the utåtbakade flätan in my heeeear



Åh, det var helt underbart att få sova så många timmar som jag gjorde inatt! Vakna ungefär vid halv ett, sen gick vi upp käkade frukost och så sen har vi inte gjort så mycket mer, skulle ha gjort en hel del saker, men vet inte varför jag inte gjort de, lat kanske? eller allmänt slöhet? ja, det tror jag starkt på, haha. Men nu ska jag ta tag i min egen krage och göra nå vettigt, som t.ex städa efter min underbara pojkvän som är expert på att lorta ner och ha kläder överallt och saker precis överaalllllt sen blir det äpprlbo och övningsköra med pappsi som äntligen är klar med allt skit man måste göra för attt vara godkäns att vara handledare eftersom det är så krångligt nu för tiden. jaja, ja, ja just ja, vi ska nog till mormor ikväll! Mysigt!

Hm.. blge imorgon kanske?

Jag slänger upp en bild på min nyblivna utåtbakade fläta jag precis gjort i luggen :)




det är inte okej längre!

jaha, då har snart den här dagen ochså gått da. Känns som dagarna gick hur mycke mer snabbare än vad den ska göra när vi drog fram klockan en timme, jag har nog inte sovit mig in i det hela. Men det ska jag nog göra inatt. För imorgon har vi bara en lektion, och lat som jag är så orkar jag inte åka till malung för en timmes lektion utan jag tar påsk lov idag ja och det känns helt okej!

Utvecklingssamtal idag, gick rätt okej, ska få lite hjälp av pappa-ari i samhäll, helt okej. fattar absolut inget av det! sen sälen.. ja, det var en annan sak det. Aja, jag vill inte dela med mig så mycket av just det ämnet, så det får bli i min lilabok :)
Ja,  Aloe vera party var man på idag vid mina kusiner, fast det var inte någon av dom som hade det, utan en kompis till josefin :) helt okej, fick mig en salva för torra händer, hoppas bara att det hjälper, svin dyr! Ja, eftersom vi inte har någon film att se så snodde jag med mig några :D så det blir filmtime tonight! :)

Imorgon blir det att övningsköra i stort sett hela dagen, och sen umgås med kamilla en skvätt innan hon drar till sälen igen. sen åker vi till mormor och äter skorpor :)

wellwell, nu ska vi poppapopcorn och glo film! tack och adjö för idag! :)


jag trodde inte du skulle sjunka så lågt!

29 mars

bowlings skor är snyggt!
Hade dock lite för stora! hah




--------------------------------

jaha, måndag kväll, och min måndag har varit helt värdelös, iallafall i skolan! Tur vi får påsklov imorgon, eller vi fpr väl det på onsdag, men har bara en lektion, och på den lektionen har vi inget att göra, så vi kanske bli lediga :)
Som sagt, hade en halvkass dag idag, så när jag kom hem, åt jag lite mat, och slängde in lite ny poppig snabb och frän musik på mobilen och tog med mig ellen och gick ut och gick, och när jag var ute här i vår lilla by, men ändå så fullt med hus överallt, men dessa djur var inte alls räddda för varken människor eller nå annat!
Mellan mina kusiner och deras grannar i det röda huset, där stod dom här luringarna och lurade! tre stycken :)


jaha, ja, nuda? Ja, min kära älskling har kommit ochvi har kollat på gamla filmer med mamma sen robin var liten, ska försöka fixa mer filmer från kameran som vi kan se sen på tv så som vi gjorde nu! Riktigt roligt att se sen när man var liten! :) Just nu ligger vi i sängen och ser på "ronny och Ragge och kondomfabriken" och såklart är världens bästa katt här, älskade bosse! Godnatt!


28 mars

Bloggpaus var det ja! Har verkligen inte haft någon lust alls att blogga, inte ens vart inne på datorn knappt.
Veckan har varit upp och ner, ena stunden glad andra lessen. Händelsen i Onsdags har varit i mina tankar nästan hela dagarna. händelsen som skedde för ett tag sen och begravningen för henne som var i helgen, det var verkligen hemskt! Helt jävla overkligt alltihopp! men ack så fruktansvärt fint, blommor, sång osv. verkligen hur fint som helst. ja, jag förstår fortfarande inte att det är sant. jag ser bara det dära glada ansikte framför mig när jag tänker på det. fast att jag inte kände människan så värst bra, eller jag har varit dagbarn där och sen känner väl vi alla varann i vår lilla by, så känns det overkligt iaf! Usch, det är så hemskt. Tycker verkligen synd om dom som stod henne nära, barnen och föräldrar osv! usch :(

