091031



nej, det vart iaf en väldigt good lunch idag må jag säga :)

Sitter just nu hemma vid niklas och kärakamilla sitter breve mig vilket känns tummen upp, dom andra spelar poker och ikväll är det partyy igen :) det gillar vi!

halloween party :)

hej och hå. HAlloween party igår, var sådär. kort fick jag iaf, och dom får förklara en liten del av kvällen.



påväg diiit


maskerad halloween partyyy :)








ja det var de :)

....

såg på idol nyss, fast dock bara vem som sitter fast och vem som sitter löst, och vem som helst får åka utom rabih och tove, och så fort jag såg att ingen av dom satt löst så gick jag och gjorde nått annat. Fan va bra att dom två inte satt löst, men är rädd för att rabih åker snart, vet dock inte varför jag känner så, men det känns så.
Ja, som ni ser är vi i vansbro än och har ännu inte tagit tummen ur röva och åkt än, men är nog påväg nu som det verkar vilket betyder tummen upp ;) har lite huvudverk, men jag försöker försämmra det genom alkohol vilket jag tror inte kommer gå den vägen jag vill, men men, nu ska vi iallafall åka till äppelbo och ha det roligt!

Jag har världens bästa pojkvän, jag älskar han mest av allt!  Pusshejs :)♥

091030 fredags kväll :)

väldigt skönt att vart hemma idag, förkyld fortfarande, men jag begär mig ut och ser mig omkring för att försöka få det lite roligare. Annars har jag inte gjort så mycket idag, vart hemma och myst med frukost på säng till lilla bebisen, sen ätit god mat, kyckling och ris , mmmmmmh :)  
Jesper niklas erik och baller håller på med deras vin som niklas och jesper gjort, och här sitter jag och har fruktansvärt tråkigt, och vill iväg och göra nå roligt!

TONIGHTS GONNA BE A GOOD NIGHT!


091030

Dagen igår vår rätt plågsam, vem orkar vara i skolan i tolv timmar lixom?
Men skönt att få komma hem och mysa med min älskling ♥

Jaja, idag är jag hemma från skolan, förkyld som en kines och trött och slut! usch! Ska snart hoppa in i duschen sen åker vi nog hem till niklas en vända. 
 

tonight gonna be a good night!


jag älskar dig, jag vill alltid vara med dig!




091029 Restaurangen öppen och vi är i full fart :)

 Hade servering igår, såhär såg det ut på borden, snygg och prydligt, och framför allt inte så mycket glas och bestick som alltid brukar ligga på bordet så man knappt får plats. Allt gick hur bra som heslt, fast att jag var fruktansvärt nervös, eftersom jag inte serverat folk på typ ett år, men det gick som rälsett ;) Efter serveringen, var det mässa i skolan, så det var folk vöerallt och berättade om massa olika program osv. Så vi vart kvar till nio typ och då kom skjutsen hem :)
Jobbigt och stressigt som f*n i restaurangen, var 50 pers där, plus att det var lunch mat och så mycket folk, ujujuj ;D


Tur att jag fick vara i köket på kvällen och ha lite roligt med mina kära klasskamrater :)


Rolig dag fast fruktansvärt lån och tråkigt ochså!


091028 onsdag!

Sådär, nu har jag både pluggat och sett på andra avenyn eftersom jag inte såg det igår, utan såg på "The Hangover" haha, riktigt rolig film! Skola imorgon från nio på morgonen till ca nio på kvällen, it's not okey!

Hej och hå, hörs imorgon :)

nej nu blir det godnatt så jag överlever morgondagen!



091028

Jaha, försov mig lite imorse, åkte med nio bussen till skolan. Hann med att ha religion en halv timme, sen idrott och sen naturkunskap, och sen var dagen slut vid halv tre, sköönt :) Skulle haft psykologi till 16.15, men gubben har nya ideer,och vi har bara psykologi nu för tiden på måndagar bara! Väldigt skönt.
Niklas skulle skjutsa jonas till yttermalung för att hämta hans bil så han hämtade mig med samma veva :)
Gjorde lite mat och var upp till pappa och greja och snygga till det lite eftersom vi vart där och stökat och lortat ner, haha. Nej, nu ska vi ta oss en kaffe kupp och sedan blir det lite plugg :)

Åh, jag gruvar mig inför imorgon :( servering hela dagen, plus att det är öppet hus, och det börjar vid halv sju så vi här ifrån lär vara kvar i skolan hela dagen tills det är slut,. Härligt! :O nej usch, så sint jag blir :P

Tur att det är fredag snart iallafall, så himla skönt :) och inte vilket helg som helst utan halloween (alla helgons dag) med andra ord, hehe. nej, tråkigt inlägg hejdå!


