Rörigt, krongligt och mycket ointressant inlägg

Nemen godkväll dudes! Förstår att ni saknat mig, men jag har bara inte haft tid till att sitta still här. Jag har haft andra grejer för mig, som ja, flytta grejer, ligga i soffan (som äntligen kommit) och bara glo på "One three hill" och ja, degat! Mmmh, ja det är allt bra härligt! Hm, ja, ja har annars nyss svullnat lite mer av att ätit två mackor som inte var sådär goda som jag hade hoppats på, men men.
Idag har vi varit på Konfirmations grejs med Per, och hans familj, i Järna och ätit lite mat, och skrattat åt en rolig dans, "Hej jag heter Bengt" och tro det eller ej, men den är faktiskt rolig att se på med alla akrobater man lär göra, haha.
Ja, mamma, mormor och Tova var hit idag på lite fika, sen följde jag med dom på elaffären och där fick vi en elvisp och några grejer till kolsyratvattensaken? och sen var vi även till folketshus och kikade på lite kläder, och tro det eller ej, men jag hittade faktiskt saker som intresserade mig! :)

Ja, igår som äntligen soffan och den nya fina spisen, och idag kom nå mer grejs som vi beställt, typ bredband, telefoni och tv kanaler, men etersom det finns idioter som fattar trögt så går dom sakerna igång nästa tisdag, och vi som ringt i typ en månad i förväg och sagt att vi ville ha allt funkade till idag. Idioter!  Men men, Tias är snäll som lånar ut sitt bredband till oss medans han är i borlänge och förbodligen dansar häcken av sig till all bra musik som spelas.. Tack iaf goda nya granne :)

och ja, förresten så har jag glömt att berätta om Midsommarafton. Men egentligen är det inget som behövs skrivas upp, var en ganska så värdelös midsommar, men en bra början iaf. Satt hemma här och fördrinkade och lyssna på musik med några, inklusiv bästa Sanna! Och vår resa senare på kvällen var mot nås, som inte alls var bra! Tretton åringar, och sen dom som är 30,40 på öltältehm, ja, undra vart alla andra hade det roligt da? synd bara att vi inte hade skitit i nås och haft roligare! Men men, Sanna var iaf med, och det var det bästa!

Ja, inatt så vaknade jag livrädd, vet dock inte varför, men det spöregna och åskade, så jag gick ner och drog ur alla kontakter, hämtade mjölk, och sen låg jag där i sängen i flera minuter, om inte timmar och kunde inte somna om.. Så vid åtta vaknade jag igen, och skulle egentligen gå upp då och göra mig klar och gå till körskolan och köra lite bil, men jag var för trött så jag ringde och sa att jag inte kunde eftersom jag var så jävla trött..
Så när jag vaknade gick jag och hämtade Tussi, gick en kort promenad, sen gick vi hem hit och såg på film. och ja, det bästa denna dagen var att en gubbe kom och lagade duschen, eller inte lagade, men fixade så att vattnet i kranen inte är så glöhet längre, utan kunde fixa så den vart varm iat för stek het, vart typ kokt när man ducshade. Vi måste nog köpa en ny ducsh som man kan reglera om man vill ha varmt, eller mitt emellan eller lite kallt.. Läget just nu funkar inte så.
Nej usch va mycket skri det var nu. Ja, som vanligt när jag ska skriva skriver jag alltid skit mycket, och heeelt ointressant, förlåt, ska bättra mig.
Kamillagorilla ska få ge mig lite råd, och även göra om min blogg. Saknade vän som kommer hem imorgon, tackochlov!
Tack hej!

Uppdatering av de senaste flyttdagarna :)

Sorry för dålig uppdatering, men som jag har sagt så har ju vi flyttat, och höller på och donar med saker osv, och vårat internet kommer imorgon, så jag sitter vid Niklas föräldrar och lånar deras dator en stund. Kommer inte ihåg när jag var in på internet sist, typ torsdags kanske.. :S
Iallafall, i torsdags flyttade niklas farmor ut, och vi flyttade in i hennes hus, vi har målar ett rum, (ska måla vårat sovrum) vi har lagt nytt fint golv i köket, kakla en vägg i köket, osv, och eftersomm det vart klart igår, så har vi inte riktigt hunnit flytta in alla saker på rätt ställe, bara köks grejer och sånt typ :) och just ja, soffan, den kommer imorgon den med, åh så underbart. Fick ju två stycken skinnfotöljer av niklas farmor som hon inte ville ha med sig till lägenheten, så dom fick vi, hur sköna som helst. och bättre blir det med soffan så vi kan fylla ut lite gran i vardagsrummet, eftersom det är så stort. Det kommer bli skit fint i huset, trivs som fisken i vattnet :)
Har tidigare idag vart och kört med kenneth på trafikskolan, och snart är det daaaags för mig! Längtar som fan! :D
Ja, nej nu ska jag kika runt lite gran på datorn sen ska jag ta med tussi hem till oss och ha hand om henne medans dom andra jobbar. Ja, ni fick iaf lite uppdatering av mig, men det kommer mer snart, eller imorgon :)
Ha en bra daag! :)


flyttdags...

