<3


Sportlovet är nu slut :/ freda idag, och idag kanske de blir hunflen emd kamilla, och gymmet ikväll med malin, och senda fotbolls träning :) häärligt, lär träna extra känns det som, haha. Sportlovet har vart helt okej, tagit det lugnt och vart i hunflen, med fint väder varenda dag, nu tror ja att jag ska ta en promenad till mamma och hämta ellen tro ja, känns lite skönt , tro det blir så :) Blir lugnt ikväll iaf, men hoppas på nå drag i morgon, haha :D ha en bra dag allesammans :)

hahah vafan letar du letar du efter da :D


pärra kom i typ 200kr/h och drog huvvut rätt in i ett stört träd, haha

jävlar så du flög :O


haha , ja de va ju inte bara ja ochpär som ramlade lite här och var, utan den som va mest säker på banan och skulle visa oss vägen och hur de va och så, ja hon flög över ett träd, fastnade med skidan under trädet och flög över trädet, och jävlar va ja skratta, hahhahaha, flög fan fan 3 meter tro ja, och sen kom ja och pär efter, för mej gick de ganska bra , men inte för pär hahaha, pär drog rätt in i trädet med huvvet först, haha

MILLA


såklart, fick väl milla lov att lura in mig och pär åå hygget, och jävlar va krånglig skogsväg , haha fyfan. 

hahahaha


här åkte ja rätt i i pär, och båda flög åt olika håll rätt in i skugen :O

milla kom ;)


precis hoppat i ett litet hopp, haha


Dina ord kan få mig att smälta


haha ;)

Hunflen


Har inte skrivit på typ tre dagar, men ja kan skriva lite nu, är lite dålig på att lägga in inlägg, men nu kommer de lite gran iaf :D
I Onsdags va ja och Pär upp till hunflen och kte skidor, åkte dit till typ tio, va där till fyra:) Kamilla kom vid typ två oxå, skit kul.. Hoppade och härjade och flög omkull gjorde vi kan ja ju lova, haha. Trollö va de för de mesta, kom i världens värsta fart, och hoppade och vre till ryggen, haha. sen när vi skulle åkte mot rkt backen och mot liften, står pär i typ en skogsbana och väntar på mej, så ja åker rakt in i han, och vi flygwer åt olika håll rätt ner i snön, haha. Katrine och malin fick ett skratt iaf, haha :D måste sett roligt ut, :P  men allting gick bra, vart många tippar och mkt skratt som vanligtvis :D haha.

2009-02-24 / 13.04

jaha , nus itter ja här igen, ja och malin skulle åkt med tio tåget egentligen till falun, men blev inte så, så vi tänkte ta halv 12 bussen dit, och malin skulle ringa om vi skulle ta de lr inte, och de hörde såklart inte jag, så ja åkte med bussen , och inte fan va malin där, och som tur va så stod de ett tåg där som skulle mot äppelbo, så ja sprang och hoppade på de, så ja kom hem. malin ringde och vi pratade, så nu sak vi ta 2 tåget till falun, hon skulle byta en grej och sista dagen är i morgon, så vi åker dit idag :)  får se om ja får pengar in på mitt kort da, hoppas :) sen ska vi väl hem så fort som möjligt.

Ikväll blir det lugnt tro jag :) hoppas på nå äventyr imorgon eller någe, vill verkligen ut och göra nått kul nu. Först i morgon blir det iaf hunflen med kamilla, hoppas malin kan följa med då :) aja, nog för mig, nu ska ja med mamma till vansbro så ja går på tåget där, hejs :)