Jaja, andra saker? Jada, det finns det gott om, t.ex
Att jag hoppas att det löser sig det hära med skolan osv.
Jag hoppas niklas får ett bra jobb snart.
Jag vill ha sommarlov
Irriterad på folk som.. ja, tar för mycket plats i mitt liv just nu!
Jag vill ha gått ut skolan, ha ett bra jobb och en kanonfin lägenhet med älskade.
Jag saknar mig käravän kamilla som jag inte sett på typ fyratusenfemhundrasjutiotre dagar snart känns det som!
Jag ska börja träna nu, simma,gymma, träna hemma själv, gå ut och gå, och springa nu när asfalten kommer fram, haha lycka mig lycka till, tack, för det kan verkligen behövas till en latsäck som mig :D hihi
och sen, mitt hjärtegull, absolut finaste som jag har! <3

Ja, helgen sett ut såhär, fredags stannade vi kvar i malung och festade lite, spelade bowling och hade det roligt :) Åkte hem senare på kvällen och var med Gubbis, sen hem till han och sova :) Lördagen var inte allt för rolig, blev väckt av niklas som skulle upp och iväg till sälen med hans mamma vid typ 7 på morgonen sen kunde inte jag somna om på ett tag, men till slut, sen vakna man vid elva, helt lonly in the bed men mamma hämtade mig vid tolv så ja, jaha, ja sen åkte jag hem, duschade och gjorde mig iordning sen begravningen :( och kvällen bestod av att vara med Sanna och Niklas hemma vid pappa och spela kort och ha det trevligt :) och idag har jag och min älskade man lagat en god middag idag, Oxfilé med pommes, vitlökssmör och en godgod brunsås! Vissa har ju tur att dom har en som jag har, mästare i köket, förjävlig på att göra god mat, och helt underbar, bästmin lilla snyggis!

Nej nu blir det en dusch, sen ska vi fortsätta se på 2012, sen sova :) imorgon skola, kortvecka denna vecka, går bara till onsdag. Måndag vanlig dag, tisdag, föräldra möte och göra mat osv. onsdag påskbufé osv , sen loooooov! Göttans! :) nej godnatt! 




:'(

Jaha, what can i say?
Värdelös jävla vecka, hela jävla veckan!

 
Jag saknar dig :'(
18 maj 2004-23 mars 2010

22 mars

Halli hallo!
Måndag morgon, eller inte morgon men snart förmiddag kanske man kan kalla det just vid denna tid, så god förmiddag!! Sitter iallafall i skolan och degar, myser mig in i niklas stora huvtröja och funderar lite gran..

Igår vart det en riktigt slapp och slö dag fram för tv och datorn med en massa tv program, först weipout, sen ballar av stål, sen solsidan på datorn, sen sveriges värsta bilförare ochså på datorn, sen godnatt! =)

Jaha, nuda? Ska snart få gå och käka sen måste jag nog ringa kamilla och höra hur fan det är med henne, klump!

21 mars

jaha, sönda var det ja.. Så värdelös dag, fast ändå så bra, dels att man är ledig, men dåligt för att man har en heeel skolvecka framför sig! :( 

Jaha, gårdagen var helt okej, vart inet som planerat, men så kan det gå. det var trevligt iallafall!  Det började med att Niklas for iväg till venjan på 90 års kalas och jag åkte hem och började med karet och gjorde det färdigt och så, eftersom vi skulle bada till kvällsingen. Vid tre tiden kom sanna och höll mig sällskap, och vid 4 kom niklas tioas och baller, och ungefär då började vi elda, skulle ha gjort det lite tidigare, men fick ingen fart på vattnet, men men.. 6,7 kom therese erik och roger och vi började med maten som dom köpt med sig, och mumms vad gott det var! Som ganska vanligtvis så vart det tacos, alltid enklast att göra, för det tycker nästa alla om och då får ju var och en ha på det man vill, så det var helt passande! Vid 9,10 tiden hoppade vi i plurret och satt där i och hade det trevliogt och satt och bara ljög och njöt :)

Idag har vi varit så himla slöa att vi inte gjort ett piss, låg och bara degade i sängen och åt frukost och kollade på "Hem till midgård" men när klockan närmade sig 3, så var det dags att gå upp och äta lite kyckling och ris som mamma gjort, mumms!

