Äppelbo!

HEJ!
Just nu sitter jag hemma i äppelbo och suger i min en god smoothie som tova mamma och elvira har gjort. Mumms! Ska väl snart tillbaka till vansbro antar jag och då kommer madde och Heide hem till mig på lite förfest, och ja, sanna ska med. Mitt mehä :) Maha! och ikväll blir det nog Storänge, antar at det inte finns så mycket att välja på, så wellwell :D men jag tror det blir roligt iaf! och just ja, sandra skulle å vara med! :)
Igår satt jag och madde och Sanna hemma vid oss och såg på såsong 5 av one tree hill och drack cider och öl, gu så härlä! ;D haha nej nu ska jag inte slösa eran tid att läsa mitt ointressant inlägg, hörs sen :)


min blogg är lite upp och ner just nu...

Hej! Hur har ni det?
Jag vet att min blogg är lite sådär halv ful, men den blir bra så fort madde dragit ur fingrarna ur röven och gör klar den!

Igår satt vi vid datorn och nörda oss, och såg en film "Inmagin me and you" ja hur den nu än stavas osv så var den inte så bra iaf. och vid halv fem imorse kom vi i sängs, haha och idag gick vi upp vid halv tre och gjorde bacon och makaroner som frukost/lunch, vad man nu kan kalla det, middag kanske? jaja hur som helst var det iaf våran frukost. haha
Idag har jag varit på körskolan med marie, vart inte så mycket pluggande, utan en massa prat om allting annat än pluggning. Och madde var kvar här tills vi kom tillbaka, så vi hämtade upp henne och hämtade pengar och gick till konsum och handlade, sen har vi suttit här hemma osh stritt ett tag och nu gick Marie precis. och vi ska såsmåning om slå på säsong 5 med One tree hill, som marie tog med till mig :D


saknar dig gubben!


Chillhäng med maddepadde :)

ja, eftersom jag nu sitter vid datorn så kan jag passa på att uppdatera att nu har jag kommit hem hit till vansbro, och maddepadde hämtade vi upp efter vägen och nu ska vi sitta vid datorerna och tönta oss och fixa min blogg, haha.
När mamma, och dom kom hem vart Ellen och ja såklart vi väldigt glada. men jag trodde dock ellen skulle bli skit glad av att se mamma, hennes favorit, men det var inte så farligt faktiskt, haha. Men en film spelade jag in, men ja, vi får se om den kommer in här, vet dock inte riktigt hur man gör, men nu eftersom madde ska ska fixa min blogg så kasnke hon visar mig samtidigt :)

Älgsafari med pappi! Nu kommer mamma och tova snart hem! :D

sådär, nu är jag hemma igen och sitter framför den här jäkla datorn.. Har varit till vansbro med pappi och handlat och vart hem och hämtat ellens mat som vi glömde där, sen var vi ut på en älgsafari, men såg inte ett enda djur, jo en liten råtta springandes över vägen. suck.. Har smörjat in min rygg med lilement, och jag hoppas verkligen det går över snart!
Nu snart kommer mamma och dom hem, och då vet jag en som blir glad, och det är Ellen! Hon kommer ha en nalle i munnen och gå runt och "prata" som hon gör, och hon kommer bli så glad att hon kommer hoppa och skita! haha. Ja, ni som inte vet, så har ellen alltid en nalle i munnen när det kommer n¨ågon och blir så glad och sen "pratar" hon. 8vet inte vad man skulle kunna säga att hon gör, men typ prata, haha) jag ska spela in när dom kommer så kanske jag kan l'gga ut den här sen!
Klockan tickar, och det gillar jag! Ikväll blir det hängchill med maddepadde!
tack och hejdå! :)

ont ont ont..

Ont i ryggen nå så fruktansvärt har jag, kan varken sitta, stå eller gå utan att det gör ont :( och tråkigt nå så fruktansvärt har jag också! ^Åh, så värdelöst! Kan inte klockan gå lite fortare, tack! Jag vill ha söndag kväll!

Och om fyra veckor börjar skolan igen.. längtar verkligen inte alls. Jävla kuk sälen! Fan! Men som tur är, är det bara från sommaren till vinter, och det är nog inte så bara, rätt långt iaf. mycket pendling... drygt som fan! Åh, vill verkligen inte.

