Redan september? :O

Oj, shit. September imorgon? Fan, jag hänger inte med riktigt. Fan va fort det går. Och längre och längre in i Hösten går vi, och det är fruktansvärt mysigt måste jag säga. Varma stickade koftor och mysiga jackor, och sen det bästa. Man måste ju ta fram duntäcket nu. och det har jag längtat efter ett bra tag. Att få krypa ner i ett stort fluffigt duntäcke när det är kallt. åh så mysigt!
Och i september, så fyller ju Tova år. Hm, vad blir hon? 7 år, kan det stämma tro? Ja, det gör det nog. åh, jag minns som om det vore förra veckan när hon var liten och jag matade henne och vi bara busade och kladdade med maten, haha =)

ja, och till slut så vart allt av checkat på min schema för den här dagen med! Och en sak till jag inte berättat om.
Var med mamma till optikern idag, och ja, ett par läsglasögon blev det till henne den här gången. Och snygga glasögon fick hon tag på också. Svarta med grönt inuti, äsch, dålig på att förklara. Även jag fick fynda idag med. Två mascaror på zooms för bara 130kr, haha gött! Och en storstor mörkgrå halsduk från kollektion, skit mysig. Kan ha den som en mössa samtidigt som halsduk, hur skönt som helst.

Nu har Niklas slutat jobba för den här dagen, så vi tog oss en kvällsmacka och varmt te och nu ska jag krypa i sängen och hoppas att jag inte är värre i halsen imorgon :)

Rethosta dag!

Ja, det 'r precis vad jag haft idag! Började n'r jag satt mig på bussen till Malung, och den höll igång hela vägen till Malung utan ett enda stopp! Härligt!

Skolfoto idag! AWSOME! 80 tals tema. Och sjukt snyggt fkt. Fast tre stycken klädde inte ut sig, men vi som gjorde det fick till det bra! Fick dock inte se ett enda kort, varken på enskillt eller gruppfoto, vilket var lite tråkigt. Men men, det lär väl ändå komma om tre veckor, så jag får hålla mig.
Min designer var min vän kamilla, och hon fick till det rkt bra! Ni ska få se lite bilder sen, men nu har jag en massa annat att göra.

  • Hämta saker hemma vid Niklas mamma
  • Hosta lite
  • tvätta
  • Hosta lite mer
  • se lite på sanna när hon spelar fotboll från mitt fönster,
  • sen kommer det bilder :)
  • och sen ska jag sätta mig i soffan och se på fångarna på fortet och hosta lite mer :)
  • och sist, men viktigast! Träna, (fast det är inte bra att träna, men det skiter jag fkt i just nu, för nu jävlar skas det rullas bort fläsk!)

karneval i venjan




oj, jag tror jag har glömt att berätta lite om helgen. Ja, det var ju Marie memorie race, ja eller vad det heter?
Ja, dit tänkte jag åka, men nej, det vart för sent. Vi drog till venjan vid ett tiden på Lördag, såg på karneval, massa traktorer med en massa roligt folk på som typ visade hur det brukar gå till i venjan, och hur det är på dansbands veckan och om daniel och Viktoria. Nej ni får se bilder istället :)




vasaloppet










Bilderna får tala för sig själv! Efter vi sett det här så åkte vi till Niklas mormor och Inges stuga och åt lite mat och myste inne vid brasan! Hade tänkt åka till Järna, men vi hann inte, och det är jag fkt lite glad över, var ju ändå spåregn och iskallt.

Trevlig dag! :)

Nu har jag äntligen klar med mina kläder inför imorgon, sådär dagen innan som vanligt. Men tack vare kamilla :)
Ni ska allt få se imorgon, det är skitsnyggt! Hoppas bara jag får till det med håret också. Ja, ni ska allt få se imorgon, kan ju iallafall säga att det flesta jag ska ha på mig är rosa, haha.

Dagen idag har gått fruktansvärt fort, men väldigt bra!

vaknade av att det lät som det rann vatten i elementet, trött som jag var gick jag upp, gjorde mig lite halvklar, hann dock inte sminka mig, vilket jag tänkte göra på bussen, men nej, jag hade då glömt min sminkväska. Men Snälla Marie tog med sig lite som jag fick låna! :) skoldagen bestod av... typ ingenting. Skrev bara en text på ett A4 papper på datorn, sen hade jag inget att göra. Segt. Sen åkte jag hem till mamma och Tova, åt lite mat, sen åkte vi till vansbro, och handlade smink och leggins till mig, och även lite gran på Konsum. sen följde Tova med mig hem medans mamma var på sista kantarellkursen med Ellen. Skulle ha simmat med Kamilla, men hon låg och sov och jag var med Tova, så vi skjuter upp det nån dag. Men vi fick besök av henne iallafall, för hon var vid sin boy. Så hon valde kläder till mig som jag tyckte var perfekt för morgon dagen! Lite halvfult, men ändå snyggt :D Tack och tack! Lite snack och maxiyatzy vart det också!
och sen gick hon, så då passade jag på att utnyttjade tv rummet med lite träning framför slutet av fongarna på fortet, sen en ducsh och städning/diskning :)
Nu är äntligen älskling hemma, sjukt tråkigt och leskigt att vara själv på kvällarna :P
Nu ska jag snart gå upp och sova :)


Idag börjar jag tränings schemat! :)



boooooring!

Hejhopp!