13 månader idag med älsklii! :D

linda tänker till och funderar.. :)

Jaha, god kväll gott folk! =) Just nu sitter jag tias baller per och niklas och spelar lite kort, som vi nu gjort rätt länge! Trevligt trevligt! Jag och gubben har tidigare idag lagat en riktigt god och smarrig mat, bakpotatis och kotletter med vitlöks smör och en annan sorts smör med några olika kryddor i, riktigt god mat! :) 
Ska snart lägga mig och läsa min nya vecko revy tidining och sen sova! Haft huvudverk ett bra tag vet dock inte varför och det verkar som det ska behöva sitta i ett bra tag till så sängen kallar rätt så snart! Imorgon blir det att åka hem till äppelbo rätt tidigt och börja med karet som ska fixas och vara varmt till kvällskvisten :) så imorgon väntas det en riktigt rolig dag! :)

Satt tidigare idag och tänkte på hur olika hundar hälsar på människor när dom ser en ny människa, eller en dom inte sett tidigare eller tidigare på dagen! Det är sjukt olikt på alla, endel bryr sig ju inte ett dugg, endell blir så glada att dom pissar på sig när dom är småa, en del gör som ellen, tar en nalle i munnen och springer och gnölar och pratar så hemskt, och endel skäller som en tok, ja det finns allt olika beteende på en hund. Men min fråga är, hur dom tänker när det kommer en människa som dom inte tycker om? och hur tänker dom överhuvudtaget?! visst finns det folk en hund inte tycker om, men då måste ju den personen gjort nå hemskt på hunden eller nå dumt. men hur kommer dom ihåg att det var just den människan? 
 Eller, hur tänker djur? Det ska jag allt ta reda på! Det verkar spännnande att veta tycker jag! Typ, hur en katt tänker? eller marsvin? eller kanin? Mår dom bra att gå runt i en bur/hage och bara äta och sova?  Ja, det finns så mycke underligt om allt djur. men vet ju inte hur dom känner eftersom dom inte kan prata, så jag ska ta reda på det (om det nu går)   hahah!

Och en till fråga är, hur en mobbare tänker när han ska behöva mobba en annan? Han som mobbar en, han lär ju haft nå fel i sin uppväxt och haft det svårt och inte vet hur man ska bete sig, men vafan, bete sig? det är väl inte så svårt att inte göra det egentligen? Vafan tänker dom och hur fan fungerar dom? :O
Och dom som ljuger jämt och ständigt? varför gör dom det och varför ska man behöva dra en vit lögn varje ord/mening dom säger? Mår man egentligen bra av att gå runt och ljuga och ska försöka passa in i olika grupper? sanningen kommer ju alltid fram för eller senare?! Hur orkar man med sånt?
Ja, det tåls att fundera på.. Har en massa sånna här saker i psykologin som vi ska ta reda på, och det ska jag allt göra. så det kommer nog svar på det mesta senare när jag fått reda på det lite mer :)

nej nu vart det hära inlägget tråkigt och långt iallafall, fast det var inte meningen, men men, nej huvudet sprängs nu snart. Godnatt med er :)

19 mars dalajärna bondgååård

Nu äntligen är jag hemma efter en vädelöst dag i järna på olika bondgårdar och slackerier!
När jag kom hem eller "hem till niklas" så det första jag gjorde var och slänga mig i duschen och bli så fresh som möjligt efter att ha luktat som en gammal gubbe som bott på en bondgård hela sitt liv! Nu, ja vad händer nu? Finns nog inte så värst mycket att välja på.. Tråkigt jävla regnväder är det ochså, så man blir väl inte så pigg på att göra något. Får hoppas på solväder imorgon då vi ska bada kar och göra lite god mat med trevligt sällskap! =)
Men vad man sak göra nu, det är frågan.. Hm, finns det ens något att välja på? helt fantasi lös är jag ochså! Jaja..
Här får ni lite bilder iallafall :)









19 Mars! Godmorgon allesammans!

Goodmoooorning everybody!
Idag är det Fredag, och jag är på topp humör och hoppas att dagen i bondgården går snabbt och bra! Inte så taggad, men sånt är livet! Nu ska vi snart åka hem till mig, hämta mitt brev, åka till postewn oich hämta ut mitt legg sen till ok och tanka och köpa snacks sen hoppa på bussen! Ha en fin dag, för det ska jag försöka ha i bondgården!
Tjolahoooopp!  :)


Sallad. bilar. min underbart roliga lila bok och mitt pluggande! Yeees

Sådär, då har man ätit en stor god ost och skinksallad, och mumms va det var gott! och såklart som kom roger hem med varsin "ahlgrens bil påse" till var och en och den kan man ju inte undvika, ajajaj, det är illa!

