Ajajaj, min arm :(

Åh aj ont.. Tror jag har sträckt mig i armen, usch, inte bra att träna armarna när dom är svaga och klena.. ajajaj.
Jaja, igår skulle vi äntligen ta oss en tidig kväll jag och min pojk.. Jovisst, när man tänkt sova tidigt så går det verkligen inte, utan jag ligger och tänker och funderar och vrir, vänder och manglar runt och det kliar ja, det ena med det andra.. Så Niklas den stackare vakna ju och hade svårt att somna om, och skulle upp vid halv fem fäör att jobba vid halv sex, så han har inte sovit mer än tre timmar inatt. Själv somnade jag som en gris efter många om och men, och sket i att klockan ringde imorse gjorde jag med, den stängde jag av och somnade om. Men sen rättsom det var började jag skriva sms med simon om när han skulle hämta oss osv, och det har jag inte så värst stora minnen av, haha. Wellwell, när simon hämtat upp sofie,m julia och marie i Järna ringder dom mig och hör så jag e vaken, och var jag de? ööh, nej, så jag sprang upp, hoppa in i duschen och for i väg, och fort gick det. Men när vi väl kom till Malung, hade vi spykologi, fick reda på mitt betyg och det var VG, hade gärna pluggat på en sak så jag kunde få MVG, men nejnjenej, inte jag, inte när man har så mycket saker kvar att göra som mig, då funkar det inte, iaf inte för mig som är trög i huvudet. Jaja, nog om det.

Ja, idag, vad har jag gjort? hm, tränat, vart hemma med mamma och tova osv. Nu sitter jag här i Vansbro, sitter här helt själv, har faktiskt fått en del pluigg gjort, chech för religionen, men dock redovisning kvar, men check för att jag äntligen skrivit klar den. Vad mer da? HAr gjort lite narutkunskap, så på onsdag ska jag kompletera en fråga eller två. Nej, nu ska jag hoppa i sängen och lägga mig och hålla om min lilla minigris som ligger och sussar :)

Förresten, ni missade väl inte morsdag igår? Nej tänkte väl. Det gjorde iallafall inte vi.

Usch och fy va lördagen gick fort, jag hann knappt med alltså. Var hem till Kamilla en vända, sen till pappa, sen satt vi här och sen var vi till flottaren sen var det hem och sova, sjukt fort den dagen gick..

Åh, jag måste bara skryta om mina föräldrar, det är helt sjukt så himla bra dom är, alldeles för bra ibland.
Dom fixar och donar och ställer upp osv så mycket, tack! Ni är bäst! Älskar er!
och lika så Kicki och roger, så snälla och underbara. fixar så vi ska ha det bra osv, jag är så tacksam över att jag har så bra folk kringom mig! Jag har bra vänner, som jag litar på, och finns där vad som än händer. och sen den bästa människan av alla, och sen såklart djuren, båsta djur någonsin, och sen en till, det är han som jag ska ge en stor kram till nu! Min älskade fina pojkvän.
Emh, torsdag-söndag var kicki, roger och per på konståkningsläger, så igår när dom kom hem gjorde vi iordning lite mat, kyckling och ris tills dom kom hem och tioll efterrätt hade vi snabbt bakat ihopp en tårta, och tro det eller ej men den vart svingod!  Så då satt vi här och fikade ett tag. Sen åkte vi hem till mamma och hopn fick en tårta, så vi åkte upp till mormor och satt där och åt lite tårta och stre, jag niklas mamma och tova :) och sen åkte vi tillbaka till vansbro igen på kvällen.

Godnatt!

Ja, förlåt för ett rörigt inlägg, jag orkar verkligen inte fixa stavning och fixa den till en flytande text, godnatt.

Godnatt

Hejigen, eller gokväll.. eller godnatt som man kanske ska säga, för det ska inte stå på förens jag ligger och sover med john blund! Kvällen idag bestod att vi var här och förfesta, kom lite folk, och sen gick vi ut till flottaren och mötte på en massa roligt folk, som tex Linnea och Julia :) Men nu är jag hemma, och nu väntar john blund, tack och hej.

Längtar tills nästa helg! :)

Imorgon är det mors dag, det glömmer ni väl inte? :)

jag kallar det bildbomb :O

Jag tänkte fylla ut min blogg med lite olika bilder, gamla som nya :)











 
Lite fest bilder

  

 



Sötsofie! :))



Haha söta lilla gofis!



Alla kusinerna :) 

  

 Jag och Ida i nian! :)                                                       Jag och Zandra! Saknar dig :(

 
 <3




 



Ellen och kaninen som var bästisar och låg och myste och sprang och lekte, och då den dagen kom dom sprang in i hästhagen och kaninen vart ihjältrampad. Jävla häst jävlar!

 


Nemen titta var hary hittade!
Undra vad det där är för en jäkla typ? ingen aning alltså...
Hahaha

 

Bästadu!

 

Färga håret till brunt denna vinter kanske..  höhö, får se om jag vågar.




MAllorca med underbara sofie!



Världens bästa dag! :)



Fast att vi missade flygplanet till Holland så kom vi dit till slut med många om och men, och fyfan va roligt vi hade det!



jag och snyggmarie är ute och vandrar med HR!




Lilla söta Robin!


hahaha


Liten snögubbe och henke! ´

 



Bildbomb sa jag och det vart det verkligen! hahah. Tur att jag har så jävla många gamla roliga kort! :)


Äntligen löördag!