Vad ska jag göra nu da? Hm, får väl sitta här och glo runt lite gran, sen ska jag dra med pappa till vansbro och handla mat! Då kanske minuterna går lite fortare.. Mamma kommer hem vid tio, och då ska jag väl va med dom lite gran, sen skjutsar robin ner mig till vansbro och då hoppas jag maddepadde kommer och umgås med mig!

Regn regn regn..





♥ det bästa som finns!


uppdatering..

nemen hallå, dålig uppdatering här va! haha, ja, vad kan man skylla på den här gången da? Hm, haha.
Nej men kan ju börja med att mamma leif och tova har vart i stockholm som jag sagt, så Ellen har vart här och Robin har varit hemma med djuren. Så de senaste dagarna har jag vart med Sanna, hon har sovit här i två nätter, vi har grillat, spelat kubb och madde och tias har vart med oss, och så. och en kväll var vi till mora på donken och käkade, sen har vi sett på film osv, så inget speciellt har egentligen hänt. Hm, och nu sitter jag här och ska snart bli hämtad av robin, och ikväll kommer äntligen tova och mamma hem, har fkt saknat dom rätt mycket!

Niklas åkte till Norrland idag, och blir där tills söndag.. Hoppas han får det roligt min kära prins!
Själv sitter jag och tycker synd om mig själv eftersom jag har inget att göra eftersom alla är typ borta, haha! Men Madde och Sanna är hemma som tur är! Imorgon ska jag iaf träffa marie och gå till körskolan och plugga och så :) på fredag sover nog sanna hä'r igen! :) På lördag? hm, storänge?, nja, inte så lockande. Har dock fått ett erbjudande av MAdde och åkt till Borås eller vart de nu var, men vet inte hur det är med pengar osv.. :S
Men nu ska jag iaf äppelbo så ska stänga av allt ifall det blir åska. Men först ska vi in på selins och hämta käk jag och robin! Hörs senare! :)

Niklas, jag älskar verkligen dig! Du är det bästa jag vet! Hoppas du får en kanon bra helg! Puss!

DBV ÄR HÄR! och jag är inte intresserad :)

Goddagens! :)

Har inte hunnit vart in och skrivit så jag passar på nu medans vi väntar på skjuts!

Iaf, i onsdags var jag sofie och emine till malung. Enda jag säger var tack sofie för kvällen iaf! Men kvällen var sådär, vi hade kunnat varit vart som helst för att ha trevligt jag och sofie, och ja kvällen var sådär! Bra sällskap iaf! men dagen efter var inte bra, men men, mitt eget fel för att jag drack cider, haha. Säger inge mer än så!
Igår låg jag i soffan och bara degade och mådde illa, haha. Men mormor och Sanna kom hit en vända, och vi åkte och handlade och sen fikade vi lite gran här hemma, mysigt! Sen vid tio kom Niklas hem och vi såg på ett avsnitt av Prison Break och tog det lugnt.
Idag? Hm, har vart hemma och tagit det lugnt. och har även vart med sofie ner på byn och fixat lite saker, och jag fick även tag på en fin vit tröja som jag vart kär i och köpte den :D
När niklas kom hem från jobbet vid 6, så fick inte jag va nere, utan jag fick va uppe och greja, och vet ni vad han hade gjort? Min lilla gullgris hade gjort iordning middag till oss, fläskfile inlindad i skinka och potatisskivor i ugn, älskade mys gubben. och sen efterrätt med jordgubbar och grädde som vi fick av mamma idag. :)
och min lilla gull hund är här och har vart här sen fem. Mamma tova och Leif är till orsa, och där har dom träffat Nanne grönvall, och jag fick ett kort på tova och nanne nyss på mobilen, ni får se det imorgon, vet inte vart mobilsladden är, hehe. Nej nu ska vi se vad som händer. blir nog säkert Malung, är inte så värst taggad, men men :P Tror vi skjutsar hem ellen, för mamma och dom kommer hem snart så hon inte behöver vara själv så länge :)

Malung ikväll!

hallåhallå! Eller skål, för ikväll drar jag sofie och Emine till Malung och har en trevlig kväll!