Andra avenyn har jag sett, ett avsnitt av en ny serie på tv har jag sett, så nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa på lite teori, och skriva lite gran i min dagbok, som jag nu börjar med och verkligen delar med mig av allt!
Bara för att jag skriver dagbok, eller dagbok kan man väl inte riktigt kalla det, eller jo nästan, typ en dag boks kalender, jag skriver vad jag gjort och vad jag gör och vad jag ska göra om dagarna. Ja, vi säger dagbok!
Jag tror det kan vara riktigt roligt att gå tillbaka till den sen om några år och läsa om vad som hände när jag var i 17 års åldern! Och dels om vilka hemligheter jag hade för mig själv :D haha känner mig rikgit fjantig ibland när jag skriver i den, men fan va skönt det är att bara skriva ifrån sig lite, testa själva! :)

Vi ska ju till järna bondgård imorgon, blir hämtat vid OK halv tio, men först ska vi på posten och hämta mitt legg! Kanonbra!
Nej, nu ska jag ta med mig grabben och gå och lägga mig! :)

♥♥♥♥






♥♥♥♥


don´t worry... be happy. Aaa weeee!



PEACE!

Sötsugen!

Precis, det är just vad jag är just nu. Sitter och suger på några salt lagris bitar som inte är allt för goda. Tror jag ska poppa lite popcorn, om jag inte kan hålla mig tills senare då vi ska se film! :D

Jaha, ja, annars så var det en rätt tokig morgon, hade lite bråttom till bussen och niklas skulle skljutsa mig, och såklart när vi har som minst tid på oss att söla så backar han in i en meter snö och sitter helt fast och såklart så var det en nerförs backe, och uppåt för backen kom han inte för det bara slira när det nu var så jävla glashalt, så det var bara att börja skotta och få undan bilen! MEn tro inte jag hann med bussen, nej icke sa nicke, jag fick ta den andra bussen! Jaja, det gick bra det med.
Dagen har annars varit sådär. Har haft restaurangen uppen och det är inte det roligaste, men men. sånt är livet. jag själv som valt det, men på tal om det så var jag till SYON idag och det kändes väldigt bra, allting blir nog bra trots allt! och jag känner mig väldigt lycklig att det finns lösningar till en som mig! haha
När jag kom hem så beställde jag och mamma kläder, så nu äntligen får jag lite nytt i min garderob! fast vi ska snart beställa lite mer från HM som hade rätt så okej sommar kläder! Helt okej! :D

Någon promenad vart det inte idag, så jag pluggar på lite körkorts teori för mig själv en skvätt!

Imorgon ska vi i "skolan" (våran klass och ettorna) till dala-järna på en bondgård och kika läget hur dom har det och hur dom gör med allt osv! Kan bli rätt spännande, men rätt otäckt med slackteri osv!



16 mars, TO DO!

Var tar egentligen mobil sladden vägen? Jag måste verkligen hitta den så ni kan få se lite roliga bilder, sen i helgen, och sen framför allt idag. Herregud, mina knäppkära vänner Lotta och Marie har spökat ut sig på kort och jag har skrattat som en idiot och fått magmuskler tror jag! Ojoj, dom är inte riktigt kloka dom inte.. men det är det inte många som är. Men på tal om absolut ingenting, så ja, medans jag ligger här och är lite nervös och funderar hur i helvete jag ska hinna med allt så verker magen på ett underligt sätt och blodet ur näsan rinner lite smått! Ja ifall ni ville veta det.. Men men, jag har iallafall skrivit upp alla saker jag hade tänkt hinna med denna vecka, och jag har nästan bestämmt mig för att va helt klar med det denna vecka, men undrar hur det ska gå till? Jag har ju påsklov om två veckor, har ju fkt tid då att göra det, men jag  ligger efter och borde vara ikapp så mycket som möjligt nu! Först skolan till ca 16.00 sen hem och käka, sen plugg resten av kvällen? Det orkar egentligen inte min hjärna med, men jag måste försöka imorgon fkt! För idag har jag inte hunnit gjort nå vettigt alls, förutom en väldigt skön promenad med min käraste och våra idiot hundar, tussi och ellen på en skogspromenad.. Ja, min lista ser ut såhär! Lova att inte bli fööör avensjuka bara?! :)


Plugga på och göra naturkunskaps prov

sammhälls prov?

