25 septemberHey ho let's go!

Bilder från sälen, kom aldrig in här, men nu så.söt linnea som var på väg upp i nätet, men tyckte det var säkrare att vara på marken! :) OCH JAG HÅLLER FULLT MED!ja, jag höll med Linnea och stod stadigt på marken! haha
FREDAG
Sov som en bjön både till och från sälen, skööönt. Hade bartecknik med Lina. Skit kul!
Och ja, skolan i sälen det är som en restaurang alltså, får lax, benfri fläskkottett, tacos, och en massa goda saker. SJukt gott alltså! och så klart igår när jag och niklas hade tänk göra tacos fick vi det i skolan med, men vad gör det? sjukt gott ju! Så igår var en flöt och mys dag, och sanna kom hit och sov här :)

LÖRDAG
Gick upp nio i morse och åkte till mora med niklas mormor, Inge och Pontus. Skulle köpa gardiner som niklas mormor skulle sy och fixa till oss. Så hittade vi även kuddar och en matta i samma tyg/mönster som gardiner, så nu blir det fiint! Köpte även tre långärmade tröjor, och en halsduk, och lite mat, ljus osv :)
Nu sitter vi här hemma och Tias Jonas Sanna och Per är här. Ska snart gå till Malin, om inte hon kommer hit, och sen kommer ju Lina och Tess också. Trevligt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0