Jaha? Hm, dålig på den första raden, men ja börjar med attt vi var iväg till malung idag och körde med Kenneth jag och tre till, bla Frida och två till idioter? Kunde inte ens starta bilen, svängde vänster och blinkade höger, hm, ja åkte 60-70 hela vägen till malung på 90 vägen, ja allt idiotiskt som man inte gör när man kör bil gjorde dom, eller iaf en. Vart så irriterad! Åh, jaja. vi släppte av dom två, så körde jag kenneth och frida iväg med bilen och körde lite gran. Gik jätte bra! Men när jag skulle starta bilen, så funkade det inte, fattade inte vad jag gjorde som var fel, men ja, det var batteriet i bilen, det var sluttt, så vi fick lite ström från en annan bil och sen var det bara att köra, gick rätt fint! efteråt när vi kört klart, gick vi och åt åizza jag och frida, jag fick skit ont i magen och huvudvärken smågsig på, och jag har fortfarande ont i huvudet, fast jag tagit en ipren och sovit i en timme. Tur att jag tog halv två tåget hem säger jag bara. Är väl egentligen meningen att jag ska vara i Vansbro nu och hjälpa dom bära ut niklas farmors grejer till deras lägenhet, men måste verkligen vila en stund, och Tova är vid en kompis osv, men vi lär åka nu snart iaf. men fan så dryggt med huvudvärk och ont i magen, undra om det var nå fel på pizzan egentligen? Hm, nu blir det säkert sm med Niklas, han fick också gris ont i magen förut av pizza och sen dess har han inte ätit nå pizza, kanske bara en gång. Usch ja, pizza ska jag avstå nu, blir ändå bara äcklad av det efteråt man ätit. men tänk om det skulle vara magsjuka? :O nej, det hade jag rätt nyss. får verkligen hoppas att det inte är nå sånt. Har dock bara ont i huvudet och magen, känner mig inte nå spyfärdig. Men ja, det kasnke blir åska, brukar ju känna av det i huvudet när det är på gång.. Ja, nej nu ska jag packa i resten och sen ska vi nog dra iväg. Ni skulle se mitt rum nu, oh herregud, stora ikea påsar fyllda med kläder, påsar med en masa don osv, och två stora jysk påsar med täcke i, haha.

Men, eftersom jag har min goa mamma, tova och djur här, så kommer jag att befinna mig här rätt mycket iallafall. Sängen står kvar, datorn, och tv och en hylla, så jag har två hem. och det här kommer alltid att vara mitt riktiga hem här, men flyttar min adress till vansbro och blir sambo med min underbara fina pojkvän. Känns lite sådär att säga att min sista riktiga natt i detta hus inatt var min sista som jag bor här. Men så ska jag inte tänka, för jag bor här med, men mest i vansbro. kan ju inte bara slita mig ifrån världens bästa mamma, syrra och såklart djuren, nejnej, det gör jag absolut inte.
Ja, jag är hemma kär här och kommer alltid vara det, sådeså!

Kamilla, tror du att du har lust att komma hem snart? :))


och ja just ja, min kära muppvän fyller år idag, grattis Marie! :)

flyttar imorgooon :)

men hallå i solvädret :) Strålande sol och härlig varm kväll och här inne sitter jag, hm, tycker inte riktigt om det. Men ja, körkort lär man ju ha när man har tiden snart, så jag har haft råpluggning idag, och det är på datorn, skulle fkt kunna ta ut datorn och ligga ute och steka, men nej, jag ser absolut ingenting på skärmen eftersom det är så ljust ute. men men, det kommer nog mer dagar :) Nu ska jag ta och packa i allt jag behöver med mig imorgon, för imorgon flyttttttar vi! :)

Har tidigare idag vart i vansbro och kört lite gran med Kenneth, sen har jag och Sanna solat, pluggat på körkort osv. Just ja, rätt som det var när jag skulle gå ut så kom en stor äcklig skalbagge med spröt, en sån som kommer från sågen) rätt emot mig och jag livrädd som jag vart stod och skrek och slog handen mot han så han flög ner i backen och sen vart han mos kan jag lova, haha. och sen kom en till och störta på sannas huvud, och hon vart såklart lika livrädd som jag vart, och jag lovar, hon var rädd/chockad i flera minuter efter, fyfan för dom. :P

Jaojao, nej nu ska jag packa sen ska jag gå till pappa och tigga skjuts av han till vansbro :)

Imorgon ska vi till Malung och övningsköra med Kenneth (Y)