Hunfleeeen =)I Lördags va jag och Pärrzy upp till hunflen och åkte lite skidor, kul som satan. Fick ett gott skratt när ja ramlade omkull och bröt alla ben ja hade typ, haha. Efteråt vi kom hem, skjutsa pappa oss med pulka och bobb bakom skoter, fan så kul, skratta som en jude :D haha. Repet gick dock sönder i en backe så ja vart sittande i en backe rätt upp med bena i vädret, och sen när ja kollar på pär och pappa när dom åker ner för backen, så flyger pär över bobben, med ansikte rätt ner i snön, hela anstikte va täck av snö, utom hans mun som va öppen, för han hade fått in snö, och jävlar va ja skratta när ja såg de, fick ingen luft typ, hahahahha. Sen gick vi in, åt lite mat, sen satt vi på en film, sen kom kicke och råger och hämtade oss och drog hem till dom, satt och väntade på niklas, som va på nå monkey bar :9 sen vart de soova :)
Söndagen va de helt lugn, drog hem till mig vid 6 tiden typ, tog de lugnt kollade på film och så :)


Få se om de blir Falun med malin i morgon, har inge pengar, men kanske följer med iaf, åker iaf gratis som tur är, hehe :) annars vet ja inte nå vad ja ska göra, hoppas på hunflen på onsda eller torsda iaf :)
Annars ska ja bara njuuuta av mitt köra lov.

i walk alone...

Oojda, ser att ja inte skrivit så mkt blogg denna vecka, har typ haft fullt upp med allt och alla, donat och härjat med en massa saker.
Sista dagen på APU i morgon da, känns lite trist, fast oxå skönt, för sen är de ju sportlov :) de tycker vi om, väldigt mkt =)
och ja, som ja skrivit tidigare så är ja på begrhedens skola, och vecka 10 drar ja upp till sälen till tärry och är där och har min andra veckas APU på gammelgården "restaurang"
Ja har tagit en massa bilder från alla dagar typ, de kommer i morgon =)
I morgon är de träning, sedans efter blir de lugnt med filmkväll =)
nej, nu får de va nog, nu ska ja krya ner i sängen och slå på en film :) ha de bra sålänge everybody :)

let it be

APU idag, vid skolan, gick bra :) va roligt, fick iaf skratta lite när ja rätta deras böcker, haha, sen från ett till tre film, uchs fyfan så tråkig film. Menmen. nu värt hä gymmet med kamilla :D 
HUNFLEN I MORGON, göttsö :D


23:23
Helgen va helt perfekt, kan ja ju börja med att säga :) och ja orkar inte babbla upp allt vi gjort, men fredagen vart de typ lugnt, va till folketshus på kvällen, sög lite för hårt där, kan ja ju säga, haha fyfan.. sen vart de heeem.
Lördagen åt ja typ ihjäl mig, haha. vart lite dricka med behira tärry gina niklas och jonas på kvälle, följde med dom till dido, sen gick ja och behira in till Tina en vända och härjade haha. sen kom tärry ut från dido, så då drog vi till bystugan i järna, tack för att vi fick komma in, haha :D cpkärring. Sen tillbaka till vansbro :)
trevlig helg lr ja iaf säga :) förutom idag, haha men men, man får stå sitt kasst..
Nu sanrt sak ja nog sätta på en film och sova, ska på APU till berghedens skola i morgon till 8 så lär va lite vaken då, haha. blir berghedens skola denna vecka sen veckan efter har vi lov,. hääärligt, då blir de nog kansek att åka till nån stuga en natt lr två :) bara ta de lugnt :) sen vecka.10 drar ja med tärry upp till sälen och är där och har min andra veckas APU :) ska ha kul hela vecka med en massa bus :) längtar <3

you are my africa queen


Fredagen den 13 i morgon da, haha..
Alla hjärtans dag på lörda :)
Blir först lite mat här vid oss på förmiddan med nå folk, sen blir det vansbro :)  
Blir nog att umgås med Behira en skvätt :)
Nu ska ja lägga mig och slå på en film tills jag somnar :) over and ouuuuut ;)
<3