Igår satt jag sanna och niklas och kollade på en film "breakfast with scot" den var typ sådär, eller den var nog rätt dålig för jag vart rätt trött, så vi gick och upp la oss och sov vid typ tolv, och jag vart pigg direkt jag gick upp, med dom andra somnade så mjukt och skönt och snarkade ihopp, haha! Och idag har vi ätit lite mat sen drog niklas på jobbet och jag och sanna har suttit i soffan io flera timmar och kollat på tv, sjukt skönt! Sen drog hon på träning och Emine kom sen mötte vi sofie och sen när vi kom tillbaka var sanna här, så nu sitter vi här och väntar på att mamma ska komma och skjutsa oss till Malung!

Min fråga för idag: Vart fan är Kamillapilla och varför hör hon inte av sig? Hennes vän Linda=orolig!
Men jag hoppas hon har det bra och solar häcken av sig! Bästa och saknade vän!


Härligt bilder!



SOMMAR BILD!

Hej och hå!

Dagen började med frukost och slapp i soffan, sen vart det mat innan niklas åkte till jobbet. Sen kom Sofie och vi gick ner till trafikskolan och pluggade lite gran :) Sen kom Abbis och Susanne och hämta upp mig för dom skulle till hit och hämta ungarna som var här och lekte. Så vi har vart ute ett bra tag nu, och en massa kort har papparatsin själv tagit! Oh ye!
Och just nu är mamma tova och leif till Greta som har namnsdag idag, just ja tova har ocks namsdag då, för hon heter greta i mellannamn! Grattis tiller! Och när dom kommer tillbaka har dom en till filur med sig med namnet sanna som ska komma och va med mig och även sova vid oss i vansbro! Hur bra är inte det?! :D Äntligen! haha
och påtal om sanna så färgade vi varanns hår igår (Y)

Här kommer bilderna för idag! :)







Tova Michell och Kevin!



Ellen, vår underbara goa hund, världens bästa!


 
  
 












Dagens härliga bilder! :)


NOREET OPEN & VNF-FESTIVAL!

Ja, hallå där! Bakis? Hm, det är jag.. Drygt. Men det var en ganska rolig dag igår, så!
jag ska försöka göra historien kort och bra.
Dagen började med att Tias kom hit och åt frukost med oss, sen åkte dom och snurrade runt lite gran i vansbro och bestämde sig i sista minut att vara med på noret open, så dom fick bråttom iväg att hämta båten i järna, och skjutsa den till äppelbo, där starten var vid lämmåsen. Wellwell, när vi kom dit tio 14.10 kommer sanna springade mot mig och jag slänger av mig kläderna till shorts och t-shirt och springer iväg till våran båt som skulle ta oss genom noret. Vi hoppadei och alla båtar samlades å ett ställe och stod där och knuffades med alla andra och sen small det till och då hade alla bråtttom iväg och vi kom ingenstans för jag har aldrig paddlat förut, men jag fick upp min speed och sen drog vi förbi de flesta haha, sjukt roligt var det. Endel välte och endel var fulla, och det var bara skratt man hörde, sjukt kul! De värsta var när man skulle stanna vid en bäck och dra båten över och sen lägga i den i vatten igåe och då var båten full i vatten så det var tungt som fan, så vi fick lovatt stanna till vid land och försöka mangla upp den tunga båtjäveln och ta ur all vatten i den och ja då åkte ju typ alla som vi åkt förbi tidigare om oss, haha men vi körde om några iaf, så sit kom vi iaf inte. För det gjorde Niklas tias och baller som kom två timmar efter alla hade kommit i mål, ahah. vart bogserade av en annan båt, haha herregud. Men innan vi inte viste var dom var så var vi ganska oroliga, men vi hörde dom efter ett tag vid blåbandshuset, fast i vattnet haha, så då vart vi lugna. Jag tog några bilder på dom igår som ni kan få se ikväll, för dom är på mammas mobil :)

Sjukt kul iaf!! Tyvär så har inte jag några bilder, för min kära mamma är allt för seeg! Men det finns nog någon dåre som har ett roligt kort eftersom det enda man var ibland var kamerablixtrar! :D

Sen åkte jag hem och duschade, sen skjutsade mamma mig och Sanna till vansbro och där åt vi lite mat sen åkte vi till järna med niklas tias baller och jesper, helt okej kväll!

IDag ska vi hem till mamma på natchotallrik, tacotallrik, eller vi tar bara tacco, haha. Sen ska vi inte göra ett skit idag, sjukt skönt!