Juni 22, 2010. solig dag med picknick med tova och goda jordgubbar

Ojsan, bloggeriet har varit lite dött i fyra dagar.. Aja, skönt, men nu känner jag att jag lär skriva av mig lite här eftersom jag har lite att berätta och har framför allt nya bilder! :D
Iallafall, lördagen bestod av att vi va hemma vid Niklas jag och han, tänkte först inte gå ut, men det vart så, så vi for till järna jag och han där vi träffade en massa folk, roliga folk som dönickar och samt småttingar. wellwell, vi gick iallafall in, och hamnade rätt direkt inne på öltälte där det var spelning och drickning, haha. Helt okej, men kunde vart roligare. Började ju såklart regna.. och vi var nog sist till platsen och sist där ifrån, för vår skjuts var lite seg, men det gick bra iallafall, hade rätt trevligt, trots regnet..
jaha, ja söndagen bestod av att plocka ihopp alla niklas saker typ, och gick till niklas farmor och farfar, dit vi ska flytta sen, och där målade vi våra utemöbler och fick oss lite fika, och en stund efter kom pappa och var lite nyfiken hur det såg ut osv, trevligttrevligt. Jag och Niklas vet typ precis hur vi vill ha det där inne nu, men ojojoj va mycket det är att göra. Vi ska måla väggarna på en del rum, vi ska lägga golv, och vi ska kakla, och ja självklart flytta ut niklas farmors saker, och in med våra saker, och det kommer bli så braa :) och mycket hjälp från många har vi med så det blir nog skitbra!
Igår var det halkbanan i falun, var skit nervös innan, var verkligen emot av att halka och sladda, men det gick hur fint som helst, och faktiskt så var det roligt :D haha, det börjar närma sig min skrivning också.. höhö, ni får tyvär inte veta när, utan det är hemligt, de närmsta vet bara :)) dagen var fruktansvärt seg iallafall, MEN väldigt rolig och behövligt! När jag kom hem igår så kom sanna och va med mig, och kort där efter kom nicke, och vi satt och prata och var på säla och hjälpte morfar och mamma med en släpvagn. sen åkte vi hit igen och sanna sov här och så :) sen har hon vart hem sen har jag och Tova haft lite picknick idag i solen med lite mat, och efterrätt, glass med oboy på :) sen kom mamma hem från Mora och hade såklart med sig jordgubbar som vi fikat på. :)











bilder sen idag :)


Hm,

rastlös som en hund typ! Jag vill iväg och festa och ha roooligt! men först ska vi käka lite pizza sen drar vi igång på roligheter. Haft nog med tråkigheter heeela dagen. Suttit framför datorn precis hela dagen och vart bakfull och spelat harpan och spindelharpan, ja visst lät det roligt? Nej inte ett dugg, men rätt skönt. Men nu ska jag ha kul ikväll trots att det säkerligen kommer regna och kanske tom åska, wellwell, whateveeeeer.
Good bye :)

Otäckdröm och skallebank.. hm,

Hallå där! Har ni det bra? Hm, det har inte jag, har skallebank (får skylla mig själv) och har haft en otäck dröm om att en liten svart gubbe jagade mig och låg i sängen när jag kom in hit så jag slog han med min kudde och då levde han, haha det gjorde han inte förut, för då var han som ett spöke och kunde försvinna lätt. Ja helt sjuk dröm, men fan så otäck, vaknade flera gånger och trodde det var sant och drömde om drömmen flera gånger. haha åh usch. jaha vad händer idag? Järna marknadsdans iallafall, ja vi får se om jag ska dit..

Hade en rätt trevlig kväll igår iallafall. Jag och min kära älskling gjorde lite mat, och sen kom Tias Jesper och sanna kom också efter ett tag, satt här och drack lite sen åkte vi till Järna och kikade runt med där var det inte så himla roligt så vi åkte hem och la oss och sov :) och idag mår man väl som man förtjänar.. hm, inte roligt, höhö. nej nu ska jag gå och kolla vad Niklas tias och jesper håller på med.. ha en bra dag :)


Ja här sitter vi i bilen utanför bäckaskog med netverk! (Y)

Haha, nemen hej på er i regnvädret! Haha, just nu sitter jag och Stefan utan för bäckaskog i bilen och mamma är inne vid doktorn och kollar vad hon har för sjukdom, för hon har nämligen ont i halsen och hostar osv. och jag skulle ta upp min datorn och spela harpan eftersom jag visst har blivit spelberoende och rätt som det var kom en ruta upp om att jag är nära en nätverk, så ja, jag kunde ansluta och här sitter jag på bäckaskogs netverk i bilen, haha helt okej! :D
Har tidigare vart och kört med Kennth i skogen och tränat inför halkbanan, tränade på att bromsa, verkligen nödbröms i 70km/h och det gick rätt bra! men det är otäckt som fan att bromsa så hårt och i sån hög hastighet, men det gick rätt fint!
och har även vart in på zooms och köpt en goodgood parfym! ;D

Imorse försov Niklas sig, skulle börja halv sex och åkte hem ifrån då, men det gick nog bra iaf hoppas jag. Men sen efter hans dumpande och när han tände alla lampor så kunde jag inte somna om förens långt efter så där låg jag och lyssnade på spöregnet ett tag. Så idag är jag rätt trött, och det är nog han med stackarn.

