26 april! Det rullar på bra nu! :)

Hallå där! Ja, här sitter jag och i sängen ligger min bubbis och sover som ska upp tidigt och jobba imorgon!
Ja, vi har nyss sett på Bröderna Lejonhjärta och jag har läst igenom lite sammhälls grej till imorgon, och sen helt plötsligt vart jag sugen på att sätta mig här och kika runt och va lite nyfiken, och skriva av mig lite gran!
Kan ju berätta att Lördags kvällen vart en väldigt trevlig kväll! God mat, och bra sällskap!
I söndags, hmm, vafan gjorde vi då? Ja just ja, jag låg i sängen från de att jag vaknade till jag skulle gå och lägga mig och sova igen, förutom då typ två timmar när vi skulle duscha och sen när vi gick ner och gjorde Thaikyckling gryta! Ja, jag älskar verkligen när sommaren kryper inpå, speciellt när insekter kommer in, och är där jag ska vara, och inte var den nå liten heller, typ 3 cm lång spindel ligger i badkaret när jag ska kliva in i duschen! Nej fyfan, tacka vet jag vintern när insekter och skit inte finns framme! MEn sommaren är fan bra den med, hade vart bättre om allt jäkla smått, insetker äckliga djur osv inte fanns!
Men men, jag fick lite plugg gjort igår iaf! Kändes skönt! Vart en rätt tidig kväll, hade nämligen körlektion med Kenneth idag, (han från trafikskolan). Gick rätt bra fkt! och ja, sen tog jag nio bussen till skolan, hade lektion vid halv elva, sen sammhäll i typ en halvtimme, skapligt surt att vi precis missa halv två tåget! Men ja, vi tog nästa buss och gick till trafik skolan på teorikurs jag och marie! det känns bra, det rullar framåt nu!

nej, nu har jag suttit och knappat färdigt på de här jävla tangentbordet, nu ska jag krya ner vid bubbis! Godnatt! :)
 

GRATTIS KAMILLA PÅ 16 ÅRS DAGEN!!


24 april- Gokväll i det fina vädret! :)

Gokväll i det fina vårvädret!
Ikväll blir det grillning och en lugnt kväll i det underbara vädret!

Skriver lite gran om gårdagen eftersom jag inte hann skriva igår kväll!
Iallafall så vart det först skola, vi hade restaurangen öppen. Niklas, hans mormor, Inge och Sandra kom och åt! :) Sen åkte niklas med till sin mormor och väntade där på mig tills jag slutade. När jag väl slutade så hämtade han mig och vi var vid hans mormor och inge och satt och pratade och fikade. Sen åkte vi till Lisbeth och sven-erik (farmor och farfar) och väntade tills pappa kom hem från norge,m för vi skulle låna lisbeths bil och övningsköra lite gran i Malung, det gick bra! Sen åkte vi hem, hämtade upp Sanna och drog och hämtade upp Jonas och Emil som vi skulle skjutsa till Leksand och hämta Jonas nya bil, sen in på Sibylla och sen vart det hem till pappa och och snarka lite gran! Trevlig dag! Men mycket bilåkning/övningskörning!

Ja, nej nu ska jag gå ner igen och kolla hur det går för grillmästarna! Ha en fin kväll allesammans, för det ska jag ha! :D


En fin sommrig sommardag från förra sommaren! :)

andra avenyn...

 det går bra nu...


PEASE

andra avenyn, så sinnersjukgt jävla bra program! Fan att det snart är slut!

<3






























<3


Jag lever min dröm..

Janej, varför inte spara att blogga förens det är natt för? Varför inte göra det lite till som tätt? Ja, det kan man ju undra, har så fruktansvärt jävla mycke plugg att göra så det är helt sjukt. Hela denna vecka har gått åt till att först vara i skolan, sen direkt till vansbro på trafikskola, slutar ungefär 6,7 beroende på när vi började och hur länge vi hållt på. sen ska man hem, och då har man skolplugg, plus att man ska försöka hinna plugga lite körkorts teori och läsa i boken, och sen försöka klämma in att övningsköra, helst med pappa, och ja han är ju i norge och jobbar från måndag till torsdag, så det bir som det blir, men det går kanon bra! Ska iallafall köra lite gran imorgon i malung med pappa efter skolan, och sen köra med tomas på måndag! :)

tack gode gud för att det håller på att ordnar upp sig!

det känns bättre än någonsin nu! Allting faller på plats och blir som jag tänkt mig, och saker som funnits runt om i huvudet och stört har jag suddat ut. Jag lever som i en dröm känns det som, och det bästa av allt är att jag har min älskade niklas och mina fina underbara vänner och min kära familj+djur!
Här är jag, jag lever i en fantastigt dröm som är sann!
 
