Högfäjälshotellet dag 1

Nemen hallå där! Hur är det?
Hann inte skriva innan vi for och jobbade idag, så jag tar det nu.
Iallfall så kom vi upp hit till Sälen vid två, gick och handlade och sen upp hit till Marie. slänge i oss lite mackor, och sen for jag, Lotta och Sofie till högis för ett pass inne i köket.
dagen gick fort och det var roligt, så det var det bästa! Massa roliga skratt vart det iallafall, vilket är ett STORT PLUSS! :)
 
haha, nej nu blir det film med the girls sen fooova!


Lotta- men du har väl förfan två händer
Jag- a just ja! :O :D



Saknar min kära älskling, hihi.


SUCK!

Precis, det är just vad jag gör just nu. Jag har ingen lust och jag vill inte till Högfjällshotellet och stå inne i köket och springa runt som en yr höna tillsammans med tokiga personaler som har panik och är otrevliga och sura. MEN det finns ju iallafall ett plus, och det är att Lotta och Sofie är i samma kök! tack gode gud för det!

Jaha, ja att packa en väska för mig, det är ju inte de lättaste, lyckas alltid få med mig för många väskor. Som nu, jag sak bara borta i två nätter och ser ut som jag ska va där minst en vecka. Datornväska- dator + massa böcker som jag ska plugga, i en väska har jag bara några kläder till mig + mina kockkläder och skor, och dom tar fan så stor plats, sen har jag min lilla handväska som jag bara inte kan vara utan!
Men bara de lilla jag har med mig så fyller det ut tre väskor, helt otroligt!

Nej jag slänger in ett till inlägg senare när vi kommit fram till sälen. Nu ska jag gå till konsum och köpa nå gött sen hoppar jag på tåget där Marie sitter!



Min lilla prutt! ♥

sådär da!

Sådär, nu har kamilla vart här och fixat min blogg lite gran, den är inte riktigt färdig. Utan den blir klar i helgen.
Jag vart nöjd just för tillfälligt, men det kommer mer och lite andra bilder tror jag.

Jaha, annars så har jag inte gjort mycket. Sett på diol. Skulle ha packat min väska för två nätter i Sälen, men nej. De hann jag inte med. Förstår inte, vafan har jag gjort idag da? ingenting eller? Ingenting har blivit gjort tror jag, skulle ha gjort en massa saker, eller en massa mer än vad jag gjort, bara diskat, eldat. och det tar väl ändåp inte en hel dag? :O Hmm..


Fick ett sms av mamma. Allt hade gått bra och hon var vaken, men hon var trött och skulle sova.
Så tråkigt att när hon kommer hem på fredag är jag i sälen och jobbar, och jobbar lördag kväll också! Och snälla baller åker upp till sälen och hämtar mig och Marie. Så på söndag få jag åka hem till mamma.

Jaja, nu väntar jag bara på att idol ska börja igen vid 22.40, undra vilka svenska folket röstar på som får vara med på Fredag.. Vilka tror ni?
Jag tror nog, hon bråttar tjejen och daniel :)


check



åhej och hå! Nu har jag iallafall pluggat en sak klar iaf, ska ta det nästa när jag ska vara uppe i sälen vid marie torsdag till lördag. Nu ska jag städa ihop lite gran, diska och hoppa i duschen för vid fem kommer kamilla och då blir det äntligen ordning på min blogg och en massa häng, ;)


godmorgon!


Hej!
nej, inge skola idag nej. Rummet var verkligen iskallt, och jag tyckte tydligen att det var skönast att dra täcket över huvudet och somna om ett tag. Så de gjorde jag. Sen vaknade jag 07.45 och då hinner man inte med en buss som går om tio min. Så hemma dag idag, eller hemma pluggdag kan man kalla det, för det är just vad jag ska börja med nu.


dagen började med, omelett, en kokt ägg, oboy och en macka




våra vänner utanför fönstret trivs med deras nya träd och god mat :)



min hörna, just för några timmars plugg...


Titt som tätt springer jag till brasan och lägger in en kabbe för att få huset lite varmare än 15 grader.. burr

peta in en pinne i brasan♦

28 september



Jaha, å åkte mamma till Falu lasarett iag da. Ska ju bli operera som jag sa tiigare, så vi var hemma med Tova tills Leif kom tillbaka efter ha skjutsat dit mamma. Såg på idol och spelade spel, mysigt!
MEN det var fruktansvärt tomt hemma, fast vi bara var där två timmar. Ingen mamma och ingen Ellen..
Men jag tror jag ska gå till Emma och låna hit Ellen lite gran imorgon.. :)

Och jag har som vanligt inget att berätta bara de att imorgon efter skolan kommer Kamilla hit och umgås, pratar skit som vanlig och sen ska hon även fixa min blogg. Äntligen! 

http://kamillalie.blogg.se/
Läs kamilla blogg och se dom vackra bilderna från hennes mamma och Rogers bröllop. Sjukt jävla fina biler, får tuppskinn när jag ser de fina korten. Klicka även in på en länk hon lagt upp och se lite mer bildder. Fruktansvärt fint!
Ångrar som fan att jag inte åkte dit. Allt jag vill göra är jämt samtiigt, jämt jämt jämt.. fan va tråkigt det är!






Min kära mamma!