Psykologi

Bild- skriva om en konstnär + skissa

Svenska

Torsdag 14.00 syon

Fredag ska vi till järna på en bondgård

Lördag karbadning! :)

Plus att jag ska försöka få in lite plugging till teorin på körkortet!


Mamma säger jämt, "han som spar, han har" och visst fan stämmer det!

och nu medans jag ligger och tänker på allt mellan himmel och jord, så kom jag på att jag lär färga min utväxt igen, och sen kanske jag ska testa att färga lite av underhåret brunt igen, vad tror ni om det? :D

Nej nu ska jag bädda ner mig och försöka sova i skaplig tid denna kväll ochså! Så godnatt och hoppas ni haft en härlig dag :)


,jag vill aldrig vara utan dig*


15 mars! :)

Hello there!
Och här sitter jag och funderar över framtiden! Möte med Tabbe på torsdag och jag verkligen hoppas att han har något att erbjuda så jag kan få någon ordning på det hela! Börjar bli tungt att gå runt och tänka på..
Det vart aldrig plugg igår, utan det blev tv för hela kvällen, vilket  var ganska bra/roligt, men ganska dumt att jag inte gjorde något igår, för nu har jag allt kvar tills idag! Bra linda! Jaja, det är som det är. Jag har iallafall bestämmt mig för att alla saker som jag ligger efter i ska göras färdigt denna vecka! Jag har verkligen bestämmt mig denna gång! För nu orkar jag inte ha det hängande över mig mer. usch!
Btw, så har jag inte sett på andra avenyn än, skulle ha gjort det förra veckan, men icke. så det får bli det allra sista jag gör idag innan jag slår igen mina blå till sömns! :)

Pratade nyss med therese, och vi har en hel del planer inför helgen vilket känns kanon!

Känner mig rätt på bra humör idag, synd bara att vi inte slutar förens kvart över fyra, det är lite halvsurt! :(

wellwell, nu ska jag gå in och avsluta min näst sista lektion och påbörja den sista. TJA!

14 mars - dålig söndag!

åhjaja!
Ja, karbadning och grillning var det igår ja, vart dock inte så lyckat som vi trodde och hoppas, men men. Vi tar igen det nästa helg, för nu har vi en bra plan! Men vi hade det trevligt iallafall, lite då och då! Synd att det vart som det vart med allt! Det vart vansbro senare på kvällen vilket man gärna hade hoppat över, helt värdelöst!
Wellwell.. Idag vakna man sådär 14.40 så då var det väl bara att stiga upp, äta lite mat, gjorde hemmabakad pizza, mumms :) Nu ska jag snart åka hem och plugga lite och se på andra avenyn som jag har missat denna vecka, tack och adjö!

 

13 Mars - Kar-badning och grillning står på shemat idag!

LÖRDAG MORGON OCH KALAS VÄDER OCH VI SKA GRILLA OCH BADA KAR! YEAAH!

Precis, ni ser övertexten, så det blir det idag/kväll! Det blir nog en kalas dag idag! :))
Just nu sitter jag här och sappar medans Niklas och Inge håller på med kakel uppe i köket här vid oss. Det blir riktigt snyggt. Jag ska lägga upp en bild så ni kan se hur det var tidigare och hur det är när det är klart! Kalassnyggggt!
Ska så småning om åka till Äppelbo och fylla på vatten i karet och elda det varmt, opch göra iordning allt inför grillningen! Sen blir det nog vansbro skulle jag tro! :)

Igår åt vi god mat med niklas mamma, pappa, per, mormor och Inge och såklart vart det lite kortspelning! Kort spelet heter stopp, skitkul kortspel! Roligaste är när man vinner pengar potten ;) höhö!

jaha, nehej, nuda? Ja what can i say?!  Jag hoppas det blir en kanon rolig dag/kväll iallafall! :)

N, du är det finaste jag har!




0903/1003 Om alla ändå kunde få ha det lika bra!

