NO FIGHT ;D


hahaha, sitter här, väntar på att tärry ska blir typ klar, ska ner till vasnbro en vända och kika runt lite här och där. Hon erik och görgen kom till mig vid 7, åt pizza och skrattade och hade trevligt :)
Blir nog inte fylla ikväll, spåra ur alldelens för mkt igår, så nej nu får de vara nog, haha.
Annars idag förutom att ja vart med tärry har ja sett på film med syrran hela dagen och bara degat i soffan, ätit godis och flöt hela dagen typ. haha.. nu drar vi jädåå ;) HÖÖJS dude's ;)

DÅ KÖR VI ;)



Jaha, försov mig idag till halv tion , så de vart inge skola. Efter ett tag ringer tärry, så
då kom hon och hämta mig,va ner till vansbro och i järna och snurrade, fixade och
donade med allt. så nu är de klart iaf, blir blge ikväll, jag niklas och jesper, tärry kör,
på donken osv sen nå tok lr nått, märks hur vi gör, sen hem igen, till niklas :)  Kommer
bli en kukkväll :)Tog bussen hem , träffade Jossan, väldigt efterlängtad :) och sen såklart min
 kärastemalin :D Skiter nog i träninge, annars får dom vänta så länge. hade verkligen
längtat efter att få träna, men blir nog att ja får spänna fast mig bakom bilen och springa efter ända till blge, :D hahaha.

00.15


kusin vitamin :)
Fotbolls träning imorgon, härligt. Längtar! efter de blir de nog kanske blge, vet inte rkt ännu. Annars lugnt vid niklas.
Idag  i skolan, har bara bestått av skratt, vilken va skönt att skratta så mycke och typ hela dagen :D åkte hem drog till hunflen med tärry erik och fredrik, hem igen åt mat, sen kom niklas och jonas, jonas skjutsa oss till pappa där vi väntade på tärry och erik , och sen när dom kom flöta vi och såg på film :) härlig dag, utan pluggande. skulle behöft, har prov i morgon men ja skiter i de, har inte gjort nå tal på kapitlet än typ. gör de sen när ja känner för de. nu ska ja lägga mig och sova, 8bussen till skolan , och tro ja ska ta kvart över 11 bussen hem, orkar inge jumpa skit. Nog för mig idag, godnatt.

Torsdag kväll, snart Fredag, ååh så härligt.

Sitter här och lyssnar på lite musik, Skolan idag, vart bara skratt inge jobbande vilken va lite dumt, men ahr man kul så har man :D Svenska prov idag, gick bra tro ja , hoppas iaf. fuskisarna ;) haha. När vi åkte hem, åkte vi förbi en olycka som hade hänt, mellan en lastbil och en personbil, usch, leskigt :/ hoppas de gick bra!
Har donat lite med djuren nu när ja kom hem, men när ja gick från bussen kom tärry erik och fredrik och hämta mig ,d rog upp till hunflen dom skulöle åka skidcykel lr va dom nu kallar de, kollade på dom lite gran sen skulle vi dra, då kör tärry fast, :D yeees , lyckat :D fick pressa som fan att putta på , tog ett tag , men tillslut gick de bra ;)  haha
Blir lugnt idag, skulle vart med sofie från meningen, men vart inte så, sen prata ja och tärry om att dra till blge en vända och flööta, men vi tar de i morgon ist :)
skolan i morgon, blir en götig dag, typ inge lektioner, får hoppas på att vi får hoppa fram jumpan lite så vi får sluta tidigare ;) nog för miiiig.