Hallå där! Äntligen helg säger jag bara. Har längtar efter att få sova ut riktigt ordentligt, och det har jag gjort inatt. Igår var det jju "A la cart" kväll i skolan, gick hur bra och smidigt som helst, inge krångel eller nått, hur underbart som helst. Dock var det lite segt och tråkigt, men det gick bra! Fick skjuts hem av Simon, jag sofie och Julia kom hem gjorde pankakor med min man, och sen gick vi och la oss och planerade lite inför våran flytt :)
och nu är det Lördag, och vad innebär det? Hm, flottaren kanske, för första gången för mig? haha eller blir det lugnt, nej det tror jag inte. Blir nog att dricka ett glas eller fler och se vad kvällen bjur på :) hade vart kul och gått på flottaren med min knäppa kompis Julia, men vi får se :)
Iallafall så ska jag hem och åka och hälsa på Kamilla nu, sen tillbaka till vansbro.
Wellwell.
veckans smartaste? Det är nog jag! Jag vre av bilnyckeln, hejja!

bilder sen stockholm











litet, men jävligt fräscht ställe :) mysigt som fan!
insåg att jag inte hade många bilder där ifrån, men aja :)



Huvudet spricker snart!

Åh huvudet spricker snart! Vafan kommer min huvudverk ifrån? Haft ont i huvude rätt ofta nu, eller ofta är de inte, men har typ aldrig de men nu på slutet har jag fått de typ tre gånger på två veckor eller så.. Känns inte likt mig att ha det, men ja, det är väl vanligt att ha huvudverk, så jag får tänka så.

Jaha, hann inte skriva igår nå, fanns ingen tid och ingen lust att sitta vid datorn typ. Var iallafall i skolan och  gjorde psykologi prov, hoppas de gick bra, kändes så iallafall. Efter skolan åkte jag direkt till vansbro, satt mig vid körskolan och pluggade, sen kom Emine och vi gick till Selins och åt mat, sen var vi och kollade på fotboll, sen kom toffe och chrikus så då gick vi hem till Emine en vända, och vart bjudna på hennes tårta som hon hade gjort, skit god som vanligt, haha. Sen hämtade Niklas mig och vi åkte hem till han och jag somna som en stock, haha.
Idag har jag haft prov igen, samhäll. Hoppas det gick bra, vill verkligen inte göra om det igen..
Efter skolan åkte jag direkt till vansbro och gick till banken där mamma var och väntade på mig. Jag ska nämligen byta till VISA kort osv, och håll på med mina pengar på en bank osv.. Ja, men nu är jag hemma och ska nog försöka plugga lite, men först måste jag vila, mitt huvud sprängs snart tror jag :S usch.

Imorgon är det "A la carte" kväll i skolan. Hela restaurangen proppfull, plus att vi tagit in en massa bord mer än vad det är annars, usch gruvar mig lite gran, men tur jag är i köket. Det jävliga är att jag och Lotta har hand om alla desserter och efterrätter, kommer bli fullt upp, haha. Men men, sånt gillar vi! :)

Ja, nej nu ska jag nog slå på nå film på datorn en skvätt, sen träna sen åker jag till Vansbro och väntar tills Niklas kommer hem :)

Jag bara längtar som en tok till jag och niklas flyttar in i huset, så himla mycke bättre och roligare! Slippa dra med sig en massa kläder hit och dit hela tiden..  Wellwell, nu ska jag vila. Men innan har jag ju lovat er att visa bilder sen jag och niklas var iväg på utflykt, höhö. Här kommer de :)


hmm.. där gick en bilnyckel åt helvete...

hmm, alltid lika svårt att börja ett inlägg tycker jag, iallafall när man inte har mycket att skriva, men känner att fingrarna har nå slagt damp och vill knappa lite på tangentbordet. Borde egentligen plugga, men ja, jag ska.. strax.

Just ja, jag råkade göra en sak igår, som inte skulle ha hänt, inte så där värst bra gjort, men ja, heter man Linda så kan man nog lyckas med det mesta.. Ja, hur som haver (som madde hade sagt) höhö. Jag och mamma skulle på Konsum igår, hade bråttom, jag körde, kom utanför konsum typ en eller två minuter i innan det stänger, så vi flög ur bilen och skulle springa iväg, men ja, jag kunde inte låsa, gick skit segt så jag drog väl i lite för mycket, och vre av nyckeln... Opps! Och inte heller tänkte jag på att det finns knappar på dosan som man kan låsa med, nej utan jag vrir så hårt att de går av helt haha. Till en börjar var det väl tråkigt, men jag kunde inte hålla mig så både jag och mamma brast i skratt, haha xD Var iallafall inte meningen, :P

Idag ska jag plugga som en häst, men först och främst ska jag till körskolan med Emine och plugga körkort! Sen känner jag att jag ska åka till Kamilla och umgås!
Yeah back to woork var det ja!


Här ligger vi och är lata, jag och min kära katt :)

Sådär, nu har jag fått rätt mycket plugg gjort idag, men mer blir det. Har hunnit klart med att skriva om en druva, som man gör vin på, och svenskan har jag gjort klart nu, och sen fyllt i psykologin frågorna, prov imorgon.. Hm, hoppas det går bra. Ska minst ha VG i psykologi B, som jag å hade i A, haha. Wellwell, pluggdag med kamilla blir inte av, utan det får bli imorgon. Nu ska jag ställa mig och steppa på min kära maskin och slå på ett avsnitt av "One three hill" sen hoppa i ducshen och sen åker jag tll vansbro och umgås lite med Emine sen färga håret på Per sen plugga igen. och lika som igår så slutar niklas vid 22.30 ikväll och tills dess ska allt va klart hade jag tänkt... , ja, ha de gööött. :)


Pluggpluggplugg.. hinner inte med i farten nu alltså.