Niklas ♥

091027

hej och hå, äntligen hemma från skolan! Hade väldigt stor lust att bara ligga kvar och mysa, men jag for iväg iaf. Dagen har varit bra, humöret på topp, och ännu nu :) Ska ta och göra lite nytta tills niklas kommer, för då blir det tv mys :)  bra dag som fan igår i blgr, fick tag på allt jag ville ha, och ååh det är så roligt och ha nya kläder och skor :D  nej, nu ska jag dra mig ut med ellen en vända :) pusshejs

Borlänge resan!

ojojoj, hann inte skriva igår, vart en blge tur och kom hem vid tio, halv elva, och hade ingen annan ork att gå in på datorn, älsklingen kom hit och vi la oss och sov :)
Fick verkligen handla allt som jag ville ha igår, hade skrivit ner allt jag ville ha, och jag fick med mig allt hem, fast dubletter av någonting ochså faktiskt (Y)



♣ Jacka

♣ Två par skor, uggs och högklackat utan klack? aja :D

♣ Två par Jeansleggins :O

♣ Ett linne 

♣ Paris hilton parfym

♣ Vanliga leggins

♣  kalsippor till min kära älskling :)

 Plus maten såklart. Vart en dyr och väldigt behövlig resa för mig :) vilket är tummen upp! Fick allt jag ville ha, så nu behöver väl inte jag så mycket mer. Jo, ett par skor som jag ska ha i vinter da. endast!

tack och tack för en hur trevlig dag som helst kära vän kamill! :)


niklas eriksson!

♥Of all the lonely people, I wanna be loved by you♥








091026

Åh, vilket härlig helg, lugnt hela helgen, bara vart innan för dörrarna och myst och pratat och haft trevligt! Sån helg är verkligen ett måste nångång ibland! Igår såg vi på den nya filmen, wallander, cellisten. Tyckte faktiskt inte att den var lika bra som dom andra. Vill se mastermind, den verkar vara riktigt otäck vilket gör att den blir bra och spännande ;)

Jaha, nyss haft psykologi, fick reda på provet som vi gjorde föra veckan, det gick bra, kunde ha gått bättre. Men men, ett godkännt så ska man väl vara nöjd iaf! Idag blir det en borlänge tripp med kärakamilla! Härligt! Behöver verkligen allt, skor, kläder och ja, allt möjligt. Ska bli skönt att få åka iväg och bara va och shoppa :)



Tack älskling för att du är du, jag älskar verkligen dig. du är bäst! <3

091025

Vädret är inte det bästa idag, har dock inte vart utan för dörren än, men ser ut att vara riktigt kallt och ser ut som det är regn i luften. Bättre väder tack, och mer snö för all del!  Gick upp vid halv elva imorse, skulle ställa om klockan imorse, det missade ni inte, va? Extra skönt att fåsova en timme till :)

nej nu ska vi gå ner och kolla ifall dom fick tag på den nya wallander filmen, så ska vi bänka
oss vid tv och se på det :) 


091024

Vilken sön lugn dag det har vart idag! :)
nyss spelat lite kort med niklas päron och hans mormor och farbrorn Inge. Trevligt trevligt :))
Nu snart blir det filmtime och sova, vilket jag längtar efter!

imorgon tar jag mig en slödag och lite pluggning, och på måndag en shopping tur till blge med kamilla :) allt jag hade att säga för denna ång, tråkigt inlägg, yeah, i know.


Niklas eriksson, jag älskar dig fruktansvärt mycket! ♥

091024

Gårdagen (fredag)
Jag och kamilla hade lite "Fredagsmys" hemma vid mig. Kollade på idol, och pratade om typ allt, vilket kände väldigt skönt efteråt,, sedan gick vi och la oss och kollade på OC :) . Tack för allt vännen, du är bäst! Sen vid halv fem kom niklas och kröp ner breve mig efter att ha vart i Mora och festat lite.



Idag har vi bara luggit och tagit det lugnt, och inte gjort så mycket mer än att ätit tacos hemma med mamma, och nu är vi i vansbro och ikväll blir det lugnt med hans föräldrar och mormor :)
lite kortfattat vad som hänt, orkar inte skriva allt.


091022

åh tack och lov, nu är jag äntligen hemma från den tråkiga sega dagen i skolan. Restaurangen öppen, vår grupp var i köket, och usch så seg dag alltså! Nu ska jag gå upp och klippa klorna på betty, och sedan äta mat, och sen far jag till älskling! ´
ja, det var allt jag hade och säga för den här gången 
hejsvejjs :)


 Hur kan man få ett träd till en människa egentligen?

