you're so beautiful boy.



I love you so deeply,
I love you so much,
I love the sound of your voice
And the way that we touch.
I love your warm smile
And your kind, thoughtful way,
The joy that you bring
To my life every day.
I love you today
As I have from the start,
And I´ll love you forever
With all of my heart. <3


du är det bästa som hänt mig...

niklaseriksson, jag älskar dig<3

idag, har vi bara tagit de lugnt, städa på övervåningen efter gårdagen, haha. behövdes...
Kollade på två beck filmer, så himla bra beck är asså, helt sjukt.. Sen vid sju kom pappa och hämtade oss, och då drog vi iväg till selins och åt lite kääk, rkt trevligt och gött, tack för de :) sen åkte ja med pappa hem, och niklas skulle hem och plugga osv. så ja åkte hem, och här sitter ja nu som ja gjort ett bra tag. ska snart krya ner i sängen och kolla på en film som ja fick i en tidning ja köpte i fredags :)

ooh yeeah, you are so beautiful

hejhopp...
helgen va bra, fredagen va jag med niklas, tog de lugn såg på film osv.. Lördags morgon kom mamma och hömta mig vid niklas vidn typ tio tiden, för då skulle vi iväg till blge och shoppa, vart rusta först, hittade en hel del massa små stuff, bra att ha saker :)  Sen in på kupolen, va som yrahöns allihoppa, in på alla olika affärer och leta kläder, ja hittade en massa fint fkt.. t.ex skor, linnen, halsband,  parfym, leggins, väska, benvärmare, trosor, strumpor, marcara osv, vart en bra handling.. Nöjd som fan iaf. Sen hem, skynda sig at duscha, blåste håret, och rättsom de va så kände ja att nånting saknades, ja letade och letade efter vad som saknades, och då va de min plattång, va överallt och eltade, hitta fan inte den så fick ringa till kamilla så hon fick ta med sig sin plattång när hon skulle komma till mig, så ja började att locka mitt hår, sen kom hon som tur va, och då äntligen fick ja platta min korviga lugg :D haha

Gjorde mig klar, och sedan drog vi, och inte svara niklas på hans telefon, så vat lite nervös, ringde och fråga alla vart han va osv, och när vi kom in i vansbnro ringde han ochs a att han bara va inne vid grannen, haha. gud vilken tur säger ja då bara. så allt löste sig. Varken behira eller tärry kunde/ville inte vara med, så de vart bara ja och kamilla med killarna, men de va roligt de med, men hade velat att tärry vart med och druckit, men men, kan väl inte få som man vill jämt heller, haha.. kul va de iaf, ett tag, tills de vart så kallt att tånerna inte hade liv i sig, haha. Gick hem, bäddade till nille som skulle sova vid niklas, och sen kröp ja ner och la mig, medans dom satt kvar vid datorn och drack lite till.
pratade i sömnen, och drömde om behira och pata gjorde ja ochså, haha. sånt e livet ;D


kalla vindar och ett lessamt humör

jaha, då sitter ja här i skolan igen. ska jobba med mitt landskap, har inte kommit nånstans haha. men lär börja nu snart.
åker nog hem med 3 busse idag sk inte va med på jumpan, inge badkläder med. så vafan ska ja göra idag da tro? :S finns inget att göra idag, kanske åker till niklas ikväll om han är hemma om han nu inte ska iväg med nå folk, och imorgon ska ja till blge och shoppa med mamma, hoppas tärry följer med :) sen på kvällen blir de utgång :) längtar tills imorgon som faaan, kan ja lova, haha :D

älskar dig niklas <3


cause everytime we touch



´vart en ganska lugn dag idag i skolan, skönt :)  har inte gjort mkt alls sen ja kom hem från skolan, vart till pappa och hämta nå skit bara, sen inte mkt alls, men ska hoppa in i duschen nu snart, för ja ska ta 7 bussen iväg till vansbro och leka med malin :) sen senare går ja till niklas. Imorgon händer de nog inget spec, skolan först iaf, sen vet ja inte rkt n´å vad som blir. På lörda blir de då iaf blge, och ja hoppas tärry följer med :) <3
nej nog för mig nu, nu ska ja bege mig jädå  ;D

hejs så länge.