Igår åkte jag hem till mamma och Tova vid ett tiden. Åt lite lax och potatis, och jag åt tom också lax, eller ja lite gran, brukar inte göra det, men det var helt okej. Sen fikade vi på mammas goda morotkakscupcakes, skit gottt! Sen var jag och tova iväg till gullängen och kollade på Sannas fotbolls match, men tova tyckte det var tråkigt så vi åkte hem igen. och då åt vi igen, haha Natchos eller hur det stavas, typ som tacos, men man har chips full tallriken sen köttfärs och allt man har på, skit gott! :)) 
Sen diskaja och fixade till mamma eftersom stackarn har brutit lidbandet i tmmen, och såklart höger hand, så ja, hon är helt handikappad. Och en massa mys med min älskade katt vart det med. Fattar inte att man kan ha en sån god katt, helt sjukt fkt. Aldrig dum, rivs eller så, bara gullsjuk jämt och kurrar, och ibland så är han så gullsjuk så han dreglar, haha min lilla goakatt! Han är det bästa jag vet, absolut bästa!
Sen skjutsa mamma hem mig, och när jag kom hem hade niklas tent en eld i kaminen, så då var det äntligen varmt i hela huset förutom ett rum uppe, elementet funkar inte där. :/ och så hade han tänt ljus och myst till det, så jag kunde inte va så arg på han mer, haha. Men du vet att du är lite dum iaf, men jag älskar dig iaf! :))) <3

iallafall, just nu sitter vi i skolan, helt meningslös dag dock, inte gjort ett skit, bara skrivit av det vi skrivit på ett papper och skrivit ut det.. Sen da? ja ingenting. Vafan, åka flera mil för det här, nejtack! Men nu ska vi snart hem iaf, om 50 minuter :) Så jag kliver av i äppelbo, och käkar lite gran, och sen åker jag och mamma ner till vansbro och jag åker hem och hämtar badkläder och hon åker på kantarellkurs med ellen. Duktiga ellen som kan leta upp kantareller nu helt själv i skogen :) dutti vovve.
Blir en simmtur med kamilla idag, sen umgås lite efteråt och hon ska få hjälpa mig med mitt klädesplagg för imorgon då det är skolfoto och 80tals tema! :)


Ja,  som ni ser så skriver jag ofta om mina vardagar, och det kommer jag faktiskt fortsätta med, jag är ingen sen som skriver om mode och sånt, utan jag skriver om allt annat roligt från himmel och jord, och är ni intreserade av det så får ni läsa, annars skit i det! haha. Jag tycker det bara är roligt att skriva av mig och sen få läsa det här sen när jag bli större, och jag lovar er, jag kommer sitta och asgarva hur jag skriver och om vad, men det är jag och min humör :)

tack och hej!
En fin bild på mig och lotta för avsluta detta inlägg :)


Mina drömmar går aldrig i uppfyllelse.

hej! Hur har eran fredag varit? Min har vart sådär, började bra, men det höll sig inte i länge. Har varit ledig idag. (lila boken) ja, ni behöver inte veta varför, kan berätta det sen kanske. Ja, annars har dagen bestått av städning, diskning, sen kom sanna, så då gick vi tre till selins där tias jesper jessika olle och alho vqr och skulle besälla mat, sen åkte dom till jessika, men vi satt kvar och åt sen gick vi dit efteråt. Men efter en liten stund gick jag och sanna hem och så har vi precis sett på en film och ätit lite chips och dipp, och myst i soffan under två filtar och ett täcke, och fryser typ ändå. Filmen hette  "allt för min syster" och ja, den var bra. Men jag gillar inte filmer där det är synd om barn, och om sjukhus, och om såna som är sjuka för livet osv. Nej ingen film för Linda. nono.. Nu ska vi nog snart sova tror jag, är stentrött. Nicke boy är på selins med några folk. :)

Btw, imorgon är det ju marie memorie race, ellervad den heter. Så får se om vi åker dit och kikar på kvällen :)
Men först blir det kanske att åka till Venjan på kanival och träffa Niklas goa mormor och Inge :))


fjärde skoldagen! Marsvins ungar? jatack :)

jaha, fjärde skoldagen rullar på! Det är ingen höjdare att behöva vara här uppe i sälen, och bussresorna tar kål på mig. Men ja, det är mitt val, så jag får stå mitt kast. Och det är verkligen fruktansvärt skönt att komma hem! :)

Idag har jag fått en väldigt god nyhet! Väldigt bra! Kan dock inte berätta vad, ni får vara nyfikna ett tag :)

Och min andra sak jag är glad över, är att eftersom jag inte bor här, utan bor hemma, så kan ju jag skaffa nå djur, typ marsvin, som jag sa tidigare att jag ville ha. Och det ska jag nog göra, en hona och en hane! Dom är ju så fruktansävrt goa. Ropar på en såfort man kommer hem, ropar när dom vill ha sällskap/mat osv, jag älskar dom! Men jag måste bara ha ett godkänt ja från min kära man, som inte är så intresserad av mitt förslag. Men man kan faktiskt ha både fiskar och marsvin, SÅDETSÅ! Tönt!

Idag ska jag och plugga på trafikskolan :) Sen hem tvätta, städa och plugga.



Igår åkte jag hem till mamma och tova efter skolan. åt lite mat och låg och sov med bosse uppe i tovas säng. Hade förbannat ont i huvudet även igår, som dagen innan. Sen åkte jag och mamma till vansbro och va in på en skoaffär och sen konsum. Och eftersom båda vi hade ont i huvudet, så tog vi en lång promenad, så att huvudverken skulle försvinna, men icke, det gjorde den inte.
Vi mötte en kompis till mamma, med hennes golden hund. Så söt hund, tio år och var hur pigg och leksugen som helst. och skulle ha bandet under armen, om man ändrade så bandet inte var under armen, så fixa han till det själv så det vart under armen, haha så söt! och ellen satt helt tyst med ryggen vänd mot oss, helt knäpp. Haha, men ändå så snäll och go, och gör aldrig nått. Men att vara med andra hundar gillar hon inte, bara roffe och tussi, annars vill hon bara vara med folk och vara med överallt. Goding!
Nej för mkt hundprat här!

