28 februari

Nu ska vi se vart jag var.. jo, just det, fredags kvällen i köket. Ja, det gick bra med all mat osv, men fyfan va otrevliga lärarna var! Usch. På grund av att dom är det så blir allt så himla mycke sämre.. Jag tål inte endel av dom fyra lärarna som vi har. Tur att Lina har börjat vid oss säger jag bara! Hur som helst, så kom pappa och hämtade mig sofie och Julia i Malung. Dom åkte hem och jag åkte hem, och när jag väl kom hem så satt min underbara älskling och väntade på mig :) Den kvällen bestod av att sitta framför tv. och det värsta av allt var att det inte fanns någonting annat än os på nån enda jävla kanal, så det vart vi sittande och såg på. och jag som verkligen hatar OS! Tur att det bara är var fjärde år :)
Lördagen kom, och jag och niklas var sugna på Tacos, så vi åkte ner och handlade det och tog med oss Tias och Tärry hem och åt, drack och hade det trevligt. Efter några timmar drog vi vidare till Emil på lite förfest, och sen vart det vansbro.

Idag, söndag, ja mina söndagar består endast av en sak och det är: sova, hålla sig lugn, äta en god mat, äta lite flöt och bara se på film och ta det lugnt, och det är precis vad vi har gjort idag. Vaknade halv tre, gick ner, och där bjöds det på tacos, (samma som vi åt igår, fast hemma vid mig) och sen åkte vi på konsum och handlade chips och dricka och sen vart det film och mys! Och klockan har redan blivit snart kvart i tolv, helt sjukt fort timmarna går! Men som sagt vi sov ju bort nästan hela dagen. haha, jaja, nej nu ska jag gå och krypa ner breve min sjukling ♥

26 februari

Sådär, nu har man ätit en kraftig frukost med ägg, yoghurt, te och smörgås, nu är jag nästan färdig för ett kvälls pass i skolan med massa folk i restaurangen! Min kära har åkt hem för att jobba lite gran så här sitter jag själv :( Jag hoppas det går fort så vi kan få åka hem tidigt ikväll! :) Få se vad som händer och fötter ikväll när jag kommer hem, kanske blir lugnt, skulle vara väldigt skönt faktiskt! Undrar mest vad som händer imorgon? skulle vilja göra nå skit kul, men vad finns då att göra isf? haha, ska nog iallafalla kolla på hockeybockey sen efter de nå riktigt skojj ;)   
Nej nu ska jag göra mig färdig sen gå till bussen och hoppas på en bra dag/kväll!






Jag har världens bästa pojkvän!
Han gör mig glad, lycklig och trygg.
Jag älskar han mest av allt!


24 februari, tjöt tjöt

Sitter och kollar på en massa bloggar, och är lite halv avensjuk för att dom har så jävla mycket pengar och kan handla kläder typ varje jävla dag! Själv shoppar jag typ en gång på typ tre månader. Lite rejält surt! Känner bara för att åka iväg och shoppa hur mycket som heslt, eller typ beställa hem från några sidor. flera flera påsar med massa nytt och fint, så jag kan rensa min garderodb från sånt skit som jag inte använder! Känns lite dumt om jag skulle rensa ur all skit innan jag handlat nytt, för då kommer jag nog inte ha några kläder alls? ;S  åh, jag önskar jag vinner en miljon så jag kan dels shoppa, ge pengar till mina nära och kära som behöver det. Åka iväg på en resa i två vecklor med kompisar och gubben! Det skulle verkligen va nåttt just nu. jaja, man kan ju alltid drömma. Kommer bara mer och mer snö för varje dag, så snart har vi inget annat än snö här! Undrar egentligen om det blir en väldigt varm sommar nu när det har art så kallt, och undrar när den kommer isf? Ser ju ut som det är snö ända till maj om det ska förstsätta såhära, haha. Men det är härligt, men det blir lite för mycket och länge! 

tjöt tjöt tjöt som Lotta skulle ha sagt! Well well, imorgon ska jag plugga lite gran ochså, lär lämna in bild uppgifter. Imorgon blir vi inne i köket och förbereder oss för fredagen då vi har "Italiensk afton" kväll i skolan!
Nej nu ska jag krypa ner och mysa med min kära, godnatt :)

24 februari och dagarna som varit

OOOPS OOOOOOPS! Dålig uppdatering, jag vet SORRY!
Men fan, jag ha haft fullt upp, och då jag inte ha haft fullt upp så har jag bara njutit av att få vara hemma och slippa åka till Sälen!