Jaha, och så var den kväll igen.. Dagarna går så fort att jag inte hinner med knappt. Har hur mycket som helst som jag vill göra egentligen, vill plocka och göra det fint, och tvätta en tvätt och duscha, men kan jag det? Nej, för niklas sover.. Och själv vill jag inte sova. Jag vill se på film och äta ostkrokar, men inte själv. och inte vid den här tiden. Måste sova.. skolan imorgon. åååh va jag är less på den! Jävla onödiga bussresor man gör fram och tillbaka. Vafan skulle väl kunna skriva ut på fronter vad vi ska göra och gö det hemma. Men nejda. Jaja, imorgon har vi iallafall brandövning, och det ska iallafall bli spännande. Någonting som inte är så frestande är att vi ska vara på Högfjällshotellet torsdag, fredag och Lördag kväll och jobba.. gratis.. Värdelöst jävla tråkigt! MEN jag har mina fantastiska underbara vänner, ja, det räcker med att säga så!
Hm frågan är bara hur jag ska ta mig hem från sälen på Lördag kväll.. Niklas jobbar. KAnske om Maries fredrik vill köra hem oss, annars har jag tänkt fråga min kära vän Baller :)

JAha, ja annrs så har vi idag vart hem till Niklas farmor och farfar på fika och en kik i deras lägenhet som jag inte sett. Så jävla hemskt att det vart så här långt efter, skulle ha vart dit för länge sen. Dom som är så snälla. Jaja, nästa gång kommer dom på fika här, eller kanske bjuder dom på lite mat.
När vi kom hem där ifrån var sanna här och väntade och så färgade hon håret på mig. Ja, blont såklart i min hemska svarta utväxt. Sen åkte vi till mamma och tog en tefest med dom och mormor och morfar.

Mamma åker imorgon till Falun och blir kvar där tills Fredag. Hon ska bli opererad i sin axel som hoppar uled titt som tätt. Så ja, jag kommer sakna henne, fruktansvärt mycket. Kära mammsen! Träffas annars typ varje dag. Inte lätt att vara utan sin älskade mor, men ja, det får gå. Hon ska ju faktiskt bara dit för att bli opererad och fixad i axeln. som TUR är så är det inget annat! Så på söndag får jag träffa henne först om. eftersom vi lär vara i sälen på fredag och lördag. TYPISKT! och såklart blir mamma sjukskriven, så då ska jag försöka vara där så mycket som möjligt och hjälpa henne med allt.
Hm, ja, katterna och kaninen sköter Leif och Tova. Ellen ska Emma ha hand om, men också jag med.
Helst av allt vill jag ju såklart att mamma ska vara hemma, får då vet jag att tex katterna får mat, dom får komma in, kaninen får mat på morgon och kväll, och ellen, ja, eller är ju mammas bästa vän så det blir nog inte så roligt för någon av dom. Men tova, eller, katterna och kaninen kommer att få det så bra så! :)

Jaha, nej jag funderar på att gå upp och krypa omkull under mitt sköna täcke. Här nere är det så kallt att mina fingrar är som istappar, kan snart bryta av dom.



Humöret just nu: Irriterad på en viss person som ligger uppe och sover! och ja, om du måste vara så nyfiken och läsa detta så vet du varför! GODNATT

**

  

Lördagen var rolig, söndag mindre rolig!

Söndagar.. Ja, vad ska man säga? Känns som en slö dag faktiskt. Typ bakfylle dag och soffpotatis. Men nejnejnje, inte för mig verkar det som..
Mina söndagar är det värsta i mitt liv, typ..
Städa, plocka burkar (om det har vart några folk här och druckit) göra rent bord som oftast är kladdiga efter ölburkar, diska, damsuga golvet efter alla jävla löv som följt med in, tvätta, plugga, och ja, sen har man en sköön skolvecka framför sig. Haha, kan ni förstå vilken tråkig söndag jag har då eller. Hoppas ni tycker synd om mig för de gör nästan jag, haha nejda. Men det är faktiskt roligare och hölla på med saker istället för att inte göra nått och inte ha någonting alls att göra, bara ligga i soffan. Nej, jag vill hålla på med saker.

Jaja, idag har vi iallafall vart hem till mamma och firat Robin som fyller år imorgon. Massa folk och en massa flöt, usch, blir äcklad snart. Har ätit flöt i flera dagar nu. Nu får det bli tränings vecka igen! Jaja, när vi kom hem så satt jag igång och baka lite scones och chockladmuffins! Vart skit gott.
och ja, såklart har jag gjort allt övanför också, som är min vanliga pyssla på söndagar, haha.
Nu sitter jag i soffan och är helt slut. Ska se på ensam mamma söker och dricka lite gott te :)

Gårdagen var skit roligt!
Började att vi var här, vilket inte jag ville från början, men som vanligt vill aldrig någon annan ha "fest" hemma vid sig, så det blir oftast det här. (vilket det INTE blir nästa helg) Sen kom sanna hit, och senare gick vi till Malin där Lina och Tess var, skit kul att dom kom hit och va med oss. Sen var det ju dido, så vi hamnade där. Min första gång på dido faktiskt. Sjukt mycke folk. Jessika den token tog mig till scenen där det vart en massa dans och sjungande. JAha, skulle hoppa över staketet och gå och pissa, och gissa vad jag gjorde? Flög över diket och landade i en stor grop där säkert massa folk pissat, haha nej, inte vet ja, hoppas inte. Men ja, jessika fick ju sig ett rolig skratt, haha själv så vart jag dyng blöt eftersom de regnade hela helgen dagen och dagen innan, haha.







25 september



Hey ho let's go!

