30 januari, bröllop dags!

ja, blogg.se har vart cp för mig i några dagar, så just nu när det funkar skapligt, så ska jag skriva någon liten rad innan jag åker! :)
Gårdagen var helt underbar, njöt av varje minut fram att komma in i äppelbo, och jag njuter än idag! Njuter att få vara hemma med nära och kära!  ♥  tacos, med alla här hemma, hjärtat och mormor och morfar, trevlans :) Sen vart den en slapp tv tittande kväll med mys! Åh så skönt det var att få komma hem lär jag säga!
Nu har jag väldigt bråttom, för om vi ska på bröllop, och vi lär åka nu, det börjar tre, och sists måste man inte vara jämt och ständigt som vi är! humhum.. Ja, det blirnog det enda inlägget för denna dag, för det blir nog en lång dag, och rolig hoppas jag! :)
nej nu väntar dom på mig, hejss! :)


28 januari, torsdag kväll och hemfärd imorgon! :)

hej och hej igen!
Dagen har gått lite bättre, och snabbare idag än de andra dagarna! Sista dagen imorgon, sen åker jag hem! Åh vad jag längtar! Tacosmys med alla hemma, och min efterlängtade älskling och mormor och morfar kommer ochså :) MYSPYS! Kommer bli en bra och rolig helg känner jag, synd bara att jag lär upp hit tillbaka på måndag :( men jag ska verkligen njuta av att komma hem och ha det så trevligt och roligt!  Ska ju ochså på bröllop på lördag, det ska bli spännande, hoppas det blir nå roligt efteråt :)
Ja, det var allt jag hade att berätta om denna dag! Nu ska vi se grannfejden jag och jullan som sitter här varje eftermiddag helt själva i huset. Marie sofie och lotta kommer senare idag med, lik alla andra eftersom vi nu jobbar olika

27 januari, så fruktansvärt seg praktikdag!

det r idag jag får säga, Åh inte imorgon men nästa dag ska jag hem, och imorgon säger jag, åh imorgon ska jag hem och på fredag åh nu SKA jag hem! Åh vad jag längtar till fredag! missmissmissmiss!
Pratade nyss med mammsen i tele, och hon ville ha lite fredagsmys med lite tacos och mysa, så gääärna! och javisst är min älskling med då! Åh han saknar jag fruktansvärt mycket! ♥
Idag har jag och julia vart duktiga, vi har pluggat, och ätit en godgod middag. Kyckling och ris, mumms! :)

nej nu blir det andra avenyn dags att kila, hej!

26 januari godnatt :)

hej och hå, soffpotatisar här, var det ja!
Ja, jag och julia har degat i soffan hela 6 timmar, från att vi kom hem tills nu, eller vi hade typ 45 minuters paus, då vi var och handlade lite käk och käkade, makaroner och kassler i ostsås, var riktigt gött! men jag kan ju iallafall lova att man blir väldigt väldigt trött och slut, och träningsverken börja komma allt mer och mer sen igår då vi var på badhuset vid xperium, upp för trapporna, kana ner upp för trapporna kana ner, ja det fortsatte så i en väldigt lång tid, vilket var väldigt roligt, haha! Nej nu snart kommer sofie marie och lotta hem, så då ska jag prata med dom hur deras praktik var, vet dock redan vad marie tyckte, så jag är beredd på att få hem en less marie till kvällen, haha! Hoppas att marie kan flytta sitt pass lite gran, så hon kan börja samtidigt som oss, och åka hem med oss, eftersom vi är i samma kök så vore ju det mycke roligare för henne om hon hade några hon kände! Men ja, nej nu ska jag gå och ringa min ära prins sen vänta på att våra tre vänner kommer hem sen sova så att det blir onsdag, och jag får tänka, ( åh inte imorgon med i övermorgon för jag åka hem!) och sen på torsdag täner jag ( åh imorgon åker jag hem! JAA! och sen på fredag ÄR jag hemma, åh vad jag längtar!

nej, godnatt med er gott folk!
´

Jag älskar dig min kära prins!♥


26 januari

hej hå!

Första praktik dagen var rätt okej, men rätt så seg, långsam och ändå rätt okej! Mina fingrar avskyr diskmedel har jag kommit på, aldrig vart torrare förut. Känns som jag har ett sandpapper av nå slag på fingrarna, knogarna sprängs av blod som floder ut! och då jävlar är man torr! :O
Ja, det var iallafall skönt att jag och julia fick vara i samma kök, så man hade någon att gå till om det inte fanns nått att göra, haha. Ja annars så sitter vi här och har nyss ätit lite yogurt och ser på tv. vet dock inte vad vi ska göra, så vi började med att sätta oss här. Plugga skulle ju va en ide, men känner mig inte riktigt motiverad till det. Men jag måste, någon dag iallafall om det inte blir idag vill säga.
Jag känner att "hemlängtan" tränger på mer och mer. Men jag ska klara det! På fredag åker jag iallafall, för vi ska på bröllop, och min kära man ska med, så vi kanske skulle ha passat på att gifta oss vi med? ;)
Nej om tiden ändå kunde gå ännu fortare än va den redan gör, så vore det bra! vore bättre om jag fick åka hem och stanna där, och slippa vara här i sälen :(