21 Februai! Jag och min fina pojk gick till selins och tog varsin, "black and whit" och bara njöt av godhet! MUMS!
Sedan hyrde vi film och åkte hem och bara va och myste. Inge märkvärdigt alls, vi ville bara ta det lugnt och va själva och bara va! Så det var en bra dag! :)


Åh ja, tro mig, det va det godaste jag ätit på väldigtväldigt läääänge!

Ja imåndags började vi skola, så dagarna har gått på som vanligt dom här tre dagarna.
Igår var jag upp till hunflen med Per, (niklas bror) var riktigt roligt, men idag har man världens träningsverk i vaderna, plus att jag sofie och julia var på gymmet idag som jag inte vart på typ 40 år, så jag har nog lite mer träningsverk imorgon. Men det var väldigt skönt! Stod på min favorit i 30 min och högt tempo, GO MIG LIXOM! Nu kör vi igång igen, stolt! :D





Tack och hej! :)

21 februari jag älskar dig älskling!

Dålig uppdatering, jag vet. Jag åkte ifrån praktiken tidigare igår (fredag) hade lite ont i huvudet. Sälen veckorna har vart sådär, tycker inte om sälen överhuvudtaget, men jag klarade det med mina kära vänner! Tack för en rolig månad! Eller en hel månad var det ju inte, det har bara varit några dagar i veckan, men tack för att roligt vi har gjort! Jag har faktiskt lärt mig en sak, kök, det är verkligen inget för mig, och inte servering eller receptionist. >Ångest!

Iallafall så idag (lördag) har jag och min älskade man lagat lite mat, det vart älgkött och potatisklyfton. Tycker egentligen inte om älgkött, men jag måste lära mig att äta det, och det vi gjorde iordning det var riktigt gott! Kalvstek (Y) oh i like it. Iallafall på det viset som vi gjorde. eller vi och vi, det var niklas som gjorde det! :) jag har världens bästa man, han kan allt! :) jag är stolt! hihi! Sen kom tias och vi har spelat lite kort, och per kom en stund och var med oss :) Klockan tolv gick vi ut och öppnade våran scahmpagne och firade in vår dag, min och niklas dag. Ett år tillsammans, 21 februari 01.21 :) jag älskar dig, jag kommer älska dig livet ut, du är det bästa som har hänt mig, jag älskar dig!





flirting with forty

Filmen var riktigt bra! Flirting with forty. Men nu efter att ha degat i soffan känns det som att ögonlocken väger 5kg och jag orkar nog inte hålla dom uppe nå mer snart om inte det händer nå roligare än det här.
Jag tror jag ska lägga mig i sängen och läsa min underbara vecko revy tidning som ligger i väskan och inte har blivit läst. Men ska nog kanske vänta till marie och lotta kommer hem, och jag hoppas dom kommer snart :O  jaha, vad gör jag nu? känner att jag behöver skratta, riktigt mycket. känns som det var länge sen nu. var igår senast, men men :D ett skratt för länger livet :D
Jaja, praktik imorgon med, så ska göra mig klar och hoppa i sängsing :D

jaja, godnatt :)




