att huvudverken närmar sig allt mer och mer, och dessutom ömmheten i min arm, ajajaj...  Hoppas inte jag blir sjuk och liggande i feber, för tänkte faktiskt göra nå roligt imorgon kväll, tänker inte sitta inne själv en lördag kväll iaf! Nej tack och hej för mig!


26 november

jag slänger in nån liten tråkig mening.
Är lite stessad känner jag, har mycket att plugga, men orken finns inte tillräckligt. Mammas pojkar var det ja, så fjantigt program så man måste typ se det, haha! Efter en skoldag med restaurangen öppen och med mogge folk så kikade tärry och erik förbi och hälsade på och hundarna fick träffas en liten stund :) trevligt!
Nej, greppa pennan och börja plugga, det är nått som jag ska göra nu :)
ha en fortsatt trevlig dag/kväll puss!


jag har världens bästa och finaste pojkvän, och jag älskar verkligen han :)

25 november

oj, äntligen kom jag in! Tog sitt lilla tag! :O
Vaknade imorse vid sex av att pappas väckar klocka ringde! Mörkrädd som jag är så sätter jag på alla lampor och smyger iväg för att stänga av klockan. mest av allt hade jag gärna velat kastat ut den genom fönstret, för att den väckte mig ur min sköna skönhetsdröm. Men jag kunde inte slänga ut pappas bästa klocka som gör att han kan kliva upp ur sängen av på morgonen, så jag stängde av den, gick och la mig, och drömde en marddröm så jag var så rädd imorse, vart bara mer rädd och rädd så fort jag kikade ut genom fönstret. Helt kolsvart! Jag fick skynda mig iväg till bussen imorse.. Dagen bestod av religion jumpa och naturkunskap, skulle haft psykologi ochså, men det har vi varannan måndag morgon och onsdag efter middag :) jaja, nu kom precis gubben och vi tar med oss tova och åker upp till pappa för att ha lite mysigt :)

SMART ATT HA I MÖRKRET OM MAN ÄR PÅ VÄGEN OCH GÅR NÄR DET ÄR MÖRKT!
REFLÄX!!

24 november - tandläkare?!

Nervös som jag var, gick jag skakande och svimfärdig till tandläkaren, har sån tandläkar skräck så vet inte vart jag ska ta vägen, plus att jag var typ beredd på att jag skulle få laga en tand, eller en och en två, kanske t.o.m, så nervösiteten sjunkte absolut inte förens jag kom in och hon sa bara att det var en undersökning.. Ska dock tillbaka på en till undersökning i december. Usch! Tycker verkligen inte om tandläkare, ilar i tänderna, ska ha en hård järn grej vid tänderna och peta, och sen när dom ska blåsa, nej fyfan! Dock har jag aldrig lagat nå hål, och vill inte göra det, så mina bästa vänner just nu får bli, tandtråden och flour :) jag ska minsann inte laga hål, jag ska vara hålfri i mina tänder!
Nog om det. Eftersom det inte blev nå skola, så ska jag snart sätta mig och göra lite psykologi och svenska, vilket jag inte egentligen orkar, men jag måste för att jag ligger efter så fruktansvärt mycket. Ska snart ta med mig tussi och gå ut en sväng och gå, sen ska vi laga lite lassagne jag och min ruskprick :)


`^



började ett i fredags, så mamma skjutsade upp  mig till malung, för hon och mormor skulle handla. så vi gick på fiket en vända innan jag började :)




lördags tacos :)


lördagsmys! =)

orkade inte vända och vri på bilderna, höhö

22 november

OJ! jaha, då skriver jag här igen da.. Eller igen, var väl inte sen i onsdags jag skrev sist, haha. Tar dagarna kortfattat iaf :)
I fredags hade vi våra viltafton i skolan, vilken innebar att vi hade restaurangen öppen och vilt, ja, vilddjurs kött att bjuda på, vilket var en höjdare, verkade det som! Jag fick gå lite tidigare än alla andra, bara för att min famor fyller år idag ( söndag ) men ville bjuda oss ( alla släktingar ) på mat fika och ja, kalas som sagt. Så dom var snälla och sa att jag fick gå, tack för det :) pappa niklas och robin var redan där när jag kom dit, plus min farmors släkt osv da. Fick oss god mat, go fika, bra underhållning av hennes syster och massa skratt och god dricka :) Trevlig kväll allt. Men kvällen var tydligen inte slut än, då när vi åkte hem vid elva. nej, då skulle vi med robin på fest till dala-järna. Ja, nog om det. Taxin tog oss hem, och vi satt och stre med pappa till typ fyra på morgonen, och sen gick vi och la oss, så det var verkligen en sen kväll, och absolut ingen tidig morgon, nej tvärtom.