Nu ska jag se om jag kan plugga nått, sen har vi mat snart!

Hajdo! :)

andra skoldagen i sälen

hej och hå! Andra skoldagen idag. och jävlar va trött jag var imorse. och för engångs skull så var jag trött igår när jag skulle sova så somna typ direkt, vilket jag aldrig brukar göra. Ligger och manglar och tänker på allt. haha
Just nu sitter vi inne i vår sal, och här kommer vi befinna oss den här terminen. har precis ätit skolmaten här, och den var skit god! Vi åt som om vi aldrig sett mat typ haha! Wellwell, idag slutar vi vid tre tror jag, och bussen här ifrån till malung går kvart i fyra, och sen när jag kommer till malung måste jag vänta i 20 minuter på andra bussen. Det suger! Men, jag får iaf komma hem! :)

Idag ska jag raka spåret hem. Träna, se på film, och plugga. Jjapp, det ska jag!


Mammas födelse dag! Hund lös!

Hej svejs!

Första dagen i skolan idag, för en del. Iallafall för mig. Och att komma tillbaka var skönt på ett sätt, men ändå lite drygt. Detta år ska vi ju vara i Sälen hela året, eller ja inte jag da. Endel bor är, endel pendlar. Men eftersom jag är jag, så vill inte jag bo där, nej, utan eftersom vi börjar nio, tio varje dag så kan man pendla, och det satsar jag på! Lite drygt att åka 25 mil per dag, men det är det värt! Skönt att vara hemma vid farmen! Men då man måste vara kvar där, när vi tex kör kvällar, tidiga morgon och någon enstaka helg, så får jag sova vid Marie, och säkert vid Julia och sofie, eller Lotta och simon. Så det blir nog great! Och efter jul har vi ju praktik, och jag har min praktik i vansbro på flottaren! Yeayea, nöjd som fan med att jag fick vara där! 3 Månaders praktik, helt okej! :) Maha..  Wellwell. dagens första skoldag, gick mestadels ut på att bara bli välkomna tillbaka till skolan, och fick ett schema, helt okej schema fkt! och sen prata vi lite, sen efter en och en halv timme fick vi åka hem igen. Haha, hann knappt komma dit förens man fick åka hem. Men ja, det är la sköönt det med.

Idag efter skolan, så hopade jag av hemma i Äppelbo och va där med tova och mamma. Sen var mamma iväg på kantarellkurs i järna med Ellen så jag och tova var här under tiden.




Ja, jag har ännu inte berättat om min mammas födelsedag, så jag lär faktiskt göra det nu!
Tova sov ju här eftersom mamma var till lindesnäs dagen innan med Stefan. Så vi gick upp, åt frukost, och Niklas och Tias åkte till Karlskoga och hjälpte Jonas flytta hem, och vi såg på film och väntade på att mamma skulle hämta oss. Innan hemfärden till Äppelbo sprang jag och Tova in på Konsum och handlade blommor, trisslott och chocklad. När vi kom hem gick vi raka spåret in till Tvrummet och fixade iordning en tårta till mamma. Den vart riktigt bra, men såg ju inte speciellt fin ut, haha. Sen kom pappa och fredde så vi fikade. sen åkte vi till Järna fort som fan innan mormor och morfar skulle komma, och handlade thai mat. mumma! sen kom Robin, mormor och morfar. sen kom Nikals och tias och fikade, sen åkte vi till vansbro :) 



haha, min och tovas tårta. skitgod!



mammas goda cupcakes




mammas goda tårta




den fantastiska  goda maten från thai i järna!



Tack för en bra dag mammsen! ♥


HUNDFAN LÖS IGEN!

rätt som det var när vi kollade ut när vi var vidd mamma så såg vi den stackars men hemska hunden från horn var lös och sprang på vägen.
alla fick panik, vi spran ut och tog in hundarna och tog in kaninen. Men katterna sågs dock inte till. Och förra gången hans jävla hund var lösa så bet hon ihjäl våran katt Lovisa. Efter ett tag var hunden borta, så vi antog att han sprang hem, (och fick stryk som dom hundarna alltid får när dom vart på rymmen) usch!
jaja, senare på kvällen satt vi och spelade kort och drinkade, jag sanna niklas tias jesper och alho. Sen kom dom på att vi skulle till rickard i äppelbo och festa, men jag och sanna var inte så sugna på det, men vi följde med iaf, men vi bestämde att vi skulle gå hem till mamma och var där medans dom var där och festade. och när vi skulle gå så ringer mamma och säger att hunden är lös igen. och han hade suttit på trappen när mamma kollade ut från trappfönstret, och hon vart livrädd. Så efter den mörka vägen från blåbandet hem till mig gick vi och var livrädda. När vi närmade oss hem ringde jag till polisen och skulle anmäla det, jovisst, dom idioterna gör absolut ingenting. vart kopplade flera tusen gånger för dom viste inte vad dom skulle göra. Men vafan, åk och ta hunden från min gård, tack! och ta hans andra hundar som han är så jävla elak på! alkohlist jävel!
Vi viste inte var hunden befann sig när vi närmade oss, och vet inte om den är farlig. Men eftersom jag är så rädd att det händer våra katter någonting, så ville jag verkligen hem för att kolla till allt. Var ute och letade som fan efter bosse och pelle, men dom varken hördes eller sågs till. och rätt som det var såg vi hunden vid våra postlådor, och tio minuter efter vi sett han där så ringer niklas och säger att han såg han vid stensbo, vafan, springer den så jävla fort eller? Måste var två hundar från han lösa. Men eftersom ingen kunde göra någonting, och niklas och dom var påväg hem så fick vi väl lov att följa med dom till vansbro. och somnade inte förens vid fem den morgonen. och vid nio, tio skriver mamma att bosse är inne. TACK OCH LOV VILKEN LÄTTNAD! fan alltså, blir så jävla förbannad när han ska ha sina farliga hundar ute och springa. Vet inte nå vad dom kan göra ju. Sen fick jag ett till sms från mamma två timmar senare och då var pelle inne också. tack och lov!
Usch, det är synd om dom hundarna, men man vet aldrig vad dom kan göra. ser ut som varghundar.
Och sen det värsta av allt var att Ellen löper, så alla han hundar drar sig till tikar som löper. Aja, det gick bra med allt som tur var!