Oj, nästan en vecka sen jag skrev sist? och inte heller har det blivit nå rader i min lila bok heller på ett tag, vad har hänt? Skärpning linda!

Wellwell, det har faktiskt hänt mycket så sistonde, alldeless för mycket åt mig och min stackars hjärna!
Skolan tar dö på mig, plugg hela tiden. Hur ska det bli nästa år? Jobb, måste ha pengar. Körkort, flytt, niklas har fått ett jobb?! åh hur ska jag hinna med all plugg.
Ja, jag kanske inte har sakt det, nej det har jag nog inte. Jag och min kära pojkvän ska nämligen bli sambo och ja, vi ska flytta ihop i ett hus! :) I hans farmors hus, för dom ska flytta. SKIT KUL! Längtar som fan! Så ja, det är nog det bästa med allt jag har att tänka på just nu. Jag bara längtar som satan!

Helgen var bra! tillräckligt bra iallafall, fredagen grillade vi en stor fläskbit, gick ner på selins och sen vidare hem till Emine. Lördagen var rätt lugn till en början, bakfull och stel, men jag sanna tias niklas och baller som chafför drog upp till MAlung en skvätt på kvällen och kikade, inte så mycket att se, men det var rätt trevligt :) Söndagen var kalas lugn med plugg. dagen igår vart det en massa pluggande, och var även till MAlung jag och pappa och jag övningskörde, körde pappas bil med automat till Malung, gick galant, jävligt skön iallafall. Men jag satsar för och främst på en manuell, och sen när jag har körkortet och då jag behöver en bil så kanske jag satsar på en automat bil! :) jaja, jag har inte så mycket att säga. förresten, bilderna sen vi var i stockholm har ännu inte kommit upp här än, men det kommer nog idag.

idag... åh vilken lessam skoldag det är, vaknade tio i åtta, bussen går tio över åtta, så det var bara att mata iväg och hinna med bussen, tänkte skita i skolan, men nej, jag har allt för mycket att göra här.
Idag blir det en massa plugg och att umgås med min kära vän, Kamilla, det behövs!
Imorgon, så blir det nog trafik skolan med Emine och plugga, och på fredag blir det övningsköra med Tomas, sen ska jag bestämma ett datum till min skrivning osv. Ja, vi hörs ssen, nu ska jag ta med mig mina kära vänner och käka lite mat.



Här kan man inte vara!

Hello dear!
Hur är det? skönt med värme?
Det tycker jag, synd bara att jag inte vågar gå ut just vid denna tidpunkt på året, haha. Tusentals skalbaggar flygande i luften, med horn eller utan horn, dom är precis lika äckliga! Har gått och tänkt flera dagar och gruvat mig för att dom snart skulle komma ut och kläcka ungar och försöka sig tusentals gånger och bli fler och fler, och ja, iförrgår kom de jag länge längtat efter.. or not.. Ja, tro det eller ej, men det kryllar full hela luftenoch dessutmom på marken, och på vår trappa sitter de minst tre stycken varje gång man ska gå där., . . Satt och kollade ut i 15 sekunder och hann räkna till 8 stycken såna flygande i luften, FYFAN! Usch.. Ja, jag är jävligt fjantig, jag vet, men är det nått jag hatar och är livrädd för så är det såna, helt ärligt!

Jaja.. nog om de, bara ryser i kroppen när jag pratar om dom.. Idag ska jag iaf äntligen få bli färgad i håret, vart inte av igår. Och sen MÅSTE jag noppa mina ögonbryn, är snart värre är bror min, och då är det fan illa, och dom sitter ihop som på en neger och ser typ ut som ett Mcdonalds m, inte så jävla rockigt på en tjej. haha!

Just nu sitter jag och matar bilder, musik och annat viktigt från min dator till en hårddisk så jag har kvar allt om datorn skulle gå sönder.. Ska snart packa och träna sen åker jag till vansbro.. Inge buss/tåg, utan niklas får hämta mig. Tåg och Buss är inget jag tycker om sen händelsen hände iförrgår, haha..

Det är precis som in real life, här kan man va, och här kan va, och där kan man också vara.. Men här kan man inte vara bland skalbaggarna.

Lily Allen

JAAA! Äntligen har min eländiga huvudverk gått över efter ett varmt bad med gubben! Skönt, nu kan jag somna som en prinsessa efter badning och en kvällsmacka. Just nu ligger jag här i sängen och lyssnar på "Lily Allen-not fair" ;)
nej nu ska jag slå på ett avsnitt av Whipout och sen soova tidigt! ska bli ruskigt skönt!

http://www.youtube.com/watch?v=SYzlMCNOE64





Åh så gött det är med huvudverk!

Min underbara sköna huvudverk som jag haft i tre timmar snart, den är allt bra härlig den! ELLER INTE. Känns som man har några klämmor på varsin sida ohc de bara klämmer ihop mer och mer, och snart sprängs det väl. Usch, en sånhär huvudverk har jag nog aldig haft och absolut inte så länge iallafall! :/

jaa, grattis älskade niklas, äntligen! :))


Jääääsp... sömning som bara den!

oh jaja, jäspjäsp säger jag bara.. 
Den känns som jag inte sovit på flera dagar. Jag är så fruktansvärt trött och helt slut, usch, inte sovit alls bra inatt, bara drömt och vaknat till och vart rädd, och vakna tillochmed och var pissnödig, aldrig hänt förut typ..
Nej ikväll ska jag fan lägga mig tidigt, så jag är pigg imorgon. och förresten så ska jag köra med kennet imorgon på morgonen, så då är det ännu viktigare att jag är pigg..