Idag blir det mysa och se på film och göra nån god middag i skit vädret. Myys :))
Så fort mamma kommer så ska vi åka hem och jag ska laga ordning någon mat och hoppas att Sanna kommer till mig idag med :)


torsdag 18 Juni.

halloj där!
Idag har jag mamma Sanna och Tova vart vid mormor heeladagen, mamma städade och jag och sanna orkade inte annat än att sitta ute i solen och steka.. Jag som skulle va inne idag, men icke! Fast idag har det ändå inte vart lika varmt som igår, men skönt iallafall. Fick god mat av mormor iallafall, höhö. Sen har jag även vart i vansbro och kört med körskole kenneth, och vi har övat på slalom mellan åtta koner på 40 sekunden, och bakat och vänt och ja, jag klarade det rätt fint faktiskt! (Y) imorgon ska jag köra med han igen, fast då ska vi ut på stora vägen igen som förut, fast denna gång ska vi åka 70km/h och jag ska tvärnita haha. Övning inför halkbanan på måndag... gruvar mig som satan. Hatar att bromsa och hatar ännu mer att åka på is och sladda osv... hm, ja vi får se ifall jag överlever det där, haha, usch och fy alltså!
Min lilla stackars prins har ont i hela kroppen så jag har maserat han ikväll och nu ligger han och sover som en gris hoppas jag för han ska upp och jobba halv sex.. Påtal om jobb, så ska jag till bergheden imorgon och gå runt och kika och kanske bli lite vikarie där, hoppashoppas! och ja, söderåsen människorna hör dock inte av sig.. jävla skit. Ja, ett jobb måste jag har nu! Orkar inte sitta och inte göra nånting nå mer, är fan inge roligt alls. vill ha pengaaaaaar. och stackars min lilla gubbe som vart arbetslös så länge som han var, så jag förstår att han tyckte det var ett rent helvete förut, men nu har han ju jobb som tur är! och det behöer jag med nu. hehehihi.
Ja, om en vecka så flyttar vi ihop som sagt och jag bara längtaaaaar! <3

Just ja, var till pappa tidigare ikväll och den jäveln har köpt en ny mobil en nokia med typ tangentbord eller vad man kan kalla det, och snart kommer det ut en nyare model av den mobilen och jag är fan så sugen på den. Den här jag har nu duger väl den med, men vore lite fränt med nå nyss nångång, höhö! :D

Hmm.. ont!

ont i magen och röd som en kräfta :( aj ont!
Dagen har spenderat på en filt ute i solen med sanna och tova, heeel dagen. Jag skulle nog gett fan i att haft på mig så mycket olja, helt jävla röd fast att det inte var så mycket sol som visade sig tack vare molnen, men röd vart jag, ännu mer än igår.. AJ! Imorgon håller jag mig inomhus istället, det är ju fan farligt annars! Jaja.
Just nu sitter jag i vansbro och har tråkigt när gubben sover, så jag ska nog strax gå och lägga mig jag med. Ska låna Pers veteville och ha på magen och smörja in mig med en massa alovera kräm jag fått av kicki.
Iallafall så har jag vart sugen på att göra en egen flygande jakob hemma, så jag och sanna gjorde en idag, och mummms va gott det var alltså! Flygande jakob? Ja, det är kyckling, banan, bacon och jordnötter som man har i ugnen och serverar med ris, för er som inte vet, men de borde nog alla göra. höhehehi!

Hm, halkbana på måndag.. vet inte riktigt vad jag tycker om det, men ja, någonstans lär man börja för nu måste jag ha körkort känner jag! och ja, jag gruvar mig, mer än någonting annat jag gjort tidigare. det värsta jag vet är att sladda, och vad kommer man inte göra där da? :O åh! om man ändå kunde få körkortet hemskickat i postlådan och slippa göra det dära teoriprovet och köra upp... wellwell, john blund kallar!


Jag älskar dig niklas, vad som än händer så kommer jag att älska dig för den du är, och det vet du! Du är bästa som har hänt mig! Jag längtar tills du blir min egna sambo!

soool :))

åh så trött jag är.. Mamma ringde precis och väckte mig, hon är i vansbro med Tova och har vart vid tandläkaren och det gick tydligen skit bra för henna, duktiga lilla skrotunge! :) Nu snart kommer dom och hämtar mig efter dom handlat färdigt sen ska jag hem, ringa och väcka sanna och hoppas att hon kommer och är med mig.. :)
Och sooolen är framme idag, hur gött som helst! Nej nu ska jag göra mig färdig och börja gå lite sakta mot konsum. Have a nice day people :)

kräftan, var det jag det?

