Är så jävla less på idioter som dig!

Borta bra, men hemma bäst. Javisst stämmer det! Men det är bra skönt att bara komma bort ibland och ha det trevligt med sin pojkvän, familj eller vänner. Och ja, det var verkligen skönt! Vi har haft det så trevligt, roligt och mysigt som helst jag och min lilla prins! Ska slänga in lite bilder sen så ska ni allt få se :)

Igår checkade vi ut ur hotellet vid tolv och bussen hem gick ine förens sex typ, så vi hade det rätt lång tråkigt under den tiden eftersom det inte fanns just så mycket pengar kvar att göra nått för, så vi bara gick runt runtrunt i det kokheta vädret, fyfan va varmt det var där nere. Tänk om det kunde vara så varmt här på sommaren, då skulle ju vi kalasbruna! Jaja, klockan vart 17.15 och vi fick gå på tåget, men det gick inte förens 17.45, så sen 17.15 till 20.10 satt vi på ena tåget, sen från 20.40-22.00, så satt vi på andra tåget (sista) och det var nog dom drygaste timmarna jag vart med om. Dryga personer som var fulla, lång tid, varmt och kletigt, nej usch. Men vi har haft det skit bra så det var det värt! När vi kom hem till vansbro kom Baller och Sanna och hämtade oss och vi åkte hem till Niklas och åt mat & duscha, sen åkte vi och hämtade upp lite folk och sen åkte vi till Grönalid sen vidare till Äppelbo på fest i bystugan!

Och idag var vi vart till Malung och blivit bjudna på Sabajdi eller vad det heter (Thairestaurang) av lisbeth och sven-erik sen fick vi även lite tårta, och födelsedagspressenter fick jag, tack och bokkk, 2000, inte helt fel :)

nej nu ska vi lägga oss och kolla på "ballar av stål" och sen sova! Godnatt! Bilder kommer troligtvis imorgon!

Less på människoooor i denna kommun!
Ta reda på fakta innan du säger saker och ting och snälla du, förstör inte för alla i din omgivning, tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0