Ja, för övrigt så sitter jag och Lotta här vid datorn och har religion och srkiver för fullt, så jag tror tangentknapparna går sönder snart. klick-klick-klick-klick- enter! Låter det här brevid mig...

Idag ska jag iallafall äntligen få färga håret, har säkert 3 cm kolsvårt utväxt.. Inte det finaste precis, haha. Jaja, ja, annars blir det väl plugg som vanligt skulle jag tro..

SNAAARRT SOMMARLOOV; fyfan va underbart!


Spindlar, hummlor, småkryp, skalbaggar flygande som till att ha horn/spröt.. FYFAN

Dampdag igår, livrädd idag! Hm..
Ja, igår va e damp dag och dage då absolut inte gick som jag ville när jag var på hugget.. Och dag, ja till en början gick det ju sådär, klev upp 07.40 typ, och då hade jag bråttom. När jag väl kom ut till vägen för att gå tll busshållsplatsen så kommer bussen, så jag behöver bara gå utanför vår inväg så fick bussen lov att stanna och hämta upp mig, oppsopps! hehe. I skolan hade vi frilufsdag. Vi i min klass gjorde iordning mat, och dom andra klasserna orienterade. Wellwell..
Min mobil gick sönder fön några dagar sen, och min dator har gått sönder, (TRODDE JAG) min min kära man kunde väl så klart fixa det, så nu innan den går sönder på ritigt så ska jag föra över allt från datorn till en hårddisk! Yeeh.

Vart man än satt eller stod idag så såg man alltid mist tre insekter, var det inte mygg var det några andra flygande äckliga varelser och humlor, och var det inte de, då var det spindlar som typ var 2 cm långa nästan. Insekts rädd ´så usch, fyfan. Ja, tills slut så hade väl jag en spindel på mig, en liten gul spindel, som jag råkade spräcka iväg på Marie.... :O Ojda :S hah Ja, när jag väl kom hem var det bara att äta lite, och träna sen iväg och köra med Keneth vid 16.15 och jag fick lov att ta bussen ner till vansbro, och ja, såklart så möter jag på mina största fender i världen, och ni vet nog vad det är om jag säger att vi har ett sågverk här i trakten. Ja, vad tror ni? ja, dom dära förbannade jävla skalbaggarna, stenhårda, men eller utan spjut/spröt/horn på, ja, dom var överallt! Och jag var livrädd att inte få nån på mig, men när väl bussen kom vart jag så glad att jag äntligen skulle få kliva på och att jag skulle få åka bort från dom.. Trodde jag. Ja, rätt som det var flög det till lite gran på jackan, och jag kollade ner, och det enda jag såg var ett spröt ifrån en sån där äckel, så jag skrek till och slängde bort jackan och alla i bussen vände sig mot mig när jag skrev och hoppa till haha. Åh så hemskt. Fick lov att säga till en tjej att kolla på mig om jag hade nå mer otäckt på mig haha.
Jag hade verkligen inte mod till att döda den jäveln som satt på ryggstödet så tyvär, så den kan vara kvar på bussen om ingen tagit dö på den, haha.
Åh, fyfan, vet ni varför sommaren är det versta som finns? Jo just för såna äckliga saker, INSEKTER och helvete Fyfan, ska låsa in mig och aldrig gå ut..
Jag undrar ja, hur fan det blir imorgon då jag måste gå själv ifrån busshållsplatsen och hem, haha. Helt sjukt alltså, är så jävla livrädd! haha nej nu ska vi åka till vansbro och gömma oss frå baggarna
wellwell.. Good bye :)

1234... Dampdagen som aldrig tar slut...

Alltihopp dampar och bara går åt helvete idag!
Gris trött som jag var så gick jag upp halv åtta imorse, va för trött så gick och la mig igen, och sen gick jag upp igen vid halv nio, och tog bussen till skolan.. provet gick åt helvete, msn dampar som aldrig förrrr,  jag fick inte köra med Kenneth nå idag, Pluggeriet går åt helvete, förstår inte ett skit, och mitt i gröten så kommer fröken perfekt! Underbart! Jag hade inte klarat det mycket bättre själv, tack!

Nej varför inte ställa sig på min älskade trampis och trampa av mig min ilska!

jag är prinsessan och du min prins, ja, vilken tur vi har varann! Tack för smeknamnet, det känns helt okej! :)

Är så jävla less på idioter som dig!

Borta bra, men hemma bäst. Javisst stämmer det! Men det är bra skönt att bara komma bort ibland och ha det trevligt med sin pojkvän, familj eller vänner. Och ja, det var verkligen skönt! Vi har haft det så trevligt, roligt och mysigt som helst jag och min lilla prins! Ska slänga in lite bilder sen så ska ni allt få se :)

Igår checkade vi ut ur hotellet vid tolv och bussen hem gick ine förens sex typ, så vi hade det rätt lång tråkigt under den tiden eftersom det inte fanns just så mycket pengar kvar att göra nått för, så vi bara gick runt runtrunt i det kokheta vädret, fyfan va varmt det var där nere. Tänk om det kunde vara så varmt här på sommaren, då skulle ju vi kalasbruna! Jaja, klockan vart 17.15 och vi fick gå på tåget, men det gick inte förens 17.45, så sen 17.15 till 20.10 satt vi på ena tåget, sen från 20.40-22.00, så satt vi på andra tåget (sista) och det var nog dom drygaste timmarna jag vart med om. Dryga personer som var fulla, lång tid, varmt och kletigt, nej usch. Men vi har haft det skit bra så det var det värt! När vi kom hem till vansbro kom Baller och Sanna och hämtade oss och vi åkte hem till Niklas och åt mat & duscha, sen åkte vi och hämtade upp lite folk och sen åkte vi till Grönalid sen vidare till Äppelbo på fest i bystugan!