Bilder från sälen, kom aldrig in här, men nu så.











söt linnea som var på väg upp i nätet, men tyckte det var säkrare att vara på marken! :) OCH JAG HÅLLER FULLT MED!



ja, jag höll med Linnea och stod stadigt på marken! haha




FREDAG
Sov som en bjön både till och från sälen, skööönt. Hade bartecknik med Lina. Skit kul!
Och ja, skolan i sälen det är som en restaurang alltså, får lax, benfri fläskkottett, tacos, och en massa goda saker. SJukt gott alltså! och så klart igår när jag och niklas hade tänk göra tacos fick vi det i skolan med, men vad gör det? sjukt gott ju! Så igår var en flöt och mys dag, och sanna kom hit och sov här :)

LÖRDAG
Gick upp nio i morse och åkte till mora med niklas mormor, Inge och Pontus. Skulle köpa gardiner som niklas mormor skulle sy och fixa till oss. Så hittade vi även kuddar och en matta i samma tyg/mönster som gardiner, så nu blir det fiint! Köpte även tre långärmade tröjor, och en halsduk, och lite mat, ljus osv :)
Nu sitter vi här hemma och Tias Jonas Sanna och Per är här. Ska snart gå till Malin, om inte hon kommer hit, och sen kommer ju Lina och Tess också. Trevligt! :)


bilder från kläppen med mera

Just ja, var i kläppen i onsdags med alla HR och klättrade i spindelnät grejs? Ska visa bilder!
Helt okej dag faktiskt. Tipspromenad och sen lite mat, kyckling wook. 
I tisdags klarade jag även körningen, helt sjukt underbart. Bara vänta tills allt ordnat sig och sen ska jag beställa en skrivning så fort som möjligt. Sjukt taggad för körkort måste jag säga!

Yrkesdag idag, flottaren. Började med att komma tio minuter för sen igen.. Inte bra inte bra. Men annars har dagen gått ganska fort, och glad var jag för det! Har gjort typ alltig idag, rullat pannbiff, stekt pannbiff, gjort lite bröd, diskat lite, sprungit runt och försökt så mycket som möjligt typ. Och timmarna mot klockan fyra så verker det i hela kroppen. Ont precis överallt. Inte direkt skönt att gå på betonggolv med jumpadojor i 8 timmar, nej inte ett dugg. Så min plan var att jag skulle kasta mig i soffan en timme när jag kom hem, men så vart det inte alls. Vet inte vad jag gjorde instället, men ja. Vid fem kom mormor och vi åkte till Marianns mode för hon skulle köpa lite kläder och fyfan va dyrt det var där da :O en tröja som jag köpt från gina tricot som fanns där kostade 300kr där och på gina typ 100kr, helt sjukt. och en ganska så fin tröja får man nog inte nedanför 400kr, heeeelt sinnessjukt lär jag säga. Usch! Jaja, sen åkte vi till konsum och jag skulle handla lite saker som jag skulle ha till att baka mjuktbröd av. Jaha, ja sanna kom ocksp och var med oss, så vi köpte lite frallor och åkte hem till oss och hade tefest, sen drog dom hem. jaha, eftersom jag hade tänkt baka bröd idag så köpte jag b.la jäst, och näör jag öppnade kylskåpet så fanns det inte där, nej, då hade sanna plockat i det i mormors påse och trott att hon skulle ha de, ååååh! Typiskt sanna och göra så, fast jag sagt till henne att baka, å idiot. haha men men, jag tar det en annan gång :))

För ungefär en och en halv timme sen kom Niklas hem så vi har suttit fram för tv och kollat i receptböcker, och har bestämmt oss att göra tacos imorgon. Äntligen lite riktig fredags mys, ensama. Skönt!



öh, ja men nehej, min dator vill inte lägga upp några bilder. Så jag testar imorgon, är för trött för det här nu.
Godnatt =)

ÄNTLIGEN! Bara en sak kvar sen tuuttuuut!



JAAAAA! Äntligen, nu är det bara en sak kvar sen är det bara att tuta och köra! Fan va glad jag är!

Sitter just nu hemma vid mamma, men hon är vid robin och emma och hjälper dom att städa ur hans lägenhet för dom ska flytta upp på Säla breve mormor om någon dag. Så mormor är på väg hit, och sen ska hon skjutsa hem mig.

usch va tom och tråkig min blogg är... äsch, jag skyller på Madde för de, det är ju fkt hennes fel, mesta dels. och mitt för att jag inte kan fixa en header :/ 


19 Underbara månader med finaste!  ♥


Olycka malung! Övningskört med mamma

Hejhopp!

Har egentligen inget speciellt att skriva, vet inte heller varför jag ens gick in på den här sidan.

Jaja, har iallafall vart i malung idag och kört med mamma, gick hur bra som helst. Det trodde jag aldrig, brukar alltid bråka som fan så det slutar med att jag sätter mig bak, haha. Men idag gick det skit bra, och även min körning, så nu jävlar ska jag ha körkort!
När vi kom in i Malung, står det en ambulans och en polisbil och blinkar med ljusen vid kanten och på andra sidan av vänster diket står en bil vänd mot vägen som troligtvis kommit från äppelbo hållet och kört över på fel sida. Stora bromssträck över hela vägen. Usch så hemskt.

När vi kom hem från malung tog vi en tefest, jag sanna tova mamma robin och Emma, trevligt!
Och just nu sitter jag hemma här i min ensamhet med pluggeriböcker och ljus och ja såklart tvn i bakgrunden. 
Niklas slutar klockan tolv inatt, värdelöst! Hatar att vara själv, speciellt när det är mörkt. Tror jag ska träna, plugga och läsa min veckorevy tidning tills han kommer 
Tjaotjaooo 

val hit val dit.....