Ja, lördagen kom, och vi gjorde inte så mycket till och börja med, tills pappa kom på förslaget att åka ner till vansbro och handla till tacos, så det gjorde vi :) dennis och madde kom lite senare och vi spelade lite spel tog nån öl och hade det trevligt. 9 månader med niklas ochså för den delen ♥ :)
Idag, söndag har vi inte gjort ett skit alls, gick ur sängen vid 3, tog oss lite tacos som var kvar sen igår, sen inte gjort ett skit alls. Nu blir det film och natten :)

Finns här för dig kära malin <3


18 november :) <3

sådär, åh va skönt. nyss tagit en lång promenad med mamma, tova och såklart ellen, och nu har jag kaffekoppen i ena handen och bullens korv i andra, och njuter och kikar runt lite överallt :) Tänkte plugga lite gran, men det hann jag inte med...  idag heller?! Skjuter upp och skjuter upp hela tiden, ska snart ta tag i min egen krage och skita i allt runt omkring mig och plugga, men inte idag, idag har jag bestämmt en mysig kväll med älskling! Lär får skryta (igen) vilken underbar pojkvän jag har. Tova är sjuk och jag lär va i skolan, och mamma och leif på jobbet, så han var hemma idag med tova i några timmar medans mamma jobbade. Åh så underbar han är. Fast att han hade mycke att göra så ställde han upp, det är en rikgit karl det, och min dessutom ;) HÖHÖ!

Annars, skola imorgon, restaurangen öppen och viltafton på fredag, ser dock inte fram emot det, men men, sånt e livet, sägs det. Nej nu ska jag sätta min och ratta iväg oss till Vansbro, och det är jag som är chaffören idag, (med) det tycker jag om!
 hejsvejjs.

18 november

Jaha, då sitter man i skolan dag. Senast jag var hit var i fredags, och vill inte missa allt för mycket så jag åkte hit, jag och min snoriga näsa. börjar känna huvudverken smyga sig fram så jag ska springa över till cafeerian och dra i mig en kaffe och försöka piggna till lite gran. Idag ska jag umgås med sanna en skvätt. vad ska vi hitta på? ja det får vi allt se.
Älskling, du är det bästa jag vet. Du är så snäll och go, jag tycker verkligen om dig!

Påtal om ingenting, så ska jag snart till tandläkaren, och jag gruvar mig fruktansvärt mycket! Ångest!

nej, nu ska jag gå ut till dom andra, tack och hej för mig denna gång :)


17 novembeeer *

Morgon trött denna morgon med,  så går jag upp och sätter mig i tv soffan med mitt sköna morgon humör som inte är det bästa tsm med min syster och kollar på nicke nyyfiken. Iaf, så var jag hemma idag med. Kollat på pippi långstrump och gjort lite mat :)
Sitter just nu i sängen med mammas bärbara dator med nickenick brevid mig. ska strax lägga oss och sova.
Skola imorgon, är dock varken pigg eller pepp på det, men jag tror jag måste för att inte missa för mycket..
Sett på andra avenyn nyss, och det blir bara sämre och sämre tror jag? Men fortfarande lika spännande och töntigt. Stör mig på vissa människor, folk som går bakom ryggen, otrogna, ljuger osv. Haha, men fortfarande så himla bra program. Nog om allt idag, godnatt ;)

nickeklickpickdick, jag älskar dig <3

15 november, grattis älskling :)

15 November är det idag, ja! Niklas fyller år idag, så jag och Per gratta han med frukost och tårta på sängen med en fin låt till födelsedags barnet som fyller 19 ;)  gissa låt? Jo, såklart Ja må han leva ut i hundrade år!
Ja, det hoppas jag han tyckte var en bra start på dagen, och det tror jag han tyckte ochså! Iallafall, så idag har vi spelat lite tv spel, lagat mat tills hans föräldrar kom hem vid 4 typ, kyckling och potatis i ugnen med en god härlig sås till, gottigott :) Sen efter det, gjorde jag iordning en tårta till min kära man, maräng botten med krossad daim i den vispade grädden, söt nog att få hål i alla tänderna man har i munnen iaf, haha.  Folket kom, och fika vart det ochså, riktigt mycket fika stod det framma, tre stycken olika tårtor och hundra tals olika kakor/bröd! Hann tyvär inte få en bild, men jag tror ni vet hur ett födelse kalas ser ut med fika och allt vad det är :))
Nu är kalaset slut, men det betyder inte att det är helt slut ;) Nu tar vi med oss vårt pick och pack och drar till sköna äppelbo :) tack och hej för idag :)

jag har världens bästa pojkvän <3 :)


