ensamheten i lägenheten är skrämmande

jaha, i måndags när ja kom hit upp till sälen packade ja in alla mina saker i lägenheten, kändes  som ja skulle vara borta i typ en månad, så mkt som ja hade packat ner i alla väskor, haha. men ja hann bara lasta in alla saker i lägenheten, sen åka iväg till praktikplatsen eftersom tärry började ett p.g.a nå krångel i malung, och ja började två egentligen, men ja åkte med henne så ja började lite tidigare och fick sluta en timmi tidigare.. Dagen kändes som tyå två veckor lång, skit tråkig och cp dag, tappade allt ja höll i händerna plus att ja brände mig överallt på allt som va varmt, haha har en massa märken på armar och fingrar här och där, haha. klaaant :D men men, sånt som händer.
eftersom tärry slutar vid typ 3 på dagarna och åker med halv 4 bussen hem, så frågade ja oxå om ja kunde göra de så hon skulle slippa hämta mig på kvällarna, för det är en bra bit att åka från de stället där ja va hem till henne, s¨å då sa han att ja kanske kunde vara på högfjällshotellet ist, så han ringde dit, och frågade och så, och sen efter ett tag om han tillbaka, och då hade han fixat de, så där va ja igår, och på de stället ja va på i måndags hette "gammel gården" v'äldigt mysigt ställe och så, men dåliga tider! På högis, som de kallas där ja va igår, va de helt okej att vara, bra folk och nman fick skratta lite ibland fkt, köket va så förbannat stort att ja gick nästan vilse, haha. Skärde en massa baugetter i små små bitar, och jävlar va ont i armarna ja fick, fyfan, helt slut, och timmarna gick som dagar typ, inge kul alls att vara i ett kök så länge när man inte har nån kompis eller så man kan prata med och göra nå hyffs med, men aja, sånt man får ta, och de gick ju bra iaf, fast tråkigt va de ju. Men men, ja tog iaf halv 4 bussen hem, och sen efter ett tag kom tärry på, s¨å vi sa att vi skulle hem och göra iordning nå mat, och sedan dra upp till Lindvallen och åka lite skidor, men kändes inte så värst pepp på de eftersom ja hade glömt mina glas ögon hemma :S men men, snövädret gav sig efter ett tag och vi åkte upp och åkte lite, ganska kul, men backen va ju inte den bästa backen ja sett kan ja ju  säga :S men men, trevligt iaf :)
åkte hem vid halv 7 typ, värrmde te och satt oss och kollade på film och va vid datorn :) sen vart de soova, men ja tro inte vi somnade förens halv 2 typ, haha. och tärry som skulle upp vid typ 7 och åka med halv 8 bussen till hennes praktikplats, men ja orkade inte ge mig upp då, så ja ringde och sa att ja va lite sjuk, och jävla va skönt de va, va nog de bästa ja gjort idag, haha. sov till typ halv tio, då ringde bebis och sa att de inte gick nå bra med att köra upp, så då vart de lite surt, så då gick ja upp, slog på en film, och satt och gäste med lite gröt :) haha. och kvar sitter ja och klockan är nu ett, men ja ska snart plocka ihopp lite och göra det trevligt, och städa lite osv, och göra mat tills tärry kommer hade ja tänkt, sen senare ikväll ska vi dra och bada bubbelpool basta och kanske solasolarium :) häärligt.
ha de bra så länge nu ska ja dra och göra fiint :D
linda saknar sin bebis :/ <3

Kommentarer
Postat av: Bärgarn

din blogg finns med på min sida :D<33

2009-03-06 @ 13:55:21
URL: http://livetikorthet.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0