Val hit och val dit, vafan ge er nu! Så här är det, precis alla pratar om det, "vad ska du rösta på" en hel månad innan, och det kommer bli stri om det här en månad efter det här när dom nu ikväll får beslut om vilket parti det blir. Förstår inte hur folk orkar. Folk pratar så mycket så dom nästan blir osams, och höjer rösten och har rätt och blablabla. Själv så skiter jag nästan i det där, är inte ett dugg insatt och kommer förmodlingen inte bli heller. Jag följer med pappas fotspår jag. Och nej jag har inte heller röstat, sådetså! Finns fkt inget parti som är helt perfekt om man kan säga så, och om man röstar på ett parti så ändrar dom saker och ting efter ett tag iaf. Men jag hoppas innerligt inte att nått blir värdelöst, som tex höja bensinen osv. Nej blir bara irriterad.

Idag har jag och min kära man haft en mysdag. Gjort hemma bakad pizza, fast deg köpt från Konsum, haha. Vart iallafall skit gott. Men klyftig som jag är så tog jag ingen bild, bra Linda. Åh!
Salami, champingjoner ost och skinka, mummms. tror jag ska ta mig en till bit snar, sen duscha och lägga mig i sängen och mysa. Förövrigt så sittter vi bänkade i soffan just nu och kollar på det här jävla valvaka, jävla påhitt!

hEJ, JAG HETER SOFFPOTATIS

hej och hå!
Igår var det meningen att jag iallafall skulle ta det lugnt. men nej, så vart det inte, vilket jag ångrar idag.
Jonas och Gullaberg kom hit igår, sen kom madde och sandra lite senare. Sen selins, ja ingen rolig kväll vart det iallafall inte, och har en fruktansvärt ångest för att jag ens drack. Men men, sånt får man ta. 
Idag är jag en soffpotatis och det är fruktansvärt skönt faktiskt. Men dagen försvinner så fort. Har lite saker att göra, tex tvätta, plugga, städa, göra mat. Haha åhhh drygt! 
Nej hajdo!  

18 september - Tovas födelsedag

hej hå! Äntligen hemma i soffan med datorn framför mig, och tv i bakgrund och en massa godsaker.
Dagen har varit bra, men jäktig måste jag säga. Vaknade vid halv nio typ, var sten trött, men tog mig upp iallafall. Niklas kom dock inte upp förens vid tio, och åkte vid halv elva nått. Åkte in till Lisbeth och fick fika, pengar och dukar, sängkläder, ljusstakar. Och där vart vi kvar i minst en timme, sen var vi till skrotnisse affären, och hittade bla en peruk med skit långt hår på som vi gav till Tova i present, med mera saker. Sen till niklas mormor, hämtade upp henne och sen for vi till marknaden. Hittade allt vi skulle ha, förutom träskor till mig :( men jag fick mig en fin brunkofta istället, haha. gardinerna som vi hittade var som gjorda för oss, sjukt fina och vår smak! :) Hemma vid Niklas mormor fick vi mat och efterrätt, gottigott. haha, och även där fick jag saker, bla två fina stickade mössor som hon gjort!

Klockan drog iväg så jäkla snabbt så när vi kom till Äppelbo var klockan strax före tre, så vi hann inte hjälpa mamma med så mycket. Men tur att Emma var där och hjälpte henne. Och när vi kom dit så var jag bara så glad över att jag inte vart där i två timmar. Fem minuter räckte gott och väl för mig och Niklas, helt tokigt! Alla sprang runt, skrek, och var helt tokiga! Så vi hjälpte dom att plocka ihop och sen åkte vi till vansbro och köpte en tårta och sen ner till mamma igen och där var det fullt hus!




Kvällsmiddag med Niklas+hans föräldrar.

Jaha, ja, det dära härliga humöret det försvann rätt som det var.. Det var ju tråkigt, men det har ju faktiskt en orsak.. vilket jag inte tar upp här, nej.. Men det var en trevlig kväll, har tagit en massa bilder. FUCK! jag glömde ta kort på maten, fan, jävla skit. Hur fan kunde jag missa det? :O åh!
Såhär gjorde vi iaf, stekte små kycklingbitar - kokat upp det i vatten, mixat nå currysås grej så det vart som en sås, och sedan hällt i det i själva kycklinggrytan, och tro mig, det tog tid, men det var det verkligen värt! Fan va gott det var. Min karl är verkligen en mästarkock! I LOVE IT! Men kan lägga in lite bilder om uppdukningen och lite andra tjafs bilder.

Ja, eftersom vi ska åka till malung imorgon vid tio så ska jag gå upp och lägga mig snart, och under armnen tar jag min man med mig. men det kan bli lite svårt nu eftersom jonas och tias är här, men men.. Och så har vi en inneboende som kommer lite senare, nämligen min kära kusin som är på lagfest på vanåvallen.
Nej nu ska jag gå upp, känner att jag behöver mycket vila inför morgon dagen. Full upp hela dagen. Men roligt! :)

123, vad blir de?

Jaha, idag är det Fredag och dagen har gått bra, åkte till skolan gjorde ett prov i alkoholhanteringsansvar, och fick godkänt, sen redovisa om Anabola steroider, sen åkte vi hem med Simon.
Allt känns så bra idag, är på bra humör, och han jag bor i hop med nog fått nå fel, uppe i varv som om han hade damp.
Ikväll ska vi göra lite god mat som Niklas såg att någon på tv gjorde igår, så vi ska väl försöka och göra de vi med. kyckling och nå mer gojs, kan berätta mer sen när jag vet, haha. Niklas mamma och pappa kommer hit och äter osv iaf.