Ta mig tillbaka till Turkiet


HAHA STYGGT!
Sitter och bläddrar igenom några bilder sen vi va i turkiet, ja pappa monica och lillrobin :) fyfan va ja längtar tillbaka dit, vill vara där just nu med samma umgäng plus några kompisar,då jävlar skulle ja kunna stanna hur länge som heslt, känns det som.  kommer ihåg när vi åkte ifrån min gård, då när pappa kommer och hämtar mig på morgonen och ja går ut i från mitt kära hus med en stor väska det är då ångesten typ kommer , och tanken på, "vafan, vart ska ja? ja har ju hur mkt saker med mig som helst. mina djur, ja kommer sakna dom när ja ser på min stora väska som ser ut som att ja har packat ner hela mitt liv i. vart ska ja ta vägen så länge typ" de alltid de första ja tänker på när ja går ut från huset med den stora väskan i handen/på axeln. Men min nervösitet gömde sig, och ja blev lugn, och somnade i bilen. For till norge och klev på i gardemoen, mitt i natten. sov på planet, fast det är så himla otäckt att åka plan tycker jag, speciellt när man sett på filmer, men men. mest ja själv som inbilar mig en massa skit, och skrämmer mig själv. men men, planresan dit gick bra iaf :)  kom till flygplatsen i turkiet mitt i natten minns inte ens va klockan va, halv 3 lr nått typ. men varm va de kan ja iaf lova, härregud. från flygplatsen fick vi åka en buss i typ en timme till våran hotel där vi skulle sova på, såg inte hur de såg ut lr nått, eftersom de va mitt i natten, men verka iaf mysigt, när vi kom dit , gick vi och la oss typ direkt, och sen nästa morgon vakna vi av att solen sken rätt in i fönstret :) och vi köpte frukost , och sen ångnade vi hela dagen åt att vara i poolen och sola :) och sen nån dag gick vi ner till stranden , kommer ihåg den långa backen som va som ett hat att gå ner till havet , för då skulle man gå ner för en skiit lång backe och sen när man gick hem skulle man upp för den oxå, de va nog bland de drygaste med att när man skulle ner till havet :P och de tyckte vi alla , så vi va inte så mkt nere vid havet , kanske 3 dagar, men de räckte, för vi tyckte mest om att vara vid poolen och bada och sola och bara gäsa :) en dag, så va vi med på nå utflykt lr va man kan kalla de, va och åkte båt, blev hur sjösjuk som heslt , åt mat i nå berg och klappa en ful kamel, och va lite här och där i nå gråttor ,trevligt, :) en meter ut till poolen från lägenheten är ju inte helt fel, så himla gött, vill iväg nu snart igen :)  bli brun , ha sol på mig varenda dag, ha roligt och trevlig med en go drink i handen, de skulle sitta fint de :D  ja hoppas vi ska iväg snart igen nu, vill bli bruuun som en neger typ :S  vill iväg och slippa tänka och förklara saker och ting, slippa skolan ett tag, (utan att missa nått ) haha hur nu igen de ska gå till, men haha.
ja , de va allt ja villle ha sagt. nu ska ja nog slå på en film och försöka sova utan min bebis, inatt igen :S hmm....
Vill ha helg nu, fredag kväll, längtar som en gammal get.
over and out.
dudär ;)

BILAAAAAR


Kom hem från skolan, ringde tärry, så hon och gina kom och hämtade mig i äppelbo åkte lite bil runt runt i vansbro, drog och hämtade niklas och sedan drog till OK och mötte Sandra och Fredrik och gjorde Bil kurragömma :D haha. gick ju bra, svar nej. xD men kul va de aif, sjung,skratt och glatt humör gillar vi ;)  Nu ska ja skriva lite svenska, prov i möra. usch. men men, på freda är de prov igen, fast i matte, man kommer dock inte göra de, kan inget, har inte ens gjort klart kapitlet, så njee, ja sak nog inte ens försöka, hahaha. sen på kvällen blir de träning, sedan niklas, om ja inte drar till sälen då villsäga. annars blir de lugnt. men de blir det nog troligtvis inte på Lörda, vill festa, men vet inte rkt vart de är något. märks väl. inte ska de va en hel lugn helg inte , de har det inte vart på ett bra tag, och inte ska de väl bli heller hoppas ja , haha :D Nog för mig idag, puss och kram. glöm inte att kolla på LIla adj fadji på youtube ;)