Nikoolaus  <3

skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leede.

skrev inget igår kväll, så ja tar det nu. Iaf så kom niklas till mig vid 5, gjorde inget speciellt. Mamma drog på yoga vid 7-8 så de hände inget spec, men vi hämtade baller som va och tattuerade sig vid dunken, hämta han, och han följde med oss hem, drack te och satt och stre ett bra tag. Sen kom mamma och tova hem, eftersom baller hade fått en tattuering vart ja och niklas lite avensjuka, så då fick vi en tattuering av tova ist, haha :) fick varsin blomma på armen :) fint!
Sen skjutsa vi hem han vid halv tio 10 typ, åkte hem packa i saker och drog till pappa och åt lite mat , och niklas läste upp nå svenska grejj för mig som han skulle prata om idag i skolan sen kollade vi på film och sov :)
och imorse gick vi upp vid halv 8 och tog en dusch, vilket v skönt eftersom ja höll på att frysa ihjäl när ja vaknade upp i mitt iskalla rum, usch!  sen skjutsa han mig till busshållsplatsen, och han drog till vansbro. och nu sitter ja här iskolan, och är lite nervös, ska npå nå hälsokontroll halv 11, vill fan verkligen inte. men måste väl, antar jag. =/
glömde badkläder idag, igen, som ja gjort tre gånger nu på senaste, bragjort. ska kolla lite på min novell nu, den ska ju trotsallt va innlämnad imorgon :S
hörs senare, hejs.

minbebis <3


candy shop

mja, skolan idag, hann med åtta bussen, haha inte dåligt gjort.  va i köket hela dagen och så, restaurnagen öppen, asså fyfan va han klaga på oss, allting va fel, allt vi gjorde va fel, och inte kunde han visa oss hur vi skulle göra heller förens han såg att vi gjorde fel, så nej usch vilken dag. Tur att johanna va där och hitta på en massa tok så man vart på bättre humör, haha.. Åkte hem med 3bussen, skulle egentligen ha info layout, men orkade inte med de när man stått i ett kök hela dagen , ont överallt. så ja åkte hem och satt mig vid datorn, haha :D  och nu är niklas här, vi ska snart och hämta baller som är i vid en i äppelbo och tattuerar sig :)
tjaoo

niklaserikssssson^


more more more



niklashäraeriksson<3

...

jaha, dryg dag som fan i skolan. Efter vi vart i köket från nio till halv tre, fast ja kom ju vid tio, men iaf, så efter de hade vi en till lektion, usch, har prov nästa tisda oxå i livsmedelhygien, :S och såklart så slutade vi klockan tre, och bussen som går tre, yesss. jävlar så bra! så va i skolan och härjade med amrie julia sofie och simon :P sen nu kom ja precis hem, och nu ska ja snart äta, skit hungrig :P sen tro ja att ja ska se film och vila lite, är helt slut.. Somnade till lite då och då på bussen hem, tur va att kamilla kom på bussen i äppelbo så ja vaknade till liv lite gran, haha..
Ikväll ska ja nog kanske till niklas och vi ska bara ta det lugnt, sköönt :)
nej nu ska ja äta lite gran, kanske skriver mer sen :)
hejs..

niklaseriksson<33

N.E <3

försov oss imorse gjorde vi såklart, så tog nio bussen till malung, lärarna vart ju inte glad över att ja kom försent och sen såklart att ja behövde låna en kockrock för min va hemma i tvätten, inte mkt begärt, men surskalle iaf. Idag när ja slutar ska ja kolla lite gran på min novell, sen åka till niklas kolla på andra avenyn och så, så inget spec händer idag. Vill ha helg nu, vill sova ´rkt länge och djupt som en björn, sover för lite timmar och ingen bra sömn alls, drömmer otäcka drömmar och så, så nu behöver ja verkligen helg och soova ut..
Igår efterskolan va ja och marie till vansbro en vända och skulle uträtta en sak, vilket kommer bli nästa vecka ja gör det. men iaf, så efter de så gick ja och kamilla till håganssons och fikade, sen gick vi till konsum och mötte malin, för vi skulle träna lite. De vart att simma lite, och malin och kamilla solade. Sen när vi va klara, följde vi med malin till skolan och hämta en sak sen kom niklas och hämta oss, och sen drog vi hem.. :)