18 december

"varför klaga om livet är som en saga" som en i köket på experium säger, och ja jag håller faktiskt med! Jag har helt fantastiskt underbara vänner, jag har bästa mamma, pappa, mormor och morfar och syskon, och jag har verkligen världens bästa pojkvän. Ibland får jag nästan nypa mig själv i armen för att verklingen inse att det är ingen dröm, det är verklighet. Så varför klaga egentligen? Ja, det finns väldigt mycket jag klagar över, det vet jag. men varför gör jag det egentligen? jag har ju det kanon bra! fast vissa stunder får man faktiskt klaga, iallafall när man vart här uppe i sälen, hehe! Jag njuter av livet med andra ord, och jag är väldigt tacksam för dom bra människor jag har kring om mig! Tack för att ni finns där kring om mig! :)

Ja, dagen har gått rätt okej. men nu vill jag faktiskt hem, jag hat tröttnat på det här!
Jaja, vi ska iallafall se en film på tv nu 21.00 sen blir det nopg att hoppa i säng rätt så tidigt, och då menar jag inte vid ett som alla andra nätter, haha!








17 februari

Sitter och stör mig på några saker, speciellt OS, varför ska det hålla på så länge och varje dag så dom spelar förbi alla andra program så dom blir flyttade flera veckor efter? hatar Os. och hatar när folk inte ens säger hej? Åh. Inte nog med det så stör jag mig ännu mer på folket i köket som pratar skånska så man får säga va 40 gånger, och otrevliga folk och idioter. Tycker att det är väldigt skönt att få åka hem snart, sista veckan och sen ska jag hem och bara njuta av mina skoldagar, för det kommer jag göra. är faktiskt hellre i skolan än att vara här uppe. Tack och hej för mig! Godnatt.


17 februari

Hallå där! Praktikt dagen var seg. Trodde jag skulle få åka hem imorse, helt yr och mådde som ett påkört rådjur tyyp. men det gick över och jag klarade av dagen med mina kära vänner! Jaha, nu sitter vi i tvrummet och kikar på nå skit program och har absolut ingenting att göra. Pratade nyss i telefon med niklas, sen tärry, så nu är humöret bättre än vad det redan var :) (Y)
Har även käkat lite mat, kycklingsallad! Och nu slöar vi i soffan men ska nog nsnart spela lite kort, sen blir det en tidig kväll, så jag är lite piggare imorgon än vad jag var idag..






16 februaRI

ååh hej och hå. Då var jag här uppe här... igen. Praktik imorgon, börjar klockan 8, är inte så himla pepp på det, men men. sista veckan nu iaf sen bosätter jag mig hemma! :)  har precis sett på Heart break hotel, och fyfan vilken jävla bra film det är alltså!  Vet inte hur många gånger jag sett den, men det är lixom en film man inte kan tröttna på!

nej, nu ska jag gå och ringa finaste gubben sen försöka sova!


Niklas Eriksson!

Det är som en saga, en saga som är sann, jag älskar dig genom allt.
Håll mig nära, ta min hand, mitt hjärta har funnit sin plats, som en saga, utan slut.
Evig trohet, hopp och kärlek, ja det ska jag lova dig livet ut. Jag ser en framtid som jag verkligen tycker om, tillsammans med dig. Du ger mig allt och lite till, du ger mig äkta kärlek, du gör mig knäsvag, det finns ingen som dig! Förstår du, du är det bästa som hänt mig!
Håll mig nära, ta min hand, mitt hjärta har funnit sin plats i livet, ja vill föralltid vara din!


15 februari

Den har vart en väldigt fin dag idag, och jag och min söta pojk var ute och gick på skoterspåren på älva med ellen! :) Gick sedan in och åt lite mat och nu har han åkt till vansbro en sväng. Själv så ska jag gå upp och vara med tova medans mamma är på yoga. Sen när gubben kommer hem ska vi nog spela lite tv spel och ha det roligt och mysigt :)
Ja, sista veckan i sälen denna vecka, åker upp imorgon kväll, men vi får se hur länge jag stannar! Usch, så less på det dära stället så det är helt sjukt! USCH! Men tur som jag har så har jag mina fantastiska underbara brudar där, tack och lov!  Lär städa, ta med mig det sista jag har kvar där uppe hem. Borta bra men hemma bäst!  men det bästa vore nog om jag och niklas kunde ha en helt egen lägenhet tillsammans, wellwell.. Nu ska jag gå upp till min kära syster! Puss på denna helg som var helt underbar tillsammans med nära och kära! :)