091021

På naturkunskapen, kom den sköna skrattet fram, tackvare sofie. Verkligen behövligt att få skratta ut, och det gjorde jag verkligen. Efter det, hade vi psykologi, och jag hade prov, hoppas verkligen det gick bra. Lät som det var ett Godkänt isf på gubben när han tittade på det, hoppas, hooppppas! Kom med halv fyra bussen hem iaf, vilket inte var helt fel ;) 
När jag kom hem, skulle sätta mig vid köksbordet, och ja, vad är det jag ser när jag kollar ut? Jo lös hund, och inte vilken hund som helst, den som bet ihjäl min katt förra året. (berättar längre ner om det om ni inte vet om det) Sprang ut och tog in kaninen, kollade så djuren var inne. Men bosse hittade jag inte, så gick ute hur länge som helst och ropade men nej, jag varken såg eller hörde han. och han som alltid kommer när jag ropar, åh vad nervös jag var! Hunden sprang överallt, in i häst hagar in på våran gård mitt på vägen och precis överallt! Han som äger hunden var full (som vanligt, då hunden jämt smiter) så hans kärring var ute på cykeln och letade efter hunden. jag och mamma försökte schasa iväg han hemmåt. och det var då tanten kom och tog han, inge band till hunden och ingen koll alls, och verkligen inge pli alls. Usch! Eftersom tanten inte hade nå band med sig till hunden att ha han i, så stack han iväg till en annan människa som var ute med sin hund, och spran och skälde och härjade. Hon fick inte bort hunden själv, och tanten som hunden bodde vid stod 500 meter bort och ropade och inte gjorde nå annat, så mamma fick åka dit och hjälpa henne att fösa hem hunden. Hon tanten som mamma hjälpte hade sett en röd kattt springa upp i ett träd, så jag var runt överallt och letade i alla träd. Hunden hade då kommit hem. och jag var ute och letade, och till slut då jag ser nått skymta till långt upp i ett stort stort träd kollade jag upp, och där var min lilla bäbis, och när han hörde min röst och såg att det var jag, så kom han klättrande ner för trädet baklänges och hoppade ner och var hur lycklig som helst verkade det som. :)  Käraste älskade bästa katt!

Jo, den hunden som var lös nu idag, han bet ihjäl våran katt förra året. Ägaren är full och då smiter hunden och härjar osv, och rätt som det var kom våra grannar in och sa att våran katt låg vid ett dike och kkunde inte röra sig, bara låg och jamade. Senare på natten dog hon. och vart sä rädd att hunden tagit en till av våra djur en gång till, vill aldrig mer att det ska hända, fyfan.. :'(
ja, det var min dag det, skulle ju vart med kamilla och kanske madde, men nej, inget utan det jag räknat med vart av. Har iaf städat lite och myst till det på mitt rum :)
Han som äger hunden är helt sjuk, han dricker sig full och det är då hunden smiter, och när hunden kommer tillbaka, får han så mycke stryk så han kan knnappt gå? får man göra så? ja tydligen fick man det iaf, ingen bryr sig ju. ringde runt till alla olika folk och frågade, men dom kunde inte göra nått och bla bla. Men jag hoppas det blev en ändring på det idag! tack för hjälpen!


nej usch vilket lång inlägg.


091021 8 månader <3

Åh så trött ajg var imorse, hade gärna velat luggit kvar i den varma goa sängen och myst lite till. Hade religion första timmen, eller timmen och timmen el och en halv timme varade den, kändes som den var i tre timmar. Fan va tråkigt det var. Men men, nu har vi snart naturkunskap, jag hoppas det går fort, och s edan har vi psykologi, och jag har prov då. Hoppas det är enkelt och jag klarar det!
Idag ska jag umgås lite med kamilla, gå en promenad och prata, alltid lika skönt! Sen kommer älsklinge till mig senare ikväll, och då får han en liten surprise :) hihi. 8 Månader idag, och fler ska det bli :) jag älskar dig.
Nu blir det kaffe innan vi börjar, tjoo!

091020

ojojoj, dagarna går så fort och jag har verkligen inte haft tid att plugga. Igår pluggade jag hela dagen på samhällskunskap, fick läsa och läsa och läsa igenom kapitlet, men forstod INGENTING. LTrög i huvudet? Ja, det är jag. Och det är inte lätt att förstå någonting som man tycker är tråkigt. JAg tycker iaf inte det. Lättare om man va intresserad av det man pluggade/gjorde, då skulle det gå in i huvudet lättare. Men aja, hade provet idag och klarade det halft som halft, G-. Är ju ett G iaf, så det får jag väl nöja mig med.  Sen idag har jag pluggat psykologi, det är lite roligt faktiskt, så det är lättare att få in i huvudet och förstå :) Har prov imorgon, hoppas det går braa! Vill ha allting gjort nu så jag kan slippa tänka på läxor över helgen.

Har att göra:
* Psykologi prov imorgon.
* Renskriva två saker som jag har i på svenska.
* Naturkunskap? nå korta svar på nå frågor som jag bara skjutit upp.
* Kanske religion.
Annars, så ska jag och kamilla ut och ta en promenad och ta vårat "tjejsnack" :)

Ska försöka hinna med allt imorgon, vore så skönt att få det gjort. Naturkunskaps frågorna kan jag nog fixa imorgon på lektionen och lika så religionen om jag har nå saker kvar att göra vill säga.



Älskling, 8 månader imorgon :) I love you baby!




 

Niklas Eriksson ♥







091018

Idag har vi städat, pluggat, tagit det lugnt och gjort mat :) Gjorde mat till kicke och roger när dom kom hem från sommarstugan. Det vart kyckling och potatis i ung och en god sås som kicki gjorde iordning när hon kom hem, skit gott! Sedan vart det äppelbo. Åkte till pappa och såg på ensam mamma söker, och sen gjorde vi lite mat, hehe.