Det är som det är, och det kommer inte blisom förr!


pluggpluggplugg.......

pluggpluggpluggplugg.. vart tar det stopp egentligen? Förstår inte att man kan va så dum att spara allt till sist! men det har jag gjort, och här sitter jag med hur mycket som helst, fast jag och marie har blivit duktiga nu faktiskt, vi har tagt tag i det hela och pluggar då på raster och då vi har tid, och gör det vi ska! Skolan och pluggeriet tar verkligen kål på mig, fyfan va tråkigt det är att plugga, men nu är det som det är och nu måste jag göra det! Den tanken har jag just nu, och det är riktigt gött att få kryssa för alla grejer man gjort och ser att det minskar. Men det finns massa saker kvar innan det är helt slut. Vill bara ha sommarloov nu, och på tal om det så är det mitt sista skol sommarlov denna sommar, sen är jag färdig i skolan, och gå skola vidare det ska jag absolut inte göra, så ja, nu gäller det att plugga och försöka få nå vettiga betyg!

Nej, nu ska jag och min stjärtnisse gå upp och lägga oss,  gooodnatt!




21 april

Jaha, onsdag idag.. Känns som det var två veckor sen jag skrev sist, men icke, det senaste var söndas kväll typ. haha. jaha, vad kan jag säga. Måndagen var iallafall en tuff dag, gris trött när jag vaknade. Men jag traskade iväg till bussen iaf, skolan var som vanlig, efter skolan vart det Intensiv kurs vid trafik skolan, började 17.00 och höll på ungefär i två timmar. Igår när väckar klockan ringde ungefär 07.00, trodde jag inte det var sant, men vafan ska jag ha klockan på när det är lördag och jag får sova? Jag fick lov att fråga niklas om det verkligen var lördag morgon, men nej då var det bara tisdag morgon, hah surt! Ja, annars var dagen som måndan, skolan först sen trafik skolan direkt efter, sen plugg efter de, pluggpluggpluggplugg, heela tiden! Dagen idag består av precis lika som igår, det känns verkligen gött att dagarna går i repris, hinner aldrig göra nå roligt, men vettiga saker gör jag ju, och det är ju kanon bra. Men ja, det är en dryg tid nu. Massa plugg i skolan, massa plugg om körkort, skolan, övningsköra? möte med syon, lärarna, och kanske rektorn? hoppashoppashoppas! ja livet leker!

14 Månader ♥



18 april Fan va fort helgen gick :O

Söndag kväll redan? det var ju föfan nyss  fredag och jag sofie julia och marie satt vid station och väntade på bussen, kommer såväl ihåg det som om det bara hade vart för nån enstaka timme sen! Klockan går verkligen hur fort som helst, det är helt jävla sjukt! Hinner inte med nått känner jag, men jag har faktiskt hunnit gjort svenska uppgiften, och skickat en massa saker till min meil som jag ska skicka vidare till endel lärare, måste bara få reda på va dom har för meiladress..
Ja, vad har jag mer gjort? Absolut inget. Vaknade typ vid ett, fast jag sovit i typ tio timmar så var jag gris trött, så jag bestämmde mig för att ligga kvar i sängen och ta fram datorn och se på andra avenyn som jag har glömt att göra, och sen tog jag och poppa en påse popcorn och myste ner mig vid gubben i sängen! :)
Ja, eftersom jag vart så slö idag, så vart jag lite mer bort skämd av min kärapojk, för han lagade nyss mat till oss två, kassler gryta med ris och en sötsur sås till, ja, what can i say? I have the best boyfriend! :)
Nu ska jag gå och packa ihop lite gran överallt och mina kläder för snart kommer bobbe och hämtar oss, men vi hörs senare ikväll när vi anlänt till äppelbo! :)


ego pic and some outfitsss!

ojojoj, tänkte gå och lägga mig för mer än en timme sen, men har inte hunnit dit än, men jag ska inom en kvar, minst! men jag känner mig så osocial då, men känner att sängen kallar! Så ja tack och godnatt för idag!

Här kommer lite bilder som jag lovade!