you have got to give

Jaha, sitter i skolan, trött som satan, kunde inte somna inatt. Drömde nå otäck tro jag, vaknade av att de sprang nån i trappen kvart i 6 typ, nångång, då vart ja as arg, och somna om. när ja kom på bussen, säger sofie poch julia att vi börjar nio med information och layout, sen nästa lektion är vid ett, så ja kunde ju skitit i data och tagit tolv bussen hit, men då vare för sent. haha. Sitter och lyssnar på musik, och skriver en hel del, onödiga saker bara sm ja aldrig kommer använda sen efterskolan, usch, menmen. Blir att umgås lite med malin idag, :)
nej nu ska ja jobba vidare, hörs sen..
<3

lek och kärlek


haha ja och behira, på den tiden då hon va blondin ;)
har sett på beck nu med mamma och guu så bra den va, spännande hela tiden :)
Nu ska ja göra mig iordning och sedan hoppa i säng :)
skriver mer imorgon, hejs :)

Niklas <3

nothing else matters



Bästahelgen på länge :)
I fredags drog jag och behira på fest vid heed, skit mkt folk kan ja säga, alla pratade med mig som om dom kände igen mig, haha, men trevligt som fan aif :) bråk vart de också, inge ovanligt precis, haha, men men, va en skit kul kväll iaf :)
sen vid 2 åkte ja och niklas hem till han. dagen efter på lördagsmorgonen vaknade ja vid nio och va typ hur pigg som helst, försökte somna om, men de gick inte, haha.. Tog de lugnt hela dagen typ, kollade på twilights, medans han pluggade och så, sen kom mamma och hämta oss, handlade mat och så, sen när vi kom hem, mata vi in en massa saker i bilen och drog iväg till morfars stuga ja och niklas :) gjorde mat och tog de lugnt med film osv, mysigt =)
Sen idag innan vi skulle åka hem åkte vi in till mormor och gick ut med hunden och sen åt lite mat där och fikade osv :) sen åkte vi hem, för niklas skulle hem och plugga.
nyss va erik och tärry här ocj vi drack lite te och pratade lite, kanske blir att bada kar nästa lördag, göttsö :D
En månad i lördags med min bebis <3
Ikväll ska ja bara ta det lugnt, beck är ikväll oxå, och den tänker ja se tillsammans med min mamma :)
sen efter de, packa väskan och så, drar direkt från malung till vasnbro i morgon, och uträttar en sak med kamilla och sedan träna med malin :) och sen hem och umgås med niklas :)

niklaseriksssssson <3



Jar har allt ja behöver, ja behöver inte ha en löjlig fjortisvän som tror hon är nått. du är falsk och ja känner fan inte igen dig ett dugg mer!


how could you be so heartless

jaha, åkte med 8bussen till malung, hade engelska sen vid 10 kom typ alla föräldrar och så, hade föräldra samtal och sendan utveckligsamtal, de gick hur bra som heslt, ligger på g-vg i typ alla ämnen, förutom matte :S måste göra två matte prov som ja itne gjort, och sen plugga på så ja är ikapp, mindre kul, men ja ska försöka få de gjort så fort som möjligt. Nu sitter ja här och har hotell ska göra om ett landskap, ja har skåne.. Sen tror ja jag åker hem med mamma, för ja har inge gympa  kläder med mej, så ingen ide att ja e kvar ju.. Sen ikväll ska ja nog umgås med Behira en skvätt :D
nog för mig, kanske skriver mer sen :)

Get low



Igår, va stressigt som satan och de gick segt som vanligt. Fick ta hand om all diska igen, men men..
Samtidigt som ja fick va vid disken och härja med all disk, hade ja en till uppgift att göra och de va att ta in glas till ett glassrum för några skulle ha möte, och sen när de va slut, ta ihopp alla glas och diska och sen ut i rummet igen, och fylla på tillbringare med vatten och så, mend e gick bra. Vart lite överfullt i disken då ja kom tillbaka bara. Hade bara 4 personer i servicen, så de vart lite brått, men de gick väl an tro ja :D haha. Efter allt folk drog vid typ nio, städa vi och så överallt, skulle ju komma en hygien gubbe dit och kolla så de va rent öveallt så de inte va ett lortigt kök. Så vi fick lov att vara noga som satan. sen vid typ halv tio va vi klara, och vi åkte hem, ja sofie och julia åkte med Ari hem :) sen hem, skynda sig in i ducshen sen kom niklas jesper och baller och hämta mig, niklas ville inte åka från vasnbro till äppelbo hem själv, när han skulle lämna av dom i vansbro, så då hämta dom upp mig efter dom vart i malung och snurrat. och just det, niklas har fått sitt körkort :) så på lörda åker vi till en stuga och bara har de trevligt och mysigt :)