OBS! rörig text gjort av mig själv! nästan stolt faktiskt. Wellwell, orkade inte riktigt bry mig, var bara skönt att skriva av sig och ja här kommer skiten!

Nemen hallådär igen.. åh ja, jag insåg nyss att jag är väldigt röd i ansiktet, och har fått bruna händer och ja, helt röd på bröstet, det kliaar också :( usch, ser ut som nån slags krabba, haha. Men jag hoppas det röda färgar av sig och blir bruuunt, ohh yes, det blir kalas väder imorgon med, och på torsdag och även freeedag! jabadabaduuh! Åh vad jag älskar det här vädret! Jag och Sanna ska ligga och gassa ute imorgon från och med att jag kommer hem tills solen gått ner, för nu jävlar ska jag bli lika brun som kamilla, om inte värre, höhö, ja men jag kan ju iaf få försöka! Blir oftast bara röd, men jag ska häva på mig lite grejs som mamma sa att man ska ha på sig för att bli brun fortare, höhö. Snart ligger du i lä din lilla norsking! Ja, påtal om Kamilla så är hon i norge som alltid på sommrarna, men hon kommer faktiskt hem på torsdag och då ska jag kidnappa henne!

Hm, ja, nej jag har inget mer att berätta mer än att jag verkligen hatar att göra soduku när det inte går som jag vill!

Innan jag avslutar detta inlägg så ska jag berätta att Tova på 6 år ska laga ett hål i tanden imorgon, ååh stackars liten! Hoppas det går bra!
Själv är jag jävligt glad över att jag aldrig behövt laga en tand! Men eftersom jag har ett hål måste jag säkerligen laga det innan jag fyller 20, men jag hoppas själva hålet har försvunnit eller iaf har blivit mindre!

Åh ja jag har en till sak att berätta, (jag kanske redan har gjort det men men) Vår kära klasskompis Lotta är på rymmen i cypern och kommer va där i tre månader! HA DET GÖTT OCH TAT LUNGT VÅR VÄN!

Påtal om Lotta så vart jag att tänka på Marie, ja, jag saknar henne. Jag måste nog bestämma träff med henne snart!

PEACE PEOPLE!




sooolig dag

Hallå där!
Idag har det vart en bra dag! Solen har vart framme och det har varit kalasvarmt, vilket är skit skönt, men nu är det molningt som fan! vart ute i solen mesta dels idag. och har tillochmed cyklat en mil, inte helt dumt, så lite färg har faktiskt fastnat på mig idag, iallafall på armarna :)
Just nu sittter jag och lyssnar på min favorit låt och väntar på Sanna som har träning med de små grabbarna sen ska vi fara iväg till vansbro med ett till lass med ved. Stod ute och höll på ven igår kväll och var ner till vansbro med ett helt lass! så nu börjar det ta sig!
Ja, vad mer? Hm, längtar tills nästa vecka som fan gör jag iaf! :))
Niklas åkte på jobb imorse vid sju, och vid nio åkte mamma på jobbet, så ellen kom och la sig nere vid mig, och här låg vi och sov i nästan två timmar. Häääärligt med sommarlov!

ÄNTLIGEN har mitt visa kort kommit! YES!

Nej nu ska jag ta med min knattarna och åka till gullängen och vänta tills Sanna panna är klar.
grattis på namnsdagen idag sanna margot  ;))


Världens tråkigaste dag...

det har jag haft idag iallafall..
Ja, inatt har jag vaknat och vart helt svettig, vet inte varför, måste ha drömt nånting.. :S Niklas åkte på jobb vid sju och jag vaknade såklart men skönt att jag fick somna om en timme till och sen var det bara att gå upp och gå till station för att ta bussen hem och va med Ellen eftersom mamma skulle till Blge med jobbet. Så här hemma har jag vart, heelt själv hela dagen, var meningen att jag skulle hämta Tova vid dagis, men så vart det inte, utan hon skulle följa med någon hem.. Så det enda jag har gjort är att ha damsugit, tränat, gjort mat och ringt lite jobb, det är det enda jag har gjort, eller ja, sen gått typ tre korta promenader med Ellen. Skulle ha åkt upp till mormor, men nej, moped helvete funkar inte.. Åh! Aja, snart skrivning till körkortet iallafall, eller inte så värst snart, men det står inte på förens det är, det går ju så fort. 
Niklas kommer väl hit och vi ska klyva lite mer ved. Var iväg med ett vedlass till vansbro igår, underbart! Den 24 flyttar vi in, och den 25 har vi nog en fet midsommarfest vid oss, åh va roliigt! :)


Helgen: ja, ikea på lördagen, kom hem vid sju, åt lite mat, sen gick vi till Jessika och satt där och hade det trevligt, sen vart det selins, skit roligt fkt, sen en tör efterfest, haha. Wellwell. Hoppas nästa helg blir rooolig, grillning vid Iliar? JA! hoppas på en rooolig kväll..
Tack och hej! :)


ikea resan över.. :)