JE VÄRT SÖ LESS

har inte skrivit så mkt blogg på de senaste daarna, men de har typ bestätt av skratt och tok varje dag, haha. fick tårta till frukost igår iaf, haha :D hääärligt.
I morse, åkte med åtta bussen, skulle ju börja åtta, men vi tänkte plugga lite och sen tänkte vi att vi inte orkade vi inte gå från vårdsentralen, men vi pluggade ingenting, utan sat i cafeterian och degade, hehe. hade matte, skratta som en neger, full prick rätt i papperskorgen med bananbiten, pricksäker, svar ja :D haha.
 och nu är ja så arg så ja tror ja slå ihjäl nån snart, öööööjh.
svenskan började kl 14.05 och slutar egentligen typ 15.15, men vi frågade ifall vi fick gå typ f i tre, men de fick vi inte, och sen när klockan är 15.00 då bussen går, då får vi sluta, så vi springer och försöker hinna med bussen, men när vi kommer ut från skolans dörrar, så åker bussen, skit kul. fan ja blir så jävla arg, så ja ja vet inte nå rkt va ja gör snart :S
jävla idiot, och de har ju inte hänt bara en gång heller han gjort så, typ släpper oss fem minuter efter bussen går, så vi får lov att v'änta och åka med halv 5 bussen hem , ååh så kul. FYFAN! :S

I morgon är de fredag, och de innebär att ja kanske ska gå på träningen och sen händer de väl nå kul, kanske tar en sväng over till folketshus men lite chilldricka. sen hem, sen på lörda blir de väl Niklas skulle ja tro :) kanske ska ut på kvällen lite, men tro inte de, för alla ska ju på dido, så de blir kanske lugn för min del, vi får se, kanske umgås med behira om de inte blir dido.
Hoppas tärry kan spendera några timmar eller åt mintonde några minuter med mej, haha :D 
söndagen blir lugn med pluggande på kvällen. nej nog för mig, så ser min helg ut nu iaf, kanske ändrats men inte så mkt isf.

What Have You Done
kan börja att de känns lite pissoff just nu, sitter här och tänker på allting, allt snurrar runt i huvvut på mig, kan börja såhär,
Kul att kamilla vill gå i norge skola, kul att några vill hoppa av våran linje i malung och byta, kul att jag sitter här helt själv, haha, kul att vi har en hel vecka skola fram för oss, svar nej :S men nästa vecka, vecka 8 blir de iaf prao, ska ringa en kärring jävel i sälen i morgon och höra om praktit, så ja kan vara med tärrybärry i 5 dagar i sälen, hade ju vart nö gött :D Längtar till helgen som en idiot gör ja oxå, fan , ja vill inte ha sönda kväll, usch, verkligen den sämsta dagen på hela veckan :S men men.. nu snart ska ja packa och dra till pappsen, sen blir de väl upp tidigt i morgon och gå till skolan :P hehe, aja, nog för denna gång, Hooy

Let's go ;)


helt slö idag när ja vaknade, men ja följde med Pärra till hunfen iaf och åkte lite slalom, de va rättkul, men förjävligt väder, piskade snö i ansikte, frös och sen dimma, så de va inte så roligt längre då. Men Han fick iaf skratta åt mig lite när ja flög omkull, haha.  sen vart de hem, gick en långpromenad med mammis, sen duscha och nu sitter ja här, ska snart ner och äta en macka, sen så småningom kommer Tärry och hämtar mig :) äta mat och dricka lite, sen ut på nått om de finns nått att göra villsäga ;)
nog för mig idag, hooys ;)

kakan i fönstret

ja hujedamejj, sitter i skolan med sofie och julia, väntar på att vi ska börja svenskan halv ett och sedan ha jumpa, och fråga om vi kan få åka med 3 bussen hem, vill verkligen hem nu känner jag. Ikväll är de träning iaf, så himla gött, behövs verkligen känner ja, haha.. Blir en lugn kväll med film, göttsö :)
nejdu, nog för mig idag, hööy.
häbbis ;)

desserten ;)Såhär såg polisernas dessert ut i onsdags, inte så go mat, men de ser fint ut iaf :)
och dom jävlarna va inte klara förens vid halv elva typ med all mat och drickande, så de vart verkligen en lång dag. Kom hem vid elva, men vi hade kul i köket iaf, haha :D