 

 


BÄSTA SOM FINNS!

 





Absolut bästa människan som finns! Du gör mig så jävla glad och lycklig varje sekund. Jag älskaar dig, jag vill dela hela mitt långa liv tillsammans med dig! Du är den finaste i mitt liv älskling!


Selins och bowling :)

Gårdagen var kanon trevlig :) satt och spelade kort och hade det skit trevlig!
Idag fyller Tias år, och vi har vart på Selins och firat han, vart till Malung och spelat bowling med ett gäng, hur trevligt som helst :) Jag niklas tias och Behira i ett lag och faktiskti så kom jag inte sist, som sist vi tjejer spelade! :D haha.  Just nu är vi hemma här i vansbro och har det trevligt! :)
Tack för denna kväll, och hoppas det blir god fortsättning! :D

Imorgon kommer en del av veckans outfitsar! ;)


Linda-Marie är en otroligt bra vän och så jävla äkta. Puss och kram cykelram / Bbbbbbeehira


17 april!

ojojojda, hallo där ;D dålig uppdatering här, men känner att jag inte riktigt haft tid att vart inne på datorn överhuvudtaget, men nu tog jag en break från allting, och tänkte skriva av mig lite gran :)
Ja, jag har faktiskt inte gjort så mycket, fast jag har inte haft tid/ork att vara inne på datorn? ja, det kan ju vara skönt, men åt andra hållet så kanske jag har lite att ta igen, men men.. I torsdags kan vi börja med iallafall, ja, det var ju igår, men iallafall, så då var vi på parken jag och min härliga klass och servera en massa gubbar, 180 pers, var typ nå tio års jubileum på DAHL'S så dom firade och vi var där och serverade dom och tjänade money! :) Helt okej kväll, lite segt och tråkigt ibland men , det är sånt man får ta ibland. Gick hur bra som helst iallafall. Men usch så äckliga fullagubbar kan vara, usch, ja man blir lite rödd ibland, hah. Ja Niklas och Baller kom och hämtade mig sofie och julia vid ungefär 22.30 tiden och sen vart det sooova som en gris när man kom hem. och när man vaknade så kändes det som det var lördag, bara för att man vart ute och serverat folk,? hah förstår inte varför det kändes så, men ja. Ja, jag drog till skolan med nio bussen, gick till bullsjön och gjorde lekar och grillade korv med ettorna och lärarna, helt okej, bara det ätt det blåste fruktansvärt jävla mycket, och det var mindre okej. Men, det var rätt gött att börja 10.00 och slutade ungefär 11.45, typ en och en halvtimme i skolan, tummen upp!
Idag, ja, vad har jag gjort? Mamma och morfar var iallafall till Falun och gjorde nå grejs, och jag robin och emma gick hem till pappa och lagade lite mat, och sen gick jag en vända med Ellen, sen kom niklas och hämtade mig och vi drog till Vansbro hem hit till han där jag är nu, och kvällen har bestått av god mat, typ fondy hette det, jag har iallafall aldrig hört talats om det förut, borde säkert göra det, men nej det gjorde jag inte, men nu haha... Jätte gott! Vart både älgkött och kyckling och bakpotatis, mumms! Jag börjar faktiskt lära mig att äta älgkött, och det är jag fan stolt över, jag SKA kunna äta det, som det typ vore kyckling, för det kan jag äta som typ godis nästan :D haha! Ja, efter vi åt så kom tias, och vi har suttit och spelat kort och gjort typ musik frågesport, med roger som ledare eller vad man kan säga :D skitkul! Men känner att sova, inte var det dummaste jag hört just nu, det skulle funka utmärkt! :D hah. Men just nu rullade det in fler folk i detta hus, så sova får bli lite senare, tur att dom är nere, jag som är lite osocial har precis gått upp för att vila huvudet, kanske borde gå ner, ja, snart..

Alltså, jag förstår inte hur det kan bli så mycke skrivande, och så lite intressanta saker när jag skriver, haha. Men men, det är som det är :D hah

Fan va klockan går fort!