Puh vilken jobbig dag, men med mycket handling och två rundor runt på IKEA! Vi startade här ifrån klockan åtta imorse, och kom hem för typ en timme sen. Sjukt mycket saker har vi handlat, och jag ser fram emot att flytta in och placera alla saker här och var. Men de jag mest ser fram emot det är hur badrummet ska se ut.. Hm, illgrön duchdrapperi, illgrön matta på golvet, illgröna handhanddukar, illgrön fotfil. Ja, hur ska det egentligen se ut? haha, kommer bli nö styggt men det kanske blir lite snyggt och fränt också. haha ujujuj.. Ja, men nu har vi nog nästan allt. Soffan blir hemkörd hit den 29 juni. Tvbänk, tvbord säng osv har vi. Rostfri Kylskåp och frys osv, kommer om ett tag.. Ja, det kan nog bli jäkligt bra. och sen hemmabio? å underbart! Längtar som satan! och sen en stor balkong på bakgården, och partytältet blir nog ganska så snart uppbyggt. Åh fan vad jag längtar! Haha, ja, förlåt om jag skryter osc lite gran men jag är verkligen sååå lycklig! Och ännu mer lyckligare blir jag om jag får ett jobb på måndag! :D wihooow, det kan inte bli bättre med allt! Sjukt nöjd!

Nu har vi fått i oss lite mat, grillat! mumms, nu ska jag nog ladda en grogg sen får vi se vart kvällen bär åt! Ha en rolig kväll allesammans!

Jag har världens bästa vän!
Kamilla ta åt dig, höhö! :)

övningskört i blge

Åhujedamig.. Nu är jag äntligen hemma (vid niklas)  Har vart i borlänge idag med pappa och övningskört, och handlat saker till mig och niklas och har även snabbt sprungit in på vero moda och gina tricot en snabbis och nappat åt mig lite kläder fort och smidigt! yea. Att köra i Borlänge trodde jag skulle vara skit svårt, men det gick faktiskt hur bra som helst, sjukt roligt faktiskt! Hur jävla många bilar som helst, stanna köra stanna köra stanna köra, ja och hamnade till och med mitt i själva centrum där studenterna var och åkte traktor, och jag lovar det var bara inte två, tre traktorer med studenter, utan säkert 15st traktorer, haha. Men ja, det gick bra. Nu är jag faktistk lite trött och slut efter åkande så jag ska lägga mig i sängen och läsa min veckorevy och vänta tills sanna slutat fotbolls träningen och sen vid sju kommer Niklas hem från jobbet! :) Lugnt kväll idag, blir ju IKEEEEA imorgon! :D



blablabla...

Nemen hallå där! Igen.. :)
Vad har ni för er?
själv sitter jag och väntar på att min man ska hämta mig, höhö. Har tidigare vart i vansbro och surrat runt med Kamilla och kollat på folk som har studentveckan, verkar ha riktigt roligt faktiskt! JAg längtar till vår student och vår vecka! Fan va roligt vi ska ha!

Imorgon är det menat att jag och pappa ska ut och övningsköra, kanske blge, mora eller nått sånt stort, längtar! :)

sommmmmarlov

SOMMARLOOOV! Och jag tänker spendera min kväll med Kamillis! (Y)

Idag åkte till skolan, fick lite tårta av lärarna och så, sen var det nå grejs i blå hallen sen åkte vi hem med elva bussen. Åkte hem till Niklas, och vi planterade om våra växter, chil, cayenne och en till, hopps dom växer upp nu så vi får ha dom till maten sen :)
Jag Per och Marie var på hakanssons och fikade sen gick vi ner till lokparken där alla studenter var och ja, tog studenten, haha. Lite halv sådär avensjuk på dom? ja, en skvätt så. haha usch, har ett helt år framför mig, och det kommer bli det drygaste året någonsin tror jag, iallafall från sommarlovets slut tills jul.. Men men, praktik i vansbro iallafall så det blir bra!
Det bästa av allt är att om två veckor flyttar jag och min kära prins ihopp! och på lördag blir det att handla saker till de på IKEA som jag tidigare sagt säkert, haha. ÅH VAD JAG ÄR LYCKLIG! Jag måste bara få skryta lite gran, att jag har världens bästa pojkvän! Bäst på alla sätt och vis! Helt underbar! <3

Igår var vi och kolla på syrrans skolavslutning, helt sjukt att hon ska börja ettan! :O hon var ju nyss nyfödd, usch va fort det går! sen efter de så åkte vi till malung jag och niklas och kolla på soffor på ellos möbler, sen åkte vi och åt lite mat, sen skjutsa han mig till skolan och jag gjorde prov, som jag klarade! :D  sen vid två gick vi upp till parken där vi skulle servera och göra mat till treornas bal, det var faktiskt roligt! Jätte fina! Och snälla baller kom och hämta oss.