Och idag var vi vart till Malung och blivit bjudna på Sabajdi eller vad det heter (Thairestaurang) av lisbeth och sven-erik sen fick vi även lite tårta, och födelsedagspressenter fick jag, tack och bokkk, 2000, inte helt fel :)

nej nu ska vi lägga oss och kolla på "ballar av stål" och sen sova! Godnatt! Bilder kommer troligtvis imorgon!

Less på människoooor i denna kommun!
Ta reda på fakta innan du säger saker och ting och snälla du, förstör inte för alla i din omgivning, tack och hej!

stockholm. home sweet home, here i come!

Goodmorning! Pigga och friska en sådan solig dag som denna i stockholm är inte helt fel. Hörde att det skulle åska där hemma hela dagen idag, hoppas inte det är sant, eller hoppas iaf att det är fint väder ikväll då vi kommemr hem.
Vi har precis vart ner och fått oss lite hotellfrukost, mumms va gott det var och är med hotellfrukost! Hur som helst, nu ska vi packa ihop göra oss redo och sedan checka ut innan tolv, och då tar vi tunnel banan till T centralen och låser in våra väskor och don, sen har vi fri tid till ca 18.00 då tåget hem går. Undra vad man ska hitta på under den tiden? Gröna lund verkar vara så dyrt, så det blir väl att trosa runt på centrum osv :) wellwell, nu ska jag göra mig färdig, ha en bra dag! :)

stockholm

Hallihalo my dear! Hur är leget? (som en stockholmare hade sagt) jaja, här är det bara fin fint, har vart nere på "gammla stan" och en massa andra gator och åkt en massa tunnelbanor idag, och sprungit runt och handlat och ätit lite mat, och just nu är vi på hotellrummet och lyssnar på musik och taggar till inför irländska puben nr2! ;D den vi var på igår va dom så otrevliga på, så idag satsar vi på den andra där dom till och med har spelning ikväll! :D
Imorgon blir det hemfärd och det känns helt okej, för vår ekonomi räker fan inte till till det här livet i stokholm, bli miljonär hade inte vart helt fel!
Undra vad som händer imorgon da? blir ju hemfärd imorgon så vore ju roligt om något roligt hände :)

nja, håkans bar, sen vår bar! heyy


STOCKHOLM

nemen hallo där! :)
 Vi har äntligen kommit fram till stockholm, eller vi har väl vart här sen 12.30 typ, men nu är vi äntligen här som jag längtat efter! Idag, ja det första vi gjorde idag när vi hoppade av tåget var att gå vilse och ta en stor omväg till hotellrummet... haha. När vi väl kom hit, lastade vi in grejerna och sen gick vi ner på en restaurang mitt emot och käkade pizza, sen gick vi runt lte gran inne i centrum, handlade kläder, va in på en irländsk pub och hade det trevligt. Sen har vi åkt runt i tunnelbana lite hit och dit, och vi har ätit på en till restaurang, thairestaurang dock, skiiit gott! och nu sitter vi inne på hotellrummet och ja, vi får se vad som händer och sker :)
Har tagit en massa bilder ni får se sen :) nej hejdpå på en skvätt :)


Åh vad jag längtar tills imorgoooon!



Åh vad jag längtar tills imorgon då vi kliver på tåget till borlänge, och sedan hoppar på nästa tåg direkt till stockholm, helt sjukt skönt det ska bli!
Kommer att försöka hinna ta hur mycket bilder som helst som ni får se sen :)


Jaha, annars idag har jag väl vart i skolan, precis som vanligt, gick och tittade på när esteterna hade en uppvisning vid parken, värdelöst, haha. När jag kom hem började jag packa, och jag fyllde heela min stora hockeytrunk med en massa kläder, precis som vanligt så tror jag att jag ska flytta typ, men ska bara vara borta i typ två nätter, haha. Vid 19.00 tog jag med mig Tova och hennes kompis Nellie till vansbro och såg på en dansuppvisning som esteterna gjorde, sjukt jävla bra! (Y)



18 years old!

Åh, min älskade goa fina underbara pojk, du är det bästa som finns!
Igår natt runt tolv tiden, då fick jag min present av Niklas. och gissa vad det var, joo, han hade beställt tågbiljetter och bokat ett rum på ett fint hotell i Stockholm, som vi ska åka till på Torsdag, och kommer hem på Lördag :D fyfan så härligt, äta på nå god restaurang, köpa kläder, GÅ PÅ KROGEN :D komma bort från dåliga kommunen men sin underbara älskling. Ja, bättre än såhär blir det inte! Underbara älskade människa!
Tusen tack min älskade bubbis! :)