Vad händer ikväll gott folk? :)

Lyssnar på starstrukk feat. kate perry-3OH!3 och humöret är på topp!

Imorgon fyller syrran år, och jag och Niklas har FULLBOKAT hela dagen tror jag då fan :P
Bla, Åka till malung och gå på marknad med Niklas mormor, köpa lite skit, även gardiner som hon ska sy åt oss, sen hem till Tovas barnkalas, sen massa släcktfest! Trevlaaans :)



16 september

Nemen tjena!
Jaha, torsdag kväll, fredag i morgon vilket betyder helg! GU SÖ GÖTT
Jaha, ömh, hade för mycket att göra igår, så vart inge bloggande.
Minns inte ens vad vi gjorde, men var väll nått, haha. Pluggade och såg idol och ja, allt annat tråkigt man gör i hemmet, haha.
Ja, idag- yrkesdag, kändes till en början att dagen skulle bli lång och tråkig. Men tvärtom, det var rätt roligt, och gick ganska snabb, iallafall första timmarna. TIll en början skalade jag lök, och mina ögon har aldrig vart så otäliga mot det förut som det var idag, herregud, usch. Så nu luktar jag lika kökslök om händerna  (som jag kallar det) haha. och ja, har även gjort ca 300 pannbiffar, haha ujujuju så kul det kan vara...

Roger fyller år idag, så Niklas mormor kom hit, så innan vi gick dit så mätte vi vära fönster som hon ska sy gardiner åt, sen gick vi dit och åt lite hembakad pizza och smörgåstårta i ugn? tror jag hon kalla det, och det var faktiskt gott!
Ja, sen har jag övningskört lite med pappi, sett på Idol osv. Nu ska jag duscha och plugga!


horrible day!




Horrible dag, allt jag kan säga typ! Usch
Tegn och rått väder, trött, efter att ha vart uppe med Marie och stört sig på olika fol på Facebook som bara skriver massa skit. vet att jag kan kan skriva nå skit, men endel kan då verkligen skriva allt i detaljer lalalala...
Räkningar hit och dit, missningar, massa plugg, irreterad. Ja en allmänt dryg dag!
Nej idol sen bädda!


Kast med liten telefon!

Nemen tja! Back in Maries lägenhet nu! Har vart på Gustavs och gjort öl, gjort och gjort, bryggt heter det väl kanske, haha. Väldigt intressant faktiskt, och fick väldigt bra fakta! Skit kul. Men segt, började vid 4 idag, och vid 10 skulle de ha blivit klart, men det vart inte riktigt så, men vi fick åka hem iallafall. 

ja, och idag har jag fått skrattat så som jag inte gjort på väldigt länge kan jag säga! Verkligen gapskratta, det kan man verkligen göra med dom här girlsen! Det kan då jag lova! Och ja, har även vart nära att få ta emot mitt hjärta som nästan hoppade ur mig när jag råkade slänga min telefon samtidigt som jag skulle slänga sofies sko, ja, två flugor i ett kast, och ja telefon stutsa i trappan och rätt ner på golvet. STENGOLV! Jag fattar fan inte hur jag kan göra så? Jävla idiot, fick ju telefon igår! åh guuud! Men tack och lov så klarade han sig helt och hållet. Inte ens ett enda märke på hela telefonen, helt jävla sjukt. Haha! Och ja, skratta som en idiot åt precis allt typ.
Fick helt hjärnsläpp idag igen.. När jag skulle stava till Körsbär, helt sjukt. Världens skratt anfall mitt i när han prata. Kom hem hit, Marie går och nynnar på en låt som var på radion, låter inte roligt alls, men om man var med om det så fattar man mer, hahah. Ja och en massa mer tok. 

Just nu sitter vi och ser på "Lite sällskap" och dricker te. Lotta har precis dissat oss, och tog kvällen!

Imorgon ska tvåorna nolla ettorna så det ska vi och se på, sen åker jag hem :)

 

sälen

Sådär, nu sitter vi i Maries lägenhet i Sälen. Åkte hit med Lotta från Malung. Har käkat lite pizza och nu sitter vi och bara gäser och tar det lugnt, innan det blir ölskola på Gustafs. Sa nog högis förut, men det var fel.

ja, hörs senare :)



irriterande larm!

Åh hej och hå!
Vaknade till mitt nya larm på telefonen, en ko som lät, och det var väl inte den bästa klockan. Hade kunnat slängt iväg telefonen för det var sånt störande ljud! Men men, nu är jag uppe och har ätit frukost, packat väskan osv, så nu ska jag gå till Konsum innan tåget går vid tolv. Sen ölskola idag vid 4, som sagt. Så ikväll blir det nog troligtvis en övernattning vid min vän Marie! :) nej nu måste jag skynda mig iväg. Ha en fin dag! :)

NY TELEFON! :))

Godkväll gott folk!

Fick min nya telefon idag av bästa pappi! Skulle egentligen ha fått den igår, men det vart inte så. Iallafall så kom pappa hit och vi åkte till Konsum och handlade mat åkte hem, lagade mat, haha. Vart bacon inlindad fläskfilé, potatisklyftor och rödvinssås och beasås. Snacka om att det vart gött!
Och nu ikväll har vi spelat bingo lotto, och jag hade morfars lott och spelade på eftersom han inte skulle hinna spela för han skulle bort på nått (ointressant) haha jag vet, men vann iallafall 100kr på den. :) Niklas Tias och BAller vann ingenting, höhö. Men vi var nära allihopa hela tiden typ, jävla skit bingo :P

Jaha, igår fick vi till det här inne i tv rummet med stolar vid bordet, så där vart vi sittande hela kvällen typ med en massa folk coh spelade kort och drack, och en selins vända vart det också. Skit rolig kväll! :)

Ölskola imorgon kl 16.00 på högfjällthotellet? Får se om jag stannar kvar där över natten om inte Niklas vill vara själv hemma, höhö.