Nej hemlängtar var det ja!
i miss my baby-boy :(

25 december - APU sälen! bläää...

ojojoj här var det några dagar sen jag skrev ett inlägg! Jag har haft fullt upp, med både vara hemma och umgås med mamma tova och djuren, och framför allt min kära älskling! Eftersom jag nu i veckan ska tillbringa min tid i sälen och på praktik på Xperium.
Har varit dit och kikat läget och kollat runt lite gran så vi vet vart vi ska och vilka tider och dagar vi ska praktisera, jag fick såklart från imorgon (Tisdag till lördag,) Men på lördag ska jag på bröllop så vore bra om jag hann med pappa på hem vägen från han vart i gördalen och hämtat sin skoter (om han nu kan åka på fredag istället för torsdag, annnars tar vi bussen)
Schemat för nästa vecka har jag ingen aning om, men jag hoppas att det blir bra! Framför allt hoppas jag att jag kommer att ha roligt på praktiken för annars, ja annars vet jag inte vad jag gör!
Idag, eftersom vi alla börjar och praktisera imorgon, så var vi lediga idag och då tillbringade jag lotta marie sofie och julia vår tid på badhuset i Xperium där vi ska praktisera i veckorna framöver! 

Skit roligt, åkte rudskekana om och om igen, och samma en var det ja! Eftersom vi är praktikanter där så badar vi gratis, och åker skidor gratis ochså tror jag? och fick även gå in på en spa avdelning, med en massa olika bastu rum och olika temperatur på vattnet, kallaste var isbadet, 7 grader vamrt, usch usch usch så kallt! Haha!

Men nu är vi tillbaka till villan som jag sofie julia lotta marie och mickaela bor i, den som therese bodde i förut, fast den andra, den som ligger väg i väg och spegelvänt, så det blir nog bra! Rätt storn och jag och marie delar rum och har satt i hopp sängarna till en stor säng vilket känns skönt, för då har man någon att prata med om kvällarna :)  Har ätit lite mat och nu sitter vi deckade vid tv efter att ha sprungit runt flera mil på badhuset känns det som.
Nu snart ska vi se grannfejden och sen blir det väl hoppas att man kan sova! saknar babbby! :(
men jag har fyra underbara brudar här så det ska nog gå bra! :)

I fredags var jag och älsklingen med Madde och Dennis, gjorde lite tacos, umgicks och spelade spel och hade allmänt trevligt :)

I Lördags bestämde vi oss för att vara i äppelbo vid skidstugan och grilla korv och åka pulka, så det gjorde vi. Och mer folk kom det, och det var allmänt trevligt och roligt! Vi var även hem till Kristina och satt där och stre och spelade spel och drack lite smått :) tack för en bra, trevlig och rolig kväll! :)

söndagen bestod av absolut ingenting, myssöndag med film med min kära älskling och min kära pappa!

varför jag är här i sälen?
ja, för det första så ska vi praktisera, och våra underbara lärare valde att vi skulle vara i sälen, som jag verkligen älskar att vara och älskar att praktisera här, nej det var dagens skämt! Men ja vi är här för att vara här på praktik i fyra veckor på xperium. jag hoppas att jag får ta ledigt på lördag så jag kan åka hem på fredag och gå på bröllopet på lördag iallafall! Det som är synd är att sofie marie och lotta jobbar från 15.00-23.00 på dagarna och jag och julia jobbar 08.00-16.00 på dagarna, men vi får försöka ha det roligt vi. Men vi hinner inte träffa de andra nå mycke, hinner bara säga godnatt typ, haha! Så frågan är vad vi ska göra på dagarna?! Men vi ska nog hitta på något hoppas jag!

ja allt för mig denna gång! Ett rörigt litet ointressan inlägg, men det är så det just nu ligger till!

Jag saknar dig redan min kära älskling! Du är det bästa som finns!♥

21 januari, 11 månader med hjärtat!

ja, och jag har som vanligt inget intressant att berätta, men än att jag är trött, jag vill hem, jag orkar inte sitta och leta efter nå mer fasan äckel recept, jag och niklas firar 11 månader idag♥ (inget speciellt att fira, men det blir allt närmare och närmare ett år tillsammans, vilket jag tycker är toppen!) , vi ska beställa hem god mat och umgås idag, jag ska lägga mig tidigt, vi ska till sälen imorgon, och jag hoppas att helgen har något roligt att komma med! och sist men inte minst, min lilla underbara mening, jag vill inte till sälen och praktisera!!
tack och hej tråkiga ointressanta inlägg som jag så gärna vill dela med mig av! HEJ!!

du är det bästa jag har älskling! ♥


´''*

Ja men hej igen du, va trevligt att du ville kika in!¨
´Dagen började med ett långt pass religion, värsta ämnet man kan ha, och inte nog med det, vi hade den lektionen från 09.00-11.45 nästan tre timmar, usch! Men vi fick ju ta raster och sånt när vi ville så! Det blev napoli (pizzerian) till lunch. Fast det vart en kycklingsallad, och jag skrev tidigare kyckliongrulle, aja what ever! Dagen var precis som alla andra dagar, seg MEN jag är väldigt glad att mina kära blåsta vänner finns och gör dagen rolig och skrattfull, :D Ja, när jag kom hem satt jag och tova oss inne vid tv rummet och kökade mat och kollade på pettson och findus, men det varade bara i en kvart typ sen ringde jag pappa och han var halvvägs i vansbro så han fick vända och hämta mig och nu sitter jag här och ska nu läsa dom här som jag sparat till ett bra tillfälle (Y) andra avenyn idag och lägga sig tidigt! Tjapp!