Vi kom hem igår runt typ elva nångång på kvällen, drack te och sen gick vi och la oss. Vaknade mitt i natten, och då drömmde ja om den dära förbannade disken som ja stått i, i två dagar. haha. Klockan ringde runt 7, och vi skulle gå upp då och äta frulle osv, men somnade om lika snabbt igen, haha. Så då vakna vi kvart i nio, och ja kände att ja verkligen inte orkade och viste att ja inte skulle hinna med bussen tio över, så vi låg kvar ett tag sen åkte han till skolan, och ja gick ner till mamma och tova som va hemma, lediga idag. Så nyss ringde sofie och sa att matte som skulle vara vid halv 11 va inställt och skulle ha svenska ist, ist för att ha svenskan vid 1, så då kan ja inte ta mig till malung på nå vis, så ja blir hemma idag, skulle fkt vart iväg idag till skolan, men de sket sig ju. har utveckligsamtal imorgon, men tror de kommer gå ganska bra fkt.  skriver mer sen, nu ska ja städa och plocka lite gran i mitt rum sen gå ut kanske eller nått, skit fint väder :)
  

Nothings els can i say

grattis till niklas iaf, klarade körkortet,  och eftersom jag började två idag och skulle åka med tolv tåget till malung så kom han och hälsade på mig på morgonen :) sen åkte han och hämtade pata, och ja gick ut med ellen och gick en kortis :)  sen hem, och sedan gick ja till tåget och där på satt sofie och julia och väntade på mig. Så skratta och prata lite och sen va vi framme, så då gick vi in till cafeterian och köpe nå frön och sen satt ja mig här vid datorn, har skrivit lite gran på min novell som vi har på svenskan.Alla andra är i köket, och just precis kom Pernilla och satt sig här breve mig :) börjar två, och alla folk kommer runt sex tiden, sen blir vi väl kvar här till säkert tio, elva nångång, och sne åker vi med Ari hem, och sen kommer bebis till mig :) treeevligt :)
Imorgon blir det en vanlig skoldag, usch.. Fast ändå inte, för ja kommer stå i disken två gånger i rad denna vecka, och de känns lite surt, så då vill ja hellre jobba och så ist för att diska alla tusentals tallrikar bestick och glas osv. Men men, det är väl så :) I helgen blir det nog lugnt, på lörda drar vi till en stuga ja och bebis tro ja och myser och har det trevligt och firar lite, haha :D Nått förslag på vad man ska göra på freda da? :)

Nej nu ska ja fortsätta skriva på min novell om ja kan komma på nå mer att skriva :) btw, så är de utveckligsamtal på freda, och ja, va ska ja säga om de, ja tror de kommer gå rätt bra, men inte när vi ska prata om matte, för ja har 2 omprov ja lär göra, fast ja ska ju göra ett prov utavdom på månda nästa vecka så de blir nog lugnt :) lär plugga som fan på sönda kväll iaf.. kan de inte rkt, men niklas får hjälpa mig som sist, haha...

vill bara säga att ja är verkligen glad över att ja har dig :) <333

right round




jaha, nu har ja inte skrivit här på ett bra tag igen, för ja hinner inte eller så glömmer ja bort de helt..
men men, ska bli ändringar på de nu :)
iaf, så klarade tess körkortet igår, och då tog hon bilen hit till vansbro och vi åkte och träffade hon och lina en sväng, träffades bara i typ tio min, :/ men men, lär ses igen, va verkligen kul att träffa er :)  grattis iaf till körkortet tess :D
och idag, vi hade restaurangen öppen vid lunchtid till persionärer, fyfan vilket stress asså, va i disken och diskade och härjade, och så, usch så jobbigt, men hällre de än att servera säger ja då bara, haha :D och imorgon äör de bestämmt att vi ska vara på samma station igen :( hrmf. men men. På freda är de utvecklingsamtal, usch! :S
idag när ja kom hem va sanna vid mig :) skulle vart till hunflen, men fan vilket väder, blåsigt som satan och tösnö, inge bra skidåk då :/ så nu blir det hemmakväll, längtar tills andra avenyn börjar, då ska ja lägga mig i sängen och kolla på de och dricka te som vanligtviiis :D 
Imorgon ska niklas köraupp och ja hoppas han klarar det, :) håller tummarna för dig bebis :) <3