Hinner inte blogga

Hello bloggis!

Hinner inte skriva om dagen just nu, men den har varit helt underbar tillsammans med min kära mamma och syster! Grattis bästa mamma!

Nu sitter vi och drinkar och är uppna för förslag :)

JAG SKA-



Jag har bestämmt mig!
Jag ska ha en collie hund när jag slutar skolan! Helt bestämt mig! JAG SKA HA EN! så är det bara! Har vellat det hur länge som helst, och blev ännu mer sugen när jag såg en kompis till mamma som hade fått hundvalpar av den sorten! JAG SKA HA EN! punkt slut! Så fruktansvärt söta alltså!

Och sen har jag bestämmt mig att efter jul så ska jag köpa två marsvin eller kaninen, så dom kan para sig och få ungar! och det har jag velat hela mitt liv! men mamma ville inte. men nu är det jag som bestämmer, höhöhö! :D Inom snar framtid har jag marsvins eller kanin ungar och en collie hund! JAPPJAPPJAPP! dagens sanning!

Jag är så fruktansvärt sugen! Fan att jag har ett år kvar i skola :( jaja, det är det sista året så, det är jag glad över iaf!

LINDA HAPPY! Hoppas detta år går fort!

jag har världens bästa vän, och det är även min egna pojkvän! Det är han jag ska vara tillsammans med hela mitt liv! Det är han jag alltid delar allt med! och det är han jag spenderar det mesta av min tid med, och det är han som ska vara min föralltid! Tack för att du finns och tack för att du är min!

Ett och ett halft år idag min käraste! :)

Dagisgymnasie kommer nu!

Godkväll! Nu har vi käkat pizza, och sett på Pettson och Findus och ätit lite chips. Och nu sover Tovis sin skönhetsdröm!

Kollade precis facebook, och såg en bild där en massa folk slutade nian, och ska börja gymnasiet. Helt jävla sjukt! Dom är så smååå. Eller så är det jag som börjar bli gammal. Men det är så sjukt. Så där små var väl inte vi när vi gick ut nian? För mig är det som om dom ska börja sjuan eller nått, absolut inte gymnasiet! :O Shit alltså! Det går inte in i huvudet, och passar absolut inte att dom ska börja gymnasiet. Åh, haha. Wellwell, tur man går ut om ett år, slippa skämmas lite iaf! :D haha nej va dum jag är. Men det är faktiskt sant på en del sätt. Eller så tänker jag dumt. Men som jag skrev tidigare så går tiden så fruktansvärt fort! Jag kan själv inte fatta att jag går sista året i skolan. Skulle hellre kunna säga att jag börjar gymnasiet, än att gå ur snart. Men ja, det är jag som är för gammal för allt :D haha nej. nu för det vara bra! Ta det inte personligt om någon läser detta! Det är bara det att... tiden går för fort!

Just nu sitter Niklas, tias och Per bänkade framför tvspelet som niklas nyligen köpt! Själv är han helt förälskad i det, och gör ingenting annat än att spela, så där kommer dom säkert sitta resten av den här kvällen, eller iaf ett bra tag till. Själv ska jag gå upp och lägga mig breve Tova som sover i våran säng. Ska upp tidigt imorgon. Niklas ska till Karlskoga och hjälpa Jonas att flytta hem, och jag och Tova ska hem till mamma och tillbringa dagen där! Senare kommer Niklas. och ja, säkerligen släkten! :) Trevligt! Ska krama om min älskade katt som aldrig förr!


fotboll live från mitt fina fönster

Att se LIVE fotboll från fönstret, det kan nog inte många göra ;D och ja, vansbro vann! HEJJA
Nog om det!
Påtal om det är det faktiskt drygt att ha plan så breve huset, lyhört som fan. Men det funkar, fotbollskarriären är väl slut snart för detta år :D höhö

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, det vanliga typ. Plugga, gjort mat, tvättat, diskat, ja, de tråkiga gamla. och om tre dagar börjar skolan, är inte alls sugen dock, inte ett dugg! Men det går nog fort får vi hoppas! och det bästa är att det är det sista året! Sista året i skolan! Helt jävla sjukt! Allt går så fort. Tyckte nyss jag skulle börja sexan, och stod och halvgrät för att Malin skulle börja sjuan i vansbro. Det känns som igår vafan :S fattar inte hur fan det kan gå så fort! Men det är helt okej, hoppas bara det här året går lite fortare, blir nog det tråkigaste året, så. Jaja, nu snart kommer Tova hit och ska sova här. Mamma och Stefan ska till Lindesnäs. Så nu väntar vi in henne, sen ska vi gå till Selins och käka eller om vi tar hem och äter.
Så ikväll blir det spela spel och mysa i soffan framför barnfilm :)