Ja, hur ska jag egentligen börja? Studiedag i måndags, och det var hur skönt som heslt, men jag tänkte ju att idag är det måndag eftersom vi börjar skolan, men icke. Men men, det gorde ju absolut ingenting, dagen rullade på som vanligt iallafall. Känns skönt att det är onsdag imorgon, en dag närmare helg, och vi ska ha roligt denna helg! Den förra vart ju lite sådär halv misslyckad, men det var fruktansvärt skönt att vara hemma och sova typ ett klockvarv runt, men det var ju inte så skönt att häva ur sig lite spyor. Nej nog om det dära!
Tillbaka till idag! Ja, jag kom till skolan, trodde det var tisdag och fick reda på att Roxanna från Andra avenyn skulle till smedbergs skolan, och min dag vart genast skit bra! Vi ska dit, tänkte vi! Men dumma som vi är så får vi stå vårt kass, vi var väldigt nära att hoppa på bussen, men och andra sidan tog vi ett rätt bra beslut och stannade kvar i skolan, och göra lite vettiga saker (som vi nu skulle göra som ari sa, jo jävlar) jaja, vi stannade kvar, och ångrade oss att vi gjorde det, och hade vi hoppat på bussen och åkt dit och kollat på henne, så hade vi ångrat oss för de bara för att man känner sig så jävla dum att bara sticka. fast jag tycker på två olika vis, först och främst skolan ju, eller jag borde egentligen tänka lite mer så, men och ioch för sig, så lever man bara en gång och borde ha gjort det man skulle/velat en enda gång!

 Jaja, det var den förmiddan. och eftermiddan vart ju absolut inte bättre.. idag är ingen bra dag känns det som, eller jag kännde der redan imorse och jag kände tydligen rätt. Livet är fruktansvärt orättvist! jag önska det fanns någonting man kunde göra och som kunde göra allt till rätta igen! 
(fortsättning för min egen del följer i min egen lilla lila hemliga bok)   ;(

Ja, jag hade tänk lägga upp lite bilder, men hittar ej sladden, så det får bli en annan dag!

ETT TE TIPS! Jordgubb och vanilj te MUMMS plus honung och lite mjölk såklart!


Ja nuda? Ja, klockan bara rusar iväg och blir bara senare och senare, och jag får allt mindre sömn. Jag kollar på niklas väckar klocka som har fått nå järnfel som går baklänges och försöker tro att tiden bara är typ 3 istället midnatt. Jaja, om en dröm skulle slå in någongång, så vore ju det bra! Nej, nog om en massa tjafs, nu säger jag godnatt och går och lägger mig och skriver och läser en skvaller tidning i en kvart! Godnatt!

jag tänker på er! :(


7 Mars-bankbankbank..

bankbankbank var det ja... Niklas håller på och tar bort en massa kakell från väggarna, fast just nu tar han en paus och Per jobbar vidare, och det enda jag hör är bankbank i mitt huvud. Jaja. Jag har inte slagit upp en enda bok idag heller, förstår inte varför egentligen. Men jag såg alldeless nyss att några uppgifter jag har gjort på religion ligger ju inskrivet på datorn och jag som letat som en idiot efter det, nu kan jag äntligen skicka in det!
Studie dag imorgon! TACKTACKTACK! Åh vad skönt!
Mamma ska till falulasarett imorgon och dom ska få kolla på hennes axel som är lite cp. så jag blir hemma med ellen imorgon och kanske plugga lite, iallafall körkort teori :D jag ska ha körkort direkt jag fyller 18! :)
Nej nog om tjafs, nu ska vi se på Wallander-mastermind. har dock sett den men den är ju så bra! När den 'r slut så åker vi till äppelbo och sover där! tack och hej.

jag har världens bästa pojk♥


6 mars, jag tänker ta energi från den strålande solen idag!

Ja, man ska aldrig säga "jag blir aldrig sjuk" då blir man det, det märkte jag inatt. Ja, som sagt så var vi iväg och simmade igår jag marie sofie och julia. Skrattade och pratade en hel del, så tiden rann iväg och vi hann inte simma så mycket. Men det var väldigt skönt att få träffa dom och bara prata. Ja, vi stod och sa att Niklas vart sjuk i två veckor, och jag hade klarat mig undan.  Då säger dom, VÄNTA DU! och ja, dom hade nog rätt, yr och illamående igår, kände att något lurt var på väg, och visst var det de. Jag har spenderat mer tid i en hink än i sängen och sovit. Så det vart inte alls som jag och Niklas planerat, vi skulle ha vart med Marie och Knuts, men jag ställde in det p.g.a det som hände inatt. Ja, jag har iallafall inte ätit någonting inatt, är rädd för att bli sittande vid hinken igen, så jag lugnar mig... Men fyfan så lessamt det är att må såhär, finns absolut inget att göra, bara slöa och inte äta något. Men känner att jag måste stoppa i mig nått snart för annars kommer jag få mer huvudverk än jag redan har..
Inte ett enda moln på himelen idag heller, bara solen som är framme och verkligen bränner, skit skönt! Så jag hade tänkt få min energi av den idag!
Värdelöst dag, tack och hej!