Sovdags var det ja, ja sova, ja det skulle jag gjort för länge sen, men sova när man inte är trött funkar ju inte, så vi slog på lite tvprogram på datorn, som vi har missat sen tidigare, och sen råka ja kolla på klockan och den visade ca 00.00 då, och kände att jag måste nog sova, på tanken med att jag bara sov fyra timmar inatt, men klockan har redan sprungit iväg mer än en halvtimme sen jag sa sist, "fan va fort klockan går". Ja, jag ska strax lägga ner huvudet och göra ett fint försök att sova, hoppas jag lyckas, men tänkte först uppdatera lite gran :)

Åh vilket underart väder det var igår, och lika idag med, helt underbart skönt! Satt ute i flera timmar igpr och jäste i solen och njöt och ja, såklart spelade kort :) Gissa om jag fick som jag ville igår med att beställa en ost och skinksallad från selins igår? jojomän, det gjorde vi, och fyfan va god den är alltså! Helt sjukt. hah
sen senare på kvällen kom tova och mamma och hämtade oss, så det var ännu mer kort spel (med mamma) och såklart, tefest :) underbart! 

Jaha, första skoldagen efter påsklovet, kändes att man verkligen har vänt på dygnet, vart uppe på nätterna sovit på dagarna, somnade inte förens vid 03.00-03.30 inatt, och sen upp 07.00 great! (Y)
 Men,men, jag får skylla mig sjäälv allt! Åh vilket underbart väder det vart idag da, helt sjukt :) Strålande sol och helt klarblå himmel heeela dagen, riktigt jävla skönt! Nu känns det att det är vår, speciellt vårvädret, och när alla tar fram mer lättklädda kläder och mopeder osv, och usch va härligt det är! Snart sommar! :D
Jaha, eftersom jag inte sett kamilla på flera veckor, s drog jag ur tummen ur röva idag och tog mammas hojj och cyklade dit och hälsade på. Tog en liten promenad och snackade och hade det trevligt :) ja, eftersom klockan nu går så jävla fort, så vart det en snabbvända vid Kamilla, sen cyklade jag hem igen, gick ut med ellen, gav djuren mat och sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte ner till vansbro och lånade niklas bil och övningskörde runt lite gran, skit roligt! Nej fyfan va klockan går fort, säger jag bara! Var ju föfan en timme sen jag sa första gången att nu ska jag gå och lägga mig, men fastnade vid den här förbannade datorn, nej, nu godnatt!

STOPPA KLOCKAN! STOPPA KLOCKAN! 
niklas klocka som har fastnat på 10.00 brukar jag önska att fungerar när jag vill stanna tiden, eller när jag önskar klockan var liiiite mindre än vad den jämt är!


gogogoalealealee!

11 april

<Åh shit vilket underbart skönt väder! Synd bara att man inte känner sig i rätt form, men det får man ta, men jag ska nog ändå gå ut och sätta mig i solen iallafall. Men först frukoost!
Haha, det första jag tänkte på imorse när jag inte ens fått upp ögonen, det ar en ost och skink sallad från selins, så jag tror jag måste köpa en sån sen sneare innan vi åker hem till mig! :)
Tack för kvällen igår, den var rätt okej trots alla småttingar som sprang runt och trodde dom var så stora, men kvällen var bra och sällskapet var kanon! tackotack!

Måndag imorgon, och det innebär skola, fyfan, har verkligen ine lust alls, skulle bara vilja ha en veckas lov igen. När jag tänker efter vad jag gjort på lovet, så det jag har gjort är att sova till typ ett varjde dag och sen inte gjort nå vettigt alls, haha. Jävligt skönt, men hade ju vart lite roligare om man hade gjort nått. Jo, nu kom jag på en kväll i veckan så var vi upp till Malung och bowla med Per :)

todiloou :)

10 april :)

jamen godag, gokväll kanske ska säga, eller ännu bättre skål :)
Ja, jag som vart så glad över att kamilla skulle komma och va med mig, hon dissade mig totalt, den lilla sjukliga lilla jäveln! Men men.. :) kryakrykyrkyrkyra på dig din tönt.

Dagen idag bestod av att Niklas satte på sommar däcken på bilen och jag städade för fullt, och sen kom Tias, och sen Emma, och nu precis kom Hane com ska skjutsa oss vidare till en fjant fest som jag hoppas kan bli rolig, tackar för sällskapet iaf! :) Ja,. nej jag har absolut inget roligt att säga mer än att jag har en irritation i huvudet, men kvällen ska bli bra hoppas jag! Tack och hej för denna dag! :)

Jag älskar dig underbara pojk, jag älskar verkligen diig!


Imorgo0n är det exakt en månad kvar tills jag fyller år, och jag bara längtaaaaaar! :D

10 april - Stoppa in löständerna innan du börjar snacka...