Jaha, då var 11 Maj 2010 slut da, och jag har blivit 18, helt sjukt skönt!
Dagen idag har varit hur bra som helst.
Först i morse kom Ellen ner och väckte oss och sjöng lite halvfint, efter ett tag kommer Tova och mamma, med frukost på säng och pengar, presentkort, och en efterlängtad crosstrainer! (träningsmaskin) Hur jävla underbart som helst, så nu blir det träna påå :) råkade glömma bort tiden lite för mycket, och när jag insåg att jag bara hade ungefär 20 minuter att göra mig färdig så fick jag lite bråttom, och ja, bussen fick stanna och hämta upp mig efter vägen, höhö.. Ooops! Jaha, när vi väl kom till skolan, hämtade vi våra serverings kläder, och satt oss i dom små fula muppiga bussarna och for upp till Limas folketshus och där har vi spenderat en massa timmar åt att servera en massa pensionärer/gamlingar, ca 150 pers, och tre rätters, trångt, eländigt att prata med en del (döva) ja, stackare, men jag hoppas dom hade det lika bra som det verkade :)
Vid fyra tiden fck vi åka hem och vi hann med halv fem bussen hem, och ja, tro det eller ej, men jag skratta heeeela bussresan hem, tillsammans med min idiot kompis, Marie. haha, men när jag väl kom hem var mormor och morfar här. Efter ett tag kommer Niklas och Baller, sen Pernilla och Joel, sen Niklas päron, och Per, och sen kom Sanna & Sofie och då var alla på plats, så det var full köket! :)

det jag fått idag:
pengar,
presentkort på Selins,
 presentkort på Zomms
crosstrainer

På söndag blir vi bjudna Till Thairestaurangen i Malung av min farmor och farfar!

ojojoj, nu är det mycket.. Men men, jag ska allt hinna lösa allt. på tal om mycket.. Skolan- plugg och hmm, snack med syon imorgon.. Jaja, vi tar en sak i taget så blir allt bra!

Om jag ska vara riktigt ärlig så känns det inte som att det är sant att man är 18? det går lixom inte riktigt ihopp på nå¨vis.. Nyss var man ju 15, och åkte runt på moped och det enda jag vill var att bli 18, och gå på krogen, vara tuff och handla sånt man måste för att vara 18, och att ta körkort osv, och ja, där är jag nu! och det passar inte, känns inte allt märkvärdigt att vara 18 som man trodde det skulle vara när man var 15.. :S men det lär väl märkas i fall den tanken ändras, för på torsdag ska jag till stockholm på krogen för första gången i mitt liv, haha helt sjukt. låten inte sant, haha. Wellwell, mycke stri!
nej, jag slänger upp ett par bilder, och säger godnatt gott folk! :)

usch så rörigt kladdigt inlägg, men ja, jag orkar inte ren skirva det osv, så du får försöka hänga med! Tack och godnatt! :)














En sån här grej fick jag idag, weeeihow! :D

om en halvtimme är det miiin dag!

HEJHOPPPP!

åååh, om ca en halvtimme är klockan 00.00 och det räknas som en ny dag, vilket datumet visar den 11 maj, och det innebär att det är min daaaaag som jag väntat på så jävla länge! Nu äntligen kommer jag in med er, nu äntligen slipper jags tå utanför och se ut som en fjant när alla dår in. Här kommmmmer jag! weeei. kanon glad! :D

Idag har skolan vart vädelös, mobillös nån timme, p.g.a niklas sony ericssons pung telefon inte funkade, men nu har jag fått tillbaka min röda sony ericsson från Marie, som jag har nu, får se hur länge den håller! Sony ericsson, en telefon jag aldrig mer kommer köpa. fyfan värdelöst jävla SKIT! USCH!

imorgon ska vi HR till Lima och servera och göra tre rätters till ett par gubbar/pansionärer! Blir nog en lång och seg dag, men det kan bli roligt det med. och sen när jag kommer hem, blir det väl att släckten och närmsta osv kommer! Kanon kul dag! :)

Åh min kära prins, jag ger dig all min lycka till imorgon, jag håller tummarna för dig vid 13.00 tiden! Hoppashoppas! Underbara kära du, du är värd så himla mycket här i världen, du är värd det bästa! Jag är så fruktansvärt glad över att just JAG har dig och just vi är tillsammans, och jag hoppas vi alltid kommer vara det. Jag älskar dig min underbara prins! <3




tre dagar kvar...





IGÅR: Hm, ja, skola.. Vad kan man säga? Typ att jag hade den värsta serveringsdagen? ja, så kan vi kalla det för det var precis så det var! Menmen, alla har inte bra dagar jämt.. När jag kom hem, gjorde jag mig färdig och sen kom Niklas, Baller och Tias kom och hämtade mig och vi drog ut till en tjärn och fiskade, och det var riktigt roligt! Kan slänga in lite bilder sen.. fick iallafall fem styckna söta firrar! och sen åkte vi hem till baller och hade in de i ugnen och ja, till och med jag åt utav det, hah inte illa..
Sen åkte vi till vansbro och på vågen dit så ringer pappa mig och säger att en bil har krocka, typ åkt åt helvete och vält med bilen. Så vi skyndade oss ner till vansbro och vi ringde runt till folk och fråga vad som hade hänt osv.. :/ usch stackare, tur att det gick rätt så bra iallafall. undra hur det gick för han som körde? usch..