Venjan, noret open, vnf!

hallåhallå! Hann inte skriva nå igårkvälls, men vi var ju i Venjan jag och Niklas hela dagen och fiskade, åt mat och umgicks med hans mormor och Inge. Och vi kom hem vid tio, och då kom Tias över till oss och vi drack lite sen gick vi till Selins och satt där och tog några flaskor, höhö.

Bilderna sen igår!








Idag är det noret open, som det är meningen att jag och sanna ska vara med på, vi har en kanot, och tias niklas och baller är i en annan båt, ser ut som en utbåt nästan, haha. Det här kommer bli skit kul!
Hoppas bara niklas och dom kan komma nu så vi hinner med alllllt!
Ikväll blir det säkert VNF i Järna, så vi kanske inte hörs mer idag, men isf hörs vi imorgon, ha en fin dag! :D


kom nu raaah!

Hello!

Lite smått uppdatering från mig innan vi sticker jag och älskling till venjan till hans mormor och hennes karl. Hoppas på sol bara!

Uppdatering var det ja, irriterad på folk! Moln på himlen, vart fan är solen?

good bye!

upp och ner dag..

Hello my friends. :)

Dagen idag har faktiskt variit upp och ner.  Det som är neråt/ var dåligt var beskedet från tomas på körskolan.. (Lila boken)
och det som vart bra var att Sanna kom hit och va med mig! :)

Vad som hänt idag? hm, typ som dom andra dagarna, suttit och kollat på one tree hill, haha har verkligen helt fastnat för de. Absolut en skit bra seris, precis som OC, påtal om det så var det jävligt länge sen jag såg det. Men lätt dom bästa serierna!
Annat som hänt.. Har varit och fiskat med niklas, sanna, tias och jonas. Jonas var dock den enda som fick fisk. och regna gjorde det hela tiden, och hade sönder fiskespöet som jag fick låna av Per, snällt! men det värsta av allt var att vi glömde det kvar i skogen, smart linda, skit bra! Typiskt mig. Så nästa gång jag handlar ska det bli en fiskespö till Per. Sorry my friend! Jag och sanna tröttnade efter ett tag så vi gick och satt oss i bilen, och inte så långt efter kom grabbarna och hade fått nog, så vi åkte. Och efter ett tag nnär vi åkt, letar tias efter sin kepa och funderar vart han gjort av den, och kom på tillslut att den la han ju på biltaket, hahah, så nu är han utan kepa, men eftersom vi ska åt samma håll imorgon jag och niklas så får vi åka och leta efter den. Ja, just, kanske inte har berättat, men vi ska till Venjan imorgon till Niklas mormor och hennes gubbe, trevligt trevligt. och fint väder skulle det bli imorgon med, stort plus! :) och ska nog försöka fånga en fin bild att lägga ut här :)

Noret open: kommer att delta, med min bästa sanna :)

Godnatt mer er!

14 Juli

Hej!

Idag har det varit kalas väder, fast det värsta var att jag bara var ute i 45 minuter, men det bästa var att jag fick färg! Har varit till Malung idag med Niklas för han skulle hämta några fiskegrejer, så imorgon tänkte vi dra ut och fiska! :) Har även vart hem till mammsen och fått en grillad korv och snacka lite skit ett tag, sen åkte vi för niklas skulle hjälpa baller med nå pysel på the computer.. ovanligt att det handla om dator..not!

Imorgon hoppas jag att Sanna kommer hit och spenderar hela dagen med mig! Saknar henne! Förstår inte varför du gör såhär mot henne!? Ni vill bara förstöra! hm, wellwell.. Ja, som sagt fiske imorgon, och jag verkligen längtar!


Igår så hann jag inte skriva, natten till igår vaknade jag av att det åskade som fan och kunde inte somna om förens långt efter, och dagen var vardelös, regn och åska hela dagen typ, så eftersom att man känner sig så handikappad utan allt elektriskt så satt jag niklas och Tias här hemma och spelade spel, och sen åkte vi ut i skogen och kolla efter älg, men dom lär nog ha dött allihopa eftersom man aldrig ser någon! :( men till slut så slutade ovädret och jag klickade på Tv och slog på "one tree hill" som alla andra mina tråkiga kvällar helt ensam när niklas ligger och sover..

