regn regn regn...

Lördagen va fkt rätt rolig. Började lite smått här vid niklas, sen åkte vi till hane i nås och va där, sen gick vi mot storänge. Tess mötte oss vid campingen typ, sen traskade vi oss mot själva placet "storänge" som ligger precis vid campingen :) Helt okej kväll. Va med Sanna en hel del under kvällen vilket var det bästa! Mammsen kom och hämta oss senare på kvällen och ellen va såklart med och satt på hennes favorit plats i bussen haha (våran hund)
På sönda var jag mamma robin och leif till Mora lasarett och hälsade på morfar, som ni inte kanske vet så fick han lov att åka dit i torsdags kväll. Hände nå konstigt med hans ben, det vart helt låst typ, hade ingen känsel eller så :S  Va dock inge alvarligt, allt är som det ska nu, men man vart ju lite orolig efter allt som hänt han förut. Men men han får nog komma hem i veckan :) mamma och mormor ska upp dit till han imorgon och hälsa på iaf.

Iallafall, så idag så fick vi börja med våra vanliga lektioner i skolan. Fick reda på att vi ska till kroatien, och att vi ska åka buss dit som tar ca 36 timmar :O FYFAN! HAHA!
Just nu sitter jag hemma vid niklas, vi ska se "Män som hatar kvinnor" har hört att den ska vara skit bra och spännande. Så vi drar väl på den nu da. Nog för idag, hejsvejjjjs!

Jag älskar dig, Niklas!

09-08-26

usch så trött jag va imorse, gick upp vid halv åtta. Velade ligga kvar och mysa med min bebis, men de kunde jag inte (tänkte jag) men om ja hade vetat av vilken kuk dålig dag i skolandet skulle bli så skulle ja ha luggit kvaR VID HAN... Helt önödig faktiskt. Va till sälen med ettorna, visade dom runt lite överallt osv. fick mat där, va dock inge gott alls, blött och kallt och trött som jag var så sov jag mestadels. tog bussen hem och nu sitter jag här, ska till kamilla så fort mamma kommer in, sen senare åker jag hem till älsklingen och myser. Imorgon ska vi va i köket lite gran, kökgruppen som ska va i köket på fredag och göra mat till alla andra vill säga, aja. nu ska jag gö nå vettigt. hejs

övningsköra?

I lördags när vi satt på en buss påväg in till stan i örebro vart jag och tänka på en sak. Jo, när man ska ta körkort, och övningsköra, så är det väl lättare att övningsköra med en som precis tagit körkort som kommer ihåg alla saker som är viktiga och har det i huvvu och gör som man ska. Ist för en gammal gubbe eller tant som kan köra som dom gör och följer inte reglerna jämt och haft körkort i flera år, så dom kan ju inte veta alla nya regler och hur man ska göra osv, egentligen så är det väl så?  Aja, jag blir iaf rätt retad på de dära iaf.


borta bra men hemma bäst

jaha, nu är iaf vi hemma ifrån Örebro. Har vart helt sjukt underbar att vart ifrån hembyn och bara tagit det lugnt och små shoppa lite :) Kom till örebro vid halv 6 typ nångång. Checkade in och tpg hissen upp till den elfte våningen( HATAR HISS) men det gick väl bra iaf, fick väl försäka vänja mig lite eftersom man kan inte springa upp och ner i trapporna när det var elfte våningen. Bilarna på ICA MAXI parkeringen var som små små leksaks bilar från vårat fönster, riktigt otäck jävla högt upp asså! Kan slänga in en bild sen! På kvällen gick på stan lite gran och letade efter en restaurang att äta nån god mat på. Men helt dött! Så vi åkte hem tillbaka till hotellet och tog buffeén som dom hade. Kyckling med ris och en jätte god brun sås till. Sedan upp på hotell rummet och drinkade lite :) Lördags morgonen gick vi upp vid halv nio och gick ner och åt av frukost buffén och sen vart det en hel dag på stan och shoppa. Hittade inte nånting typ, men ändå försvann pengarna som om jag hade vart ner till örebro och köpt 4 hundar typ. herregud. Aja, trodde iaf att det skulle vara bättre att hitta fina kläder i örebro än i blge, men det va fkt inte de. Gina tricot hade inge fint, och inte cubus, HM kappahl, Lindex wear it, JC, vero moda. Fan va besviken jag vart! Jag kanske inte har bra klädsmak, men kan allt hitta jag med. men helt seriöst, så va det bara en massa stora plösiga och otäcka kläder överallt. Så vart inge mkt kläd köp, fast pengarna tog då slut lika snabbt för de :O Har iaf haft en helt underbar helg med min älsklings älskling!