IDAG: Hemskt tråkig dag. Inte gjort ett skit, och kommer väl förmodligen inte göra det heller som det ser ut, usch va tråkigt!

om tre dagar fyller iaf jag ååår, och jag bara längtar som bara den! Äntligen 18 lixom! (ja på tisdag da)




6 maj! :D

Hallihallo! ´Hur står det till?
Här är det rätt okej, haft en dålig dag och lite humörsvängningar, (tack och lov att jag var hovmästare idag) ;D  och ja, dagen vart ju inte så himla mycket bättre när jag väl kom hem och helst av allt ville slänga mig i sängen och sova en timme två, nej då fick man lov att ta ur sängkläderna och bädda nytt, för då hade min kära katt spytt upp hårbollar, yeah! 
Men jag har faktiskt fått lite plugg undan, t.ex samhällskunskap. Två prov i det nästa vecka, åh *SUCK* va drygt. Jaja, han som spar han har! Och sen på tal om "han som spar han har" så har jag rätt mycke i datakunskapen osv, som jag har kvar, och det ska vara klar innan sommarlovet, åh herregud, hur ska detta gå till?! :O och sen körkort mitt i allt, nej, kan någon va vänlig och lägga i backen, eller åtminstonde stopp knapppen, så jag kan få hinna klart med allt innan sommar lovet? Åh, sommarlov, det är fan snart, weeeei! :D
Hur kom jag in på sommarlov egentligen? började med en kattspya, sen sommarlov? öh, ja, wellwell.. flummig.

Ja, det finns väl bara mig själv att skylla på antar ja..

Igår tog jag med mig grabbarna och drog på fotbollsplan och såg på match. Vansbro mot Dala-Järna, ojojoj va med stryk Järna fick, haha. 8-0 till vansbro! Hejjaa! :D
ja, och det värsta av allt igår var att andra avenyn drog sitt SISTA avsnitt, fyfan.. Vad ska jag nu se på varje onsdag? eller på TV överhuvudtaget? Åh.. Världens bästa program! :( 

nej magen kurrar efter mat, efter ha vart ute och gnissa runt i bilen i skogen efter nå djur, men det är alltid lika dött! Man ser oftast djur när man minst anar det, som t.ex inne i en liten by bakom ett hus, istället för långt in i skogen, vid kalhyggen osv, nej slut letat i skogen! haha

mat, sen plugg sen sooova så det kan bli freeeeedaag!

"efter helgen fyller ju du år"
-Va? ja? nej.. hah, tokheller..

Välkommen 11 maj! :))


5 Maj!

Tjingtjong!

Jamen tjena! Kortkort skoldag idag, började nio och sen fick vi sluta vid typ halv elva, iaf dom som hade gjort klart allting klart, och dom som skulle plugga hemma, som t.ex vi fyra här ifrån så vi tog elva bussen hem. Och när jag kom hem låg min lilla prins här hemma fortfarande i sängen och halvsov, så jag kröp ner breve han! :)
Och just nu precis så har vi gjort lite käk, vart en thaikyckling gryta, mumms! Ingredienserna börjar fasna i huvudet efter alla gånger vi gjort det här fantastiskt underbart starka middan! fast för oss vart den en lunch! ;D wellwell..
Jaha, nu ska jag plugga en liten skvätt sen åker vi till Vansbro. Klockan 19.00 ska vi se på damfotboll, järna mot vansbro! Hejjahejja vansbro!! Sen får vi se vad som händer och sker!

Inge snack med syon idag inte, det får bli en annan dag då han kan! :) 

Hoppashoppas min kära älskling! :) ♥

helt slut i huvudet och skrivkramp som en apa! Nu blir det tefest...

åh nu är jag helt slut i huvudet, och skrivkramp i handen har jag med! Har verkligen suttit framför datorn och körkortsboken hela dagen, iallafall sen tolv idag :O och här sitter jag tom nu, haha. Bara en massa plugg... Duttijaär! Men nu ska jag ge mig för vi ska åka hem till min kära mamma och ta en tefest! :)
Åh så skönt att typ alla våra lärare är borta på nå skit hela veckan, det var därför vi började ett idag t.ex, men jag var ju hemma, haha men imorgon ska jag iväg till skolan och imorgon börjar vi nio och slutar vid tolv, helt okej! :D Möte med syon kl 10.00!
Det bästa av allt denna dag var att jag har fått reda på att jag slipper sälen om jag får för lärarna :) HOPPAS
 JABADABADOOOOO säger jag som Pernilla sa idag när hon klarade körkortet, Grattis! :)

huvudverken kom från mitt skrikande!

Åh fyfan, berättade ju igår att vi skulle se två filmer vi hyrt från OK, skräckfilmen såg vi klart idag, för klockan vart så jävla sent och vi var dö trötta, plus att det inte hände nå otäckt på filmen, så vi gick och la oss, och nu nyss såg vi precis klart den. Tur att vi inte såg klart de igår säger jag bara, haha. Brukar fan inte vara så himla fjantig och sitta och blunda eller nå så, men idag när det tom var ljust och MITT på dagen fick jag fan lov att göra de, nu på slutet att filmen, haha usch och fyfan säger jag bara. Skrek av rädsla att jag fick ont i huvudet, HAHA

Filmen får fyra toast av fem, kanonbra! (Y)
Seg i början, men man kommer in i det till slut, var spännande som fan och otäck som fan i slutet. VÄRD ATT SE! :)

Jaha, har pluggat körkort som en liten gris idag, och ska fortsätta nu igen medans Niklas är med Tias en sväng, och sen när han kommer tillbaka ska vi nog åka till Äppelbo :)



 


mina små söta rumpnissar.. :)





Finaste ungarna som finns i hela världen!
Kolla vilka små söta kaninungar!  




snö, slöö... pluggdag hemma.