bebiiis



Softig dag idag :) hade först matte, sen mat, sen jumps vid badhuset, men glömde kläder, ochs en skulle vi ha engelska, men fick en uppgift att göra ochs sen skulle vi ha svenska, hade de i typ en halv timme sn sluta vi :) åkte hem tog de lugnt, åkte till vansbro, sen hem igen efter en timme typ, haha. Sen nu, skulle ha gjort lite läxa så ja slipper ligga efter i de så mkt, men nej de vart inge, kanske ska kolla lite nuda, har ju ändå inget annat för mej i min ensamna väntan på att bebis kommmmmmmer. Nej, nu får de va nog för blogg idag, har fkt lägt in två inlägg, inte dåligt gjort av mig, haha :D

nothing at all

oojsan, ser att ja inte skrivit blogg på lite för lång tid, men har fan inte rkt tid känns det som.  Vart en lugn vecka, fram tills nu iaf, får se hur de går imorgon med allting, freda den 13 i morgon ju , haha..
Sitter i skolan just nu, och vet inte va ja ska göra, vill hem och soova rkt länge och skönt, de vore inte helt fel :P får liten sömn denna vecka, svar ja :P
I tisdags va vi till kläppen :) ojojoj, jävlar så kul det va, rkt kul fkt :) ja och marie åkte lite vilsen i alla backar och viste inte rkt nå vart fan vi va, så vi ringde till sofie och fråga vart dom va så vi skulle kunna hitta ner från backen med hjälp av kartorna som satt där uppe, men de gick inte så bra, men tillslut, efter til en timme, hitta vi ner till den stugan dr dom va, haha :D
skrattta fick vi göra oxå, mötte britta på vägen upp i liften gjorde vi oxå, hon satt i en korglift påväg ner, haha. höll på att skratta ihjäl mig när ja såg mde, haha helt livrädd xD
Missade bussen upp igår till skolan, så fick ta andra bussen iväg till skolan som ja verkligen inte hade nån lust med, ville bara va hemma och ta det lugnt och plocka och dona med allt, men de fick ja inte för kukläraren, haha jävla skit. Men dagen va bra iaf, skratta gjorde vi, kasta ägg i pannan på sofie gjorde ja med, hahaha.
MEn bra dag, för sanna va hemma vid mig när ja kom hem från skolan, pratade lite , va vid datorn och kolla på nå skit och spela tv-spel :) skratta fick vi iaf, haha. Sen vid 8 kom bebis :)
trevlig dag :) 
Undra vad man ska göra i helgen da? Hade inte vart helt fel med en lugn kväll i morgon efter träningen och sen på lörda ut på nått , de skulle ju fkt va nått :D haha
 

Du har blivit en annan person och ja känner inte igen dig längre, du har blivit precis lik dom som du umgås med, vilket ja verklgien inte tycker om, inte ett dugg. usch. äckel fjortisar och eländä..



Amaziiiing

har typ inte vart in på datorn sen i fredags innan vi åkte från sälen, har inte haft tid, haha..
Men iaf, så i fredags när vi kom hem, åkte jag och tärry till pappa och hälsade på, sen drog vi hem och ja lastade in alla saker hemma sen till station och mötte bebis :) sen hem och kollade på film och tog de lugnt, och va allmänt glad över att ja va hemma vid mina kära älskade :) På lördagen skulle vi egentligen vart i hunflen och åkt skidor och pulka osv, men vart inge av, utan åkte till bebis vid typ 4 tiden, gick och kollade på per när han åkte skridskorm uppvisning eller va man kan kalla det :) sen hem till bebis, och började lite smått dricka och senare drog vi till erik och tärry och drack vidare :) Kvällen va helt okej, förutom några små saker, hehe.. Men men, sånt som händer, men inte vanligt, haha. Sen efterfest en sväng i vansbro, va inte spec kul där, så vi drog hem och soov :) och idag har vart en helt underbar dag, tack bebis :) sen nu kom ja typ hem för två timmar sen, sittter här med min kärakatt och ska väl snart se på film och sova :) skolan i morgon, ska bli lite kul att komma tillbaka och så fkt, men inte kul med pluggande och sånt skit, menmen, måste väl göras det med! nej, nu ska ja draaa till the bed :)
Du har blivit konstig, och de tycker ja inte om!