Fått pappas mobil idag, härligt :) tänkte ha den dock som en kamera mobil och ha musik på den. Och såklat kommer jag ha min andra ochså, för som jag sa förut så har jag allt sparat i den, bilder, sms musik osv och på varje dag på kalender har jag alltid skrivit nått, så den kan jag ju inte bara sluta använda haha.. Så ja, den har jag kvar. Ska skaffa ett nytt simkort iaf, så jag kan ha båda samtidigt :)

usch just ja det är ju skola imorgon, ååh vill verkligen inte. Vill ha en till vecka. Bara ta det lugnt och få göra det som har att bjudas på, precis som denna vecka har varit.  uuh, :(


nej usch, känner mig inte peppe alls på skola, nu går vi och ser på film!


Nog om mig, godnatt

N♥

091018 söndag




Älskade underbara älskling <3



Gårdagen var bra, mycket bättre än förväntat faktiskt. Tack för det :)

Idag är man trött och seg, har ätit lite frukost, vart en pan pizza och spelade lite tv spel, göttsö.
Nu snart ska vi gå ner oc börja med maten. Sen blir det äppelbo senare :) Puss och hej.

091017 lördag kväll, paarty :)

jaha, kvällen kom fast att dagen var fruktansvärt seg. Nu sitter jag och lyssnar på musik och Tias och älskling strir om nått oviktigt om travian.
Jag hoppas malin har något att erbjuda senare. Tills dess sitter vi här och tar det lite lugnt med en drink i handen fast jag känner mig inte så pigg, men jag ska allt se till att ha roligt iaf och försöka bli pepp.  ;) synd att min kära vän kamilla inte är här för hon kan om någon få mig på det bästa humöret, helt klart! Men hon är tyvär inte här, men jag ska göra det bästa av situationen! :) hoppas kvällen blir kuuul :)

Annars känner jag mig rätt glad, vill verkligen att det ska bli bättre mellan oss. Vi var ju som en person förut och kunde dela allt tsm, och kunde prata med varann om verkligen allt och vii fanns där vad som än hade hänt, och rättsom det var tog allt slut. Jag saknar dig!


091017 lördag!

hej och hå!
Har inget roligt eller speciellt att säga, dagen har bara varit lugn :) Sett på "hem till midgård" och "en ängels tålamod" och sett på trav, inte så roligt, men skönt att ta det lugnt :) ikväll har jag ingen aning om vad som händer, det visar sig nog ganska snart hoppas jag : )

älskling du har ett hjärta av guld, du är bäst!

091016 idol

Jaha, nyss sett på idol, och camilla åkte ur, vilket var synd tyckte jag, jag gillade faktiskt
hennes röst. Men ingen kan nog slå Rabihs röst, fan va bra röst han har asså, helt sjukt!
Gjort oss lite varma mackor i ugnen och spelat tv spel :) just nu fryser jag så himla mycket och
ska borsta tänderna och krypa ner i den nybäddande goa stora sängen med min lilla prins. Blir
sovmorgon imorgon, väldigt länge, det vore himla skönt faktiskt, sen skulle jag ha pluggat lite,
men men, vi får se. Nej alldeles för tråkigt inlägg hejdå.

091016

Sitter och sminkar mig och lyssnar på winnerbäck, skönt! Vet inte vad som händer idag, känns trögt. Dagen har varit fruktansvärt seg. Städat, lagat lassagne, duschat osv. Och nu sitter jag här och har ingen aning om vad som händer.
nått förslag?:)

ljusstake redan?:O

Efter ha fastnat framför datorn och tvn idag så åkte jag och niklas och
hämtade per i järna. Vre på värmen på högsta grad, brrrr så kall bilen
var. Jaha, påvägen hem hade en i ett hus redan satt upp sin ljusstake,
vilket jag tyckte att var lite tidigt, men vart allt bra sugen på jul nu och ha
det julstädat och ha rött och tomtar överallt och såklart ljusstakar.
Åh vad jag längtar! :)

tråkigt litet inlägg, men hade inget annat för mig!'

Nej nu blir det lite filtime :)

utåtbakad fläta



Ville dock inte visa ansiktet, såg ut som jag var rädd för blixten typ, så kluddade för som ni ser.
Här syns iaf flätan, men kanske inte jätte bra, men men :) Det var så det vart och se ut iaf! Och tackar väldigt mycket för tipset till tjejen som hade lagt ut en videoblogg och visat hur man gjorde :)

Vart är snön?

Vart en liten tur på stan idag :)  nej jag skojjar, finns ingen stad här, inte ens om man tar bilen och kör tio mil knappt. Jaja, vart på "byn" (kanske är bättre sagt) idag med Madde, skulle handla lite och gå till en frisör och fråga lite saker. Skönt att allt det vart gjort iaf. Nu sitter jag här och gör inte så mycket, vet inte heller vad jag ska göra tills niklas är färdig.