15 februari

solen har precis gått bakom ett moln, men jag hoppas det kommer fram och skiner lika mycket som den gjorde nyss, för jag och min kära prins ska ta med oss vår hund som precis kommit hem, och gå ut på älva och gå i det fina vädret :)

Gårdagen var bra, filmerna var sådär, men men, vi hade iaf det trevligt :)

ja, nej jag har inte så mycket mer att säga, som vanligt. Får se när jag åker upp till sälen, blir säkert imorgon, men åker nog hem på fredag och avslutar helt och hållet då! Ja, det var det jag hade att säga, nu ska vi kila ut :)

14 februari - Alla hjärtans dag!

14 Februari



Glad alla hjärtans dag mina vänner :)



Fast att denna dag har typ gått, det är snart mörkt, snart kväll, sen läggdags, ja iallafall, tog vi en lång sov morgon och har nästan alldeles nyss ätit frukost. Det var en stor mäktig frukost, med ägg, rostat, kaffe, yoghurt-puffar, och juice, åh så mätt man vart.
Ska snart hoppa in i ducshen och bli lite ren, sen åker vi till Äppelbo och får lite god söndags mat! :) Baconinlindad fläskfileé, mumma! :D Ska först hyra med oss några filmer från vansbro som vi ska sätta och och mysa i soffan och se på :)
eftersom vi firar ett år jag och baby nästa söndag (den 21 februari) så firar vi inte denna dag så hårt utan tar det då vi firar ett år :)
21 februari. jag och min kära prins firar ett år :)



ha en trevlig alla hjärtans dag!


13 februari

Ja, hej igen. Orkade inte sätta mig framför datorn igår och skriva, jobbade 08.00-15.15 sen åkte jag hem och hjärtat kom och hämtademig i malung och vi tog gamla vägen hem och letade efter älg och var ute pålite äventyr, sen kom vi hem, bara tog det lugnt och myste! Va verkligen skönt att få komma hem, och det är så fruktansvärt skönt att vara hemma så fyfan asså! :D

Idag har vi fått fin mat, plankstek hemma vid niklas, mumms så gott det var! och nu sitter vi och smygdricker och letar efter någonting roligt att göra :) Kära therese kommer nog hit sen och livar upp, vilket jag gillar skarrrpt! :)

Ja, annars har inget speciellt hänt, der rullar på som vanligt :) helt okej!











älskade älsklingarna! ♥


11 februari!

jaha, börjar om två timmar, bussen går om typ en timme, så jag går till lotta på hennes jobb medans jag väntar på att få börja min dag! Blir ännu ett till långt pass för mig idag, 15.00-23.00 ser dock inte fram emot det alls, hade hellre jobbat morgon uppe i köket, men men.. men det blir dock hemfärd imorgon, så det går väl an..
Jaha, sista veckan nästa vecka, vilket känns hur gött som helst. <Har kommit på att jag går hellre i skola än det hära skiten faktiskt. och sen har jag funderar på min framtid, är det verkligen det här jaqg vill jobba med när jag blir äldre? NEJ det är det verkligen inte! Valt fel kanske? ja! Jag vill jobba med något som är roligt, men vadå isåfall? inga planer alls. Jaja, jag har iaf en tid vid tabbe sen som jag ska gå till och prata med han får se vad han har att säga. wellwell..

Ja, what can i say?
Saknar min underbara älskling iallafall, fruktansvärt mycket. Och sen tova och djuren såklart.



ja, för att fördriva tiden kan jag slänga upp lite bilder på underbara människor och djur :) 



haha sötmarie

puddingen

piff och puff :)

godingarna :)

käraste käraste du!


och sen den här token! guldvippan!