Nu ska jag sätta mig och klicka med telefonen och försöka förstå någonting. Och ja, plugg var det också...... åh!

repris



när jag skrev att jag hade ont i huvudet och tog en ipren och det gick över, så förstår ni att jag var inte bakfull utan bara ont i huvudet. För en bakfylla kan man inte göra nått åt.. :))

11 september



Hej hå, dyg tråkigt väder, och vaknade med huvudverk. Skönt! Men det gick över med en ipren, tack och lov för dom! Har varit på Pers fotbollsmatch, och dom vann med 2-0 mot färnäs, och jag som trodde att dom skulle förlora med 5-0 haha, sorry!

Lasagnen är i ugnen och min nya telefon har kommit som min kära mor ska komma hit med senare. Tack världens bästa pappa! :))

Vad händer ikväll? Hm, ska nog dricka lite gran iaf, men vad finns att göra? Hmm..
Niklas har iaf blivit frisk, hade 39.4 graders feber igår, usch!

Alltså, varför ska allt jämt vara samtidigt? Man måste alltid prioritera vad man ska göra. Varför kan aldrig någonting vara på olika dagar? Åh så typiskt.
Syrran fyller 7 år nästa Lördag, och då ska vi vara i Sälen på nå skit på högis.. Och dessutom ska hon ha barnkalas i bystugan, och de vill faktiskt jag vara med på. Jäkla skiiit! Aja, kan ju hoppas att det vi ska göra på högis blir framflyttat som det vart med ölskolan haha

Svart toalettpapper (Y)

Juste, har glömt säga en lite frän sak. Höhö, vi har svart toalett papper, som vi fick av min moster den kvällen då morfar fyllde år. Skit fräna, men lite otäck på nå vis, med svar toapapper, haha, och sen luktar det också, typ lite perfym, typ som det gör av enn luktljus. Skit fränt. Och förstår att ni inte tror mig för det gjorde inte Baller och Tias heller, men ni ska allt få se en bild. ÄR det någon mer som hann köpa det på zooms då när dom hade det?
Fräsigt var ordet! :D



BEVIS! :))


Ja, annars så har vi ikväll gjort lite god mat jag och Niklas, vart inge hasselbackspotatis, utan klyftpotatis i ugnen. och en god sås gjord av skyn som vi hade när vi kokade vår kyckling. Göttgött..
Ja, sen ikväll har jag Niklas tias och Baller kolalt på idol och myst med lite flöt.
Stackars plutten har haft feber hela dagen och ikcäll vart den hög som fan, 39,4 så han har fått ipren och en kallhandduk på pannan så nu sover han som en stock. Hoppas det blir bättre snart. Tycker inte riktigt om feber. Eller någon sjukdom överhuvudtaget, men ja, det blir nog bra snart!
Så nu sitter jag och Baller och ser på "Pirates of the caribbean-svarta pärlan"
Väldigt skön >Fredags kväll, det behövdes verkligen.

Krya på dig hjärtat! ♥

Hasselbackspotatis och kycklingfilé

Åh, vilken fruktansvärt jobbig dag jag haft, tycker faktiskt synd om mig själv. Till en början så¨hörde jag inte ringklockan imorse, men kom upp till slut iaf, tänkte stanna kvar, viste att det skulle bli en dryg och värdelös dag. Men ja, jag åkte iväg till Sälen iallafall, sov hela vägen, men vaknade 68 gånger typ, alla skrek och skratta så där kunde man ju inte sova nej, jaja, väl i sälen tror jag att jag gick i sömnen, var så fruktansvärt trött. När jag skulle gå upp för trapporna till "skolan" så ramla jag omkull... Tur att det bara var Sofie och Julia som var med och såg. Hej, jag är klumpig och går i sömnen? Ja, lektionen med Lina bestod att repetera lite om ansvarsfull alkoholhantering, har redan gjort de förut och klarade provet, men vi ska få gö ett nytt. Slutade vid halv tolv.. Snacka om onödig vända upp till Sälen. JAja, fick iallafall lite god mat på skolan, och handlade lite skit på silverkatten och åkte med Simon till Malung.
Nu är jag iallafall hemma, Niklas är typ sjuk, säger han.. Men han hade feber förut tidigare.
Har kyckligen i kylen i en goood marinad, och nu ska vi till Konsum, sen hem och äta kyckling med hasselbackspotatis. Mumms! Får se vad kvällen bjur på, hade velat vart själv med Niklas, men nej, det ser inte så ut.. Ja, nej nu ska vi panta flaskor och handla, hejs :)

Min första yrkesdag gjord!

Jaha, första yrkesdagen gjord! Gick rätt bra, lite segt bara. Men det var rätt okej. När jag kom in i själva köket hade jag nästan tärar i ögonen, och tänkte "jag vill inteeeee :( " men jo, det gick bra iallafall. Trevlig personal iallafall vilket är det bästa! DÄRFÖR HATAR JAG SÄLEN, för där är dom aldrig glada och trevliga.. Jaja, imorgon är det vanlig skoldag iallafall, skönt det. Men mindre skönt att åka buss så långt :(
Just ja, varken Lotta eller Marie är inte "hemma" och ska till skolan. Nej, men ja, det är väl bara jag sofie och Julia som är duttiga! ;)

Nej, nu har jag hållt på alldeles för mycket med saker och ting här hemma, så nu ska jag sätta mig brevid febriga älskling och se på IDOL snart, sen plugga, SEN sova! :))

BARA FÖR ATT JAG SKA HA EN SÅN HÄR HUND EFTER SKOLAN! :))))

lånade en bild av linda enström :D

nu ska jag sova min skönhetssömn...