Tänkte iallafall lägga upp en bild på min utåtbakade fläta som jag gjorde både igår och en ny idag. Det var faktiskt mycket finare med en utåtbakad fläta än med en inbakad fläta. Som ni hör så inbakad fläta, den är ju typ innåt, mot huvudet, medans den utåtbakade flätan är utåt och blir dubbelt så mycker finare :) inte för att jag menar nu att min vart skit snygg, men jag tycker det vart finare med en utåtbakad än inbakad fläta. Men men, alla tycker vi olika, tänkte iallafall lägga ut så får ni se hur min vart.

Annars, vad händer ikväll? Ja, ser då inte ut som det händer ett dugg, blir väl film och bara lata sig förstår jag, men det är allt bra mysigt det med.

Du är bäst älskling ♥


091015


091015

postlådan blev mitt kracsh igår! Idag tog vi med oss våra saker och stack till vansbro. Ska snart ut med maddepadde på en liten tur. vad händer sen? det får vi se då, vad får vi se då? de får vi se då :O okej...

Jaha, nej, inget speciellt roligt att berätta om, så därför ska jag göra mig färdig och sedan bege mig ut på en liten tur med maddepadde!

091014

hejhopp, är på topp!

Vart en roadtripp till malung med niklas, mamma och tova. Skulle äta lite mat på en restaurang och sedan köpa hundmat. Kaos vart det ochså, :/ men men..  Sen hemfärd, och nus itter vi här vid pappa, niklas pluggar och jag gör absolut ingenting. Har tråkigt med andra ord. Vad som händer sen blir nog att sitta vid Tv och hoppas att det finns nått att titta på :P  Bilden på min utåtbakade fläta kan ni få se imorgon, vart faktiskt rätt bra :)

nej, hej så länge.

 

Bara för att sanna använder fotsalva när hon tar bort smink ;) Trodde det var medlet man skulle ta bort sminket med, men det visade sig at det inte var det, utan fotsalva, härligt ;) (Y)


091013

"om du lämnade mig nu" Är en väldig fin låt och text från våran kära Lars Winnerbäck!

nej, nu har jag hört nog på klickande på både musen och tangentbordet, nu orkar jag inte sitta här med. Synd att det inte blev som jag hade tänkt, för då hade jag ju fått lite friskluft, men men, det finns bara mig själv att skylla på. Nu ska jag se ifall niklas är färdig så vi kan dra till äppelbo. Vad som händer ikväll det vet jag inte, ta det lugnt och se på film kanske, och inte sitta vid en dator, tack! Låter skönt! Kanske madde och dennis vill leka :) nog om allt, hejdå!

Grattis till körkortet baller :)

<3




jag älskar er! «

091013

När niklas tog studenten fick han ett par röda rosor av mig som nu hänger torkade över hans säng. Vaknade av att jag hade fullt i rosor i huvudet som låg och skräpade sönder (lätt att det gör det när det är torkade ju) och jag drömde en hel del om rosor, att nå folk ville ge mig ett par röda rosor bra för att det hade hänt något. Kommer inte ihåg hela drömmen, men skum var den iaf när jag drömde om rosor och när jag vaknade hade jag en massa torkade rosor i huvudet ?  :O

Fick frukost på säng av min lilla älskling, tack. Så medans jag åt lite så såg jag på björn bröder och tog det lugnt. och från med att jag vaknat idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt. Skulle vart iväg och handlat lite gran på zooms, konsum, och vart till en frissör och frågat lite saker om mitt hår, men det ser inte ut som allt det blir idag. Ska iaf in på konsum eller ICA och handla hårinpackning och försöka fräsca upp mitt hår :)

byebye



091012

Hej svejs :) sitte hemma vid älskling just nu, efter en hel kväll vid pappa framför tv med en flötig pizza, usch haha, men gott var det iaf! Ska nog snart lägga oss och se på film och sova, älskling ska upp tidigt imorgon och plugga medans jag ska ligga och njuta av mitt sköna höstlov :)) mmh, det gillar vi!

Satt och kollade på en frän sida idag, om en tjej som var "Hår och make-up artist." Fick en hel del inspirationer av henne om hur man kunde fläta sitt hår och sminka sig. Skit duktig på sin grej kan jag lova att hon var! Ska försöka göra en såndära fläta som hon kunde fast i mitt hår imorgon :) spännande! Kanske lägger upp en bild efteråt så får ni se hur det vart :)

good night :)

nej nu blir det filmtiiime med baby ;)  PUSS

091012

Sanna sov vid mig inatt, trevligt :) såg på lite tv och bara tog det lugnt. Mysigt!
sen idag var vi ute med hundarna ( ellen och roffä ) och gick en lång promenad, sen hem åt lite mat och fikade med mamma och mormor och kollade i min skolkatalog som kommit,  kulkul :)inte gjort så mycket annat än att tagit det helt lugnt vilket var himla skönt!

just nu sitte jag och min kära härre vid pappa och han pluggar och jag sitter och stör och kollar på olika sidor med kläder :) Vill åka iväg och ha hur mycket pengar som helst och bara shoppa och kunna ha råd med allt man ville ha. Tänk om man ändu kunde vara riiiiiik! :O



jag tycker så förfärligt mkt om dig niklas :D  ♥

091011

hej och hå!
Tv kväll vid pappa med min kära kusin och älskling. Vart en väldigt lugn dag/kväll för oss..
Ömh, ska nog snart hem till mamma och ta nått att äta kanske och lägga oss och se på flm och bara mysa. Och det bästa är att jag behöver inte upp tidigt och rusa iväg till bussen, för vi är nämligen lediga hela veckan, älglov? eller höstlov kanske det är. Lov är det iaf hela veckan, vilket är helt underbart! Önska man kunde vara ledig varannan vecka, hade vart väldigt soft isf :D

nej tack och godnatt med er!

