Flygmyrorna har anlänt in our house!

Åhej och hå! JA, vi tar väl ett glas till va, hm, jaja. Igår var vi här ett tag och det kom en massa folk sen vart det selins, sen stängde dom vid tyo halv tolv, töntar! Så vi gick hem till jessika och höll igång ett tag till med lite ölspel och sånt.
Idag har vi vart hem och kökat mat vid mamma, tacos var det på menyn vid bästa mamma! GÖTT! Sen skjutsade vi robin och kabben hem till dom och så, sen skjutsade vi dom vidare till en fest på säla, full bussen i folk vart det, och ja, även ellen och tova såklart, haha :D Sen skjutsa mamma hit oss, och rätt som det var hade vi full huset på flygmyror, dom var precis överallt! Helt jävla sjukt, gröp full golvet, och flög vid lampor, fyfan vilka äckliga jävla as!! Men nu är dom nog borta!
Just nu sitter vi hemma och väntar på att alho, olle och madde ska komma hit. Vad händer ikväll? Äppelbo kanske? Ja vi får se vad vi hittar på för roligt! :)

två veckor kvar till skolan. Åh jag vill verkligen inte! :( Men det kommer nog gå rätt fort! Jag har mina underbara vänner så det går nog braaa! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0