hjärabebis!


ensamheten i lägenheten är skrämmande

jaha, i måndags när ja kom hit upp till sälen packade ja in alla mina saker i lägenheten, kändes  som ja skulle vara borta i typ en månad, så mkt som ja hade packat ner i alla väskor, haha. men ja hann bara lasta in alla saker i lägenheten, sen åka iväg till praktikplatsen eftersom tärry började ett p.g.a nå krångel i malung, och ja började två egentligen, men ja åkte med henne så ja började lite tidigare och fick sluta en timmi tidigare.. Dagen kändes som tyå två veckor lång, skit tråkig och cp dag, tappade allt ja höll i händerna plus att ja brände mig överallt på allt som va varmt, haha har en massa märken på armar och fingrar här och där, haha. klaaant :D men men, sånt som händer.
eftersom tärry slutar vid typ 3 på dagarna och åker med halv 4 bussen hem, så frågade ja oxå om ja kunde göra de så hon skulle slippa hämta mig på kvällarna, för det är en bra bit att åka från de stället där ja va hem till henne, s¨å då sa han att ja kanske kunde vara på högfjällshotellet ist, så han ringde dit, och frågade och så, och sen efter ett tag om han tillbaka, och då hade han fixat de, så där va ja igår, och på de stället ja va på i måndags hette "gammel gården" v'äldigt mysigt ställe och så, men dåliga tider! På högis, som de kallas där ja va igår, va de helt okej att vara, bra folk och nman fick skratta lite ibland fkt, köket va så förbannat stort att ja gick nästan vilse, haha. Skärde en massa baugetter i små små bitar, och jävlar va ont i armarna ja fick, fyfan, helt slut, och timmarna gick som dagar typ, inge kul alls att vara i ett kök så länge när man inte har nån kompis eller så man kan prata med och göra nå hyffs med, men aja, sånt man får ta, och de gick ju bra iaf, fast tråkigt va de ju. Men men, ja tog iaf halv 4 bussen hem, och sen efter ett tag kom tärry på, s¨å vi sa att vi skulle hem och göra iordning nå mat, och sedan dra upp till Lindvallen och åka lite skidor, men kändes inte så värst pepp på de eftersom ja hade glömt mina glas ögon hemma :S men men, snövädret gav sig efter ett tag och vi åkte upp och åkte lite, ganska kul, men backen va ju inte den bästa backen ja sett kan ja ju  säga :S men men, trevligt iaf :)
åkte hem vid halv 7 typ, värrmde te och satt oss och kollade på film och va vid datorn :) sen vart de soova, men ja tro inte vi somnade förens halv 2 typ, haha. och tärry som skulle upp vid typ 7 och åka med halv 8 bussen till hennes praktikplats, men ja orkade inte ge mig upp då, så ja ringde och sa att ja va lite sjuk, och jävla va skönt de va, va nog de bästa ja gjort idag, haha. sov till typ halv tio, då ringde bebis och sa att de inte gick nå bra med att köra upp, så då vart de lite surt, så då gick ja upp, slog på en film, och satt och gäste med lite gröt :) haha. och kvar sitter ja och klockan är nu ett, men ja ska snart plocka ihopp lite och göra det trevligt, och städa lite osv, och göra mat tills tärry kommer hade ja tänkt, sen senare ikväll ska vi dra och bada bubbelpool basta och kanske solasolarium :) häärligt.
ha de bra så länge nu ska ja dra och göra fiint :D
linda saknar sin bebis :/ <3