När vi kom till vansbro idag åkte vi hem till niklas och va lite barnvakt till hans gulliga kusin på typ 3 år :) sen åkte jag med hans mormor hem till äppelbo eftersom hon ändå skulle hem till malung. Vart hem till kamilla och hälsat på pappa osv, och nu snart ska vi sova för vi ska till norge imorgon och hämta hans farmora och farar.

Godnattis :)

 

Nikkenyfiken :) <3


hej och hå här kommer vi örebro :D

sorry sorry för hemskt dålig uppdatering! Har ingen ursäkt heller, men orkar inte blogga varje dag, hade tänk blogg iaf varannan till och börja med, men blir knappt så. men aja, idag har iaf jag vart iväg till gullängen och kollat på tovas fotbolls träning :) sen efter det, så kollade jag lite på sannas fotbolls match. Satan va dåliga dom andra va i laget, och speciellt målvakten, haha, kort och knubbig och va typ bollrädd. Aja, ska inte klaga för mkt :D haha
Va hem till pappa nyss och såg på lite tv och snackade med han lite gran.
Imorgon fyller mamma år, 45 :) ska först gratta henne och äta tårta och osv. Sen firar nämligen jag och niklas ett halv-år imorgon. Så mamma har bjutt iväg oss på ett hotell i Örebro över helgen :) Skönt att komma bort lite gran och göra nånting annat än samma vanliga sakerna här hemma som man pysslar med. Tror jag ska köpa mamma ett kort på gymmet/ massage vid kristina så hon kan få massage osv. Det tror jag faktiskt att hon skulle behöva, ett lång pass med massage. Ja, vi får väl se da, kanske hittar nå annat fint/bra i örebor :) nej nu ska vi spela lite tv-spel och sedan sova och upp tidigt imorgon och gratta mamma :) Ha en bra helg, för de tänker vi ha :)

Niklas eriksson, jag älskar verkligen dig!

god morgon :)

god morgon god morgon
hör hur fåglar sjunger glatt
gor morgon gormorgon
i köör!


haha reklam skit.
Denna dag blirm nog en bra dag tror jag, dagen började iaf bra. När jag vaknade hade jag fått ett sms av min kära älskling, där det stod en massa gulliga saker!! Älskar dig hjärtat!

Ska snart upp och ducsha och äta lite frukost sen ska jag och tova till gullängen och se på fotboll. Sen så småning om hoppas jag att niklas kommer hem.

Gårdagen va rätt bra, fast det var lördag kväll och jag var rastlös och ville göra nånting. Men robin och hans kompisar kom hit och vi åt kräftor, räkor och varma mackor och drack te. Mormor var ochså med för den delen :) Sen skjutsa jag upp dom till pappa, bara rätt över vägen in på en lång liten in väg vid elva tiden så det gick så bra så, haha :D Sen åkte jag hem och jag och mamma tog bussen och hämtade dom alla som va uppe vid pappa och skjutsa dom på en fest här i äppelbo. sen åkte vi hem och spelade lite kort! Trevligt trevligt =))
Nej nu blir det frukost, ha en bra dag allesammans :)

kattjakt!