SNÖÖ? Vafaan da.. :( 
 
Idag är det iaf Tisdag. och hade jag inte vart så slö idag så hade jag suttit på tåget på väg upp till Malung nu, men jag känner att jag inte riktigt orkar, har lite smått huvudverk, på riktigt fkt! så jag blir hemma idag, och tar mig en fet pluggdag! Det känns skönt nu på ett vis, jag känner mig på hugget och pluggar, och jag har dessutom ringt flottaren och hört om praktikplats i trean! och det var okej! Yeeeh! Möte med syon imorgon igen! :) och sen får vi hoppas att de på Måndag går bättre än va de gjorde igår, för om det är bra, så rullar allt på jävligt bra! snart 18 år, körkort snart kanske osv. ja jag hoppas det går bra nu! :) haha, jag håller tummarna för mig själv och är ego! Hejhej!


Godkväll! Älgsafari utan Ari!

Godkväll mina kära höns!
Är allt bra? Själv så är det lite upp och ner med allt just nu.. wellwell.. 18 år på tisdag, skolan går okej, och snart sommarlov, och min underbara pojk, så ja det är rätt bra här, förutom vissa små saker, eller små och små, jaja, nej nog om mig och mitt tjafs :D

Kan berätta en mysig sak som vi gjorde igår jag och min prins, höhö :D
Vi hade absolut ingenting att göra, så Niklas kom med en lysande ide att ta med sin lite picknick och ta min röda bil och åka ut och kolla efter sjöar som vi ska fiska i sen, så vi skrev ut kartor från internet sen drog vi ut och letade, och där satt vi runt typ hela busjön gnisslande i min röda lillalilla bil utan ljuddämpare (Y) men rätt så trevligt var det :) När vi kom hem åkte vi till pappa och slängde omkull oss i soffan och drog på en film! :)

Idag, skolan, slutade vid tolv, ingen sammhäll, för lärare borta, halv två tåget hem, åt duschade, och stack iväg till ungdommsmotagningen och fixade ut recept, sen iväg till trafikskolan direkt efter på intensivkurs, sen hit till Niklas. Ja, vi har vart ut och gnisslat passat i regnvädret för attt se nå djur, och de enda vi såg var en älg, rätt ok! :D Wellwell, nu har vi hyrt två filmer på OK som vi ska sätta oss ner och se, ska nog först gå på toa och göra allt klart, så man slipper det sen, för nu ska vi allt äntligen få se den otäcka filmen alla strir om!
"Paranormal activity" och sen en komedi så vi kan sova, "American virgin" ja, nej vi hörs nog inge mer imorgon, kanske imorgon bitti om jag har tid, hade tänkt försökt sova så länge som möjligt, för vi börjar ett imorgon så vi brudar far upp tä daal vid tolv tiden!


Gurkplantor..

Jamen halloj! jaha, idag är det söndag, vilket kan inebära bakfylle dagen för många. haha tack och lov är inte jag en av dom! ;) utan vi var hemma igår och tog det lugnt jag och min prins, så idag var man pigg och glad och klev upp ur sängen vid halv elva, från då till nu har jag hunnit med de mesta, som t.ex pluggat färdigt naturkunskapen,diskat, städat och satt våra gurkplantor i en ny kartong, så hoppas dom kommer upp snart! :)



Gurkplantorna! Har även sått Kayenn, chili och sockeräpple och nå mer grejs! Hoppas de kommer upp och blir gott så man kan använda det i maten sen! :) Påtal om mat så ska vi äta nu, så vi hörs sen! :)

Maj maj måne, jag kan lura dig till skåne!

Godagens gott folk! :)
Det är fan första maj idag :O det innebär att om tio dagar fyller jag år, helt sjukt kanonkul! :D

Hoppas ni har det bra osv, det har iaf jag! Här ligger jag i sängen med choklad, vecko revyn, datorn och mitt älskade plugg som aldrig tar slut typ. Och ja, jag trivs här! Snart får vi grillad mat, och till kvällen blir de nå konstig mat som jag och niklas ska göra iordning som jag aldrig hört talats om förr! Sen får vi se vad som händer och sker :)

Hoppas ni hade en trevlig valborg! Jag hade det ett tag, stunden i äppelbo, men sen vart det pajjat, wellwell. what can i say..
Igår:  skola, restaurangen öppen, ettorna var med så det gled på fort och det bästa var att det gick så fort alltihopp! :) Som tur var så har jag så snälla folk i min klass, så det var okej att jag gick tidigare! Tack :)
När jag kom hem gjorde jag mig iordning och åkte hem till Niklas, och här var hans mormor och Inge och bjöd på mat, och inte vilken mat som helst utan en rätt ovanlig mat, fast liknande av kyckling men ändå inte, kan ni gissa vad? Jo, FÅGEL! ätit det någongång? Själv tyckte jag att det inte var någon hitt alls, utan jag håller med till min kära kyckling jag :) Jaja, senare åkte vi till Markus, men dock bara några minuter för sen kom Jonas och hämtade oss och vi åkte till Äppelbo och seplade Brännboll och drack lite, kanontrevligt! :)Sen tillbaka till vansbro, till Markus som hade dörrarna öppna. Men jag varade inte där så länge, utan jag gick hem rätt tidigt, eller ca 01.30 wellwell :)

Idag,ja, bakfull=sängen en stor del av dagen, kanonbra! Nej det är skönt. Har fått skjuts av Dennis till ICA nyss och fått lite godsaker inhandlat :) ja, nej nu ska jag hoppa i duschen och försöka bli människa igen :)

 

RSS 2.0