<3

091011



JAAA! ska nog kanske få en sån här mobil av pappa, gött! Min mobil är typ helt cp! 8 mp på kameran, hääärligt ;D
men skulle iaf vilja haft en system kamera (A)
  • måste ladda den varje natt för att kunna ha batteri som räcker en hel dag.
  • Kan knappt lägga in bilder till datorn
  • kan inte ens ta kort utan att dom blir suddiga
  • kan inte lyssna på musik i headsett
Så ja, varför vill jag inte ha en ny mobil tro? :P
Men den mobilen jag har nu är som mitt liv, alla bilder och minnen finns i den. Mina underbara sms jag fått, bra musik, men framför allt bilderna som verkligen är från varje dag typ, fest, kompisar, älskling, mina djur osv. Så lär lägga in bilderna på min dator, och sedan lägga in dom bilderna från datorn till ett minne så jag alltid har kvar dom ifall datorn en dag ochså skulle pajja (som den gjorde för ett tag sen)

091011 snö?

Vaknade imorse utav att jag fick ett sms av Per, (niklas bror) stod att det snöade ute
flög upp och kikade ut, och det var sant, åh gud vad roligt det var att se. Men såklart så försvann det lika fort igen eftersom det inte är kallt i marken. Så det är bara att vänta tills det blir kallt i marken och snön kan falla ner och ligga kvar :D

Vill ha mycket snö i vinter och ha roligt med folk i hunflens backen, vill ha julafton och sitta och
mysa inne vid en brasa och bara ta det lugnt och bara njuta :) Jag längtar verkligen tills vintern! :)

Nu ska jag ta mig en kaffe kopp så jag vaknar lite mer, och sedan sak jag lägga in lite bilder på facebook :)


?

Kom precis hem från ett shoppande på "karamellfabriken" blir lite film och mys,

och kanske sova tidigt? Är astrött.

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kikar lite gran överallt

tills niklas är färdig :)





<3


091010 Ny header osv

Hej och hå :)

Hann inte riktigt att skriva igår, hade lite för mycket att göra. Men iaf så var det föräldra möte i skolan igår, föräldrarna fick sig lite mat (potatisgratäng ovh fläskfilé med rödvinssås) så fruktansvärt gott det var! När vi ätit och fikat så gick vi in osh städade och pappa åkte runt lite gran i malung och mingla medans vi städade osv.
Sen när vi var färdiga, ringde pappa och berättade att han hade åkt hem utan mig, och glömt bort att jag skulle med hem.. Pucko! Men jaja, det löste sig iaf, fick åka med sofie och hennes päron hem :)
Åkte hem gjorde mig klar och fick skjuts till vansbro, hämtade upp Madde sen åkte vi hem till Niklas där han och Dennis var. Vart bjuden på plankstek och guud, var gott det var!
Sen lite senare gick vi till Micke där det var fest, bråk, härj och lite andra folk som åker runt i en bil och tror dom är någonting, fast dom inte är till nytta iaf inte i vansbro. Men hur som helst så var kvällen värdelöst.
Dagen idag har varit fruktansvärt seg och lugn.
Niklas och jesper håller på med deras vin och här sitter jag och bara glor in i dator skärmen vilket jag inte ska göra snart om några få minuter, måste göra nått annat nu. Känner mig rastlös och vill göra nått, NU!
Tusen tack till kamilla som har trixat och fixat med min blogg, taack så mycker kära du! <3

tackochhejleverpastej! <3

Kamilla Gästbloggar.

Hellu alla Lindas läsare. Nu har jag mixat ihop en liten design a La Linda. Tyckte att just detta var himla henne då jag vet att hon tycker om rosa! Hoppas ni gillar det!

Och för er som inte vet vad vi har för relation så är vi väldigt bra kompisar sen tre år tillbaka. Genom åren har vi även blivit kallade struts och kobajs. Ha Ha..

Have a nice saturdaynight!



gamla, gamla bilder. När jag ser dessa bilder känner jag mig 40 år gammal..