Mitt i augusti

Hej!
Idag är jag lite sliten.
Som alltid varje morgon när niklas går upp vid fyra, så vaknar jag med, när han hämtar sina kläder och hoppar in i ducshen. och imorse vaknade jag av panik, och frågade om han hade en matlåda, och svaret på den frågan var nej. Så jag fick sån ångest över att jag glömde göra hans matlåda som han skulle ha mig sig igår, och ja, tro det eller ej, men imorse vid 04.15 stod jag och gjorde matlåda åt Niklas medans han duschade och åt frukost innan jobbet. Det var som jag gick i sömnen, eller att jag drömde, men det är faktiskt sant. Hahaa! Klart han ska ha med sin mat den stackaren, var så vrån hungrig i onsdags när han kom hem efter jobbet så, ja, vad gör man inte för de bästa man har! Haha, känner mig så snäll och speciellt töntig att jag skriver det här, men det var mina fingrar som började skriva, xD

Idag har jag varit med mormor till Järna. Hon skulle till hundtrims människan, men denna gång var det bara att klippa klorna! Efter det åkte vi till Myrbacka café och tog oss en macka och lite te! Sjukt mysigt ställe måste jag säga. Men ja, ja, nej tyst nu! Ja, sen var vi till Hemköp och handlade, och ja såklart hittade väl jag lite mat som jag ville ha, tack kära mormor!
Jaha, när jag kom hem var jag sjukt irriterad. Gick upp och pluggade, och sen vid 20.30 ikväll gjorde vi lite mat, vart väl kyckling och ris som vanligt för oss, haha med en massa grönsaker i, skulle testa nå nytt som niklas hade hittat, men han var inte förtjust i det alls, men själv tyckte jag det var skit gott!

Imorgon ska jag upp tidigt och plugga, och kanske åka hem till äppelbo och sen ta med mig Tova hit som ska sova kvar här, när mamma ska till Lindesnäs med Stefan!

Lördag.. Ja då fyller mamma år, vad ska man köpa då da? hm, jag tror jag vet. Men jag skriver det inte här, för min kära mamma är allt för nyfiken hon med så jag skulle inte bli förvånad över om hon läser mig blogg, haha!
SURPRISE MY DEAR MAM! :)

godnatttt

hej hopp!
 
Har snart luggit i sängen i två timmar och har läst, och ja även spelat hjärter, som jag nu istället har blivit beroende av istället för spindelharpan, haha.
Nej nu ska jag sova, ska sova till minst elva imorgon utan att bli väckt av en förbannade ringklocka!

Påtal om ringklocka, så ska den ställas klockan 07.00 nästa måndag får då ska vi till älskade skolan. och inte vilken skola som helst, utan till sälens lilla klassrum där jag kommer befinna mig med fina vänner! Men, som sagt, mycket pendling och mycket bilåkande.. tur praktikplatsen är här hemma iallafall :) sista året girls och boys, det här klarar vi galant! :D
wellwell.. Nu ska jag sova, och sen upp och plugga och springa imorgon :)

clas ohlson

Hali halo!

Efter trollbröloppet följde sanna med mig och sov här. Och igår var vi till clas ohlson, hittade så mycket saker som jag bara vill ha, men det vart ett tvättställ, tvättkorgar, en sån hära boll som man tränar med, handklämmor som man tränar armarna medd, en frysväska, och lite pennor, tror inte det var så mycket mer. hmm..
När vi kom hem monterade jag ihop grejerna och ställde det på plats, och det vart riktigt leckert ;D sanna gick på träning och tova kom hit medans mamma var på hundkurs i järna. Så hon kollade på film och jag plockade ihop.  Sen kom sanna tillbaka och tillbringade en natt till här vid oss.
Och ja, imorse var det min tur vid tandläkaren.. igen. Ja jag är stammkund där, men det kan bero på mina tänder som jag har hål i. Vill verkligen inte att hålen ska bli större så jag får laga dom, så nu blir det slutstoppat på ett bra tag. och ja, massa flour flux och tandträd ska i fortsättningen användas lika mycket som tidigare! :)
back to the fucking tandläkare om tre månader, jippie! Or not! fyfan!
Skulle kunna skriva en hel bok om hur illa jag tycker om att gå till tandläkaren. det är det värsta jag vet tror jag!

Fick en bokhylla av Pernilla igår, som vi idag har ställt på plats och fyllt med filmer! Ska in lite mer i den, den ser rätt tom ut, men det kommer.

Nu ska vi åka och ta ut pengar och tanka bilen, och jag ska även springa in på konsum och kolla om jag hittar någon tidning. Så ikväll blir det mycket läsande, ska även plugga lite gran, och sen läsa, om jag nu hittar en passande tidning för mig :D

Jag lägger in lite bilder snart på lite saker :) Så höll sidan uppdaterad ;)

trollbröloppet



När jag kom ner imorse hade mitt hjärta dukat fram frukost ute i det varma sköna vädret! :)



sötaste du!