SKREK RÄTT UT :O


GRATTIS ÄLSKLIIIIIIIIIING!
Nu värt hä nö mä åka av kan ja lööv dä :D min kära nattbuss väntar för fullt vet du full :D haha
HÅLL I HATTEN, EN HEL HELG MED NATTBUSSE VILL JA HELST VARA MED OM :D

whitout you i can't sleep, whitout you i have to winn

här sitter jag, precis som vanligt, och har så fruktansvärt tråkigt , så ja vet inte vart ja ska ta vägen snart :S vill inte vara själv , vill va vid dig.. vill inte bo så lång booooorta. vill ha freda, nununu..
pluggade lite nyss, går väl an, men ja har ingen ork.
men men nog med plugg nu tro ja. Ska  ta de bara lugnt nu tro ja, softa lite. kanske kolla på svenska de sista ja gör innan ja lägger mig. imorgon blir en tuff och nervööös dag, kan ja lova. kommer gå på tok, känner de på mig, ja lovar ja kommer säkert göra nå fel, förvånar mej inte ett dugg. haha
APU ska vara klar denna vecka vart man ska vara, har fkt ingen aning, ska ringa kallekatt i morgon, hoppas ja kan vara i sälen med tättybäbby, så jävla kul vi skulle ha kan ja lova. önskar de kunde bli att ja kan va med henne =)

aja, nu ska ja kolla på andra avenyn :)

plugg plugg plugg plugg plugg plugg, it's not easi


Hm , usch så jobbigt , fattar fan ingenting utav de ja håller på med, jävla kukmatte, kan fan inget , blir så arg... prov hit och prov dit hela tiden nu , fyfan.. men men , ja gör iaf mitt bästa...
VILL HA HELG NUUUU!

3+5=grön


Hörde faktisk ringklockorna i morse , konstigt nog, haha. Brukar aldrig höra dom. Upp, duschade och donade, och sprang iväg till bussen. Hade restaurang hela dagen idag typ, ska öppna restaurangen i morgon , första gången vi ettor gör det :9 blir spännande, men fan så nervöst. Ja ska då va Hovmästare, hehe. Hoppas dagen går bra iaf, sen efter de har vi säkert datagrejjs, usch . får säkert lova tt åka hem med halvfem bussen hem igen som vanligt nu för tiden. Lika idag , blir så förbannad, hade servering till 2 typ, sen vid halv 3 då hade vi Livsmedelskunskap, han sa att vi skulle ha de till typ halv 4,4 nångång, men nejda, då fick vi sluta tio över tre, och missade 3 bussen hem , då vart ja less. fast som tur va så va sofies pappa påväg hem frånsälen , så vi fick åka hem med han :)
Va ingen hemma när ja kom hem , så då åt ja , sen gick ja ut med Ellen en vända , sen grejja lite med Betty. Sen nu är ja här, ska plugga lite matte och svenska nu :S usch , ingen ork alls, men ja måste. Vill ha helg så ja slipper tänka på skolarbete :S prov på torsda i svenska och sen på freda är de matteprov, sen nästa månda då är det ett till matteprov, och sen tisdagen efter de , ska ja göra ett till matteprov, plus att vi ska göra ett svenska prov nu snart antingen nästa vecka lr om 2 veckor som vi aldrig gjorde förut utan hoppa över de , så de kommer nu :S usch, nu är de för mkt att göra :S

Me and my lover, ;D


SAKNAR DIG MIN KÄÄÄRA ÄLSKLING! <33

i'll always have you



Om ja går före så får du gå i mina fotspår efter mig :)