5 Mars! strålande sol hela dagen!

"Sveriges värsta förare", ni missade väl inte de igår hoppas jag?! Herregud, jag skulle aldrig ha någon av dom som chafför! Haha.
Nåja, idag åkte niklas iväg och jobbade, så vi gick upp åt en stod god frukost och sen åkte han, och jag gick ut med ellen på en promenad. shit va fint väder det är idag alltså! Strålande sol, helt klarblå himmel och några minusgrader! Perfekt vinterväder! :) Så vi har precis bestämmt oss för att åka upp till hunflen och spendera några timmar där idag sen hem igen vid två för att packa väskan och dra till vansbro. först ska vi ta ett kort på mig som vi ska skicka in så jag kan få ett ID någon gång! Sen  ska jag simma med sofie julia och marie :) 



4 mars! handledarkurs, körning osv!

dagen idag har varit fruktansvärt seg. Niklas skulle iväg och jobba med barnen, så jag gick upp samtidigt med han och fick skjuts till bussen som jag tog hem. Eftersom mamma skulle iväg på jobb, så trodde jag att Tova skulle vara hemma med mig, så därför tog jag en sån tidig buss hem, men när jag kom hem visade de sig att hon ville iväg till fritids och leka med barnen, så det vart bara ellen som var hemma med mig. Så vi började med en promenad i det iskalla vädret och sen en god frukost och sen började jag lite mjukt innan pluggande med ett andra aveny avsnitt som jag inte sett på flera veckor eftersom det dära förbannade os har varit, men nu är det äntligen slut, så nu fick man se andra avenyn som vnaligt :) sen vart det körkort teori plugg! Har både läst lite och skrivit, men det blir nog mycket mer skrivande och läsande! =)
Var på en handledarkurs igår med pappa, Bättre sent än aldrig! Förstår inte varför jag ska behöva vara med när det typ står för handledare, och han är ju det och jag övningskör ju, plus att jag dessutom vart på en sån kurs en gång inna, fast två typ, om man räknar med EU körkort kursen, ungefär lika :P
Men men, nu är det gjort, men det tog flera flera timmar. Så bara vi lämnat in och fått typ godkänt så reser jag och pappa ut på övningskörning, ska bli spännande, han är nog mycket mycket lugnare än mamma, haha ;) två månader till 18, och det innebär att jag SKA ha körkort i maj iallafall! :) hoppashoppas!
Nej nu tillbaka till pluggning, sen kanske se några "one three hill" avsnitt :) ska äntligen få se hela programmet, tack vare marie! TACK! :)

Påtal om körning och övningskör osv, så är det sveriges värsta förare ikväll, det missar ni väl inte? ;)

 
min kära prins var såklart med :) bosse!

skitdag!

Försök aldrig bli nått du inte är född till, är du inte en pojke med brunt fint hår så funkar det inte. Det kan funka om du är en tjej ochså, men då ska du vara liten, 6,7 år, försök inte annars ens!

Lovet blir verkligen inte som jag planerat!

I helgen hoppas jag på förbaskat bra sällskap och nånting roligt att hitta på!


Bästa som finns, det är du pojken! Jag älskar dig!

2 mars- in the middle of the night

Ja, mitt i natten sitter jag och bloggar, men vad gör det när man är ledig? Men lär ändå upp vid nio imorgon... Dagarna går precis som vanligt annars. Jag har sportlov, skönt att få vara ifrån både skolan och lärarna! Dagen idag har bestått av typ tv tittande och bara tagit det lugnt, och vart och hälsat på några vi känner, sen absolut ingenting.  Imorgon ska jag vara med Sanna iallafall, ska bli skönt iallafall!
Jaja, ska försöka sova nu igen. godnatt

jämtjämtjämt, varje dag..

RSS 2.0