Tovas skolavslutning




repris av gårdagens dag..

emh, ja nej dagen idag vart exakt lik som igår. Suttit och tränat på plugg, sett på flm och ja, kära huvudverken har smått stigit sig in i huvudet, kan vara för att jag är hungrig? och det kan va så att jag har det bara för att jag sitter här nere framför tv och datorn med all plugg.. ja vem vet, nej nu snart kommer gubben och då ska vi ta en kvällsmacka sen lägger vi oss och sover! :) Imorgon ska vi till kyrkan klockan nio och kolla på när Tova går ur förskolan/får sommarlov, eller vad man nu kallar det :D Ja, sen åker vi till malung jag och niklas, prov klockan tolv, sen ska vi servera och göra mat till treornas bal, ja vi hörs imorgon, tack och godnatt.

den 24 smäller det :)

repris av gårdagens dag..

emh, ja nej dagen idag vart exakt lik som igår. Suttit och tränat på plugg, sett på flm och ja, kära huvudverken har smått stigit sig in i huvudet, kan vara för att jag är hungrig? och det kan va så att jag har det bara för att jag sitter här nere framför tv och datorn med all plugg.. ja vem vet, nej nu snart kommer gubben och då ska vi ta en kvällsmacka sen lägger vi oss och sover! :) Imorgon ska vi till kyrkan klockan nio och kolla på när Tova går ur förskolan/får sommarlov, eller vad man nu kallar det :D Ja, sen åker vi till malung jag och niklas, prov klockan tolv, sen ska vi servera och göra mat till treornas bal, ja vi hörs imorgon, tack och godnatt.

den 24 smäller det :)

ja, lika dag som igår. pluggpluggplugg...

Jamen godag, här sitter jag idag igen i samma position som igår och ja, samma tid också. Hm.. varför ska allt jämt vara i sista minuten för? Det är alltid så. Roligt att dom smackar på oss ett prov sista veckan i skolan lixom? och ännu roligare att jag måste kompletera det imorgon, yea. Nej fyfan, svårt och jävligt! Nu vill jag verkligen ha sommarlov! Mitt sista skol sommarlov, välkommen hit!
Ja, fast jag satt här igår i flera timmar och pluggade så räcker inte de, nej utan det finns mer, åh det är så underbart..
Nej tänk om man ändå hade gått ut skolan nu, vilken dröm de hade vart!
Nej nu ska jag plugga klar med ALLT! sen ska jag ringa efter jobb när mammi kommer hem.

Imorgon ska vi servera och göra mat till treornas bal uppe vid parken, så det ser jag faktikst fram emot, men innan vi gör de, så ska jag och niklas till Ellosmöbler imorgon och kika på en soffa. och ja, provet ska jag hinna göra imorgon med.. Tur att vi börjar två imorgon, har lite tid innan..

Ja, nej plugg var det ja..

Åh så söra kattungar..

Åh titta vilka små söta två veckors söta kattungar dom hade, åh skulle vilja ha allihoppa och önska att dom inte vart nå större! Så jävla sööta!










123 pluggpluggplugg..

uschamig säger jag bara, insåg precis mitt i mitt lilla pluggande att det är rätt mycket att göra, jag som trodde jag var klar, råkade se att jag har psykologi, och religion kvar, och sen två prov som jag ska göra imorgon, ja hur ska de gå? ja jag har iallafall pluggat nu så jag har ont i huvudet, nu tar jag en paus och åker med mamma och tova till våra kusiner och kollar på deras kattungar :)


cirkus i malung? haha

lamor, kameler, häst, ankor med mera.. haha








godmorgon

Godmorgon! Jag och Marie tog en korv i baugett på OK till frukost idag, bra start! Yea. Nu sitter vi i skolan vid datorna och bara nrdar, har en väldigt onödig skoldag framför mig, har nog troligen inge svenska nu och sen vid ett har vi samhälls prov, vilket jag inte kan göra för jag kan verkligen inte de, jag fattar ingenting alls. Onödig skoldag, svar ja! Kan ju plugga klart allt ja inte är klar med, men jag tror jag är klar med allt typ. Ja, ja, ont i halsen har jag med, eller typ i gomen på nå vis, gör ont som fan när jag sväljer :(
Idag blir det en lugn dag med en massa film tror jag, helt slut efter helgen. tack och hej


Jag kommer säkerligen plugga på provet dagen innan...