20 januari

hej och hå onsdag idag, och den innebär ju att andra avenyn börjar idag som jag verkligen längtat efter! Ja, annars sitter jag här och har nyss vart på napoli och ätit en kycklingrulle med mina kära vänner, och sen är jag avensjuk på emma som åker till Grancanaria idag, jag vill ochså åka utomland till ett varmt ställe, har fått nog av detta faktiskt! Men 'ändå inte, för jag vill ju åka slalom, vilket jag hoppas blir snart! :) Hunflen öppnar i helgen iallafall, men bara halva backen, lite halvtråkigt, men man lär nog åka dit och åka slalom och bobb (Y) :D Ja, annars så går dagarna rätt fort vilket jag inte tycker om för det närmar sig praktiken i sälen, vilket jag inte tycker om! :(
11 Månader imorgon med älskling! Snart ett år, gud va fort det går! Och det har verkligen varit bästa tiden i hela mitt liv! :) jag älskar dig älskling.-

Idag blir det ännu en slö dag tror jag, trött och helt slut! vaknade imorse av att niklas flög upp ur sängen och stack iväg och jobbade med sin mamma, och sen dess har jag varit vaken och somna inte förens vid två inatt så idag blir det lugnt. Kanske tärry är ledig och kan komma och hälsa på, det skulle va trevligt! :)
Nej nu ska vi iväg på naturkunskap, sen hem :) ha en bra dag allesammans :)

19 januari, what can i say?

dagen idag är som den var igår, sovit dåligt, seg och lite halv irriterad på folk..  Jag tror det är bara för att vi ska och praktisera till sälen nästa vecka, som gör att jag går runt och oroar mig ocg gruvar mig, jag vill verkligen inte dit, och går runt och tänker på det hela tiden, dom vita tabletterna gör dagarna inte det minsta bättre heller.
 Nej, jag ska ducha och sen åker jag till min kära gubbe för han kan göra mig på bra humör han! Jag tar mig en lugn kväll med gubben och hoppas att jag kan få lite mer sömn denna natt istället! Förstår inte hur det ska vara så svårt att somna och hur lätt det är att vakna mitt i natten och ligga och stirra rätt upp i ltaket och fundera på precis allt!? Nej ingen bra vecka, och veckan som kommer, eller veckorna fram över blir allt bra sämre och sämre! student och en lägenhet för mig och älskling tack! NU! Eller varför inte göra som bosse, ligga inne varje dag och mysa och sen om man är pissnödig går man och sätter sig i ett hörn och pissar eller kanske på tovas dockor och struntar i att gå utanför dörren på några dagar? Nej det skulle inte funka, men det gör det tydligen för en katt! Älsklings katten! =)




17 januari

ja, skolan var det,, pigg? Nej inte ett dugg, jag vill hem och sova och äta en godare mat än den som vi ska få, "frukost korv" vad fan är det för jälva mat och vad för jävla korv? åh blir arg på denna äckliga mat!
Jaja, jag råkade försova mig imorse, och det var med flit kan jag erkänna, har bara sovit högs tre timmar inatt, så det var jag värd tyckte jag :D  Idag blir det en tidig kväll, ja jag vet jag säger så ofta, man idag måste jag det. usch så trött..

Ja, annars gruvar jag mig inför sälen , och vill verkligen inte dit och praktisera!! Jag vill inte gå i skola längre, jag vill ha ett lika bra jobb som mamma! Kan någon ge mig ett sånt? (A) :)

Jag älskar dig pojken!

17 januari, invigde den nya restaurangen




Nej nu åker vi till Äppelbo! Tusen bröder ikväll! (Y)
peas! ;)

te halvkass bild, men vilket som, så var jag niklas och tias och invigde den nya restaurangen/pizzerian i Saltvik, och det var helt okej! Absolut inge dåligare, men kanske inte så himla mycke bättre än de andra, så ja, helt okej iaf! Gött med lite flät en dag som denna ;)
barnen utanför dansade ut julen utomhus! Hej hoppsan i galoppsan alla ljuser brinner hoppsan!

17 januari, kiosken brann upp helt :(

Ja som jag berättade igår så var det en halvdålig dag, och trodde den skulle bli bättre, men nja, det vet jag inte. Sällskapet och kvällen var hur bra som helst. Men det var en annan grej som hände, kiosken brann upp av nån konstig anledning. Vår lilla kiosken, sammlingsbumpen som vi kallar det i Äppelbo! Folk som åker MC dit och fikar VARJE onsdagar på sommrarna och där de gamla vanliga tråkiga gamla gänget samlas för att de inte har nå annat att göra. Fast inte för att vi var där så ofta, men det är ju änd¨tragisk och lessamt :( Hoppas vi får en annan affär här någonstanns i äppelbo, typ ICA hörde jag rykten om, ja varför inte? skulle vara perfekt!