11 februari. Miiidnatt roder tyster här i huset

jaha, jag var hemma idag, kroppen hängde inte med och huvudet dunkade, så jag var hemma. Hoppade i duschen och sen satt jag mig och försökte plugga, men det gick inge bra. Men ett försök vart det iallafall. Ska försöka göra lite mer snart någon dag, men har inte riktigt tid med det när man ska behöva jobba hela jävla dagen, skit praktik! 15.00-23.00 hinner bara kliva upp, äta göra sig klar och åka! Åh, less på det hära nu! På fredag ska jag hem vilket som iaf!
klagklagklaging :)

Ja, nått annat som har hänt? Ja, marie skrämde nyss upp simon, haha. Hon hade sminkat sig och ställt sig utanför dörren vid balkongen och sen sa vi att han skulle hämta en dricka till lotta i snön som vi ställer där ute där marie stod, så ha gick dit och sen såg han hon, och typ fastna blicken och förstod inte alls var det var, han trodde det var en tjuv haha! Skit kul!

nej nu ska jag nog gå och försöka lägga mig och sova så att det blir torsdag och jag får tänka, JA IMORGON ÄR DER FREDAAAG! :D för då sticker jag hem till mitt underbara hem och min älskade! Åh vad jag längtar! :)

ja, nej nu ska jag lä'gga mig och knoppa så jag orkar med den dära förbannade praktiken som börjar tre till elva, jaja. Godnatt :)

Min älskling har ett hjärta av guld!


10 februari

ja och här har jag varken haft lust tid eller ork att skriva i! Rätt skönt fkt! Men nu ska jag nog uppdatera mig lite känner jag.
Ja, vi börjar såhär, i fredags åkte jag hem. Tog mig en hel ledig helg, tsm med världens bästa pojk. Åkte i väg till morfars stuga gjorde lite mat och bara va och myste  ♥  I lördag var vi med tärry och erik och beställde hem lite mat och kollade på tv och bara va då med, väldigt trevligt och mysigt! :) I söndags var det lugnt, gjorde absolut ingenting tror jag, bara tog det lugnt :) Igår, (måndag) gjorde vi lite amt jag och älskling, och bjöd pappa robin och emma, mmuums Kycklingtai gryta! :) Ja med andra ord tackar och bockar jag för en sjukt bra och mysig helg! :)

Klockan är snart 01.00 och jag ska väl snart så småning om gå och lägga mig och försöka åka och praktisera imorgon, får se hur det blir, har fått lite ont i halsen.  :S

Ja, jag har inte så mycket att säga såm vanligt, men jag ska försöka piffa till bloggen och skriva lite mer roligare och lägga upp lite mer bilder hade jag tänkt, kommer inom kort :)

En stor puss på älskling, för att han är den bästa! ♥

21 februari-jag och min kära älskling har då tillbringat ett år tillsammans! Bästa tiden som jag varit med om! Jag älskar verkligen dig hjärtat!

4 februari

Jaha, då har snart den här dagen ochså gått. Dagen har varit bra, rätt snabb och så, men nu vill jag fan hem!
Hem till mitt hem och till alla där hemma och bara va och njuta!
Jag ska ta och plugga lite gran så att jag får de gjort, plus att timmarna går lite mer och kanske fortare (om pluggeriet går bra vill säga) det är iallafall fredag imorgon! Gud så gött!

Nej böckerna ligger breve mig och väntar på att få bli gjorda, hejsvejs för denna gång!


bröllopps bilder :)

Bilder sen helgen på bröllopet! :)










3 februari, bilder :)

Åh jag fick låna en mobildator sladd idag, så här kommer det lite bildern sen gårdagen ;)
bob turen med lotta, badning med lotta och sofie ;)

här kommer det lite bilder sen de senaste dagarna :D






4 Olika kök i ett kök :D


min, julia och maries älskade oboy! (Y)


älskade älskling!