14 November, lördagsmyys ;)

jaha, ja nu sitter jag här igen och skriver, känns onödigt, men har inge bättre för mig känns det som.
Ska iaf bli i lugn lördags kväll som jag förstår, finns inte såå värst mycket att göra heller. Men vi får göra det bästa av situationen eftersom Nicke fyller år imorgon, grattis på dig baby :) <3
Hoppas allt löser sig, hihi! Har lite funderingar hur allt ska bli, men det fixar sig nog allt hoppas jag.
Nu ska vi gå ner och göra iordning lite tacos och bänka oss vid TV och hoppas att det finns nått vettigt att se på fram till 22.00 då beck börjar, vilket jag ser fram emot :)



14 November




Gårdagen var rätt okej, trots allt :) Men vart sent, så idag är man inte utvilad. Så jag tar med mig pojken och tar mig en lördagsmys :) och faktiskt så fyller han år imorgon, hela 19 år. Gulleponken :)) I love him very much!

Fredag den 13 November

Ja, Fredag den 13:e idag! Inge konstigt har hänt, dagen har varit som vanligt än så länge iaf :) Hade restaurangen öppen idag, jag fick äran att vara Hovmästare. Gick bra, men sa lite fel två gånger, så fick mig ett litet gott skratt, haha. Slutade vid två, åkte hem, gjorde mig klar, packade väskan och då kom pappa och hämta mig och vi drog till vansbro och hämtade min käraste och satt oss på selins och tog oss en god bit. För min del vart det "Husets plankstek" den var riktigt god! NU sitter vi vid niklas, hoppas på en rolig kväll och inte en långsam och tråkig kväll! Kanske Marie kikar förbi? GÄRNA! 
Förresten så fyller Sofie Ilar år idag, så grattis till dig bruden! :)
Jaha, vad ska man göra? Inge roligt folk här och det ser ut som det blir en tråkig kväll om inte annat. Tack och hej,

12 November

åh hujedamig. Nu är iaf dagen slut, vilket jag tackar jesus för. Restaurangen öppen idag. Gick bra fast att alla var lite off sådär, men det gick som fina fisken ;) Nu ska vi snart spela lite kort och fördriva tiden tills bussen kommer, så jag kan få åka hem. Färga håret idag? Jatack, och det är just det som jag ska göra, elle rinte jag. utan niklas får bli min frissör en vända. Får se vad håret säger, om det stannar kvar eller om jag blir av med det. Nej, tack och hejdå!


11 November

åh hej och hå, får bli ett kort tråkigt inlägg denna gång. Har nämligen inte nå mycket speciellt roligt att säga.
Kan iaf berätta att jag försov mig imorse, kom inte ens ihåg att klockan ringde och att Per vaR  in och väckte mig? Hmh, ja, det vart nio bussen föär min del. Fick vara med på Religions lektionen i en halvtimme, vilket inte gjorde så mycket. Hatar den lektionen! Sen hade vi jumpa? nej det hade vi inte, utan skulle skriva vår hålsorapport grej. Naturkunskapen var bara allmänt tråkig och meningslös! När jag kom hem, åt jag lite mat och sedan åkte Rally till bystugan där tova skulle på träning till julshoven, och ja, vad brukar man alltid säga? Fint folk kommer alltid sent? Ja, men det gjorde ingenting. Medans träningen höll på tog jag och mamma en promenad. Åkte hem, och va ute med ellen och kaninen, och nu sitter jag här och väntar på niklas.
åh vilken rolig dag jag haft, nja? Men har inge annat att skriva, och fingrarna klan inte vara stilla så det vart kanske inte ett kort inlägg iaf, men aja hejdå!

Jag vill ha helg och jag vill att allt ska bli det bästa!

barbapapps lampan som jag gillar skarpt!