Kiosken bilderna lånad från appelbo.net sidan!


Ja, dagen idag blir annars väldigt lugn, mår väl som man förtjänar, men det går ändå!
Den nya restaurangen i Saltvik har öppnat, så vi tänkte åka dt och käka lite flöt sen om nån timma, mumma!

16 januari

Åh vilken dag! Stressig och halv dålig, jag hoppas den blir bättre, det ser så ut iaf :)
Vaknade av att jag nö grinade, helt blöt av tårar som hade runnit ner för kinden och en stor pöl på niklas bröst eftersom jag typ halv låg på han. Han vart helt förskräckt och frågade hastigt vad det var, och jag förstod inte varför jag var blöt förens jag kom tänkte lite till, och hade drömt om min farmor, att hon hade dött av en sjukdom som helst plötsligt bara kom i henne. och den sjukdommen hette nått på accne? så jag förstår inte rkt, men otäckt var det! och fast jag vaknade så förstod jag inte att det var en dröm så jag låg kvar och grinade, haha.
Ja sen gick vi upp åt korv i bröd åkte till äppelbo, hem till mormor där alla andra var och åt lite mat, sen åkte vi tillbaka hit och nu så sitter vi här vid varsin datorn och nördar oss och tar en kopp kaffe, och letar vad som händer idag :) nå förslag på de? :)

16 januari!

ohja, tro mig, det känns som om ögonlocken väger 10kg! Klarar inte att ha dom öppna mer snart! Skulle helst bara vilja lägga mig och sova, men jag tror jag väntar tills baby kommer! Ja, eftersom det tyvär inte vart att vi var med therese och erik så följde jag med malin och hämtade hennes boyfriend till leksand!

Jag läste precis i en blogg som en smart person skrever, det stod b.la tips om hur man ska skriva och om vad i sin blogg. Väldigt bra skrivet och ett väldigt bra tips iallafall. Jag ska försöka skriva nå intressant jag med, det brukar aldrig hända. Men jag ska försöka. någongång! När då...? hm. Ja, jag vet att jag alltid skriver typ vad jag gjort vad jag ska göra osv, men jag tycker om det, jag tycker om att skriva av mig lite. dela med mig av min dag med andra ord, haha!
Ja, eftersom jag inte har nått intressant att skriva om just nu så fortsätter jag väl som vanligt med mitt skrivande. kan ju. t.ex säga att jag ska hem imorgon en vända, och hoppas att kvällen blir en rolig kväll och hoppas på nå roligt med min kära vän therese. ja vi får se vad som händer och sker. Just nu känns det som jag vill ta det lugnt, men vi får se vad dagen bjur på! Just nu vill jag bara krypa ner och sova med älskling!

Jo, jag kan väl berätta en sak åtminstonde! Det är januari och 2010, förra året vid februari alltså 2009 vart jag tsm med min lilla kära prins, och det är snart februari, vilket innebär att vi firar snart ett år! :O Tiden går fort när man har roligt, sägs det! och det har det verkligen gjort! :) och det har varit min bästa stund i mitt liv, jag kan inte bli mer gladare över min kära kärlek! Bästa som finns! Jag älskar dig, och jag klarar mig inte utan dig :)
bbbbbbbBaby! ♥

jag har en sån där "sovit dåligt blåsa" på tungan :(


lllllll, larrsa winner!

Bästa som finns!



Jag är så himla tacksam att jag har dig, absolut det bästa som finns! 
jag älskar verkligen dig Niklas!


15 januari

Ja och här sitter jag och min goda kaffe kopp och väntar på att niklas (som nu sitter på toa och sjunger) ska komma hit och färga mitt hår! Har alldeles för mycke utväxt så usch! Men nu äntligen blir det infylld med lite ljust :)
Kan iallafall säga att det var riktigt skönt att vara ledig idag, sov som en gris till tolv, för då kom niklas och väckte mig och det var frukost, och nu färgning :)
vad händer sen da?

=)

Now i home from skol mässan! Det gick bra, men trodde det skulle vara mycke mer folk, tror knappt att det var 20 elever som var där och kikade, så det var ju inte så bra/kul. Men men... fick ju gå hem mycke tidigare vilket var skönt. Harr gjort varma mackor och kollat på "kniven mot strupen, och grannfejden"
Ska se på andra avsnittet av  "tusen bröder" och äta lite popcorn, sen blir det godnatt! :)


14 januari

ja, dagen började med att vi fick tvär bromsa för en älg, förstår inte vad det är för fel! Älgveckan eller? Usch, börjar bli lite otäckt att alltid se dom högst 30 meter från vägen! Jaja nog om älgar =)