OJ, så dött det har varit med bilder på senaste! SKÄRPNING! Men jag kan ju alltid lägga in en bild på min lilla prins, eftersom jag inte har min mobildator sladd med och kan visa lite nya roliga bilder!

Mannen i mitt liv! :)¨



2 februari, 22:55, godnatt!

hej idag igen!
Dagen har varit rolig, rätt så snabb och rätt okej. Har fått skrattat en hel del vilket gör att tiden går lite fortare, vilket var ett stor plus! (Y) Ja, annars så när vi kom hem hit tillbaka till lägenheten har tiden gårr så fruktansvärt trögt so usch! trodde klockan var typ tolv på natten, men visade sig att den bara var halv tio? haha. Ja, så jag och lotta satt på oss kläder och gick ut och åkte lite bobb och fördrivde tiden, och jag lovar bilder kommer på det med! Jävla skit att jag glömde sladden hemma! Så eftersom vi är i vinterlandet sälen, så var vi så frusna när vi kom in, så vi fyllde upp ett bad och drog med oss sofie och satt där och badade vi tre, haha! Ja tur man kan fördriva tiden på nånting iaf :D
Ögonen börjar säga ifrån, så jag ska ta och borsta mina gaddar och sen krypa ner och krama om niklas kudde som jag har snott med mig!

jag älskar verkligen dig, jag vill dela hela mitt liv med dig älskling!

1,2 ferbruari

ja hej igen, nu har jag kommit fram iallafall, eller jag har vart här ett tag, men nu ska jag lägga mig snart så tänkta skriva ett litet inlägg, och lägga in bilderna sen brölloppet, MEN hittar inte min sladd, fan! Men jag lovar, bilderna kommer i helgen, sjukt fina bilder, fast, inte tagen med bästa kameran utan min och mammas mobil kamera, men man ser ju vad det är! Men som sagt bilderna kommer i helgen när jag kommer hem! :)
ja, jag börjar åtta imorgon, jag och marie så vi ska krypa ner nu och få oss våra skönhetssömn tills den dära förbannade klockan ringer imorgon bitti. Nej, nu ska jag lägga mig så det blir tisdag snart, så det känns närmare helg, för det längtar jag till! :) godnatt!

Du betyder så fruktansvärt jävla mycket för mig så du vet inte. Jag förstår inte att man kan bli så jävla besatt av en människa så som jag är. Du är helt underbar, allting med dig är så underbart, allting! Spelar ingen roll vart man än är, eller vad vi än gör så är alltid du där och gör mig till världens lyckligaste person. Du är det bästa som har hänt mig, du gör mig så himla glad och lycklig, du är helt klart bäst! Jag älskar dig min finaste, underbaraste pojk, Niklas Eriksson! ♥


1 januari

hej! Idag är en dålig dag, jag ska nämligen packa min väska och åka tillbaka till sälen för ytterligare en till praktikvecka i det dära förbannade köket där dom är så barnsliga att man kan tro dom är sju år, hm, undra egentligen vad jag lärde mig förra veckan, nått vettigt att veta i ett kök`? Nej, jag tror inte det, jag fick bara veta att alla i köket ligger med varann och skala morötter som dom KANSKE skulle behöva i framtiden! Hejja, å jag är så stolt över att få vara i ett kök som jag lär mig vettiga saker i, VERKLIGEN! Skit ställe, skit folk, skit fan! Åh jag vill verkligen inte åka dit! :( Men som sagt, så är jag glad att jag har mina kanon brudar med mig!
Att försöka tänka positivt som alla säger att jag ska göra, det funkar då absolut inte! Hade kunnat gjort det om jag hade lärt mig något, men det gör jag ju inte, för vi får bara göra slavjobb. nej usch! :@


Väskan packad-check
dator-check
allt annat bra tjafs-check
glatt humör? ocheck

bilder sen helgen kommer lite senare ikväll, så kika in då vetja! :)
 

vänner kommer och går med min kärlek finns kvar!
Då jag behövde dig som mest, så svek du mig då med!


RSS 2.0