Jaha, annars har det inte hänt så mycket mer än att jag sanna och tova åkte till trollbröloppet. Helt okej, men tycker det blir dåligare och dåligare för varje år, endel kunde inte ens äppelbo mål och en stammade, haha, och smällen när näcken kom small inge högt, jaja, det kanske var tur det, iaf för dom gamla, men det är rätt roligt när smällen smäller för alla blir verkligen livrädd då haha. Jaja, sanna följde med mig hem, mamma skjutsa oss hit, mötte en bil som blinkade skit konstigt, kan inte ha vart för att varna, men kanske. careface, eller vad säger du Pertil?
Nu ser vi på sista avsnittet av one tree hill av säsong 6, har dock redan sett det en gång idag, men skadar inte med en gång till, haha. Kanske hittar en annan film efter det här, eller så blir det bädden.




Imorgon blir det iaf clas ohlson och köppa en massa skit! :)
BYEBYEEE

Trevlig helg!

Godmorgon! 


Gårdagen! Niklas drog och spelade minigolf med ett killgäng, och jag städade hela huset, med poppade musik på hög nivå! När niklas kom hem åkte vi till Äppelbo och mamma bjöd på mat, skit god mat, med nå fläskinnerfilé och kasler i ugn, skit gott! Sen skulle dom iväg på trollbröloppet, så vi for hem, och då följde Emma med oss hem, så jag färgade håret på henne, och den färg som vart kvar drog jag i mitt underhår, ja, just, svart färg var det ;) haha det vart faktiskt bra :) Sen kom Tias hit, och efter många mer minuter så kom Robin hit, och vi spelade kort och hade det trevligt. Sen vart det en vända till selins runt halv ett, sen drog vi tillbaka hit igen, och vi kom ikull vid halv fem imorse, haha men väldigt trevligt var det! 
 

Och här ligger jag i sängen, trött som ett gnu typ. Men sånt är livet. Idag är det fint väder ser det ut som, så Tias har lovat att gå på trollbröloppet med mig idag, och jag ska ha med niklas på nått vis.
Ja nu ska jag gå upp och äta frukost ute, har mannen bestämt.

ÅSKAN ÄR PÅ G!

ÅSKAN ÄR PÅ GÅNG! SE YOU LATER!

123.. eller sånt

Hallå igen!
Ja, kan ju börja med att säga att mamma vart bilägare idag till en ny bil, och den var jätte fin, bara stygga stora lampor, men äsch, skön och köra var den också, för den delen :D

Idag har min älskade kock lagat mat, kycklingwook utan grönsaker i grytan, blev grönsaker breve, anyway, den var så fruktansvärt stark och underbart god! Ruskit god! Tack älskade man!

Har varit hem till niklas mamma och pappa och rotat runt bland våra saker, och ätit varma mackor, och nu sitter vi hemma och niklas har fastnat framför tv med tvspel, zelda. skit kul. Not, haha. Ja, denna kväll verkar ju inte bjuda på nått annat så, jag får väl joina han!
Ja, annars ikväll är det Storänget, Idol calle ska vara där och sjunga tydligen, men ja är man fattilapp så är man. och speciellt efter den sköna räkningen som just kom från trafikskolan, ja vi nöjer oss hemma ikväll. jag har ju min kära man!




Mamma blir idag ägare för en ny bil! :)

Hallå bloggis!
Idag är det fredag den 13! Och det menar egentligen otur, jag hoppas inte det. Mamma ska nämligen till Falun och köpa en ny bil, eller en bil av en i Falun. En toyota! Eftersom det är oturs dag idag skulle det kunna bli farligt, haha men nej, det går nog bra! haha skojja!
Någon som är sugen på våran buss? Ser ut som ett ufo, det är en toyota!
Ser ut såhär!


och idag får hon denna bil :)



Åh, kommer faktiskt sakna bussen som fan, alla turer man hade med den med en massa fyllefolk. Och sen när den är så stor att man kan gå runt i den och så, haha. Ja, den är jävligt bra, men förbannat stygg, haha.

Vi får se senare ikväll om hon kommer förbi och visar upp bilen och om hon nu köpte den :D jag hoppas nästan det! :)

Wellwell. Idag har jag suttit och spelar supermario i säkert två timmar och just nu sitter Per och Niklas och spelar mario cart eller vad det heter, och jag ska joina dom nu! :)

Spengeln uppsatt! CHECK! ;)

Godagens!
Idag har jag fått lite nytta gjort iaf, började med att gå upp och äta frukost, sen ner till byn och träffa marie och vi gick till körksolan och pluggade, sen hem fixa lite saker uppe i sovrummet med kläder osv, och med mitt smink.
Och igår när mamma kom hit och hämtade Ellen så hade hon med sig en stor spegel och en liten byrå som nu är i hallen! Vart väldigt bra! Se själva :)




visst blev det rätt bra va? :)


Ja, förövring så är som sagt niklas på bättringvägarna, men det verkar ta tid. Ont i magen nu med, men inte lika mycket. Får hoppas det blir bra snart!

Nu kommer nog snart Tias hit, får se vad vi ska göra om det blir en film eller om vi sätter oss utanför huset. Stackars plutten kan inte göra så mycket annat :/

Jaja, nog om allt, det var det jag ahde för den här gången. tjaotjao! :)

I LOVE YOU!


ONE TREE HILL!

Tjena!
bara så ni vet så hatar jag att börja ett inlägg, vet aldrig hur jag ska börja, eller vad jag ens ska säga, emn ändå blir det för det oftast mycket skrivande. Ja, och det här var ju en bra början.. Aja, hur som helst.
Imorse vid tio kom mamma och tova hit med ellen, så jag har haft ellen hela dagen och har henne än, och det har jag mer än gärna. Mamma tova leif och morfar har varit i Sälen idag på Experium och badat på äventyrsbadet, dom tyckte det var skit kul! och det tyckte jag också då vi var där med mina kära klasskompisa, (som jag saknar) wellwell, har faktiskt pluggat idag, och ja självklart har jag väl blivit fast framför tv med one tree hill! Älskade serie! Ibland drömmer jag mig in, verkligen helt inne i filmen, varje sekund niklas är dryg och jag missar tre, fyra sekunder så spolar jag tillbaka, haha helt sjukt! Helt såld på den älskade serien!