the smile on your faceSoft dag idag kan ja lova :)
vaknade först av att mamma kommer in i mitt rum förbannad och drar ur mina batteri ur väckarklockorna. Smart, då kommer ja ju verkligen inte upp. Så varför kan hon inte bara väcka mej istället för att dra ur baterina och gå och lägger sig :O  aja. somnade såklart om, och en timme efter vid tio i nio ringer Sofie och Julia och väcker mig , och tjatar på mig att ja ska upp och gå iväg till bussen, som jav erkligen itne alls hade ork för, utan somnade om efter typ en kvarts pratande med dom, haha. Vaknade vid tolv nångång av att mamma skrek att ja skulle gå ner och va med tova medans hon skulle ut med ellen, men somnade om.. igen.. haha så ja vaknade klockan ett igen då hon kom in och fråga tova om hon vart själv i typ en timme, vart lite sinnu, men aj fick iaf sova länge :D haha
Gick väl upp ur min goa varma , svettiga säng vid halv 2 typ, gick ner, åt lite, sen åkte vi till vansbro och fixade lite stuff.
Åkte hem igen, hämtade en bioviljett och drog till tåget åkte till vansbro och mötte sofie och julia vid station, och gick och kollade på bio, "stjärnorna under taket " tro ja den hette :O den va så dålig så ja kommer knappt ihåg namnet på den, hahah. När den va slut kom brorsan och hämtade mig, åkte hem, städa lite gran, och sen nu sitter ja här med min cola burk :) sak snart ner och dricka te med mammsen.

åh hela tiden kom de bara mer o mer o mer

Hm , sitter i fortfarande i skolan som ja nu gjort i en och en halv timme, och väntar på att allt jävla folk ska dra, så vi får åka hem nån jävla gång. Så jävla sega människor, klockan är fan tio nu snart , och dom lär nog fan inte fatta att vi som går i skolan lär hem och sova för vi lär till skolan tidigt i morgon, asså man kan ju tro att poliser ska ha vett i huvvu, men de har dom fan inte som de ser ut, haha.. både dom i servicen väntar på att dom ska dra, ja väntar, och sen deras hundar i bilen väntar nog oxå förmodligen på att dom ska komma så dom kan få värme, dom stackarna har ju fan suttit där i 4 timmar nu :S
 sitter och kollar på en dataskärms bakgrund när en bild flyttas överallt över skärmen, kul liv, haha. Ååh, ja vill hem nu, usch förbannat va ja vill hem..
kul att bara sitta och dricka öl och stri med fölk, de kan dom föfan göra när som helst, dom är ju tsm hela dagarna och håller på med deras hundar :S kan dom inte bara dra nu så vi kan åka hem och orka gå upp i morgon  :S
faaaan, blir så arg.
klockan är 22.05 och ja lovar, vi är säkert inte hemma före 23.00 iaf, fyfan..
ÅHJ JA BLIR SÅ JÄVLA AAAARG!

i wish my dream come trueMjaha, restaurang hela dagen idag från ett till åtta :) gick bra, åt ihjäl mig typ bara, haha.
Åkte hem med Mister Bister, 70 hela vägen, haha, men vi kom hem iaf,  :D
i morgon blir de lika dant som idag, jobbigt, men ganska gött oxå :) kommer väl hem sent i morgon emd, förstår ja, :S usch de e inte så kul. men men , vi får iaf sov morgon, åker med 12 tåget till malung med sofie och julia :)