Städat och fixat i mitt rum lite idag, och satt upp min snygga barbapapps lampa som jag kallar det ;)
lite mörk bild, men denna lampa är min nya barbapapps lampa :)





10 november

Jag och mamma åkte rally igår till vansbro, för att hinna in på ICA. Men vi hann allt fast vi kom dit två minuter innan det stänger! Kärringstopp 3 ggr på en parkering?! :O Aja, åkte sedan till kära niklas och blev sittande i tv soffan och spela tv spel! Niklas jobbar idag vid en dag mamma och hjälper henne med barnen (Y) och jag är ledig, så jag tog bussen hem när han åkte och jobbade. Har hunnit med en hel del att göra faktiskt, fast det kanske inte är nå vettiga saker, men har iaf vart i våra stora garderober och letat fram hur mycket skit som helst, belysning och ja allt. Så tänkte julstäda nu, sen dona lite i mitt rum och få det lite snyggt :)


UPPDATEEE!
Va nyss och hämtade tova vid bussen som kom från skolan. Usch va ruskigt kallt det är. Tur att vi hann hem och in innan det börja snöa iaf :) Nu blir det lite kaffe,bulle och pysselipyss :)
Sen kommer sanna och hälsar på och sen hoppas jag älsklingen kommer förbi och hämtar upp mig :) hihi Andra avenyn ikväll, YEEES! :)

jag älskar niklas


<3

 Den här lilla token kom precis hem, efter att ha vart i blge med mamma och hennes jobb.. Hon såg väl en skyltdocka som var så här klädd, och såklart ville hon vara lika fin :)

Goa lilla skitunge :)


9 November konstig variant av fläta,

Igår satt vi och såg på  "ensam mamma söker" och ät lite vitlöks bröd, mumma va gott!
Åh, vaknade mitt i natten och var törstig som ett djur och stentrött som jag var hämtade jag en stor flaska vatten och sedan somnade om. När jag vaknade hade jag mina två prinsar runt om mig, så gissa om jag hade lust att bara ligga kvar och mysa. Men tänkte nej, jag var hemma för mycke förra veckan, så lär iväg idag. Men dagen gick rätt fort så det var ju bara bra. Men ingen utav mina prinsar var väl kvar här när jag kom hem :( eller vet inte vart den minsta är men min andra prins ska jag till snart iaf :)
Åh, imorgon har vi nämligen inge lärare på våra lektioner så vi är leeeeeediga, åh gud vad skönt!

Gjorde en lite konstig variant av fläta precis, ni ska allt få se hur det blev. Kanske inte nå snygg frisyr man går runt och använder jämt, men väldigt skönt att få bort håret, passar bra på hemma plan!
Lägg märke på min fina utväxt som är rätt stor, kanske inte syns så värst bra, men den är säkert 2cm om inte mer, haha. Har nämligen torrhårbotten så jag försöker få bort det. Men nu lär jag verkligen färga det, så antingen om Malin eller Niklas gör det imorgon eller så :)




gjorde en liten flät lugg som jag la bakåt. Äsch, inte den bästa fresyren, men väldigt skönt att få bort allt hår som jag är så less på.
Nu Åker jag till min älskling :)

091109 FARS DAG!

FARS DAG!


Åkte hem från älsklingen imorse, för att vi skulle äta middag med mormor och morfar, och älsklingen inte var på topp. Men han kommer senare iaf, hoppas jag :)  Nu har vi iaf nyss ätit lite mat, köttfärslimpa och potatis med en bränd sås till, goett! Sen nu blir det fika, sen går jag till pappa en vända. Sen blir det bara lungt, se på tv och bara slappa antar jag. Ja, det var min dag det! Pusshejsh för idag!


091108

vart en trevlig mysfredag igår :) Åt lite mat och satt och pratade med Niklas päron! Sen gick vi till OK och köpte lite flöt och myste oss ner och såg på "Sunes sommar" :)

Idag Har vi städat här öppe vid Niklas, vart riktigt fint och bra. (Y) Sen for vi till Äppelbo till mormor och morfar och fick oss lite mat, och såklart lite fika. Mysigt :) Sen vart det vansbro, hoppade av vid Malin och färgat hennes hår och haft lite trevligt och vart lite här och där. Sen nu sitter jag här "hemma" vid Niklas och väntar på attt han ska höra av sig så jag kan möta han.  Vad gör man inte för bästa pojken  ;)

Förresten, sa prästen, ni har väl inte glömt att det är fars dag imorgon va?! :) På tal om far, så lär jag tillbringa lite tid hemma med han imorgon etersom jag inte gjort det på ca två veckor och han jobbar i stockholm på veckorna.
Fått mig lite skuldkänslor känner jag :/ men men...