Jaja, nu ska jag sätta mig och visa niklas och per hur man spelar super mario! och snart kommer mamma och tova! Mina favoriter!

sjuklingen..

HEJ! Dålig uppdatering idag, haha men jag har haft fullt upp med att sett på one tree hill idag tillsammans med kusinvitamin! Så jävla bra serie, så det är sjuk föfan! Men vi har iallafall gjort lasagne, och under tiden den var i ugnen tog vi sofie snabba cykel till konsum och handlade, sen vart det mat och mer tvpotatisar. Sen har vi faktiskt gått runt saltvik idag, väääldigt skönt! Nu måste jag bara försöka hålla i det här med motion lite mer, haha. Har inte gått så bra alla andra gånger jag sagt jag ska träna, men ja, det måste börja någongång, får se om det började idag, haha.

min lilla sötnos är fortfarande sjuk, spyr dock inte och det har han heller inte gjort sen i lördags natt, men går på toa hela tiden iaf :( massa vätskeersättning har han också fått, men det hjälper inte. och ont i magen hela tiden, kanske hunger? han har ju inte ätit sen i lördags den stackarn. Men han har ätit en macka och får bara mer ont i magen och går på toa direkt efter. Så imorgon ska jag ringa värdcentralen vare sig han vill eller inte! Så det så! Nu måste vi ha ett svar på vafan det är. Har ringt sjukhusnummerupplysningen, men dom förstår ju ingenting. och inte gör vårdcentralen inte det heller, men jag ska ge dom en chans!

Just nu ser vi på pistvakt och jag dricker en varm kopp oboy. Sanna har tyvär åkt hem, men tack för allt kära du min kuvinvän! :)

Regnregnregn. Boringboringboring. nicke sicksicksick! :(

Hallå mina vänner! Hur är det? Tråkigt väder va?! Usch. Men jag tog sofies cykel ner till konsum iaf, för att handla saker till min lilla plutt som ligger uppe i sängen och är sjuk. Stackarn har luggit där sen i lördags natt, eller typ söndags morse vid fem, var ner hit en liten vända igår, annars är han bara uppe och ligger, gullfis'n! Hoppas du blir bra snart!
Ja, idag är det förbaskat dåligt väder, och vet ni vad? det gör mig inte ett dugg, för jag har nämligen fått tag på säsong 6 med one tree hill som jag ska ligga och kolla på hela kvällen! :D hur underbart som helst!

Imorse när niklas vaknade var han sugen på pommes och korv, (kanske inte den bästa att äta när man har spytt osv, men man ska ändå äta det man är sugen på efter att ha spytt) så jag trodde han skulle bli bättre eftersom han var sugen på mat, men icke, febern går upp och ner, varmt som en kamin.

Nu ska jag gå upp och lägga mig brevid han och mysa! Sen vid 18.00 får jag säsong 6! SNACKA OM ATT VA GLAD ÖVER DET! :D

Krya på dig hjärtat!

HEJ! Idag är en dryg, tung och väldigt trött dag! Kan börja med att säga at vi var till äppelbo igår kväll till Pernilla sundmans fest hemma vid henne i ladan, väldigt trevligt. Massa folk som dansade och var glada. Kvällen slutade vid tre, halv fyra, då vi började gå ifrån festen och ringde Taxi, och som tur var så var han i äppelbo. När vi kom på taxin, så åkte vi mot vansbro, men vid gullängen glömde en i taxin sin nyckel hem, så vi vände tillbaka och hämtade den, och rätt som det var då gick Tias ur taxin, och var ganska vrång och vägrade åka hem. Så vi åkte vidare, och vi ringde men han skulle inte med, haha vrångskalle! När vi väl kom hem gick jag och tog en smörgås och sen gick jag upp och och Niklas skakade som en idiot! Typ feberfrossa, fast det här var så jävla mycket värre så som tur var så följde baller med och vi var vakna med niklas och vi ringde till en sjuksköterska och fråga vad det kunde va, och det kunde va feber, eller en annan sort sjukdom. Jaha, ja det var lugnande att höra. och sen flög niklas upp ur sängen och kräktes, och sprang in på toaletten och kräktes ännu mer. och ja, det visade sig vara en magsjuka, tror vi. Men nu har det typ gett sig, och nu har han feber som en tok, så han fick en Ipren, får se om den dämpar febern lite gran. Så nu liggger han och sover, som han har gjort i tolv timmar nu, kom hem vid fem imorse, och vid sju somnade jag. så man är gansak sliten. men stackars lilla plutten min, krya på dig hjärtat!

Idag blir det lugnt som fan, typ bara kolla på film och pyssla om gubben! :)

Ja, det var det enda jag hade med denna gång!

Flygmyrorna har anlänt in our house!