åh hej och hå! Har tagit en paus från bloggeriet, men ja, nu får jag väl skriva lite från idag da.
Tog som vanligt bussen till sälen, svenska med ari... Ja, hem vid två bussen... Jäsp!
Inge kul att veta typ.
Morfar fyller år idag, så jag var in på Konsum i sälen och köpte en trisslott och en bingo lotto och hoppades på att turen fanns i sälen, men icke de da, iallafall inte trisslotten, men får se om bingolotten har en liten vinst iaf.
Jag och Niklas åkte dit till fem, och då kom Pernilla och dom, och Eva-Lena och dom var redan där, så där vart det fullt hus. Åt lite korv/hamburgare och sen fikade vi. Vid åtta kom mamma, och efter ett tag drog vi hem till Vansbro, släppte av sanna efter vägen. Åkte in till Pernilla och fick lite saker till det här nya sorteringen man ska börja med första november, och ja just, fick ett par röta tofflor av josefin med Nasse på. Ja, det var den dagen de. Nu har precis Niklas gått upp och lagt sig, ska upp fyra och jobba. Och själv ska jag också gå upp och lägga mig, tända ljus och lösa lite skit i korsordstidningen, kanske tom försöka mig på ett sudoku så min stackars hjärna blir trött fort, för imorgon ska jag upp tidigare än vanligt, ducsha, hinna äta och gå till flottaren vid halv åtta så jag kommer i tid till min första yrkesdag! :)   8.00-16.00 kommer jag befinna mig vid flottören varje torsdag! och ja, även tre månader efter jul! Tack och hej för denna dag!


Ja, nej ölskola i Måndags vart inte av, vet inte varför, men så vart det. Så vi var lediga då. Det var ju skönt!
Igår? hmm, skola, sen hem till mamma en vända, var med sanna tog en promenad sen hämta niklas oss.

Ja, som ni ser så har jag inget roligt att berätta, bara sånt om mina dagar. Men det bjuder jag på!

Grattis Lottis till körkortet! :))


godnatttt

Jag är så fruktansvärt less på denna hosta!

hej och hå!
Jag är frisk, typ.. min underbara hosta är kvar. Och den verkligen hatar jag!

jaja, hur som helst, har inte skrivit sen i fredags såg jag, vet inte varför, har nog inte bara haft lust, skönt att inte sitta vid datorn så mycket, men nu kommer det.

I fredags var det ingen roadtripp till malung, utan vi var i vansbro och körde istället.. Jaja, men jag var hem till mamma en vända, och fick god mat och fika, och en promenad med Ellen, sen  kom pappa och hämtade mig och vi åkte till vansbro och körde.  När jag kom hem hade Baller och Niklas gjort mat, älgkryta med potatis, var faktiskt gott trots att jag inte tycker om älgkött så värst mycket..  Sen kom tias och vi bara tog det lugnt, tror jag?

Lördagen. Hm, sov som en gris förstår jag, sen var vi till fotbolls plan och kollade på match, 4-0 till vansbro. och solen stekte verkligen, fan va skönt det var. Men drygt att ha solen rätt i ögonen när man kollar på fotboll så vi fick byta sida till skuggan och där var det iskallt. Nog om det. Sen gick vi till Selins jag sanna baller niklas och gullaberg och käkade sen gick dom till sin firmafest, och jag baller, sanna och Per satt här hemma och såg på film! :)
Vart en tidig kväll både för oss och Niklas, trodde jag inte, men jo så vart det, och skönt var det.

Idag så sov vi till tolv typ, skit skönt! Spelade lite tvspel jag och min man sen åkte jag till Malung med pappa, fick lite mat av Lisbeth sen lånade vi bilen och tog några varv i malung :) och när jag kom hem satt Niklas Per och Tias här och var sugna på att åka till Donken och käka, så det gjorde vi, och baller var med och körde! Trevlig kväll.
Nu har jag gjort Niklas matlåda och tänker gå upp och lägga mig och sova!

Imorgon åker vi till sälen vid tolv tiden, kommer fram vid två, ölskola vid fyra! Hoppas det blir en bra dag! Och sen sover jag vid Marie om Niklas inte vill hämta mig :))

Godnatt :)

underbara höst!

Freeeedag idag, gud så gött! Har haft en lång helg jag, kan man säga. Har vart hemma från skolan ändå sen i onsdags. Och faktiskt så har min förkylning gett sig bara för att jag fick looov att ta nässpray och då försvann det direkt. Tack my dear mam! Men hostan da? nej, den är fortfarande kvar. Jag hoppas den försvinner snart, för på måndag måste jag till skolan för då är det ölskola, vilket jag verkligen ser fram emot! 

Min kära man har precis åktpå jobbet och själv ska jag diska, städa och tvätta och ja, duscha, sen åker jag med Leif hem till mamma, sen ska jag och pappa ut på en roadtripp till Malung.
Och just ja, ikväll står Niklas för maten har han sagt, undrar vad det blir för gott den här gången da? :) Spännande!