Stoppa in löständer innan du börjar snacka, gammel tacka! Ja det var faktiskt det första Niklas sa till mig imorse, tro inte ens han hade öppnat ögonen, pratade i sömnen typ, så jag börjar mitt snygga inlägg på det.
Stoppa in löständer innan du börjar snacka, gammel tacka! :D

Dagen idag har beståttt utav: Niklas skulle åka till blge och köpa saker tills sin bil på biltema, så jag tänkte att jag skulle åka med, fast jag skulle gå på kupolen och shoppa, och det gjorde jag, och Per var snäll och hängde med mig. Stackarn, så som jag sprang runt i alla jävla affärer osv, haha, men jag fick allt det jag behövde och det är jag skit glad för!! :D Hann dock inte med Niklas tillbaka hem, som tur var så fick han Tias med sig så han slapp åka själv. Jag och Per stannade kvar och tog sju bussen hem. Kanon bra dag kan jag lova, skit glad för det jag köpte! Kanske kan slänga in de nya kläderna imorgon, vart iallafall en vårjacka, skor, väska, linnen, trosor, krimskrams (smycken, ring, halsband och armband) och tro mig, allt det dära var inte billigt, haha.
När jag kom hem så var Niklas ute och grejade med bilen, så jag gick in, tänkte skriva lite kort då, men det var inte, utan niklas kom in och vi började spela kort, jag niklas och per, och sen kom Tias och joina oss, och nu först om har jag tid att skriva av mig lite, men nu ska jag sova för imorgon blir en kanon bra dag tror och hoppas jag! Ska äntligen få vara med bästa kamilla som faktiskt har tagit tummen ur röva och åkt från Sälen! Tack! Nej sova var det ja :) godnatt!

Älskling, du har ett hjärta av guld. Jag älskar verkligen dig, dig dig diig! Alltid!
'



kanon bra det där

ANDRA AVENYN FÖR DAGEN FÅR 4 AV 5 TOAST, KANON KUL! :D

FÖRSTÅR INTE ATT ETT PROGRAM KAN VARA SÅ JÄVLA BRA SOM ANDRA AVENYN ÄR, HELT SJUKT! ;D

8 april. godag fröken nattuggla..



åh tjintjong på dig du!
ja, det var jag fröken nattuggla! Ja, nattuggla, vaken om nätterna sover på dagarna, ja det stämmer dirket in på mig det, för jag har nligen vänt på dygnet totalt! Och faktiskt, så är det skönt, men fan va en dag går fort när man kliver ur sängen sisådär, ja typ runt 13.00 tiden, hela dagen typ orta dessutom.
Jaja, gårdagen var det ja, jag hade fullt upp så det vart inge skrivande igår, men här kommer gårdagens händelser. Va hemma vid pappa, sanna sov vid oss vi vaknade runt den härliga tiden vid ca 12.30 och dagen hade typ gått, kändes det som, aja, klev upp skynda mig gjorde mig klar, niklas skjutsade hem sanna och sen kom niklas mamma mamma pappa och per och hämtade oss och vi följde med upp till Malung för att gratta niklas mormors man Inge som fylde år, fast innan vi åkte dit så var vi hem till hans niklas kusiner och hälsade på en sväng, sen åkte vi till hans mormor och där bjöds det på mat och fika, trevligt trevligt :)
Niklas kusin, Pontus, han är föör gullig, kolla! :)

  