Vart väl ett tråkigt ointressant inlägg denna gång med :))

N <3

6 november! Fredagsmys ^¨

Fick mig en skön massage igår kvälls, och somnade som törnrosa!
Idag trött som jag var, bestämde jag mig för att gå till skolan, (eftersom jag inte vart där sen i tisdags morgon) skyndade mig upp och gick iväg med raska steg eftersom jag var lite för morgon trött denna morgon, som dom alla andra oftast, hehe :O Jaja, restaurangen öppen idag så min "grupp" var i köket idag! Själv fick jag ta hand om dagens lunch, vilket var typ en kött gryta med ris. Väldigt god faktiskt! Kycklingen gillade jag skarpt!  Nog om det!
Hade tänkt mig att jag skulle ta det helt lugnt hela helgen, så började med Fredagsmys med gubben! Ska snart slå på en film efter mycket kopplande mellan datorn och tv, men men, det är som sagt fredag så imorgon får vi sova uuuut :)  nu ska vi trixa och fixa så vi får se på lite film! :)  Godnattt med er!

5 november! Snön har lagt sig som en vit duk där ute..




Ursäkta hunden ögon, glömde ändra på kameran innan jag tog kort, och kunde inte ändra efter kortet tagits, och har inge photoshop. Det var den ursäkten. Men ja, annars, så fick jag lov att gå ut och få mig lite luft, så vi tog en promenad med Tussi, gick bra, bara jag inte gick för fort (ont i ryggen som sagt). När vi kom hem åkte vi till konsum och köpte lite, glögg, julmust, pepparkakor, och krossad chocklad gräddglass, muuuumsigt! :) Fick mig en riktig julkänsla, just när det snöat idag ochså för den delen! Åh vad jag längtar till Jul, och speciellt julafton! :) 


4 november, ryggen tar kål på mig :/

hej svejjs igen!

hur kan folk tycka mina inlägg är så läsvärdiga just nu? Bir lite mer och mer som besökare, vilket är väldigt roligt att se :) Men jaha, ja, ont i ryggen än, förstår inte hur jag kan ha de?! Lär ha sovit på nå knepigt sätt :O Så det blir inge skola imorgon. Skulle velat vart där, för vi har nämligen kök imorgon :/ Men kroppen säger nej!
Ska snart sätta på "Wallander-luftskottet" eller vad den heter. Skulle kolla på den igår, men gick inte att se den i varken dvd:n eller på datorn hemma vid mig, och nu när vi är i vansbro tänkte vi slå på den :) HAr ju sett alla wallander filmer (dom som äör ute iaf) men alltid lika roligt och spännande och se dom om det var ett tag sen man såg dom :)

Känner att jag skulle haft mig en dos av kamilla nu snart igen, va ett tag sen nu. Saknar dig bruden!

Godnatt!


4 november

Åh gud vilket fruktansvärt seg dag! Stannade hemma från skolan idag, pga, har lite ont i ryggen och då vill jag verkligen inte hålla på att pulsa i skogen en mil för att umgås? öh, nej.. Det har jag ingen lust med. Får se vad ryggen säger imorgon, om jag orkar gå till skolan och stå i köket och laga mat med ryggont? ja, vi får se, som sagt.
Det ända jag har gjort idag är att ha vart upp och ätit frukost sen har jag luggit i sängen med datorn framför mig, och niklas har pluggat. Han är nu vid dennis, och jag väntar på att mamma kommer hem så jag min lata fan kan få maten gjord :) Blir att följa med Niklas hem till han idag, och dagen kommer bestå av film och bara ta det heeelt lugnt! <Är i ett jobbigt "sluta göra" grej just nu, så jag håller mig lugn och gör det jag ska göra och gör allt det jag vill :) känns faktiskt riktigt bra!

Ligger och lyssnar på mina lugna favoriter, vilket vill säga :

kurt nilsen - Never easy och Rise to the occasion. 
Ronan keating-when you say nothing at all.
Secondhand serenade - fall for you, mm.
Ulf lundell
Erik Hassle - hurtful och wanna be loved by you!
och såklart Lars winnerbäck!