Åhej och hå! JA, vi tar väl ett glas till va, hm, jaja. Igår var vi här ett tag och det kom en massa folk sen vart det selins, sen stängde dom vid tyo halv tolv, töntar! Så vi gick hem till jessika och höll igång ett tag till med lite ölspel och sånt.
Idag har vi vart hem och kökat mat vid mamma, tacos var det på menyn vid bästa mamma! GÖTT! Sen skjutsade vi robin och kabben hem till dom och så, sen skjutsade vi dom vidare till en fest på säla, full bussen i folk vart det, och ja, även ellen och tova såklart, haha :D Sen skjutsa mamma hit oss, och rätt som det var hade vi full huset på flygmyror, dom var precis överallt! Helt jävla sjukt, gröp full golvet, och flög vid lampor, fyfan vilka äckliga jävla as!! Men nu är dom nog borta!
Just nu sitter vi hemma och väntar på att alho, olle och madde ska komma hit. Vad händer ikväll? Äppelbo kanske? Ja vi får se vad vi hittar på för roligt! :)

två veckor kvar till skolan. Åh jag vill verkligen inte! :( Men det kommer nog gå rätt fort! Jag har mina underbara vänner så det går nog braaa! :D


Borta bra men hemma bäst :)

hallo bloggis :)

Nu har vi kommit hem från storbäcken, där vi vart vid niklas pärons stuga! vart bara en bild, hade ingen mottaging på telefonen på hela tiden så det vart att man inte hade den med sig så mycket överallt. Men det var en bild på skylten "storbäcken" och det är väl egentligen inte så mycket att se, :P
Men vi har fiskat och myst inne i stugorna och spelat kort och suttit vid brasan :) Men äntligen är vi hemma. Borst bra men hemma bäst! Så är det faktikst. Fast jag vet en som sa, "Hemma bra men borta mest" haha, och det håller jag inte med om alls, haha! Wellwell. :) Vi kom hem vid sju typ, åt lite mat, tvätta och gjorde rätt fint i huset, och nu är Jesper, jessika, tias hane, och baller här hemma vid oss. vi kanske ska dra till selins om det är öppet, annars kanske vi hittar på nå annat roligt!
Imorgon ska vi hem till kära äppelbo och äta mat och umgås med dom! :)

ha en bra kväll gottt folk! :)

Inge bilköp idag!

Jaha hej igen, ja någon blge och bilaffär vart det inte idag! Utan niklas lilla pårla funkade bra nu rätt som det var. Leif var hit och skulle kolla på den och då lät den inge mer, så vi var ut och skulle åka, och fast motorn vart varm så lät det inte iallafall, så ja det var ju bra. Kunde ha vart en plats grej som låg för nått vid motorn som låg och small, men ja, nu är den borta och stckars passaten går som sköt'n :D tummen upp!

Idag har det varit lugnt, har spelat lite kort nu med niklas och tias och nu ser vi på Jackass! Snart bädden, sen imorgon åker vi och hälsar på niklas päron som är i sommarstugan i storbäcken! Får se hur länge vi är där, så det här kanske blir mitt sista inlägg tills vi är tillbaka, men bilder ska ni allt få se! Massa fiske och så! Tummen upp igen!


classic car week trippen!

Hujedamig, ja rättviks trippen igår vart inte som den skulle precis. Hur som helst så satt vi här och letade chafför till rättvik, tillslut kom vi på att oscar har ju körkort, så vi frågade han och han kom hit och hämtade oss och vi tog Niklas bil till rättvik. När vi väl kom dit, hittade vi en parkeringsplats direkt, för det gick så jävla segt att stå mitt bland alla andra bilar och smöra. Så när vi kom till parkeringen, kom det fram en kille till oss och frågade om vi hade startkablar, och javisst hade vi det. Så vi startade igång deras bil, och hörde då att våran bil (niklas) lät konstigt, typ tickade, så jag ringde Leif och fråga om de, och han sa att motorn kan gå sönder och han tyckte att vi inte skulle åka med den hem tillbaka. Sen ringde jag pappa som var i Rättvik och körde raggarbil, så han kom dit och lyssnade och han sa lika dant att motorn kan lägga av, men att vi nog kunde åka med den hem, men sen inge mer, och lika dant sa en gammal gubbe som vi frågade, haha. efter många minutrar på parkeringen så gick vi iväg och köpte korv och kollade lite på raggarbilar, sen så efter ett tag åkte vi hem, och den höll ända hem, som tur var!
Så idag ska Leif komma hit och kolla på bilen och kanske ta med den till jobbet imorgon och fixa den. och vi ska nog åka till borlänge idag och köpa en skitstygg liten ful bil, ja, jag vet inte rkt varför, men vi behöver en bil iallafall. Så vi får se om pärlan är med oss hem när vi kommer tillbaka eller inte, jag hör av mig senare så får ni se bilder, om den nu blir någon affär, höhö.
Ja, annars idag blir det ganska rejält lugnt. Vara hemma med min gubbe och bara va!

Ha en bra dag i rättvik ni som sak dit :)

Äntligen är du hemma min söta vän!

Men goddag månda!
Solen skiner idag, men det idiotiska är att jag sitter inne. hm, vet faktiskt inte varför. Men det är inte så jätte varmt, men ja. Nåja, min kära pojk kom hem inatt vid 5, och självklart var jag vaken när han kom, för jag har saknat sååå mycket! Idag går minuterna rätt rejält fort har jag precis insett, trodde klockan var ett förut, då var den halv fyra.. drygt. hah

Iallafall så var vi ju till nås i lördags, och det var verkligen så skit kul! Dansade som idioter på dansgolvet och dampade haha, och snälla baller hämta och skjutsa oss! :) thank you my friend!

haha, snacka om att vilja ha uppmärksamhet! herregud, väx upp och sköt ditt. jag vill ändå inte ha nå med dig att göra!  Patetiska idiot!

Idag har det inte hänt mycket, ska iallafall och beställa mat och handla sen får vi se om vi tar en tur till Rättvik ikväll och kollar läget! :D

Underbara älskade du, min fina pojk! ♥

RSS 2.0