Kamilla Lie :) 
 Ja hoppas verkligen allting blir av denna vecka så du kan lägga allt bakom dig och börja om.  ja finns  här för dig, som ja alltid gjort och ja kommer alltid att göra det ochså, vad som än händer.. För mig är du bäst på alla sätt och vis, jag älskar dig min efterlängtade lilla struts <3 

prao va de ja :S

sitter och funderar vart fan ja ska vara på min prao, prao lappen skulle vart in senast idag, och ja har fortfarande ingen aning om vart ja sak vara. skulle egentligen vart med tärry i sälen på samma ställe som henne, men där va de ju redan två andra nu, tydligen. sen har ja ringt på ett annat ställe i sälen, men kärringen vill ju inte ha sin jävla telefon på, blir galen. så nu efter 4 kan man inte ringa heller, så antingen om ja ringer henne i morgon lr hittar ett annat ställe att vara på, vet inte rkt nå hur ja ska göra :S
idag är de ju träning, men vet fkt inte nå hur ja ska göra,v et inte om ja vill/orkar, kul om ingen är där som ja känner igen typ, svar nej.. har en jävla massa tankar i huvvut just nu så tror ja får en hjärtinfark snart eller nått liknande, hahahaha .
ska ja till vansbro, eller ska ja inte, det är frågan, xD HAHA
skolan va jobbig idag, vaknade 25 minuter innan bussen gick. ont i huvvu typ hela dagen sov på bussen hem, är trött än. vet inte hur ja ska göra idag om de blir träning lr inte, vet fan ingenting just nu.
vet iaf at i morgon börjar ja vid ett, så blir söövmöra :) är i köket från ett till typ tills på kvällen nångång, sen åker ja sofie och julia med ari hejmåt sedan :)
nu ska ja fundera vidare på hur ja ska göra idag, hejs

fort gick de iaf inte.

sitter just  nu i skolan och har datakunskap sofie och julia är här breve mej och strir om allt möjligt, snart kommer nog marie . vaknade kvart i åtta, bussen går tio över åtta. härligt :O' hann med bussen iaf. blir en lång dag idag, men i morgon tro ja vi början vid ett lr två, för vi ska öppna restaurangen vid kvällstid. vill inte vara här, vill vara hemma och soova, skulle nog ha tagit en senare buss hit, känner ja, men vi har ju fan matte prov idag , igen , som vi hade i fredags oxå, men då va ja inte i skolan , men gu så drygt, hoppas ja klarar det iaf, annars fan.

KamillaLie & LindaHeinstedt :D


har typ inte vart med dig nu på länge, jo , nån gång då och då, men du är ju sjuk hela tiden , så kan inte umgås då typ,man orkar väl mest ingenting när man är sjuk. och nu har du stuckit till norge igen, tycker synd om dig/er, ja finns här för dig, de vet du. Hoppas allting går bra, och att dom tar de dära i veckan så du kan lägga ner de dära bakom dig och börja om på nytt och slippa tänka på de hela tiden.
Älskar dig gumman, finns här för dig, vi ska klara detta tsm , ja ska försöka göra allt får att vara ett så bra stöd som möjligt. ring gärna på månda eller tisdag och berätta hur de blir. <333

My Life Would Suck Without You


Fredagen: skolan, skratt och en massa tok :)
Skulle vart på träning, men vi skulle åka till blge vid 8, så ja skippade den för att inte dom andr skulle få vänta påmig, men tärry kom inte förens klockan halv tio iaf, så ja hade hunnit, menmen. Drog till Blge, jag tärry niklar jesper och niklas g, vart donken för dom som mådde bra , haha senare vart de falun, låg efter poppo ett tag, haha vart lite nervöst. Sen åkte vi typ hem, åkte till pettson och så en vända, sen hem till niklas, kom dit vid ca 5 typ, haha. sov som en gris, upp dagen efter, åkte hem, va hemma och tog de lugnt och såg på film med syrran. Sen kom tärry, och vi började fixa och göra oss iordning osv, sen drog vi och hämtade upp niklas jonas och tom och sen drog vi till vansbro och snurrade lite med bilen och så, va lite överallt, rätt bra kväll, sen hem till äppelbo, med niklas och tärry, sov som 3 små grisarna i dubbelsänge, haha härligt ;) sen hela dagen ahr vi bara tagit de lugnt med film och mat, haha :)

bebbbbbbis

RSS 2.0