Hm, mja , som sagt värdelöst dag idag i skolan iaf, dåligthumör.com typ.
Har vart med Baller nu en sväng , hjälpt mej med nå skit på datorn osv tack för de. =)  Nu ska jag nog börja plugga lite gran kanske, fast kanske för sent vet ännu inte rkt om ja orkar , fast ja lär nog :S
APU snart om 3 veckor, vart ska ja vara egentligen? Funderar på att dra upp till Tärry och va där en hel vecka med henne där hon är och Praktiserar, får la se , ska ringa kallekatt i morgon ocg höra hur de fungerar, men om ja får vara där, vart ska ja då va nästa vecka? tro inte ja vill vara i sälen i 2 veckor, :S men skulle vart jävligt kul att spendera mina veckor med tärry, hon som får mej verkligen att skratta :D  men men vi får se , ska ringa i morgon och styra upp. i morgon ska ja verkligen plugga med allt , måste verkligen , för nu är de mkt. Prov i matte, 3 kapitel. ett svenska prov, ett till svenska prov nästa vecka lr nästnästa vecka. Och byta rum vill ja göra, umgås med vänner och så, men just denna vecka ser fullbokad ut för mig, usch , fyfan... :/ men men, får väl göra klart skolan sen och sen leka som de sägs, men inte fan brukar ja göra de , men lär nog göra det denna vecka , annars blir de för mkt för mig i slutändan och de kollar ja verkligen inte att palla. Nu ska ja hämta mina kläder, göra mig färdig, slå på en film och plugga kanske, låter lite vettigt :)

9B


Saknar min kära klass 9B =)

Ja ska ta min boll och gå till fotbolls plan

igår när ja skulle slå på min dato och gå in på internet strejkade datorn helt och rättsom de va helt dog, så en jävla säkring gick , va helt mörkt i mitt rum , vart lite läskigt, sen gick de igång efter ett tag, då testade ja igen med att så sätta på datorn som va helt dö, gick int nö hä int, haha då  började alla mina lampor att blinka i rummet , så de vart Nås disco ett tag , sen fixa vi de igen sen testa ja och byta utag, då gick de bättre, vette fan hur de gick til , men men.
somna fan inte förens vid halv 3 typ, ensamt. och forsov mig , precis som vanligt. idag är de fotbolls träning vilket kan göra mej gladare är på så dåligt humör så de kokar i mig känns det fan som. usch! Vill ha helg nu redan, orkar fan inte med den här skiten mer , massa prov och långa dagar varenda dag typ.


TAKE MY HOOOOOME NOW

Usel  dag idag kan ja lova, helt värdelöst. Försov mig , tog nio bussen till skolan, Ida satt på bussen och gjorde mig sällskap :) gick till skolan gick på Ind-val hann bara logga in så sluta vi typ.
nu har vi nys haft matte, fyfan , prov hela tiden plus omprov, 3 matte prov att göra nu denna vecka och ett prov i matte nästa vecka , plus att vi har svenska prov på torsda , fattar inget av de. Är på så dåligt humör så de finns fan inte ord, och att du snurrar runt mitt huvvu är fan inte bättre heller,  usch , värdelöst dag. är så less på skolan så de finns fan inte ord, vill bra vara 18 år ha en egen bil och gå ur skolan och ha bra jobb typ. de e de enda ja vill just nu typ. skoltrött SVAR ja! fyfan.. usch. vill hem och sova och ta det lugnt.  


YOU MAKE ME HAPPY!


haha ser ut som ett litet gossedjur, men så är de fkt inte , de e min lilla vovve :)
Idag blir de lugnt , gå till pappa sen senare och äta lite pizza, flöta rkt rejält idag , ska snart poppa popcorn, göttans :D haha flöt dagidag :D  
I morgon är de skola igen efter en rkt skön helg :) har ingen ork för skolan , men ändå så har ja de , för vi skrattar och tokar varenda dag och skrattar så de går bra för den delen, men vore skönare om man kunde få börja lite sent nån gång och sluta tidigt, börjar typ nio och slutar runt tre, fyra varenda dag typ :S men men, efter skolan vill ja dra med mej kamilla till norge och jobba, så ser det ut just nu iaf :) och ja hoppas verkligen det blir så , som vi pratat om :)

Bättre än bäst!


Den här idioten kan man skratta med i flera timmar åt, hittar alltid på nå roligt att säga så man får hjärtat i halsen och inte kan andas typ. finns här för dig min vän!

DU MÅÅÅSTE ÄT OOOUUST!