Ja precis, som jag skrev i förra inlägget "jag kommer säkert börja plugga på samhälls provet dagen innan" och ja, vad gör ja? jo, jag försöker förstå mig på provet, jag vill inte, jag kan inte, och jag tänker faktiskt skita i de provet! Jag ska fråga om jag får göra ett annat prov som jag missat ist..
Wellwell, helgen var helt okej, kunde vart bättre, men men! I fredags vart det lugnt, satt hemma vid mig jag baller och niklas, sen drog vi till vansbro hem till Emine sen tillbaka till Äppelbo för att sova här, första natten på typ två veckor, åh gode gud va skönt! och va hemma med allt och alla här! Emh, i lördags åkte vi till Dalasågen till Jesper satt oss där och gruillade och tog oss nån öl och hade det gött i solen. Sen gick vi ner till byn och träffade folk, helt okej kväll, kunde ha vart fyra gånger så roligare, men men.. jag och Sanna fick oss ett raggarvarv med pappa och hans två kompisar.
Jaja, idag? Ja, man mådde väl inte helt okej, men jvi gick upp i hyfsad tid, åt lite tacos i vansbro och sen åkte vi hit till Äppelbo och klyvde lite ved, och Tias och BAller var snälla och hjälpte oss :) Vi har faktist vart duktiga och gjort nytta en dag som denna, en söndag! Stolt faktistk.
jaja, ikväll har vi vart vid pappa och ätit lite ostkrokar mm och sett på film på våran nya blue ride dvd, stavning? opps!!

Nej, nu ska jag gå och krypa ner brevid min kära karl och sova! Godnatt!


3 juni

<Ja hallå där!
Ja jag har faktiskt ingenting alls att berätta. Sitter här igen på samma plats som igår, förrgår förförrgår, förra förra osv dag.. Ja, men nu ska jag gå och lägga mig och verkligen soooova, är jätte trött. Skulle ha läst på lite samhäll idag, men nej det vart inte nå de, det blir väl säkert att man gör det dagen innan det är prov.. Åh, blir så jävla arg.. Varför ska man ha prov typ den sista dagen innan sommarlov? eller typ två dagar innan sommarlov, helt jävla sjukt! ÅH!

Jaja, ja, idag har jag bara vart hemma, vart med Tova, vi har plockat blommor, eller hon har rättaresagt. Mamma har vart i blge hela kvällen typ :)
Ja nej, godnatt.

2 juni

Usch, va trött jag börjar bli.. Kanske bäst att gå och lägga sig nu medans man är trött. Men jag har faktiskt lite grejer jag behöver göra innan jag somnar, som tex skriva i min rosa bok, plugga lite, plugga körkort, ömh, ja det var allt, men ja, jag vet inte, ska först gå in och göra mig klar för sängen så får vi se hur det blir sen.
Idag har jag fått lite skolarbete gjort iaf. Religion och redovisning av Naturen! Go mig!
När jag slutade gick jag ner mot byn och mötte upp mamma tova och sanna som kom till malung för att handla, så jag stannade kvar i malung med dom. Handlade lite don och sen åkte vi hem, och när vi kom hem skulle jag till pappa för att klippa gräset, han lilla gräsplätt, jo tjena.. Är lika stor som en fotbolls plan om man räknar med allt.
Jaja, till en början var det ju spindelnät, spindlar, fågelskit så det tog ett tag innan jag fick sätta mig på den och köra iväg, men när jag väl var klar och hade tagit några vändor på gräset, så går själva kniven av, (det som klipper av gräset) så, ja, det var en stor fläck och en liten fläck med högt gräs och nyklippt gräs som ram, skit snyggt! Jävla skitmaskiner. Här försöker man vara snäll mot pappa och sen har jag sönder den? eller kanske inte var jag som hade sönder den, men ja, den gick sönder iallafall. Hoppas han kan laga det imorgon när han kommer  hem från Nurge, som kamilla hade sagt.

Nej godnatt

Sådär, sängen kallar.

Sådär, nu har jag precis gjort mig klar för att sova, tänkte bara skriva i några rader här :)
Jaha, lever ni livet? Sommarlov snart, och jag bara längtar som en toook! Har hunnit pluggat klar endel saker denna vecka, eller dom här två dagarna på veckan, haha. Men veckan ä'r inte slut, så det betyder mer pluggandet.

Vädret idag, vad säger vi om det? Ja, jag bara älskar det! Fast det bästa är ju när man får vara hemma, ta sig ett dopp i älven, ta sig nått gott kallt och dricka ocxh bara njuta i tunna lätta kläder, inte vara i skolan ocxh plugga, det suger ganska stenhårt faktiskt.
Övningskörde med Kenneth idag, ocxh sanna satt med i bilen och tro det eller ej, men det gick bra det med. Och efterråt gicxk vi till smedbergsskolan och kollade på Vårshowen och träffade Emine ocxh va med hon till Selins och åt osv. Sen nu sitter jag här ocxh det har jag gjort ett tag, har nämligen sett på en film på datorn jag och Niklas, och tagit reda på världens störsa hög med disk har jag också gjort, så nu är jag trött så nu ska jag joina bebis :)


Jag förstår inte att man kan ha en sån underbar människa intill sitt liv så som jag har. Du är det vackraste jag vet!
Jag älskar dig.

RSS 2.0