Men nu lär jag väl gå upp ur min goa säng och göra klart allt! Känns som jag skulle kunna ligga här hela dagen.. Skulle vart väldigt skönt :)


Niklas Eriksson, jag älskar dig! Du får mig alltid på bra humör, hur jag än mår/tänker. Du finns alltid breve mig, och finns där för mig, och lika så, jag för dig!  Varje gång då du inte är med mig känns det alltid tomt och helt ensamt. För det är du som gör mig och mina dagar till de bästa! Jag älskar verkligen dig, och jag hoppas du förstår det på riktigt! Du 'är det bästa som hänt mig älskade gubben!

älskade syster!




Jag älskar dig!

Niklas ♥


3 november- heart

Jaha, hej och hå. Sitter här nu igen fram för tv med pelle svanslös som rullar på, på tv och bärbara datorn i knäet. Kan man ha tråkigare?
Har iallafall vart med mamma och tova till bystugan för tova har tränat på julshowen, Ätit lite kvällsmat och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 21.00 så Andra avenyn börjar. Men mest av allt väntar jag på att niklas ska höra av sig, och kanske komma hit (a) <3  Känner min inte riktigt okej, så jag kommer inte till skolan imorgon och ska gå en lång promenad och sedan ta en grillning i skogen. Skulle faktiskt vara trevligt och vara ute osv, men känner inte för det alls  :/


3 November

Ööhj, så trött jag var imorse. Tog nio bussen till skolan, gick hem till Lotta och la mig i sängen och satt på tv musik och fick tillslut liv i henne, fick lite frukost, och sedan gick vi till badhuset för vi skulle bada på jumpan.
Tog halv två tåget hem.. Därför! Just nu sitter jag framför Tv och ser på Pelle svanslös och har lånat mammas bärbara dator som jag har i knäet. Blir en väldigt lugn dag idag.

4 November idag, vilket betyder att älskling fyller år snart, och vad ska man köpa?
Och just ja, ilar fyller ochså år snart.

Allt jag skulle behöva just nu va lite sällskap, speciellt kära pojken!


2 November

Trött som jag var imorse, trampade jag och per iväg till skolan iaf, fast blev jag klev av vid buss station och han fortsatte till hans skola. Var rikgit kallt och verkligen blåsig, höstblåsigt. Ruskigt kallt! Kom till skolan, gick till parken och hade nån föreläsning. Tog våran lunch på napoli (pizzeria), jag lotta sofie och julia, flötigt, men gött ;)
Satt på samhällskunskapen vid 14.45, och det var redan mörkt ute, och inte nog med att det var mörkt, det kom snöade, eller snöblandat iaf! Iskallt, blött, slaskigt och helt grått.. 
Sitter och lyssnar på lite musik, och här springer mamma runt och dammsugar och är irriterad på dammsugarn.
Nej nu ska jag titta till djuren ge dom mat, och sen kommer niklas och då ska vi till pappa. Fast först ska jag hjälpa mamma med nånting på datorn.
Hejsvejjs för denna gång :)


<3








Mina vänner genom livet!
Torrt som vått, dag som natt, så finns vi här för varandra, och jag älskar er för att ni är ni och att jag har er! <3


091101 halloween är över?

Gårdagen var okej, kunde ha vart bättre, men men.. var iallfall hemma vid niklas först, sen gick jag och kmailla till malin och sedan ut på byn och lite överallt. Små töntar som står mitt på byn och dricker och tror dom är så häftiga, folk som verkligen vill ha uppmärksamhet och ja, som tror att dom är något. Kan man hamna i nå bättre gäng? Öh nej? Öh, jo, uscch för sånt lär jag säga!
Idag vid ett gick vi upp och städade lite i niklas rum eftersom det såg ut som fan efter attt ha haft folk här igår. Sen vid två åkte vi till Malung till hans mormor först, stannade där i några timmar och åt lite mat fikade osv. Sen åkte vi till hans moster, och gratta hans kusin som hade fyllt år, och där vart det e massa fikande ochså. Och ja, dagen har bara gått ut på att ätit som en flodhäst och ätit massa flöt, så därför stannade vi till vid ok och köpte lite chips :)  Flötsöndagen! :)) Det gillar vi!  Men gillar mindre att det är fem dryga dagar i skolan förens vi får helg, och den helgen tänker jag bara ta det heeelt lugnt!

ja, det var allt jag hade och säga denna gång, roligt inlägg, verkligen!

RSS 2.0