Du är verkligen bland det bästa ja har, har alltid kul med dig , vi skrattar jämt , och berättar allting förvarandra utan att de går vidare till nån annan. Jag är verkligen glad att ja har dig, finns här för dig vännen, vet att de inte är så lätt med allt just nu, men ja finns här för dig och ska försöka hjälpa dig till 100% jag älskar dig vännen <3

det spåra ju inte ur mer än en gång igår heller.

Härregud , gårdagen spåra ur nå så fruktansvärt mycke så ja vet fan inte nå vart ja ska ta vägen. Tärry och erik kom och hämta mej här hemma, drog till vansbro och fixa oss lite vid henne, åt mat och dona :) sen skjutsa erik oss till OK, där Lina, Z och Tilda stod och väntade på oss sen kom samuel och skjutsa mej och Gina till micke och dom andra följde med i bilen bakom , för tärrt och erik skulle till järna en vända, så efter ettt tag då vi vart vid micke så kom tärry :)
svar ja, de spåra ur alltihopp. orkar inte berätta någe som hände , då lär ja nog få sitta och skriva tills det blir natt. vid ett typ drog ja niklas nille och jonas hem till niklas :) trevligt trevligt :)
alla sov som nå idioter som typ inte sovit på 5 år , snark snark :D
kom typ nyss hem , ska bara ta det lugnt idag , kanske plugga lite mate ochså om ja orkar vill säga.

Med dig är jag trygg.

blev lugnt igår efter träningen :) gick till Niklas och såg på film och tog de bara lugnt. Idag va ja helt dö , skulle kunna sovit hela dagen typ, tärry kom och hälsade på vid ett typ :) sen tog ja tåget helv vid tjugu över två. nu ska vi äta pizza , göttans:) sen ikväll ska ja och tärry till Micke på ferre :) och ändå tills dess ska ja bara ta de lugnt och slappa :)

min lilla gran så stor och gröön, du luktar gott som serpentin :D

Trött som ett as i morse , men hörde fkt ringklockorna :) Upp gjorde mig i ordning , tog bussen till malung , där bytte vi alla buss till en annan och drog iväg till sälen ettorna och tvåorna, ganska jobbig dag,men fick väl lov att vara med..
kom precis hem typ, ska på träning nu snart sen till Niklas , så de blir en lugn dag :) blir dock inge karlstad i morgon synd nog, men blir ferre på kvällen :)

I hate this part

Att vara breve dig och känna dina andetag mot min hals och känna att det är du som är breve mig, det är bland det bästa.

Shululululu :D

Tova och Clas =)

Vi ska inte gå åt olika håll, där du är ska ja hålla mig:)

I morgon ska vi HR1 och 2 upp till sälen och kolla på skolan och så, blir där till typ 3 säkert, får säkert lov att åka med halv 5 bussen hem , vilket ja inte är så sugen på vill hem , så ja hinner vara hemma lite. Blir iaf direkt från Malung till Vansbro på träning, sen blir de nog kanske nå sköjj med Tärry  och några mer. På lörda ska ja nog följa med Tärry, hennes mamma och Erik till Karlstad på IKEA :) sen på kvällen blir det nog förhoppningsvis till Micke en sväng om han nu skulle ha nått. Och på Sönda blir det nog lugnt, film eller något :)

tale me home tonight

skaffade en blogg för typ 2 månader sen fick hjälp av en i min klass , när ja kom hem skulle ja testa gå in på den , men hade dock glömt mitt lösenord, så ja testade igår på nå olika , och kom på va de va, haha. kan dock INGET :D

:)

Va i köket hela dagen igår, hade lite matkrig och så, haha skratta som idioter typ , haha kul :D
Försov mig i morse till halv tio, låg och drog mig i sängen ett bra tag sen gick ja ner och då säger mamma att vi sak åka till vasnbro på fiket, så då drog vi dit med nå folk sen va vi där typ 2 timmar , sen åkte vi hem , hämtade kamilla och kajsa drog hem , och nu sitter ja här och kamilla färgar håret på mig :) idag blir de en slapp dag :) Längtar tills i morgon :)

RSS 2.0