Ja annars da? Ja dagen blev kort för mig och sofie iallafall, vi tog halv två tåget hem, för att hinna med allt som ska göras innan vi ska till vansbro vid 5 på skolmäss, (ja inte för att jag har så mycket att göra innan jag ska dit) :)  Skolmässa? Ja, ni vet väl vad det är?! När man visar upp sin linje, och berättar om den t.ex varför det är bra att gå Hotel och Restaurang (som vi nu gör) inför folk som ska börja gymnasiet. Va med på det förra året ochså, inte det roligaste som finns, men har ändå inget speciellt att göra, mesta dels gör jag det bara för att vi får en ledig dag sen för att vi var med och ställde upp, och det är ju rätt gött! Har egentligen massa lediga dagar, eftersom vi vart i skolan fast vi inte skulle ha behövt vart där, och sen alla mässor osv, så det är ju bra! :) Det hjälper att vara hjälpsam  :)

Nej nu ska jag duscha, och äta sen åker jag till vansbro på mässa, sen film-mys med bubbis!
























13 januari

Ja, och som alla andra dagar, så tvingade jag mig ur min varma goa säng och lämnade gubben sovande och själv är jag så trött att jag skulle kunna betala hundralappar för att få sova en extra timme. Men men.. Livet är hårt ibland! Jag hann med bussen iaf, men det vart stressigt när jag låg och sega i den varma goa sängen. Satt mig långt bak med min ljuvliga musik i öronen och kollade ut för att få se en älg, denna dag med, och tro det eller ej, jag såg en både dit och på hemvägen från skolan! :) Ja, dagen var precis som alla andra skoldagar. Sten trött på morgonen, frukost, lektioner och en massa skratt :) 

Sitter och funderar på älgarna som jag ser varje dag typ! Hur kan dom klara sig? Ibland står dom på vägen, och sen alldeles vid väg kanten, bara nån liten meter in i skogen? Att ingen kör på en? Hur kan det finnas så många? jag kan ju inte se samma varenda dag? Hm..


12 Januari

ja, som ni märker så var det ett tag sen jag skrev, och jag skylle det på att skolan börjat! Den tar verkligen krafter av mig, helt slut igår när jag kom hem. Men det var ju iaf härligt att vi slutade halv tre istället för kvart över tre. men fick ju ändå vänta på bussen som går vid halv fyra. och medans vi väntade så var jag sofie och lotta ner på fiket och fikade och hade det trevligt! Sen gick bussen hem! Ja, som vanligt så satt jag väl och kikade efter några älgar och drömde mig bort, och rätt som det var ringde mamma och sa att mellan yttermalung och äppelbo så hade dom varnat på radion at det är två älgar springande på vägen, och ja visst var de det! ;D

Just nu sitter vi här på hr och ska strax gå till ishallen och åka skridskor, för att vi har jumpa, burr va kallt, tur jag täckbyxor vantar mössa och sånt med mig! :)
Förresten, i morse var det värsta safaribussresan tror jag! Såg fyra älgar på bara 4 mil, haha och på två olika ställen, haha! Jaja, nej plikter kallar, ja måste kila!

Hoppas att du klarar provet kära älskling!


rubrik?

sådär, fick lite nya krafter av maten! Och en plan inför kvällen har vi ochså, det blir bingo lotto 19.00-21.00 och då när det är slut 21.00 då börjar Johan falk, riktigt braiga filmer :D och dom filmerna kommer att vara på tv varje söndagar i några veckor! Så då finns det iaf nått som är värt att se iaf! fast, har ju redan sett alla dom filmerna, eller inte dom nya men de andra, men dom är ju så himla bra så jag ser dom gärna en gång till :) 
som vanligthar jag ingenting roligt/intressant att säga så jag avslutar det här, hejs :)

10 januari

it is party in the usa?


Och här sitter jag framför den vamra spisen i en skön fotölj med ett täcke och en varm kofta :)  Väldigt mysigt, men väldigt tråkigt, för jag känner mig väldigt trött av denna värme, så nu vill jag göra någonting. Men vad? Tänk om jag kunde vara såhär trött ikväll så jag kan somna före tolv helst, har aldrig blivit av förut på ett och ett halft år, så idag känner jag mig pepp på att lägga mig tidigt. Känner mig mindre pepp på skolan som börjar imorgon :( usch! Men men!





10 januari

brrr va kallt det är ute, tur jag fick låna ett par extra byxor av malin, 4 bywor sammanlagt, helt okej i denna kyla! :) Iallafall så har jag sofie och julia vart selins som jag sa tidigare, hur trevligt och kul som helst att träffa dom! :) sen gick vi hem till malin en vända, sne åkte dom hem och vi kollade på "scary movie" sen gick jag hem eller hem hit till Niklas, och nu sitter jag i min ensamhet och eldar och väntar på han, haha!


9 januare! boooooring

Igår kväll hyrde vi två filmer och stack hem och satt oss vid pappa och eldade och såg på film med madde, dennis, och tärry :)
Filmerna var rätt okej. en skräckis och en komedi som knappt var rolig. men det var trevlig kväll iaf :)
Jaha, dagen idag? ingenting har jag gjort och ingenting gör jag, jo sitter och väntar tills klockan ska närma sig runt 20.00 tiden för då ska vi på selins jag julia och sofie :)

Jag gruvar mig inför skolan som börjar på måndag, åh jag vill inte! Jag vill verkligen inte! fan!


