21 mars

jaha, sönda var det ja.. Så värdelös dag, fast ändå så bra, dels att man är ledig, men dåligt för att man har en heeel skolvecka framför sig! :( 

Jaha, gårdagen var helt okej, vart inet som planerat, men så kan det gå. det var trevligt iallafall!  Det började med att Niklas for iväg till venjan på 90 års kalas och jag åkte hem och började med karet och gjorde det färdigt och så, eftersom vi skulle bada till kvällsingen. Vid tre tiden kom sanna och höll mig sällskap, och vid 4 kom niklas tioas och baller, och ungefär då började vi elda, skulle ha gjort det lite tidigare, men fick ingen fart på vattnet, men men.. 6,7 kom therese erik och roger och vi började med maten som dom köpt med sig, och mumms vad gott det var! Som ganska vanligtvis så vart det tacos, alltid enklast att göra, för det tycker nästa alla om och då får ju var och en ha på det man vill, så det var helt passande! Vid 9,10 tiden hoppade vi i plurret och satt där i och hade det trevliogt och satt och bara ljög och njöt :)

Idag har vi varit så himla slöa att vi inte gjort ett piss, låg och bara degade i sängen och åt frukost och kollade på "Hem till midgård" men när klockan närmade sig 3, så var det dags att gå upp och äta lite kyckling och ris som mamma gjort, mumms!

13 månader idag med älsklii! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0