sötingen! :)
Jaha, klockan drog iväg allt fortare och fortare. Hemfärden var inte den bästa, blev äckligt åksjuk och mådde fortfarande inte bra förens en halvtimme efter bilfärden. och ja, efter någrs timmar så vart vi såklart hungriga igen, fast att vi åt så himla mycket i malung, haha. Så den här gången var vi sugna på Lassagne sådär halv elva en helt vanlig dag, haha hur som helst så stekte vi på köttförsåsen och hävde i själva pasta såsen och sen skulle vi precis hälla i den i en form och lägga i pasta skivorna, MEN råkade kolla på pasta såsen och såg att den var gammal, fööör gammal, vågar absolut inte berätta hur gammal, men gammal, och vem vill äta gammal mat och kanske spy osv, nej inte vi eftersom det gick magsjuka runt om oss, så vi hälde ut den, och tog en korv och åt istället, och då när jag insåg att det bara fanns en korv att äta, så vart jag så arg att jag hävde iväg så himla mycke bröte och skit i en stor svart sopsäck, och den ska kastas och nya saker till både skafferi och kylskåp ska inhandlas, inomkort!! Nog om den dagen! Haha..
Idag, ja vad har jag/vi gjort? Städat, diskat, och det bästa av allt, jag har hittat en massa kläder som jag har haft i en påse liggande inne vid tvättstugan i flera månader, linnen, troros bh kalsongen tröjor, och sen det bästa av allt var att min tjock kofta låg i nden påsen! JIPPPI! Fan va glad jag vart. Nu slipper jag hålla på och leta ihjäl mig efter den. och linnena som låg där i har jag bara glömt bort helt att jag haft, men bra att jag hitta dom, för detvar ett par fina linnen :D hihi
Ja, annars idag så har vi ätit påskmat för tredje gången denna påsk. Helt okej, jag gillar maten, men det börjar bli lite snuskigt, känns som vi ätit den maten varjde dag nu typ, haha. men den är riktig god, iallafall de mamma gör :)
vet ni vad vi gjort mer idag?!?! :D Vi har tittat på en massa filmer sen jag och robin var småa, och herregud vad jag har skrattat, så jävla roligt att se sig själv i tre års åldern! Stod framför videon och sjöng och skratta och va allmänt rolig, haha! Skit kul!
Ja, nattuggla var det ja, halv två, herregud, men det känns okej, jag har faktiskt vart duktig och pluggat körkort och niklas har hjälpt mig en hel del! :) nej nu ska jag gå och krypa ner brevid min prins, imorgon ska jag vara med sofie en skvätt innan vi åker till Äppelbo för att äta lite god käk, TACOOOOS! :) ja tack och godnatt! :)

oj, shit va mycket det vart ni... igen! Förstår inte varför ja inte kan korta av någongång eller bara sluta skriva, men fingrarna bara spinner på och vips, så här har ni och läsa om ni vill det :)


5 April! Åh maten var så himla gooooood...

Åh maten var så himla gooood, så jag hade kunnat suttit kvar än och ätit! Fläskfilé (ingen vanlig fläskfilé, utan min och nickes specialare, men en massa goda kryddor på) och pommes och vår älskade sötsura sås och en annan sås, PLUS bästa såsen-beanaisesås, mummms va gott det var!




Ja, jag förstår att ni är avensjuka :D haha

ja, nej tillbaka till soffpotatis som förra veckan ja! Sanna är här idag igen, trevlans, och eftersom det inte finns allt för mycket att göra så varierar vi mellan soffpotatis och spelar kort. :) ha en bra kväll!

Åh jag måste bara säga en sak, jag viste ju redan att min älskade pojk var bäst på att göra god och fin middag, men inte fan viste jag att han kunde baka bröd, men det kunde han tydligen, för mummmmmms vad gott bröd han gjorde igår! :D


magsjukan går runtruntrunt mig hela tiden!

Ja, förra veckan låg niklas i magsjuka och jag slapp att få den, jag som låg breve han och va breve han hela tiden, och nu nu har tova fått den, stackarn. Och jag som ville hem till alla där hemma och speciellt till bosse, men jaja, nu blir det inge av med det, men kläder måste jag iallafall ha, så det ska jag hämta, och fort ska de gå för jag ska inte ha magsjuka, haha men jag får väl göra som sist, häva i mig typ en hel påse med vitpeppar så går nog de bra :)
Kom och tänka på en sak, jag spydde ju ochså för nån månad sen, men det kan ju absolut inte ha vart magsjuka? det måste ha vart nå konstigt jag ätit? men kan ju hoppas att det var magsjuka, så jag slipper få det denna gång, för magsjuka kan man väl inte få två gånger på tre månader heller, HOPPAS JAG!

Har inte haft ork, tid eller lust att sitta vid datorn på rätt länge, så jag tar och skriver nu vad som hänt :)