/ http://kamillalie.blogg.se

091008

Hade hotell hela jävla dagen idag, fan så värdelöst. Trött slut och irriterad, hurra vad kul. Men Marie räddade min dag, tack käradu! Efter skolan va vi upp till mormor och åt mat jag leif robin och emma. Tova och mamma var hemma. Mamma är sjuk, så hon stannade hemma. Helt sjukt, både jag och mamma brukar aldrig vara sjuka, inte ens ha en förkylning eller ont i halsen, och nu helt plötslig är hon sjuk. Men det håller på att gå över tror jag, hon va bättre idag, men va helt trött och slut och det kan jag förstå. Ingen mat alls på dom hära dagarna, bara sovit..

värdelöst dag! Tack och godnatt

lite olika bilder.


bloggen såg så kall och tom ut så tänka slänga in en bild, men vart lite flera ;)


Lilla goa fina Betty. Älskade marsvin!



tog med mig ellen och gick ut och gick en vända, gick till pappa och det vart lite tok på stackars ellen. men hon satt helt stilla och va nöjd, samtidigt som hon skämdes litegrand ;)
HAHA, pannlampa är bra att ha! Bästa hund som finns!




Goa lilla arvid :)


Älskade ellen och tova! Julkortet förra året :)




Åh snart är vintern här! Längtar :)



BOSSE MIN KATT ÄLSKADE KATT!






091007

jaha, matrast nu da. Äckel mat!  Har alkoholservering idag, haft prov, och lyssnat på en narkotika expert. Fast nu pratar en annan gubbe om nå annt grejs. Hoppas vi slutar snart, inge så värst kul att bara sitta och lyssna på en som pratar, och inte är det nå värst viktigt heller som han pratar om heller. Men aja, blir en lugn dag idag, inget att plugga eller göra nåt speciellt, känns förfärligt skönt :)

du är den finaste jag vet♥

Tisdag kväll, vilket betyder ANDRA AVENYN!

Usch så trött jag var imorse. Ville helst ligga kvar under det stora sköna duntäcket och mysa, men fick lov att gå upp och åka till skolan och vara duktig och göra prov. (sammhällskunskap, hoppas att jag klarade det)
Åh va skönt att ha all jobb i svenskan helt avklarad, tack vare lotta <3 Fan så skönt. Fast ska bara renskriva allting!
Imorgon har vi våran sista dag med alkoholhantering.
Riktigt spännande faktiskt. Förra gången fick vi veta en hel del om alkohol, plus hur man hanterar det och hur man serverar (om man får servera en person som är för full osv) Men va så drygt att bara sitta från 08.15-ca16.00 och lyssna på en skånegubbe som pratade, men det gick väl bara man koncentrerade sig. Imorgon ska vi ha prov på att de som vi pratade om förra gången, hoppas det går bra. Fick nå häfte om det vi pratade om så ska öva på det snart :) och imorgon ska vi få lyssna på en expert om narkotika fast före det ska vi göra provet.

min helg vart väldigt lugn iaf, vilkeet var välldigt skönt. Kände mig utvilad igår vilket inte är ofta, men som var hmla skönt. Får se vad den kommande helgen har att erbjuda =)

niklas ♥



andra avenyyyn




Andra avenyn ikväll, det är nog sveriges bästa svenska serie, eller nej, bästa serie överhuvudtaget, om jag ska vara helt ärlig :O  Helt jävla sjukt bra program! HAr ni aldrig sett det och ska testa se den en gång kommer ni ju såklart inte att fatta nånting, så helt meningslöst att se ett program, men det är inte meningslöst att köpa alla avsnitt/säsånger (om det nu går, är nog över 200 avsnitt, om inte mer) Ruskigt bra prgram faktiskt.
Berättar en hel del hur det kan vara i en familj och i skola och dels med vänner för den delen. det är så fruktansvärt bra, så det går inte att förklara.  Men som sagt, det är verkligen inte meningslöst att se alla avsnitt ( om det nu går ) Men det borde det ju göra faktiskt!



hösten 2009 Oktober :)



Hösten är väldigt mysik, fast väldigt kall och ruskig faktiskt..
Ser fram emot vintern just nu, men vet att den tanken kommer vända lika fort det bli vinter, då vill ja ha sommar igen. Önska man kunde trycka på en knapp så direkt man ville ha snö så kom det, och sen när man ville ha sol så fick man det. Tycker varken om snö slask, och inte våren heller. Men hösten är faktiskt mysig, fast väldigt kall och tomt på alla träden.

Nej nu ska jag traska mig iväg hem till pappa och se på tv och plugga kanske :)


091005

Måndag morgon och det är iskallt ute! Stressigt som f*a imorse, vaknade en halvtimme innan bussen gick och hade rätt mycket att hinna med att göra innan jag satt mig på den dära eländiga bussen upp mot malung. Kunde fan inte sova igår, vre och vände och det kliade och sen vart jag törstig och ja det var det ena med det andra.
Hoppas dagen går fort iaf. Lär plugga lite mer idag, så drygt, k'änns som det bara är en massa plugg just nu. Lär göra undan mycket idag så jag slipper göra det sen, så är det bara att plugga/träna på när det gäller :)
Bra inställning (Y) det kör vi på!
Turism om en timme, sen mat, sen svenska, och sist men inte minst men tråkigast, sammhällskunskap. Sen hem vid halv 4 :)

jag älskar verkligen dig, bara dig älskade kära älskling ♥


091004

Jaha, söndag kväll vilket betyder att det är måndag imorgon, och det är inte okej!
Vad jobbigt med en hel vecka framför sig, tre prov och alcoholhantering en hel jävla dag. Aja, sånt som man får lov att ta ibland. Sitter och kollar på "kommisarien och havet" eller det är nyheter nu, men det börjar om en kvart igen :) Rätt bra program,
men värdelöst när det är så jävla dubbat som det är.
Nej nu får det vara nog för denna dag :) pusshejsh