8 januari - the chicken was okey today! ;D

hej och hå i det kalla vädret! :)

Eftersom jag och niklas inte gör mycke alls på dagarna, så tänkte vi att denna dag inte skulle bli så tråkig som alla andra, så vi gjorde iordning lite mat och bjö dit mormor och morfar! Det fick bli en vanlig middag, så det var Kyckling och ris, men inte vilket kyckling som helst, utan våran specialar kyckling och våran egna goda kyckling sås som vi gör själva, ja plus curry sås såklart ojojoj vad gott det vart!
Dukade lite fint med sakrerna jag fick av farmor och farfar i julklapp
dukar av tyg, röda tallrikar, nå lite halvfula bestick, och en stor skål (som vi hade riset i) :)ja, det var riktigt tjusigt och trevligt! Tycker ni? =)


            
  

En av de två uppdukningarna

 
  

  Muuums :)
  


Hela bordet! Tova hade skrivit namn lappar och lagt på tallrikarna där var och en skulle sitta :) 
  
   
                         Min söta mamii


  
  Min söta syster 

  

 Sist men inte minst, min baby som inte är sugen
  på att va med på kort utan sugen på maten :)


8 januari

rätt som det var så vaknade jag till och flög upp och kollade vad klockan var, och den visade 09.30 så det var bara att få sova ut en halvtimme till tills niklas klocka ringde vid 10.00 för då var det bara att stiga upp. Dels för att han ska fixa med sin telefon med halebop och ringa osv och för att vi inte kan sova längra nå mer, sover bort varje dag det är inte bra! <idag är det min sista dag innan helg på mitt jul lov :( åh jag vill inte till skolan :( Men tur jag har mina underbara vänner iaf! :)
 
idag skiner solen och helblå himmel, så jag hade tänkt att spendera lite tid ute och få lite friskluft, men när jag kollade på temrometern så visade den -30 grader, härligt! Jag stannar nog inne idag!  
Nej nu är jag fruktansvärt hungrig, frukost- ägg och rostat, varm oboy, efterrätt KAFFE! åh mumma!
Hyrde en rolig film igår förresten, Miss Smarch, för er som har humor, kolla på den här ;)
Haha, skit rolig film!




<3

hej och hå everybody :)

Jag råkade sova bort dagen idag med, vaknade vid halv två. Men ändå så var det skönt, för det finns ändå inget annat att göra än att sitta vid datorn när niklas fixar med mobil som han ska köpa och sen när han pluggar. Men det är inte roligt att sova bort varje dag när man är ledig, men ändå så ska man vara glad att man FÅR sova bort dagen eftersom jag kommer önska det sen när jag ska upp vid sju varje morgon, hmpf, vill inte börja skolan, och absolut inte åka till sälen och praktisera, jag vill inte! fan! Jag vill inte gå i skola mer, jag vill ta studenten och flyttta långt iväg med min kära nicke. jag hoppas vi gör det sen då jag tar studenten! vill bara att tiden ska gå fortare! :(

Jaha, idag da? vafan ska vi göra idag da?


7 januari lista!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? nja, inget speciellt tror jag
2. Höll du några av dina nyårslöften? Inget jag ändå håller, utan vill jag ändra på nått gör jag de då
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? kanske inte vän just nu, men barndomsvän :)
4. Dog någon som stod dig riktigt nära? Nej!
5. Vilka länder besökte du? Inga
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? tjejerna, som engång höll ihop
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 21 februari ♥
8. Vad var din största framgång 2009? jadu?
9. Största misstaget? vet inte 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? förkyld
11. Bästa köpet? haha jadu, nå kläder kanske. Min bärbara dator fick jag.
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder, och en massa skit
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Min kära pojkvän
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? red shakura-take my home tonight
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Va med dom bästa
17. Vad önskar du att du gjort mindre? veet inte
18. Favorittidning? vecko revyn
19. Favoritprogram på TV? haha finns för många
20. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? nej, bara folk man inte gillar
21. Bästa boken du läste i år? har nog inte läst någon
22. Största musikaliska upptäckten? ?
23. Något du önskade dig och fick? bärbar dator och pengar
24. Något du önskade dig men inte fick? jadu, finns nog lite saker bara jag funderar haha
25. Årets bästa film? The haounting, och en hel del mera :D
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? var hemma och hade det trevligt med familj/släkt och kära pojkvän
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej det bästa var att jag fick spendera det med niklas
28. Vad fick dig att må bra?  vänner familj och min underbara niklas
29. Kommer du ha några nyårslöften iår? nepp

7 Januari! Skräckfilmen som ingen vågar se ;)



Sådär, nu har vi sett skräckfilmen. Riktigt bra, och jävligt otäck! Rätt som det var small det till, kunde hända när som helst. t.ex när det var ljus och dom öppna en garderob och vips så vart det otäck, dvs, hög musik och sen stod det någon bakom dom, eller nå liknande, och sen de dära otäcka rummet nere i källaren :O  nej ska inte sitta och berätta hela filmen, utan titta på den istället! >Ta med din pojkvän att hålla i hand, det gjorde jag, plus hans mamma och pappa som satt bakom kudden typ hela filmen ;)
nej, nu blir det nog en sovfilm och sova tidigt! :) tack och godnatt för denna slöa sköna dag! :)