Sälen here i cooome ;P

Jaha, dagen idag har vart helt bäst :) bebis kom vid tre tiden typ :) tog de lugnt, kolla på film och så :) spela spel med tova osv. Sen vid åtta typ, kom tärry och erik :) pratade och hade trevligt medans tova va med oss här uppe och kollade på film. Sen gick vi ner och drack te och åt smörgås som mamma hade dukat fram åt oss :) pratade en massa om sälen, och om hur det blir i morgon. och så här blir det, Först vid tio halv elva i morgon kommer pappa och hämtar mej, och vi åker upp till malung och handlar lite, sen drar vi vidare till sälen. Hämtar nyckeln till tärrys lägenhet, lastar in alla saker där, och sen åker vidare till min praktikplats, som kommer va vid Gammelgår'n i sälen :)
Känns på ett sätt lite surt/tråkigt att åka ända upp till sälen fkt, som sagt som ja skrivit förut, så kommer ja längta hem, hemkär så de är nå hemskt, och sen såklart mina djur och tova :/ men men, ja ska försöka klara det :9 har iaf tärry som kan muntra upp mig stenhårt iaf, :) tar med mig mina skidor ifall vi får nån ledig tid till att åka upp i nån backe och härja lite :) och min väska blev alldelens propp full och min garderob helt tom typ, har med mej allt ja äger och har tro ja fan, synd bara att ja inte kan ta med mej mina djur :P hehe.
ja, vi får väl se hur länge ja har tålamod att va kvar da, hoppas på hela veckan, till fredag alltså, men är ganska tveksam om ja ska vara seriös :S känner fkt inte så stor lust att åka upp dit nå :/ men  ja har tärry :)
så är de nån som vill mej nått, smsa eller ring :) kanske inte har tillgng till datorn så mkt :P
bebis <33

du du du och du


Hm, mja, har nu suttit här i flera timmar nu som ja alltid gör på kvällarna om ja inte är ute på nått eller är med någon.
Är de ja som har tråkigt eller, svar ja :/ trött är ja, men ja vill inte sova, gruvar mej för att sova, helt alone :/ not so fun!
I morgon lär ja packa och dona med allt, åker till sälen på månda, pappa skulle va snäll och köra upp mig eftersom ja börjar klockan två, så har lite tid på mig att hitta stället ja ska vara på..
Hoppas att stället är ett bra ställe och att ja kommer trivas där, synd bara att ja inte kunde få vara på samma ställe som tärry, men ja får ju träffa henne på kvällarna när vi kommer hem :) se på film flöta och så :9 kommer bli myysigt, men kommer längta hem till mina djur, är ju så hem-kär så det är helt sjukt :/ undrar ja hur fan de kommer gå när ja ska bo i sälen i ett helt år? :O men då har ja ju alla godingar där som går i min klass, och ja hoppas verkligen inte på att simon hoppar av våran linje och byter, då jävlar :O

Hm, jaha, va fan ska ja göra nu? vill inte vara själv, att vara själv är verkligen det värsta ja vet, folk tycker det är skönt att vara själv och fundera eller nånting så, ja hatar att vara själv, det är det värsta och otäckaste ja vet! Funderar på att slå på "heartbreak hotel" och lägga mig i sängen så ja orkar upp i morgon, och hoppas på att bebis kan komma vid 12 tiden, men troligen gör han inte de om ja känner han rätt.
bebissss <33

The eyes of a boy!


Celine dion-a new day has come.

new day, haaa.. A new Day haa.

I was waiting for so long, for a miracle to come.

everyone told me to be strong, hold on, and don't shed a tear.

Through the darkness and good times, i knew i'dmakeit throuh

and the world tought i had it all, but i was waiting for you.

Hush,love i se a light in the sky, oh it's almost blinding me.

i can' believe i've been toutch by an angel with love.

let the rain come down and wash away me tears.

Let it fill my soul and drown my fears.

let it shatter the walls for a new sun.

A new day has come.

when it was dark now there's light,

where there was pain now there's joy.

Where there was weakness i found me strength.

All in, the eyes of a boy.

Hash, love a see a light in the sky.oh it's almost blinding me.

i can' believe i've been toutch by an angel with love.let the rain come down and wash away me tears.Let it fill my soul and drown my fears.

let it shatter the walls for a new sun.

A new day has come

Let it fill my soul and drown my fears.

let it shatter the walls for a new sun.

A new day has come

Hash, love a see a light in the sky.

All in, the eyes of a boy.i can' believe i've been toutch by an angel with love.

i can' believe i've been toutch by an angel with love.

Hush now, ooh, a new day has come...


RSS 2.0