Lugn och skön helg =) 091004

Åh vaknade vid 2 idag, helt sjukt! Åkte till Malungsfors igår kvällst och hämtade niklas mamma, och såklart så var det en massa mer folk som skulle hem som vi skjutsade osv. Kom hem vid 4 imorse, härligt! ;) Men men, va väl rätt trevlig iaf, men trött vart man :P
Har inte hunnit med nånting idag, suttit här en vända och nu snart ska jag börja plugga och hoppas på att det fastnar i huvvut, men det är nog ingen risk att det gör det :O :/
Iaf, så är det Tv Kväll ikväll, så det är väl bästa jag börjar plugga nu så jag kan se allt på tv det jag vill sen :)

Var en väldigt lugn helg, hur skönt som helst. Fast somna inte förens tre på fredags natten och fyra igår natt, men men, skönt att man får sova ut på dagarna iaf:)
Imorgon är det skola, vilket jag inte ser fram emot :/ tre prov denna vecka, kan inget så nu lär jag plugga.
Over and out!

niklasälskling, jag vill alltid att det ska vara vi, du och jag <3

091003

Hej och hå, i det grå :( Regn regn regn och ännu mera regn kommer det ner från den
gråa himlen som inte har en aning om vad sol betyder verkar det som.
Fast det kan behövas med ett sånt här dåligt höst väder ibland, för då blir man inne och myser en hel dag och orkar inte göra ett skit, bra dega och mysa, hehe

Igår hade vi våran "fisk och skaldjurs afton" och gud va timmarna gick segt då när gästerna kom, innan gick de hur fort som helst och alla va på bra humör, iaf jag, kände mig jätte glad och positiv. Vilket kändes skönt! :)
Eftersom dom i köket blev klara innan oss i serveringen och (jag som stod i disken) så fick linnea ta över efter mig vid disken för jag fick lov att åka hem, åkte med sofie :) tack så himla mycket Linnea iaf! =) För annars hade jag inte tagit mig hem, men tack iaf =) väldigt snällt!
Åkte direkt hem till Niklas, la oss i badet och myste med lite vin, gud så härligt. Sen gick vi och la oss, och sov till tolv idag, vilket var jävligt skönt att bara få sova ut efter en dryg dag igår. Käkat pizza och bara degat.

Nej nu får det vara nog, ska försöka få in lite prov i huvudet. HAr tre prov denna vecka, bläää!

♥ du där

091002 Fredag =)

Åh idag är det fredag, gud va skönt!
Min morgon va helt underbart skön, låg och hade znoosen på, på min mobil och somna om, vakna ssomna om och låg och prata med älskling ett tag :)  Vid halv elva gick vi upp, gjorde mig iordning och niklas satt sig och pluggade och sen gick jag till tåget för att åka hit till malung. Och nu sitter vi här, jag och fanny och bara tar det lugnt, för vi som ska vara i servisen börjar två och dom i köket har redan börjat. Klockan sex kommer alla gäster och då ska dom ha mat allihoppa och hej och hå vilken röra det kommer bli, är 60 gäster som kommer plus att nå estet band ska spela här :O   Men men, hoppas det smider på och går fort så vi får komma hem rätt så tidigt, för ikväll blir det mys med älsklingen :) längtar! Älskar dig gubben, du är det bästa som finns! ♥


Torsdag 091001

Torsdag kväll.. Och det är första oktober idag, sjukt fort tiden går!
Iaf så sitter jag och katten här, och den andra katten ligger ute i köket och typ snarkar eller vad den gör, låter då helt skumt iaf haha.


Tråkig och stessig dag, tråkig för att vi nte gjorde nå kul , haha och stressad för att vi höll på missa tåget så vi kunde ha fått vart kvar i malung och väntat tills den andra bussen gick två timmar senare, värdelöst!
Tur niklas kom och hade med sig lite chips som vi vart sittnde i soffan och åt och såg på tv med pappa da. Allt blir så himla mycket bätre när du är med!  Du är allt bra bäst du älskling! ; 
Men nu är vi i vansbro igen :) blir att sova ut imorgon, börjar vid två så tar tåget vid tolv, härligt :) Hoppas bara det inte blir allt för lång kväll i malung bara :S Som ni kanske inte vet så är det "fisk och skaldjursafton"

Nej nu ska jag och missen kolla på psykologi medans vi väntar in niklas :)


091001

Skolan idag, rätt skön dag, fick sluta så vi skulle hinna med halv två tåget, och vi sprang hela vägen dit, jag sofie julia och marie, haha sprang fort som fan och fan va dålig kondis jag märkte att jag hade, usch, blir fan rädd.

Sitter och känner mig alldeles för ensam, vill bort. Jag går till pappa och
 gömmer mig tills jag åker till vansbro..



RSS 2.0