Påtal om one tree hill så ska jag nog hämta nått att äta och sätta mig i soffan och leka soffpotatis till världens bästa serie! och påtal om one tree hill så lär jag strax lämna tillbaka det till min kära vän Marie, men tyvär marie jag har bara kommit till säsong tre, men jag ska pumpa på! Haha. och ja påtal om MArie så är hon efter längtad, jag måste nog bestämma en träff med henne ganska så snart.. :)

I helgen är det VNF festivalen i Dala-Järna. Så dit lär man nog, och då hoppas jag att jag träffar some friends i miss :) men först blir det nog att kanske kolla eller va med på noret open :D haha!

nej one tree hill kallar :D

Tänkte skryta lite gran, haha, sånt man lär göra, iallafall om man har
världens bästa pojkvän!
världens bästa mamma och pappa!
världens bästa syskon!
världens bästa kusin Sanna!
världens bästa klass, ibland typ!
världens bästa vän, Kamilla!
varldens bästa vänner!
Ja, jag helt enkelt trivs med allt! <3

I dag vill jag ha turen med mig!

Åhejåhå, trött som, ja jag vet inte vad. Har inte sovit många timmar inatt inte, först när jag låg och bara tänkte och fundera på allt så small det till något nere, och rädd som jag vart väckte jag Niklas, och kröp intill han, sen vaknade av att det åskade som fan, blixtrade och åskade samtidigt, vilket innebär att den typ är ovanför oss, usch, jag kan erkänna en sak att jag är verkligen livrädd för åska, men få undantag, om man tex sitter i en bil, då är jag inte lika rädd faktiskt. Haha, men nu har det gett sig som tur är! Idag hoppas jag verkligen att det går som jag vill!

I söndags var vi upp till Malung och körde jag och christoffer med Tomas, gick skit bra! MEn även då åskade det och blixtrade som fan, vilket var väldigt otrevligt. Men det gick väl bra iaf, satt ju i en bil :D haha

Igår kom mormor hit med nå rutor som hon bakat, så vi fikade och sen följde jag med henne till banken sen till Ica och handlade, och min mormor är verkligen såå snäll, fick en massa mat med mig hem jag med! :) tack! Sen åkte vi till Äppelbo och där bjöd mammi oss på mat :)

Nej nu ska jag gå upp och försöka göra mig redo! hoppashoppashoppas! Just, jag har inte berättat vad jag ska göra, men det kanske ni får reda på sen :)

äntligen internet på min dator!

Äntligen funkar internet på min dator! :D

Idag har dagen varit fruktansvärt seg och skön! Har varit seg och mör i hela kroppen, kan ha varit för att vi var ut igår, fast jag känner att dagen ville jag spendera i soffan så det har jag gjort heeela dagen. Fast jag och Sanna kunde inte hålla oss inne längre så vi gick ut och kikade på folk i en timme typ, sen gick vi hem igen och skönt var det.Men mindre skönt att va svettig som om man har badat, haha det är så jävla kvaft överallt, och i tvrummet är det typ 50 grader, fydan, haha. Maten idag bestod av Tacos med grabbarna! Skit gott! :D
kolla själv :)
Hm, varför kan man inte lägga in bilder?
Hm, försöker imorgon da.. Nu skajag spela spindelharpan sen sova :)
Imorgon ska jag gå upp tidigt och hinna med skit mycke saker hade jag tänkt :)

Godnattt :)


vansbrosimmnings helgen är här och jag är laddad inför imorgon! :)

Hm, panik, stressad, nervös.. Ja det är inte bra det, men ja..
Idag har jag varit och kört med Tomas, övat på back parkera, eller vad man kan kalla det, gick brabra! Sen så sov ju Tova här inatt, så hon fick va med Niklas när jag var borta, och när jag kom tillbaka kom mormor hit och hämtade mig och Tova och vi följde med henne till Järna, och där lämnade vi av Roffe till hundtrims människan, sen åkte vi och handlade och sen fikade, sen hämtade vi han och for hem :) Trevlig dag tillsammans med mormor, och mycket mat fick jag handlat också, tack kära du! :) När vi kom hem kom Sanna hit och va med mig, sen kom mamma och vi höll på med veden lite gran och nu sitter jag här och har lite då¨och då pluggat, och nu orkar jag inge mer för idag, nu blir det ett avsnitt av Prison Break tillsammans med min lilla gullefjun :)