6 januari

burr, 33 grader kallt inatt,
och idag, 28! fyfan. 10-15 grader räcker väl? :O  
Nej, fast att jag verkligen tycker om vinter då man kan åka skoter, skidor och leka i snön så längtar jag faktiskt efter sommar, sol, varmt, bada och ett bra umgänge, det hade inte vart helt fel just nu!

skräckfilmen vi skulle se igår/ inatt. den såg vi aldrig på.. dvd;n funkade inte och vi var för trötta för att sätta oss framför datorn och se den där, så nu idag var vi och hyrde om den, och tur att min farmor var där så jag slapp stå och prata med stammsören idag igen! Jaja, hon 'är allt bra snäll, i helgen fick jag en massa saker till då jag (och min kära nicke, hoppas jag) ska flytta in i en lägenhet, och idag så betalade hon filmer plus ett film kort så det blir billigare att hyra film än vanligt. så det tackar jag för! :) Så det blir skräckfilm idag!! ETT MÅSTE!  Har velat sett skräckfilm i flera flera dagarn nu. och idag BLIR det av! :) 
Ja, annars så sitter jag här och gör absolut ingenting. har vart ner på byn nyss, och utanför dörren, det ska jag då inte en enda gång till idag, det får bli äppelbo imorgon! :)

glasbit i kycklingen? nejtack

jaha, nu ska vi se skräckfilmen som det var meningen att vi skulle se igår, men eftersom en viss person lagt i fel skiva i fodralet så fick vi den rätta filmen idag, så nu ska vi krypa ner och se den och vara livrädd! :)

Vi har ju alltid haft en aning om att det kan vara glasbit i en kyckling, och ja, vi insåg det idag, eller jag gjorde verkligen det! Shit, asså den var verkligen inte stor alls, men det var absolut inge skönt alls att tugga på, usch så otäckt! Fan för sånt där jävla skit! Glasbitar i kycklingen som vi ska äta? Idiotiskt! Och jag och niklas som verkligen älskar kyckling, äter det hur ofta som helst, men det är bara att vara försiktig och inge klupsk, för sluta äta kyckling, det tänker jag då inte, haha
jaja, annars har det varit hur trevligt som helst. Mat, efterrätt, kortspel och en drink, ja det är vad jag kallar det trevligt iaf! Nej, NU: skräckfilm! SEN: godnatt :)


5 januari. my teeth is ok ;)

jippie! med en massa om och men så satt jag mig i tandläkar stolen och dom fick ta kort på mina tänder och ta bort massa tandsten t.o.m :O jävla vilket fram steg jag har gjort! Har hål, men inge som behövs lagas och hejjahejja mig va duktigt jag vart och skött mina fina tänder!´STOLT! haha.  Har aldrig varit tandläkar rädd, men då jag fick reda på att jag hade hål som kanske skulle lagas, då vart tandläkaren min värsta fiende. Dom är ju bra när dom kan hjälpa oss om vi fått hål, men nej, jag gillar dom verkligen inte! Jaja, nu ska vio käka lite mat och ha det trevligt en stund. Kanske va med malin och mathias sen :)
ha en trevlig kväll, för det ska allt jag ha nu när jag fått reda på att jag inte behöver laga några hål i tänderna :D jabidabiduuu :D

5 januari

åh nu var det étt tag sen jag skrev igen..
Gårdagen. Mamma och tova kom hem, gjorde lite tacos och byggde lite pussel och hade det trevligt :) sen senare kom dennis och madde förbi, och vi spelade ett spel som dom hade med sig. "Kampen mellan man och kvinna" hette det :)

idag vart det en sen morgon, klockan hann och bli ca 14.00 innan vi steg upp ur sängen, sen en stor märktig frukost. Vid 16.00 åkte vi till malung firade lite jul, och åt mat. fira jul? ja, enda dagen vi alla kunde träffas, så.. haha! Fick julklappar, väldigt bra saker, som är bra sen n'är man skaffar en lägenhet :) Pappa skjutsade oss till Vansbro och vi hyrde två filmer,"American pie och the hounting" en skräck och en komedi. Så vi tänkte åka hem till robin och emma och se skräckfilmen, alla vi fyra hade verkligen settfram emot att sett den, men när vi kom hem och satt i skiva i dvd:n så var det en helt annan film än vad det var vi hade hyrt, så jävla typiskt. och såklart, idiot sören på Ok som är helt virrig och gör fel! Åh så irriterande! Så jah hoppas vi får den rätta filmen imorgon, gratis!
nej nu ska vi gå upp och sova, för nu är american pie filmen slut. godnatt! :)
tandläkaren imorgon och gissa om jag gruvar mig! Fyfan! Vill inte dit! fanfanfan!