Igår va jag och sofie ute med hundarna, hennes hund och sen niklas hund. Gick en lång promenad med hundarna lösa så dom fick springa runt och härja av sig lite gran. Gick till plasket en stund och gick en liten grus väg, och va lite överallt. Somnade inte förens vid 3 inatt typ. Sen väckt idag vid nio, för då va grabbarna i full fart, vilket bestod av niklas jesper och baller. Dom skulle göra sig färdiga för att åka iväg tillv enjan på karneval med kicki och roger. Sen vid tio kom mamma och hämtade mig. Åt frukost och sen har jag och tova sett på en "eva och adam" film idag.
Emma carl och henke har vart här idag en stund. 
Igår ringde våra grannar hem till oss och fråga om vi viste vems katt unge det va som hade blivit påkörd, vit grå spräcklig typ. Och nej det viste vi. Tur att det inte var nån av våra katter säger jag bara, TUUR!  och idag kom dom in hit och säger att det finns en till kattunge, men levande. Så vi gick över till dom och mot gammel gården och såg på han/hon. Gud va söt den va, jätte liten, 6-7 veckor bara :S helt kål svart och vit på brösten och på tassarna. Ni kanske undrar varför det är små kattungar ute på vift lite här och där, och det undrar jag med egentligen, men det är nog så att en lös okastrerad katt har vart ute och parat sig och sedan har hon fött upp dom ute nånstanns. Emma vart kär i den lilla svarta kattungen, och tog med han hem, så himla bra. Så slapp då den iaf vara ute helt själv utan mat och vatten. Och vi vet ju inte ens vart mamma är, eller om det finns flera kattungar. Men så fort vi ser dom så ger vi dom till dom som vill ha dom, för ute helt själva utan hem mat och vatten kan dom inte va. Vet inte ens om det finns någon ägare till själva kattmamman, har ringt runt och fårgat och ingen vet nånting. Fyfan så dålig stil! har man katt ska man se efter den. Har man en honkatt och inte vill ha ungar, kastrerar man den, och om den skulle bli med barn innan man kastrerat den ska man fan hålla koll på den!!
jaha, ja det är typ det enda jag gjort idag. Vet inte vad jag ska göra, vill göra nå kul, vill ut på nått. Ska nog snart åka till pappa en vända iaf sen kanske till madde om hon skulle ha hjälp med håret, annars har jag absolut ingenting alls att göra. alla ska till floda, kusin är på fotbolls grejs, och endel är utomlands och niklas i venjan. Kan nog bli kul kväll? SVAR NEJ! :( hoppas iaf madde vill spendera lite tid med miig :)


.-¨

kass på att blogga, jag vet. Men inget nytt har hänt. Va vid pappa igår och såg på tv, grannfejden, helt sjukt stört program lär jag säga. Mamma har klippt niklas idag, vart så fint så =))  Ikväll ska jag vara med sofie, ska snart gå och möta henne, ska väl ut på byn eller någe. Niklas åker till venjan imorgon, så jag sitter och funderar vad jag ska göra, alla jag vet och känner ska ju långt bort åt fan, förutom ida som jag hoppas kommer och leker med mig. annars kanske det blir lugnt hemma med mammsen och tova, leif ska bort så det blir lugnt, haha ;D  En lugn kväll med malin hade ju inte vart helt fel.
och vart fan är kamilla? jo, i kuknorge, vill att hon ska vara hemma och umgås med mig!!
Hejdåhejdå.

blge trippppp

jaha, vart blge idag helt oväntat. Hittade ett par gråa mjukisbyxor som jag länge velat ha och letat efter :)) sen vart det lite små tjaffs, sen donken :)

i helgen va det ju flygfesten i järna. Lördagen va rätt rolig, gick in och åkte karusell med madde, trodde aldrig dom skulle stänga av den, satt bara och snurrade runt i säkert en kvart haha..

hej och hå :)

niklaseriksson, bättre finns inte!!!

Hmmfp

dålig uppdatering, jag vet, sorry! Har bqara inte orkat suttit vid datorn nånting alls typ.
Va iaf i järna igår kvälls och såg oss omkring, va ganska sedt, men de gick ann. Kom hem imorse vid 4. Och idag blir det järna igen, fast med lite drickande, kanske roligare, och det är ju sagt att det ska vara med folk idag än igår, vilket jag hoppas att kommer bli roligt =)) 
Vill iväg nånstanns NU.
 