Påtal om ingenting, så verkar typ nästan alla vara sjuka just nu. Sorkfeber, förkylning, feber, hosta. Men det är bara ett hösttecken! och det är såå underbart att hösten är här, då man får krypa in i stora sköna stickade tröjor, och mjukisbyxor! I LOVE IT! Och vintern är snart här, och det känns ännu bättre! I LOVE IT SO MUCH! underbara vinter, äntligen! Så mysigt vi ska ha här hemma i vinter, mysa med massa ljus, elda så mycket som möjligt och bara må gött! UNDERBART!



det här suger

Ville bara dela med mig av min positiva inställning.
DET ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT ATT VARA SJÄLV, OCH DET SUGER ATT VARA SJUK!

Att sitta i soffan hela dagen, typ. det är det tråkigaste jag vet, men det allra tråkigaste är att vara själv!
Önska att jag hade mina djur här :(
Men imorgon ska jag hem till mina favoriter! :)



Snart kommer iallafall min fina Man hem! och då ska vi nog äta nå gott och sätta oss och se på en bra film eller spela maxiyatzy och bara sjukmysa! :))


hej, mitt namn var soffpotatis!

hej hopp!

Soffpotatis idag med? öh, ja!
Soffan är just nu min bästa vän, och sen alla te koppar och halstabletter såklart!

Åh, ja, ja en väldigt tråkig dag, men skönt. Och såklart har jag gjort en klumpig grej igen.
Ja, när jag skulle hälla iväg all mat som låg i slasken efter jag hade diskat, så skulle jag lufta upp soppåsen och hälla i det där, och då precis tappar jag soppåse och hade precis hällt i en massa ris som flög ut över hela köksgolvet, ja, är det inte typiskt mig? Åh så irriterande

När sanna slutat skolan kom hon hit, sen gick vi runt lite gran och kikade i lite affärer, och eftersom vi bara har en liten tånagelsax så fick jag lov att köpa en större på zooms. Sen hittade sanna ett linne på kollektion för 250 någonting? Snacka om dyrt, ett linne för så mkt! :O och allt annat är svindyrt där inne, förstår inte varför. Så märkvärdiga jävla kläder finns väl inte där? herregud..
Ja, en konsum vända vart det också, där jag köpte ipren, halstabletter, yoghurt, glass och en liten chips påse,och två tidningar, veckorevyn och en kors ords tidning, lite flöt för jag allt mumma mig med nu när man inte är frisk, höhö. har precis gjort en god smoothie :) så nu ska jag läsa lite i mina tidningar, och sen plugga lite :)

Hoppas mamma kommer med nässpray snart! BLIR TOKIG!

Och nej, inge skola imorgon heller. Fick en hemuppgift istället, men hade nog ändå inte gått till skolan iaf. Men skönt, då fick man vara hemma med gott samvete iaf, slippa missa nått.




Jaha, en ny dag. och allt är värre än igår. nice.. :S

Jaha, godmorgon på er! Den här dagen är det värre än igår. Täppt i näsan, rethosta, halsen som buggar ihop snart. och sen mensen på det. ujujuj vilken bra dag!
och idag skulle vi ha en guidning för dom nya ettorna, från malung ändå till stöten, ock såklart är ingen där från våran klass idag. Så typiskt våran klass att banga ur! Jag lovar hade jag inte haft denna hosta, bara förkylning så hade jag vart med! Åh..

ja, vad har min dag att bjuda på idag da?
Låg ju i soffan hela gårdagen, vilket gjorde att jag nästan fick soffsår, haha. Men det var faktiskt skönt att ta det lugnt. Men idag måste jag iallafall plugga. Får se om jag åker hem till mamma sen senare. Men vet inte, då smittar jag väl ner dom också, har redan smittat Niklas. Och mamma som är gipsad runt höger tumme, och sen om hon skulle bli sjuk. Nej det skulle inte vara så roligt. Aja, vi får se hur det blir.

Just nu är Niklas nere och eldar, så jag ska snart linda med mig täcket runt om mig och gå ner och lägga mig i soffan och mysa! :)

Åh, vilken tråkig jävla daag!

Precis, det är just vad jag haft idag det! Har bara luggit i soffan konstant hela tiden sen Niklas drog iväg på jobbet vid tre. och nu blir det tydligen ännu mer soffpotatis för nu börjar fångarna på fortet. Men iallafall så måste jag diska och hänga tvätt sen. Men sen efter det da? Soffpotatis igen eller? Åh va tråkigt. Kan inte Niklas komma hem nu istället för vid tolv ikväll/natt :( åh vilken värdelös dag! Jävla förbannade jävla kuk hosta.

Hostat hela natten..

hosthosthost. Ja det är det enda jag gör, och har gjort hela natten. Så idag vart det en hemma mys dag framför tv med mitt goa täcke. Fyfan, hur kunde jag få hosta? Är det Per som smittat mig? Han hade ju snuva och drack ur min flaska, och två dagar efter drack jag ur den och får hosta dagen efter? Ja, jag fattar inte riktigt. Kan ha vart det, men konstigt när han var förkyld och jag får världens drygaste rethosta. Hm, det kanske är en början på en förkylning.. och sen Niklas. Ja nu har han också blivit lite halvsjuk, lite snorig och slemmig i halsen. usch såvärdelöst. jag tar i så mycket när jag hostar så jag får huvudvärk.
 
Niklas ska få åka ner till Konsum och handla, honung och halstabletter innan hon åker och jobbar sittt långa pass idag igen. Halv tre till halv tolv ikväll. Stackars lilla vännen. <3

Nu ska vi göra lite mat iallafall. Sen ska jag leta efter en bra film att se på



Det är dig jag delar allt med.
Det är dig som jag vill vara med.
Det är du som gör mig lycklig.
Du är den bästa jag vet älskling!

RSS 2.0