2010-07-07

Hallå där! Idag har vi inte gjort någonting speciellt, vart ute och solat i det härliga varma vädret, och Kamilla har varit här, men hon åkte precis. Tova är här, hon ska sova kvar här inatt hon har vart här medans mamma var på den sista spårkursen i Nås med Ellen. Emh, ja vad annars har hänt? ja Sanna sov här natten till idag, men hon åkte hem vid tolv, så vi har väl inte gjort något speciellt annars.
Igår var jag och Sanna till borlänge och shoppade, och det vart lite för mycket shopping för min del, men ganska behövligt, haha det gr fort att göra slut på 3000 i borlänge. Haha usch, men nu ska jag nog försöka spara så mycket som möjligt och lägga pengar till mig och Niklas, köpa mat och nya saker som vi vill ha, och kanske en bil? hm, undra vad det ska bli för en da? Men än är det ingen brådska, har ju faktiskt en bil som min bror snott av mig som jag ska sno tillbaka snart, höhöö! :)
Köpet igår i blge var mest basic tröjor och trosor, bh, strupor och två par skor, så jag är faktiskt nöjd. PLUS en skit fin kläänning, som man helst ska ha till nått speciellt, typ student eller nått, jag fick faktiskt lov att köpa den eftersom den bara kostade 100kr, jag ska lägga upp en bild på den imorgon! :)
Imorgon är min dag fullspäckad, ska börja med att gå upp tidigt, träna på körkortet, köra med tomas vid halv tolv, följa med mormor till Järna imorgon och Roffe ska få klippa av sig sig päls och under tiden ska jag och mormor handla och fika, och just ja Tova ska ju med :) sen efteråt, blir det mer plugg :)

Nej nu ska jag och Niklas se på ett eller två avsnitt av Prison Break, och sen lägga oss och sova, och inatt har vi en liten unge i sängen mitt emellan oss, haha mysigt.. :)

Tack kamilla för idag och tack för presenterna! <3

6 Juli 2010

Hello there, det var ett tags sen, igen.. haha. Men vi har inte haft internet som sagt, eller vi har fått lånats Tias nån dag då han har vart i borlänge, men nu har vårat internet kommit, men det funkar inte för mig, så jag måste ha en sladd, typiskt. Iallafall, dagarna som har varit har varit bra, det känns som man är på ett sommarställe, som att man snart ska flytta hem till mamma igen. Men efter all tvätt jag tvättat idag så börjar det kännas mer verkligt. Men jag trivs, eller vi trivs!
Ja, i helgen så konfirmerades Per sig i Järna kyrka, så då var vi där och kollade, sen vart det mat hemma vid kicki och roger och en massa släktingar till Per, så det var trevligt! På kvällen gick vi till Selins, men efter ett tag gick jag och träffade sofie och pratade en massa skit med henne som vi alltid gör, :)
men en sak är då klar, jag fattar inte hur fan en människa som du lever? förstör för alla, vill verkligen förstöra allas relationer, usch! FYFAN!

Dagen idag har varit världens tråkigaste dag, har städat hela huset typ, tvättat 5,6 maskiner, tränat på körkortet, sett på film. men men, nyttigt och bra är det iaf! Sanna har även mommit hit, så jag hon, niklas och tias har sett klart på "the box"  filmen, och fyfan va värdelös film
Imorgon ska vi till Borlänge och shoppa jag och Sanna, hur underbart som helst! Bara gå omkring, shoppa, äta på restaurang, och bara ha det roligt! Hur bra som helst!

Nej, nu rinner svetten snart, tror det är 70 grader här inne i tv rummet, dags för dusch, sen sova :)
godnatt

Happy birthday! :)

Grattis mormor! Kan vi börja med sådär lite i början!
Dagen idag har varit bra, skönt att få sova länge och inte upp till något, så jag gick upp vid tolv typ låg och spelade spindelharpan som jag är beroende av typ. Sen gick jag och hämta tussi, tog en liten promenad sen har jag höllt på och härja med alla saker, typ lagt in kläder i garderober, städat bort lite skit i ett rum som vi inte ska ha, utan niklas mamma ska ha, och endel saker ska på skroten. Sen kom Niklas hem trött som han var somnade han på soffan och jag fick laga mat, sen åkte vi till Äppelbo, hämtade upp Sanna och åkte till mormor och firade hon och där fick vi även såklart fika :) och ja, här är vi här hemma igen, jag niklas och sannapanna, som vi rövade med oss :) nu ska vi se på skräckfilm, sådär mitt på ljusa kvällen, haha.
Ha en bra kväll i solen! :)

RSS 2.0