Ellen & Jappy =)

hejsvejs, min uppdatering har varit dålig. ska ta mida två sista dagar kortfattat iaf :)

Igår, så kom sofie och hennes sötahund hem till oss, så han och ellen lekte och hade kul :)


När hon åkte hem, så började jag och mamma och städa ur mitt gammla rum där uppe och kasta och sortera en massa skit osv. Sen vart det en te-fest, ( vi kallar det te-fest när vi dricker te och äter smörgås och pratar osv ) hehe.
Iaf så vart allt så sent, och kamilla skulle lägga sig tidigt för att göra sin sista dag på jobbet så va väl ingen ide. Så jag ringde madde vid elva då jag var färdig med allt, så jkag åkte dit och va med henne, åkte moped lite gran, eftersom vi inte hade nå annat för oss så tog vi oss en tur. Gammla minnen, nä'r man åker runt med mopeden och träffar en massa folk, men vi såg knappt en käft. Aja, vie ett två tiden åkte vi hem till niklas och sen gick dennis och madde hem och vi gick och la oss, men jag somnade inte förens vid halv 5 typ, och vart väckt i morse av niklas, och sen kunde inte jag somna om, så vi låg och stre och sen kom per hem och då såg vi på en film, klockan halv nio på morgonen, och vi två va vakna, vi som brukar sova till minst två iaf haha, herregud. ja, sen dess har vi vart öppe, sovit typ 4 timmar högst, och är sten trött. Ska snart gå och lägga mig och vila. Föresten så har vi gjort iordning lite mat tidigare idag med per, vart typ pita bröd kyckling och en massa sallad, as gött! nej, nu får det vara bra för idag!

plankiis

 våran goa plankstek som vi gjorde :))

:))

hej och hå! I Lördags va jag och kamilla här hemma och fixade och gjorde oss i ordning osv, sen skull mamma skjutsa robin, tomas henke och nå mer folk till mora. Så vi åkte med dom och gick av i vansbro. Full bussen i folk + att tova och ellen va med i bilen så det vart mindre platser, men dt va väl bara att möka ihopp sig, haha. Vi gick iaf av vid niklas och satt där och väntade på att han och baller skulle komma heem som hade vart på selins. Till slut kom dom iaf, klockan vart kvart i tio och vi skyndade iväg till Ok för vi behövde lite juice, sprang heela vägen till ok typ, va helt slut och svttig när vi kom fram, men vi hann iaf vilket va det bästa :D Gick hem till niklas igen, och senare gick vi till selins och satt där tills turkarna kom och slängde ut oss, och under den tiden va satt där på uteserveringen skratta vi konstans i 30 minuter säkert, haha gode gud va rolig människa vi träffade. Vid ett tiden gick vi hem till niklas och somnade som grisar allihoppa :) 

Jag och niklas va sugna på plankstek igår, så vi gjorde i ordning en till oss alla tre, va skit gött, vart verkligen lyckat gjort om jag ska säga det själv. Mos, kottletter och bea sås, och sen in i ungnen på en planka, ska visa bild strax :)  muuums, va gott det var :))  
Sen vart det slappkväll vid tv :)) 

Idag har det inte heller hänt så mkt, sov till halv två typ, vilket var behövligt. Efter att vi gjort oss iordning så åkte vi heem hit till mamma, har ätit lite gran osv, ska till pappa ikväll och vi ska äta nå god mat, sen blir det säkert att bänka sig framför tv och ta det lugnt :)

Niklaaaaas ;))


i'm not strong without you

jaha, sitter här än, har jag gjort sen niklas drog till venjan. Ska snart göra lite mat åt mig robin och henke, sen ska jag hämta kamilla så fort hon kommit hem och gjort sig färdig, för det är så förbannat tråkigt att vara själv och inte ha ett piss att göra utan bara sitta vid den hära jävla kuk datorn! 



NIKLASERIKSSON!
fattar inte att en människa
kan betyda så mkt för en
 som han gör för mig <3

n.e (a

igår när niklas kom hit, ¨åkte vi till mormor och åt lite mat, gick ut med roffe och ellen en vända osv. Sen hem och såg på tv, niklas somnade direkt han satte sig framför tv, haha, stackars liten som jobbat och slitit hela dagen :)) 

Idag är det fint väder, va as fint väder imorse vid tio, nu är det lite molningt. Förövrigt så sitter jag och väntar på att kamilla ska komma hem från jobbet så hon kan leka lite med mig, själv idag med, men mamma kommer hem snart som tur är :)) idag blir det nog utgång hoppas jag :D

har inte så mkt mer att säga än att jag saknar sofie!

RSS 2.0