I onsdags vart ju Niklas sju, så vi satt hemma vid pappa från onsdag til lördag och tog det lugnt. Niklas vart bättre och bättre, men behövde ta det lugnt, så vi tog det lugnt och sanna kom förbi och spelade lite kort och myste :) och på lördagen var allt över, han var pigg och glad! Så för hans del vart det flottaren med Tias från typ elva till ett, så här satt jag och spelade kort med Per tills klockan vart ett då jag gick och mötte han, men hamnade ända vid flottaren, och där vart man stående till halv tre, haha.. Sen hem och sov som en gris, och söndagen bestod av påskmat med niklas mammapappa och farmor och farfar, och sen bingolotto, så det vart en riktigt trevlig dag med en massa stoppande, usch, haha.. Så irriterande det är när man har fyra irad på en bingolott och behöver bara ett nummer kvar och alla nummer runt omkring det nummer man ska ha kommer istället för det nummret man vill ha, satt och skulle ha nummer 18 typ 7 nummer innan det var slut, men det vart bara 7, 13,01 osv, hann tom se nummer 18 men det bläddrades förbi! Åh fyfan så irriterande! hade kunnat vunnit 100 000kr, det hade absolut inte suttit dumt.

Idag kommer pappa hem från Gördalen som vart där sen i onsdaga tror jag? och han var så less på skitig mat varje dag, så igår ringde han och sa att vi skulle komma hem till han och äta en godmiddag för artt han hade lessnat på mikromat, haha.
Nej nu ska jag göra mig färdig, sen åker vi ner på byn och handlar sen reser vi till äppelbo, och jag smiter in hemma vid mig och hämtar kläder och don, sen åker vi antingen till pappa och blir kvar där eller så åker vi tillbaka till vansbro eftersom stackars tova har spytthela natten och idag,  :(


nej nu vart det så himla mycket skrivet här med, änns lite som en töntig text, men det får ni stå ut med :)

Jag stör mig fortfarande på dig och ditt beteende. Men ingenting jag bryr mig om egentligen, jag lever mitt liv och du ditt, så löser det sig.

Niklas Eriksson, som min bästa kompis, fast så himla mycket mer, du är mitt liv, och du kommer alltid vara det, jag älskar verkligen dig älskling, du gör mig så himla lycklig, jag vill dela hela mitt liv och varje sekund med dig! ♥

because you worth it

Because you worth it! Skit reklam bara! T.ex när dom visar om en hårfärg eller nå ansikt creme eller nå sånt, så säger dom alltid "Becaouse you worth it" ja, att man är värd det, men det hjälper ju inte, det är ju inte så bra som dom visar att det ska vara! Åh blir så irriterad på sånt!

Ja och här sitter vi idag med och bara sappar vid TVn och tar det lugnt, det är faktiskt skönt! Men känns som man skulle ha gjort något roligt snart, nu när man ändå har lov och sånt. Ser ut som att alla åker till Idre, Gördalen osv och åker skoter och har det gött med härligt folk. Så det kanske inte finns mycket att göra här i lilla dalarna, man kanske borde åka bort någonstans med trevligt sällskap och göra nå roligt, som kanske Gröna Lund eller Liseberg eller n¨å sånt, eller varför inte utomlands? Ja, nått sånt vore jävligt roligt att göra! Snön försvinner bara mer och mer, och regnet bara öser ner, inte just nu, men det har gjort. och det är bra, för då kommer snön bort, men det värsta är att det blir slask och det tycker jag inte om, nono! haha, men våren är här och snart blir det soooooommmar! :D Jippiiie


Har nyss sett på en komedi film, "Prinsessa" hette den, rätt bra, men lite halvseg, eller mest bra tror jag :D


aprilapril din dumma sill, jag kan lura dig vart du vill...

kan man växa fast i en soffa? isåfall tror jag att jag har gjort det.
Min lilla älskling mådde inge bra inatt, så denna gång var det han som satt mesta delen av natten på toaletten, stackarn, så vi har sovit nere på soffan inatt på varsin sida, inte så värst bekvämt, men vad gör man inte?! :) men nu är det över och förbi, så nu har febern kommit till han ist, lilla pysen! :/ 
ja, och här sitter/ligger vi än.. Rätt skönt att bara ta det lugnt, sappa framför tv och bara slöa igenom alla 90 kanaler och vila, men ändå så tråkigt.. Hoppas du blir bra snart min kära älskling ♥

Körde förresten pappas bil igår med automat, gick rätt okej, men fan så ovant. och påtal om det så ska jag ringa trafiktomas imorgon och fixa intensivkurser osv, för nu lär jag rycka upp mig, för •JAG SKA HA KÖRKORT I MAJ! •

Det är ju faktiskt den första april idag, så idag får man ju luras, själv har jag inte blivit lurad eller lurat någon. har ni? :D

Ett liv utan dig är inget liv alls, du är det bästa jag vet och jag älskar verkligen dig!


RSS 2.0