regn regn regn...

Lördagen va fkt rätt rolig. Började lite smått här vid niklas, sen åkte vi till hane i nås och va där, sen gick vi mot storänge. Tess mötte oss vid campingen typ, sen traskade vi oss mot själva placet "storänge" som ligger precis vid campingen :) Helt okej kväll. Va med Sanna en hel del under kvällen vilket var det bästa! Mammsen kom och hämta oss senare på kvällen och ellen va såklart med och satt på hennes favorit plats i bussen haha (våran hund)
På sönda var jag mamma robin och leif till Mora lasarett och hälsade på morfar, som ni inte kanske vet så fick han lov att åka dit i torsdags kväll. Hände nå konstigt med hans ben, det vart helt låst typ, hade ingen känsel eller så :S  Va dock inge alvarligt, allt är som det ska nu, men man vart ju lite orolig efter allt som hänt han förut. Men men han får nog komma hem i veckan :) mamma och mormor ska upp dit till han imorgon och hälsa på iaf.

Iallafall, så idag så fick vi börja med våra vanliga lektioner i skolan. Fick reda på att vi ska till kroatien, och att vi ska åka buss dit som tar ca 36 timmar :O FYFAN! HAHA!
Just nu sitter jag hemma vid niklas, vi ska se "Män som hatar kvinnor" har hört att den ska vara skit bra och spännande. Så vi drar väl på den nu da. Nog för idag, hejsvejjjjs!

Jag älskar dig, Niklas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0