3 ajnuari

Åh va trött jag är. Vart väckt av ellen vid 10.20 och då ville hon ut, så det var bara att klä på sig och gå en vända. Frukosten står på bordet, kaffet är klart, men nicke sover? hm.. Hungrig. Men jag väntar. nej jag ska gå ner till han och väcka han, för vi har vänt på dygnet alldeles för mycket, iallafall han, höhö! Ikväll kommer mamma hem, och vi ska göra lite mat tills dom kommer hem. Men först ska vi få käka mat vid pappa :) men nu frulle!

Min kära lilla nicke, jag är helt fast vid dig!

jag har blivit kär, kär i den alldeles förbaskade goda "Ramlösa-påron och citronmeliss"

2 januari, vinter bilder



                  
Världens finaste hund, det har vi :)



och världens finaste älskling, det har jag :)




Det här är bilderna från kanin och kaninhuset!


          

2 januari

Ja, vad ska man säga om de här dagen? Har varit ut med ellen och gått i nästan en timme, i det fina vackra kalla vädret, sol, snö och 13 minus, åh så härligt! :)

Stackars arrvid (kaninen) tycker nog inte om detta väder, hans morrhår, (heter det egentligen morrhår på en kanin? aja,) dom var helt frostiga och öronen är så långa att han doppar dom i vattnet när han dricker så det blir is i öronsnibbarna, stackars liten.. Ska snart ut med liten ljumet vatten och sen stänga dörren så han inte blir för kall. Kan lägga in en bild på hans lilla bur och lilla arrvid själv, får se ifall ni ochså tycker han och hans bur är liten ;) haha

Blir en väldig lugn dag tillsammans med mina kära djur och min kära man! Sitter och väntar på att lilla gubben ska komma hit, så jag bosse och ellen ligger i soffan och kollar på "Robin Hood" har aldrig sett den filmen förut, så därför tyckte jag det var en bra idé att slå på den filmen i bakgrund medans jag la in lite vinter bilder från min mobil till datorn, och såklart så fastnade jag här, och nu skriver jag blogg, så varför inte lägga upp bilderna här ochså? Så det ska jag ta och göra :)

Blir att göra lite mat när bubbis kommer, sen kanske fortsätta på mammas arbete på ett pussel på 1000 bitar, ni tycker säkert det låter som värsta pensionär grejen att bygga pussel, men det tycker inte vi. Testa lägg ett stort svårt pussel, så kommer ni vara nöjda sen efter ni gjort klart det, för det är rätt så klurigt ibland, beroende på hur stort det är och alla färger på själva bilden, hehe..
Sett en skräck film hade inte heller vart helt fel faktiskt, sitta här hemma helt själva och sett en riktigt rysare, och bli lite rädd att man inte törs kolla åt ett rum som är mörkt, haha. Nej vi får se vad det blir :)

Mamma tova och leif åkte i morse vid nio (till stockholm på "word on ice") och kom nyss fram, 5 timmars bil resa plus en timme till för att de stod i bilkö i en timme, för det var nån som hade åkt in i räcket som är mitt i vägen på en motorväg.. Jaja, hoppas tova tycker det är bra iaf. Kommer ihåg när jag  var liten och vi var där flera gånger. Skit kul ju! 

Nej nu ska jag försöka göra nå vettigt, ge kanin vatten och stänga dörren och  bilderna kommer snart :)


´N

jaha, vad ska man säga om den här dagen egentligen? Klev upp ur sängen vid 16.00 sten trött! Åkte och käkade pizza och sen åkte vi hit tillbaka till Niklas, och nu sitter dom och spelar spel och jag och madde nördar oss vid datorn och är slöa! Blir lugn kväll och framför allt tidigt, iallafall för mig som var öppe sent inatt... Hmm.
Åker hem imorgon istället för idag. Då ska jag bosätta mig i äppelbo ett tag :)
nej tack och hej för idag :)


1 januari 2010

jaha, då var det 2010 da! huvudverk, och hungrig! Snart ska jag och älskling köka pizza med norrlänningarna (som har vart här vid niklas sen i onsdags) sen madde och dennis, mumms! Ikväll åker jag nog hem för att bosätta mig hemma hela helgen, eftersom mamma tova och leif åker till stockholm imorgon bitti på "world on ice" tror jag dom skulle på :P

sista kvällen på året, alltså den 31 december 2009 hände detta!

jag, niklas, dennis, madde norrlänningarna, tias baller och jonas, vi gjorde iordning lite mat, tre rätters som jag har sagt.
Förrätt: Mini piroger
Huvudrätt: Baconinlindad fläskfileé med potatis i ugnen.
Efterrätt: Kladdkaka och cheaskake med grädde.

Det var väldigt trevligt och bra ändå tills halv tolv typ. vi hoppar över en halvtimme. vid tolv, gick vi ut, baller tände våra raketer och vi stod och såg på, väldigt fint. Hann dock inte ta kort eftersom jag har en fruktansvärt dålig mobil kamera som är seg. Och lillpelle tände sina fina ljusballonger? eller vad man ska kalla det, flyger upp i luften när man tänder på den iaf, haha.
ja, sen gick vi in och la oss, rolig nyår? nej!
men men, jag tycker om dig lika mycke för de iaf!

RSS 2.0